Bosch DWB94BC50

 • De Bosch DWB94BC50 is een wandschouw afzuigkap van 90 centimeter breed. Dankzij zijn formaat plaats je het apparaat eenvoudig boven een 5 of 6 pits fornuis, zonder bang te zijn voor kookluchtjes. Met een afzuigcapaciteit van 330 m³/h is de afzuigkap geschikt voor keukens van maximaal 30 m³. Je hebt de keuze uit 3 verschillende afvoerstanden. En dankzij de heldere ledverlichting zie je precies wanneer je biefstuk dreigt aan te branden. Zo schakel je eenvoudig naar de juiste stand. Zijn de filters verzadigd? Je maakt ze eenvoudig schoon met een sopje en plaatst ze weer terug. Hierdoor hoef je niet snel nieuwe te kopen en gaat je afzuigkap lang mee.

€ 379.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DWB94BC50
Product
 

Siemens LB89585M

 • De Siemens LB89585M is een energiezuinige inbouw afzuigkap met energieklasse A++. Het apparaat is 86 centimeter breed en heeft een zeer hoge afzuigcapaciteit. Dit maakt de afzuigkap geschikt voor grote of open keukens. Je hebt de keuze uit 3 afvoerstanden en 1 intensiefstand, voor als je wat extra vermogen nodig hebt. De reinigingsindicatie geeft je precies aan wanneer je filters toe zijn aan een schoonmaakbeurt. Zo weet je zeker dat je afzuigkap goed blijft werken en alle dampen je keuken verlaten. Dankzij de heldere ledverlichting heb je goed zicht op je potten en pannen. Wil je liever wat sfeer creëren? Met de dimfunctie stel jij zelf de sterkte van het licht in.

€ 699.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LB89585M
Product
 

Bosch DIB97IM50

 • De Bosch DIB97IM50 is een afzuigkap die geschikt is als je thuis een kookeiland hebt. Je bevestigt deze afzuigkap namelijk in het plafond. Daarnaast heeft het apparaat een hoge afzuigcapaciteit, zodat je moeiteloos een open keuken geurvrij krijgt. Je hebt de keuze uit 3 afvoerstanden en 1 intensiefstand, die je selecteert met de tiptoetsen aan de voorzijde. Hiermee zet je ook de ledverlichting aan. Zo heb je een goed overzicht op je aardappelen, vis en groenten. Voor extra afzuigvermogen kies je de intensiefstand. Deze schakelt na 6 minuten automatisch terug, zodat je niet onnodig veel energie verbruikt. Na het koken reinig je de vetfilters met een sopje of door ze in de vaatwasser te plaatsen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset/koolstoffilters aan.

€ 999.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DIB97IM50
Product
 

Siemens LU62LFA51

 • Ben je op zoek naar een afzuigkap voor een kleine keuken? Dan is de Siemens LU62LFA51 een geschikte keuze. De afzuigkap is geschikt voor luchtafvoer en recirculatie. Wanneer je een simpele aardappel, groente en vlees avondmaaltijd kookt, is stand 2 voldoende. Maak je een gerecht met veel knoflook en kruiden? Gebruik dan stand 3. Zo weet je zeker dat je keuken weer fris ruikt. De ledverlichting geeft je goed zicht op je eten, zo zie je meteen wanneer je vlees gaar is. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 159.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LU62LFA51
Product
 

Siemens LC67BHP50

 • De Siemens LC67BHP50 neemt alle dampen op die tijdens het koken uit de pannen komen. Afhankelijk van hoe kruidig je hebt gekookt, kies je 1 van de 5 normale standen. Heb je veel kruiden gebruikt? Laat dan de intensiefstand alle geuren verwijderen zodat de keuken weer snel fris ruikt. Je wisselt eenvoudig tussen de verschillende standen met het touch paneel. De afzuigkap heeft een breedte van 60 centimeter en past daarom ook in kleinere keukens. Dankzij de ledverlichting zie je het direct als je eten aanbrandt. Door de dimbare verlichting bepaal je zelf de sterkte van het licht.

