iDance Mixbox 5000

 • Met de iDance Mixbox 5000 mix je muziek. Door het vermogen van 800 watt luister je naar een krachtig geluid. Hierdoor voorzie je een tuin of grote kamer van muziek. Met het mixpaneel aan de bovenkant van de speaker mix je jouw favoriete platen. Zo verzorg je een soepele overgang van het ene naar het andere nummer en stopt de muziek niet. Dankzij de ingebouwde discoverlichting creëer je een lichtshow. Zo organiseer je eenvoudig een discoavond. Wil je de speaker meenemen naar het park? Door de 2 wielen rol je de speaker eenvoudig met je mee.

€ 159.00

Naar Coolblue

Accuspeakers Idance IDance Mixbox 5000
Product
 

JBL Party Box 300

 • Met de JBL Partybox 300 neem je het feestje overal mee naartoe. De party speaker heeft een accuduur van 18 uur en sluit je ook eenvoudig op netstroom aan. Zo kom je nooit zonder muziek te zitten. Via Bluetooth stream je muziek vanaf je smartphone of tablet naar de speaker. Je gitaar of microfoon sluit je eenvoudig aan op de daarvoor ontworpen ingangen. Via de usb ingang verbind je ook andere audio apparaten met de speaker. Zo speel je muziek vanaf een usb stick of laad je je telefoon op.

€ 359.00

Naar Coolblue

Accuspeakers JBL JBL Party Box 300
Product
 

JBL Party Box 200

 • De JBL Party Box 200 is een krachtige partyspeaker waarmee je een feest van muziek voorziet. Deze accuspeaker is voorzien van Bluetooth. Hierdoor stream jij je muziek draadloos van een smartphone, tablet of computer. Je verbindt meerdere exemplaren met elkaar via Bluetooth of een RCA kabel. Zo voeg je meer vermogen toe wanneer er meer bezoekers op komen dagen dan verwacht. Dankzij de aux en usb ingang ben je niet afhankelijk van Bluetooth. Je verbindt een audioapparaat via een 3,5 mm kabel met de speaker of je speelt muziek van een usb stick.

€ 351.00

Naar Coolblue

Accuspeakers JBL JBL Party Box 200
Product
 

Sony MHC V21D

 • Met de Sony MHC-V21D haal je het feest in huis. Deze accuspeaker heeft schuingeplaatste tweeterunits. Hierdoor vult de speaker de hele ruimte met muziek. Bedien de muziek door de speaker via Bluetooth met je smartphone te verbinden. Kies muziek uit je eigen afspeellijsten of stream vanaf streamingdiensten zoals Spotify en YouTube. Extra sfeer creëer je met de ingebouwde discoverlichting en de microfoonaansluitingen. Na het feestje verplaats je de speaker eenvoudig naar de hoek van de kamer dankzij de ingebouwde handvatten.

€ 229.00

Naar Coolblue

Accuspeakers Sony Sony MHC V21D
Product
 

iDance Megabox 2000

 • Dankzij de iDance Megabox 2000 is iedere kamer of tuin een potentiele feestlocatie. Met deze accuspeaker vul je een grote ruimte met geluid. Zo krijg je ieder feest eenvoudig van de grond. De speaker heeft veel afspeelmogelijkheden. Zo stream je muziek via Bluetooth of speel je muziek van een usb, sd kaart, mp3 speler of de radio. Dankzij de ingebouwde lichtshow creëer je eenvoudig een feestsfeer. De led ringen rondom de woofers veranderen van kleur. Hierdoor is geen moment hetzelfde. Wil je iets omroepen of is het tijd voor een karaokesessie? Verbind dan de meegeleverde microfoon met de speaker. Door het trolley ontwerp rol je de speaker eenvoudig met je mee naar huis als het feest is afgelopen.

