PGYTECH DJI Mavic 2 Pro Accessoires Combo

  • Breid je DJI Mavic 2 Pro drone uit met de PGYTech Accessoires Combo Kit. De kit bevat een draagtas waarin je je Mavic 2 in stijl meeneemt. Met de Landing Gear Extensions zijn de pootjes van jouw drone beschermd tegen krassen bij het landen. De Propeller Holder en Control Stick Protector beschermen de propellers en control stick tegen schade tijdens het vervoeren. Dankzij de filterset neem je heldere beelden op die niet overbelicht zijn. Met de lenskap is je lens beschermd tegen fel zonlicht en voorkom je lensflare. Je landt veilig op de grond dankzij de waterbestendige Landing Pad Pro.

€ 139.00

Naar Coolblue

Accessoiresets voor drones PGYTECH PGYTECH DJI Mavic 2 Pro Accessoires Combo
Product
 

PGYTECH DJI Mavic 2 Zoom Accessoires Combo

  • Breid je DJI Mavic 2 Zoom drone uit met de PGYTech Accessoires Combo Kit. De kit bevat een draagtas waarin je je Mavic 2 in stijl meeneemt. Met de Landing Gear Extensions zijn de pootjes van jouw drone beschermd tegen krassen bij het landen. De Propeller Holder en Control Stick Protector beschermen de propellers en control stick tegen schade tijdens het vervoeren. Dankzij de filterset neem je heldere beelden op die niet overbelicht zijn. Met de lenskap is je lens beschermd tegen fel zonlicht en voorkom je lensflare. Je landt veilig op de grond dankzij de waterbestendige Landing Pad Pro.

€ 139.00

Naar Coolblue

Accessoiresets voor drones PGYTECH PGYTECH DJI Mavic 2 Zoom Accessoires Combo
Product
 

DJI Mavic 2 Fly More Kit

  • Breid je DJI Mavic 2 drone uit met de DJI Mavic 2 Fly More Kit. De kit bevat 2 Intelligent Flight batterijen waardoor je een langere vlucht maakt. Met de Charging Hub laad je tot 4 accu's tegelijk op. Dankzij de meegeleverde Low Noise propellers maakt je drone minder geluid tijdens het vliegen. Wanneer je op pad gaat met je drone, neem je hem mee in de schoudertas. Hierdoor is je drone beschermd tegen vallen en stoten. Onderweg laad je de accu's van je drone op met de autolader. Als je telefoon leeg raakt, laad je hem op met de accu naar powerbank adapter. Hiermee maak je van de accu van je drone een powerbank.

€ 329.00

Naar Coolblue

Accessoiresets voor drones DJI DJI Mavic 2 Fly More Kit
Product