€ 764.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LC67BHP50
Product
 

Siemens LC97BHP50

 • De Siemens LC97BHP50 is een 90 centimeter brede wandschouwkap met een maximale afzuigcapaciteit van 690 m³ per uur. Hiermee is de afzuigkap geschikt voor een open keuken. Met het touchControl bedieningspaneel heb je keuze uit 5 standen. Maak je couscous met knoflookgarnalen, kies dan één van de 2 intensiefstanden. Na 6 minuten schakelt de afzuigkap automatisch terug. Om te zien of de knoflook al bruin is, zet je de ledverlichting aan. Met de dimfunctie bepaal je zelf de juiste lichtsterkte. Wanneer de metalen vetfilters vies zijn, geeft de elektronische verzadigingsindicatie dit aan. Wil je de vetfilters opnieuw gebruiken? Geef ze dan een sopje of reinig ze in de vaatwasser. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 679.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LC97BHP50
Product
 

Siemens LR97CAQ50

 • De Siemens LR97CAQ50 is gemakkelijk te bedienen. Gebruik de afstandbediening om de afzuigkap harder of zachter te zetten. Met de Home Connect app hoef je niet eens op te staan om de plafondafzuigkap te bedienen. Maak je een extra kruidige curry? Gebruik dan de intensiefstand. Na 6 minuten schakelt de afzuigkap automatisch terug in de normale stand. Je sluit de afzuigkap aan op de luchtafvoer of gebruikt hem als recirculatiesysteem. Door de randafzuiging ontsnapt geen enkel luchtje en geniet jij 's ochtends niet na van het eten van gisteren. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 1359.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LR97CAQ50
Product
 

ETNA AO561RVS

 • Met zijn afzuigcapaciteit is de ETNA AO561RVS geschikt om een kleine keuken weer dampvrij te krijgen. Vanwege zijn compacte formaat van 60 centimeter past deze afzuigkap in de meeste keukens. Je bevestigt de afzuigkap eenvoudig onder je keukenkastje of gewoon tegen de wand, boven je kookplaat. De afzuigkap heeft 3 standen die je met de druktoetsen bedient. Zo schakel je gemakkelijk naar een hogere of lagere afvoerstand, afhankelijk van je kooksituatie. Met de ledverlichting zie je precies wanneer je wokmaaltijd even wat meer afzuigkracht nodig heeft. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 122.99

Naar Coolblue

Afzuigkappen Etna ETNA AO561RVS
Product
 

Bosch DWB97LM50

 • De Bosch DWB97LM50 is een 90 centimeter brede wandschouw afzuigkap die geschikt is voor een grote of open keuken. Vanwege zijn formaat plaats je het apparaat ook boven een 5- of 6 pits fornuis of kookplaat. Kies één van de 4 afvoerstanden en begin met koken. Dankzij de ledverlichting heb je goed overzicht en voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe. Na het koken maak je de afzuigkap en bijbehorende filters eenvoudig schoon met een sopje. Wanneer je geen luchtafvoer naar buiten hebt, is het mogelijk om het apparaat om te bouwen naar recirculatie afzuigkap. Schaf hiervoor de benodigde recirculatieset aan.

€ 699.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DWB97LM50
Product
 

Samsung NK36M1030IS UR

 • De Samsung NK36M1030IS/UR is een vlakscherm afzuigkap die je in een keukenkastje van 76 centimeter breed installeert. Dankzij zijn grote formaat is dit apparaat geschikt voor gebruik boven een 5- of 6 pits fornuis of kookplaat. Je bedient de afzuigkap door het scherm naar je toe te trekken. Vervolgens kies je met de drukknoppen eenvoudig het juiste afzuigvermogen. Dankzij de heldere led verlichting zie je precies wanneer je wokgerecht dreigt aan te branden. Zo schakel je snel naar stand 2 of 3 om alle kookdampen af te voeren. Het apparaat heeft uitwasbare filters die je in de vaatwasser plaatst of met een sopje schoonmaakt.