€ 219.00

Naar Coolblue

Accuspeakers Idance IDance Megabox 2000
Product
 

Soundboks 2

 • Met de Soundboks 2 bouw je iedere locatie om tot festivalpodium. Je voorziet een ruimte met meer dan 100 man van geluid dankzij het piekvermogen van 122 dB. Wanneer de accu leeg is, wissel je hem om met 1 die opgeladen is. Dit doe je door de accu uit de speaker te klikken. Zo kan het feest direct verdergaan. Door het stevige, schokbestendige ontwerp is de accuspeaker geschikt voor de wildste feestjes. De metalen behuizing en bolhoeken zorgen ervoor dat het frame niet kapot te krijgen is. Zo laat jij de speaker met een gerust hart staan en verdwijn je de feestmassa in om te dansen. De accu gaat 40 uur mee. Wanneer de accu leeg is, laad je hem binnen 3,5 uur weer volledig op.

€ 799.00

Naar Coolblue

Accuspeakers Soundboks Soundboks 2
Product
 

Nikkei Bigboxx

 • Met de Nikkei Bigboxx Bluetooth speaker neem je je muziek overal mee naartoe. Door het trolley ontwerp rol je hem gemakkelijk naar een huisfeest, dagje park of verjaardag. Dankzij de Bluetooth speaker ben je tot 8 uur zoet met muziek van je smartphone, micro SD kaart of usb stick. Sluit je gitaar en de meegeleverde microfoon aan op de Bigboxx en bouw een feestje. Zing mee met je eigen muziek of schakel de FM radio in. Als de accu leeg is, laad je hem op door de luidspreker aan te sluiten op het stopcontact.

€ 119.99

Naar Coolblue

Accuspeakers Nikkei Nikkei Bigboxx
Product
 

Sony MHC V81D

 • Met de Sony MHC-V81D ben je klaar voor een feestje. Via Bluetooth stream je muziek van je telefoon of tablet naar de speaker. De luidspreker beschikt over 360 graden geluid en feestverlichting. Hierdoor bereikt zowel de muziek als de feestverlichting alle hoeken van de kamer. Met de TAIKO modus gebruik je de speaker als drumstel en voeg je jouw eigen drumeffecten toe aan bestaande liedjes. Zing je liever zelf? Schakel dan de karaoke functie in en houd een wedstrijd met je vrienden. De speaker bedien je via het touchscreen of de Sony Music Center app. Na het feestje zet je de speaker eenvoudig in de hoek van je kamer dankzij de wieltjes en het handvat.

€ 595.00

Naar Coolblue

Accuspeakers Sony Sony MHC V81D
Product
 

Wonky Monkey WM SP 6000BL

 • Neem de Wonky Monkey WM SP-6000BL Party Box mee naar elk feestje. De party box is voorzien van een ingebouwde accu waarmee je tot 50 uur draadloos geniet van muziek. Via Bluetooth of de 3,5 mm audiokabel sluit je de party box aan op je smartphone of tablet. Zo stream je muziek van streamingdiensten zoals Spotify of Deezer of speel je muziek af vanuit je eigen muziekbibliotheek. Dankzij de 60 watt speakers vult de box eenvoudig een grote ruimte met jouw muziek. Voor een karaokefeestje is de party box ook geschikt. Er wordt een microfoon meegeleverd. Wanneer je samen met een vriend wilt zingen, sluit je een optionele tweede microfoon aan.

€ 199.00

Naar Coolblue

Accuspeakers Wonky Monkey Wonky Monkey WM SP 6000BL
Product
 

Trust Urban Revolt Fiësta Pro

 • De Trust Urban Fiësta Pro is je persoonlijke mobiele discotheek. De Bluetooth speaker brengt je feestje, barbecue of sportwedstrijd tot leven met een krachtig geluid. Via Bluetooth stream je eenvoudig je favoriete muziek van je smartphone of tablet naar de speaker. Wil je je vrienden laten horen hoeveel zangtalent je zelf hebt? Sluit dan via de 6,35 mm ingang een microfoon of instrument aan. Je rijdt de speaker eenvoudig rond door de wieltjes, de hendels en het uitschuifbare handvat. Aan een stroomkabel hoef je niet te denken, want de ingebouwde accu biedt minimaal 8 uur draadloos luisterplezier.

