Yale ENTR Mobiele oplader

  • Met de Yale ENTR Mobiele oplader laad je jouw Yale ENTR slimme deurslot draadloos op. Je hebt zo geen stopcontact nodig om het deurslot van stroom te voorzien. Zorg eerst dat de batterij van deze draadloze oplader volledig is geladen en hang hem dan om je deur. Zo krijgt je slimme deurslot weer voldoende stroom. De Yale ENTR blijft werken als hij wordt opgeladen.

€ 105.00

Naar Coolblue

Afstandsbedieningen voor deursloten Yale Yale ENTR Mobiele oplader
Product
 

Yale ENTR Vingerscan

  • Breid je Yale ENTR slimme deurslot uit met de Yale ENTR Vingerscan. Zo open je jouw deur eenvoudig met behulp van je vingerafdruk. Daardoor heb je geen sleutels meer nodig en hoef je ook je telefoon niet uit je broekzak te halen. De vingeradrukscanner heeft een geheugen voor maximaal 20 gebruikers. Doordat nieuwe gebruikers eenvoudig zijn toe te voegen en verwijderen, geef je nieuwe bezoekers snel toegang. Zonder sleutel. Je voert de beveiliging eenvoudig op door je bezoekers te laten identificeren met zowel vingerafdruk en pincode. Zo weet je zeker dat er geen ongenode gasten binnenkomen.

€ 219.00

Naar Coolblue

Afstandsbedieningen voor deursloten Yale Yale ENTR Vingerscan
Product
 

Yale ENTR Codepaneel

  • Met het Yale ENTR Codepaneel open je jouw slimme deurslot eenvoudig met een zelf ingestelde code. Op deze manier open je jouw slimme deurslot met een code en hoef je niet te zoeken naar je sleutels of je smartphone. Het cijferslot heeft een geheugen voor maximaal 20 codes, waarvan de eerste als beheercode wordt opgeslagen. Hiermee voeg je nieuwe codes toe. Zo geef je bijvoorbeeld eenvoudig toegang aan de babysitter of schoonmaker en trek je de toegang voor die persoon in als dat niet langer nodig is. Je koppelt het codepaneel draadloos aan je al bestaande Yale ENTR Kit.

€ 105.00

Naar Coolblue

Afstandsbedieningen voor deursloten Yale Yale ENTR Codepaneel
Product
 

Nemef Entr Vingerscan

  • Koppel de Nemef Entr Vingerscan draadloos aan je Nemef Entr deurslot en je opent je voordeur door middel van je vingerafdruk. De scan heeft een maximale opslag van 20 vingerafdrukken of pincodes. Handig voor de schoonmaker, je moeder, kinderen en bijvoorbeeld zorgverleners. Na eenmalig je vingerafdruk in de opslag van de scan te zetten, heb je altijd toegang tot het slot.

€ 199.00

Naar Coolblue

Afstandsbedieningen voor deursloten Nemef Nemef Entr Vingerscan
Product
 

Nemef Entr Keypad

  • Het Nemef Entr Keypad is een uitbreiding op je Nemef Entr deurslot. Koppel het keypad draadloos aan je deurslot en je bedient het slot met een unieke code. Het geheugen heeft een opslagruimte voor wel 20 verschillende codes. Zo geef je dus elke gebruiker een aparte code om de deur te beheren. Het laten maken van extra sleutels is dus verleden tijd. Daarnaast weet je dankzij de unieke code per persoon precies wie het slot heeft ontgrendeld.

€ 107.00

Naar Coolblue

Afstandsbedieningen voor deursloten Nemef Nemef Entr Keypad
Product