€ 172.99

Naar Coolblue

Afzuigkappen Samsung Samsung NK36M1030IS UR
Product
 

Siemens LI60OA521

 • De Siemens LI60OA521 plaats je in een woning met een centraal afzuigsysteem. De motorloze vlakschermkap heeft een breedte van 60 centimeter. Je bouwt deze in onder je bovenkast. Voordat je gaat koken schuif je de afzuigkap uit en zet je de elektrische klep open. Zo kan alle kookdamp naar buiten. De afzuigkap heeft geen motor; het centraal systeem bepaalt namelijk de afzuigkracht. Om goed te zien of je varkenshaas klaar is, zet je de halogeenverlichting aan. Dit geeft meteen wat extra sfeer in je keuken. Na het koken sluit je de elektrische klep, zodat je binnen geen geluid hoort van buiten. Door de metalen vetfilters af en toe schoon te maken, hoef je geen nieuwe te kopen. Deze afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem.

€ 197.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LI60OA521
Product
 

Miele DA 1260 bw

 • De Miele DA 1260 bw is een compacte onderbouw afzuigkap die je installeert onder je keukenkastje. Het apparaat is 60 centimeter breed en heeft 4 vermogensstanden. Dreigt je biefstuk aan te branden? Schakel dan de intensiefstand in voor wat extra afzuigcapaciteit. Hiermee voer je alle kookdampen netjes af. Dankzij de heldere led verlichting heb je goed zicht op je pannen. Zo voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe aan je gerecht. De meegeleverde, metalen vetfilters hebben 10 lagen. Hierdoor komen er geen vetresten in je afvoersysteem terecht. Je maakt de filters eenvoudig schoon door ze in de vaatwasser te plaatsen. Of gebruik een sopje om ze te reinigen. Zo hoef je niet steeds nieuwe te kopen.

€ 349.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Miele Miele DA 1260 bw
Product
 

Siemens LF98BIP50

 • De Siemens LF98BIP50 is met een afzuigcapaciteit van 810 m³ per uur geschikt voor het afzuigen van kookdampen in een open keuken. Je plaatst de eilandschouwkap boven een keukeneiland aan het plafond. Met 5 afzuigstanden waaronder 2 intensiefstanden krijgen etensluchtjes geen kans. Kies de hoogste stand als je een geurige tajine maakt en één van de lagere standen voor een simpele pasta. Dankzij de ledverlichting heb je goed zicht tijdens het koken. Is het licht jou iets te fel? Dim het eenvoudig met de dimfunctie voor een gezellige sfeer. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 1199.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LF98BIP50
Product
 

Siemens LC66PBC50

 • De Siemens LC66PBC50 is een wandschouwkap met een breedte van 90 centimeter. Kies 1 van de 3 snelheidsstanden om de lucht in de keuken af te zuigen. Houd tijdens het koken alles goed in de gaten dankzij de heldere ledverlichting. De aluminium vetfilters filteren de lucht. Deze filters reinig je eenvoudig met een lauwwarm sopje. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Het apparaat is ook om te bouwen naar een recirculatieopstelling. Zorg er dan wel voor dat je de benodigde recirculatieset aanschaft.

€ 336.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LC66PBC50
Product
 

Bosch DWP66BC50

 • De Bosch DWP66BC50 is een basis wandschouw afzuigkap die geschikt is om een grote keuken weer geurvrij te krijgen. De afzuigkap is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over heldere led verlichting. Zo zie je precies wanneer je biefstuk dreigt aan te branden. Met de druktoetsen kies je 1 van de 3 afvoerstanden. Je bepaalt zo precies hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Het apparaat is ook om te bouwen naar een recirculatieopstelling. Zorg er dan wel voor dat je de benodigde recirculatieset aanschaft. Met energieklasse A is deze afzuigkap relatief energiezuinig te noemen.