€ 179.00

Naar Coolblue

Accuspeakers Trust Trust Urban Revolt Fiësta Pro
Product
 

ION Sport

 • De ION Sport is een spatwaterdichte partyspeaker met krachtig geluid en een accuduur van 50 uur. Doordat de speaker spatwaterdicht is, plaats je hem gerust naast het zwembad of in de badkamer. Dankzij het uitvoervermogen van 50 watt voorzie je een grote kamer of een tuin van muziek. De speaker heeft een accuduur van 50 uur. Hierdoor gebruik je de speaker het gehele weekend. Je verbindt een smartphone via Bluetooth of met een aux kabel met de speaker. Hierdoor speel je ook muziek van apparaten zonder Bluetooth. Is het rumoerig maar wil je iets melden aan je vriendengroep? Dankzij de meegeleverde microfoon roep je iets om zonder je stem te verheffen.

€ 173.00

Naar Coolblue

Accuspeakers ION Audio ION Sport
Product
 

ION Game Day

 • Met de ION Game Day zet je de kleedkamer van je sportvereniging op zijn kop. Je geniet van een krachtig geluid dankzij het uitvoervermogen van 50 watt. Hierdoor geniet niet alleen je eigen team, maar ook de tegenstander van je favoriete muziek. De partyspeaker heeft een accuduur van 50 uur. Neem de speaker mee als je met je vrienden er een weekend tussenuit gaat. Je verbindt een smartphone via Bluetooth of met een aux kabel met de speaker. Hierdoor speel je ook muziek van apparaten zonder Bluetooth. Is je vriendengroep altijd luidruchtig en organiseer jij altijd alles? Met de meegeleverde microfoon kom je boven het rumoer van je vrienden uit en zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt.

€ 179.00

Naar Coolblue

Accuspeakers ION Audio ION Game Day
Product
 

ION Block Rocker Sport

 • De ION Block Rocker Sport is een Bluetooth speaker met een accuduur van 75 uur en een spatwaterbestendig ontwerp. Doordat de accuspeaker 75 uur meegaat, luister je zonder onderbreking naar alle muziek van je favoriete artiest. Dankzij het stofbestendige en waterdichte ontwerp gebruik je de Bluetooth speaker ook buitenshuis. Zo maak je van ieder zwembad een pool party. Terwijl de muziek aan het knallen is, laad je je smartphone of tablet op aan de speaker. Wil je de groep iets mededelen zonder je stem te verheffen? Sluit dan de meegeleverde microfoon aan op de Block Rocker Sport. Je maakt van je kamer een lichtshow dankzij de gekleurde led strip.

€ 248.00

Naar Coolblue

Accuspeakers ION Audio ION Block Rocker Sport
Product
 

ION Offroad

 • De ION Offroad is een partyspeaker die tegen een stootje kan. Van een zwembadfeest tot een barbecue in het park, deze speaker is geschikt voor al je avonturen. Dankzij de stevige en spatwaterdichte behuizing plaats je de speaker gerust naast het zwembad. De partyspeaker heeft een uitvoervermogen van 50 watt. Zo voorzie je niet alleen een grote kamer van muziek, maar ook een grote tuin. Dankzij de accuduur van 50 uur is de speaker geschikt voor een weekendje weg. Zo geniet je het gehele weekend van muziek en hoef je de accu niet op te laden. Je verbindt een smartphone via Bluetooth of met een aux kabel met de speaker. Hierdoor speel je ook muziek af van apparaten zonder Bluetooth.

€ 219.99

Naar Coolblue

Accuspeakers ION Audio ION Offroad
Product