€ 302.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DWP66BC50
Product
 

Siemens LB59584M

 • De Siemens LB59584M is een inbouw afzuigkap die eenvoudig een grote keuken geurvrij krijgt. Je plaatst de afzuigkap in een keukenkastje, zodat hij mooi opgaat in je keukendesign. Het apparaat is voorzien van 4 afvoerstanden en dimbare ledverlichting. Hiermee creëer je eenvoudig een romantische sfeer tijdens het koken. Voor extra vermogen kies je de intensiefstand, waarbij de afzuigkap op hoge snelheid de kookdampen afvoert. Het apparaat geeft zelf aan wanneer de vetfilters toe zijn aan een schoonmaakbeurt. Je maakt ze eenvoudig schoon met een sopje en hoeft hierdoor dus niet steeds nieuwe te kopen. Na het koken voert de afzuigkap stilletjes de laatste kookdampen af. Zo weet je zeker dat je keuken niet meer ruikt naar gebakken vis of bittergarnituur.

€ 929.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LB59584M
Product
 

Samsung NK36N5703BS UR

 • De Samsung NK36N5703BS is een 90 cm brede wandschouw afzuigkap met Auto Connectivity. Heb je ook een Samsung kookplaat met Auto Connectivity? Dan verbind je beide apparaten via Bluetooth en zet je ze tegelijkertijd aan of uit met het touchscreen. Handig, zo stemmen de apparaten zich op elkaar af. De afzuigkap is geschikt voor een grote, open keuken en heeft onder meer een intensiefstand. Hiermee voer je snel de lucht van biefstuk met knoflook af. De reinigingsindicatie geeft aan wanneer je de 3 aluminium vetfilters moet schoonmaken. Door ze in een sopje of de vaatwasser te doen, hoef je geen nieuwe te kopen. Wil je zien of je biefstuk al gaar is? Zet dan de led verlichting aan.

€ 599.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Samsung Samsung NK36N5703BS UR
Product
 

ETNA AO561WIT

 • Met zijn afzuigcapaciteit is de ETNA AO561WIT geschikt om een kleine keuken weer dampvrij te krijgen. Vanwege zijn compacte formaat van 60 centimeter past deze afzuigkap in de meeste keukens. Je bevestigt de afzuigkap eenvoudig onder je keukenkastje of gewoon tegen de wand, boven je kookplaat. De afzuigkap heeft 3 standen die je met de druktoetsen bedient. Zo schakel je gemakkelijk naar een hogere of lagere afvoerstand afhankelijk van je kooksituatie. Met de ledverlichting zie je precies wanneer je wokmaaltijd even wat meer afzuigkracht nodig heeft. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 122.99

Naar Coolblue

Afzuigkappen Etna ETNA AO561WIT
Product
 

Bosch DHU965EL

 • De Bosch DHU965EL is een 90 centimeter brede onderbouw afzuigkap voor boven een 5- of 6 pits kookplaat. Je plaatst het apparaat aan de wand of onder een keukenkastje. Handig als je geen ruimte hebt voor een wandschouw model. De afzuigkap heeft 3 afvoerstanden en is voorzien van ledverlichting. Met de tiptoetsen aan de voorzijde selecteer je eenvoudig de gewenste afzuigcapaciteit. Zitten je filters vol met vetresten? Je maakt ze eenvoudig schoon met een sopje of door ze in de vaatwasser te plaatsen. Door dit regelmatig te doen, gaat je afzuigkap langer mee. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset/koolstoffilters aan.

€ 463.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DHU965EL
Product
 

Siemens LC66BBC50

 • De Siemens LC66BBC50 neemt alle dampen op die tijdens het koken uit de pannen komen. Met een afzuigcapaciteit van 590 m³ per uur is de afzuigkap geschikt voor een gemiddelde keuken van 20 tot 30 m³. Via de druktoetsen kun jij eenvoudig 1 van de 3 verschillende standen instellen. Je bepaalt zo precies hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Het apparaat is ook om te bouwen naar een recirculatieopstelling. Zorg er dan wel voor dat je de benodigde recirculatieset aanschaft.

€ 410.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LC66BBC50
Product
 

Siemens LI63LA525

 • De Siemens LI63LA525 is een stille, 60 centimeter brede vlakschermkap die je onder je bovenkast plaatst. Met een maximale afzuigcapaciteit van 310 m³ per uur is deze geschikt voor een kleine keuken. De afzuigkap schakelt automatisch in en uit bij het uittrekken van het scherm. Handig wanneer je bijvoorbeeld risotto met zalm maakt. Je hebt keuze uit 2 afzuigstanden om kookluchtjes af te voeren. Zo ruikt je keuken weer fris als je visite krijgt. Wil je wat extra licht in de keuken? Schakel dan de halogeenverlichting in. Hiermee heb je genoeg overzicht tijdens het koken. Door de meegeleverde vetfilters af en toe in een sopje te doen, gebruik je deze opnieuw. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 229.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LI63LA525
Product
 

Bosch DHL555BL

 • De Bosch DHL555BL is een stille inbouw afzuigkap die geschikt is voor mensen die geen opzichtige afzuigkap willen. Dit apparaat bouw je namelijk in je keukenkastje en zie je vrijwel niet. En met een geluidsniveau van 44 decibel in stand 3 is hij relatief stil te noemen. Toch heeft deze afzuigkap genoeg afzuigcapaciteit om een grote keuken geurvrij te krijgen. Je hebt de keuze uit 3 afvoerstanden. Zijn deze net niet krachtig genoeg? Dan heeft het apparaat ook nog een intensiefstand voor extra vermogen. Zo weet je zeker dat je keuken na het koken vrij is van vette kookluchtjes.

€ 349.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DHL555BL
Product
 

Bosch DUL62FA51

 • De Bosch DUL62FA51 is een onderbouw afzuigkap die dankzij zijn afzuigcapaciteit en formaat geschikt is voor de kleinere keuken. Deze 60 centimeter brede afzuigkap monteer je onder een keukenkastje of aan de wand. Het apparaat is gemaakt van rvs en is voorzien van 3 afvoerstanden. Zo bepaal jij eenvoudig welke afzuigcapaciteit je nodig hebt tijdens het koken. Voor het bakken van een eitje is de laagste stand voldoende. Ga je een geurige wokmaaltijd bereiden? Kies dan voor stand 2 of 3. Dankzij de heldere ledverlichting heb je goed zicht op je potten en pannen. Hierdoor voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe aan je gerecht.

€ 149.99

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DUL62FA51
Product
 

Siemens LE63MAC00

 • De Siemens LE63MAC00 is een geïntegreerde afzuigkap die je bevestigt tussen 2 keukenkastjes. Je monteert er een frontpaneel op, zodat het apparaat mooi opgaat in je keukendesign. Wanneer je begint met koken, trek je de klep omhoog. Na het koken klap je deze weer dicht, zodat je het apparaat niet ziet. Dankzij de heldere ledverlichting heb je goed overzicht op je potten en pannen. Dreigt je gerecht aan te branden? Schakel snel naar een hogere stand om alle kookdampen af te voeren. Je hebt de keuze uit 3 verschillende afvoerstanden. Zo bepaal je eenvoudig hoeveel afzuigcapaciteit jij op dat moment nodig hebt.

€ 259.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LE63MAC00
Product
 

Siemens LE66MAC00

 • De Siemens LE66MAC00 is een geïntegreerde afzuigkap die dankzij zijn afzuigcapaciteit geschikt is voor grote keukens. Je bevestigt het apparaat tussen 2 keukenkastjes en plaatst er een keukenpaneel voor. Hierdoor gaat de kap mooi op in je keukendesign. Met de druktoetsen aan de voorzijde kies je eenvoudig 1 van de 3 afvoerstanden. Zo bepaal je zelf hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. De bijgeleverde vetfilters zijn van metaal en uitwasbaar. Hierdoor maak je ze eenvoudig schoon met een sopje en hoef je niet steeds nieuwe te kopen.

€ 289.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LE66MAC00
Product
 

Siemens LB88574

 • De Siemens LB88574 is een inbouw afzuigkap met terugschakelende intensiefstand. Deze functie gebruik je wanneer je net wat extra afzuigvermogen nodig hebt. Na 6 minuten schakelt de afzuigkap automatisch terug, zodat je niet meer energie verbruikt dan nodig is. Naast deze stand heeft de afzuigkap ook nog 3 andere afvoerstanden. Zo bepaal je zelf hoeveel vermogen je nodig hebt. Dankzij zijn afzuigcapaciteit en formaat is dit apparaat geschikt voor grote of open keukens. De meegeleverde vetfilters zijn van metaal en uitwasbaar. Hierdoor maak je ze eenvoudig schoon met een sopje en hoef je niet zo snel nieuwe te kopen.

€ 429.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LB88574
Product
 

Siemens LB75565

 • De Siemens LB75565 is een geïntegreerde afzuigkap die krachtig genoeg is voor een open keuken. De 73 centimeter brede kap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 610 m³ per uur. Doordat de afzuigkap in je keukenkastje zit, zie je deze bijna niet. Bij het roerbakken van nasi met ham, ei en pittige paksoi kies je uit één van de 4 standen. Om snel grote hoeveelheden kookdamp af te voeren, gebruik je de intensiefstand. Hiermee blijft je keuken vrij van muffe luchtjes. Voor extra zicht in je keuken, zet je de ledverlichting aan. Door je aluminium vetfilters regelmatig schoon te maken, hoef je niet snel nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 328.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LB75565
Product
 

Siemens LB78574

 • De Siemens LB78574 is een inbouw afzuigkap voor grote of open keukens. Je plaatst de afzuigkap in een keukenkastje, waardoor je hem vrijwel niet ziet. Je kiest 1 van de 3 standen met de druktoetsen. Wil je toch wat extra vermogen? Maak dan gebruik van de intensiefstand. Hiermee verhoogt de afzuigkap tijdelijk het afzuigvermogen. Na 6 minuten schakelt deze automatisch weer terug. Het apparaat heeft heldere ledverlichting, zodat je precies ziet wanneer je gerecht klaar is. Dankzij de randafzuiging ontsnapt er geen enkele kookdamp. Zo weet je zeker dat je na het koken een geurvrije keuken hebt.

€ 402.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LB78574
Product
 

Bosch DRC97AQ50

 • Je plaatst de Bosch DRC97AQ50 in het plafond, boven je kookeiland. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je je hoofd stoot tijdens het koken. De afzuigkap bedien je met de bijgeleverde afstandsbediening of met een applicatie op je smartphone of tablet. Hiermee stel je niet alleen in welke afvoerstand je nodig hebt, maar ook hoe sterk de ledverlichting moet zijn. Je hebt de keuze uit 3 standaard afvoerstanden en 2 intensiefstanden. Deze laatste gebruik je wanneer je net wat extra afzuigvermogen nodig hebt. Bijvoorbeeld tijdens de bereiding van een geurig wokgerecht. Nadat je klaar bent met koken, loopt de afzuigkap nog 10 minuten op de laagste stand door. Zo weet je zeker dat niemand meer de visschotel van gisteravond ruikt. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset/koolstoffilters aan.

€ 1869.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DRC97AQ50
Product
 

Bosch DWB67LM50

 • De Bosch DWB67LM50 is een 60 centimeter brede wandschouw afzuigkap die geschikt is voor een grote of open keuken. Vanwege zijn formaat plaats je het apparaat boven een 4 pits fornuis of kookplaat. Kies één van de 4 afvoerstanden en begin met koken. Dankzij de ledverlichting heb je goed overzicht en voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe. Na het koken maak je de afzuigkap en bijbehorende filters eenvoudig schoon met een sopje. Wanneer je geen luchtafvoer naar buiten hebt, is het mogelijk om het apparaat om te bouwen naar recirculatie afzuigkap. Schaf hiervoor de benodigde recirculatieset aan.

€ 639.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DWB67LM50
Product
 

Bosch DFL063W55

 • De Bosch DFL063W55 is een vlakscherm afzuigkap die geschikt is voor gebruik in een kleine keuken. Het apparaat is 60 centimeter breed en plaats je in een keukenkastje. Wanneer je gaat koken, trek je het scherm naar je toe en schakelt het apparaat automatisch in. Na afloop duw je het scherm weer terug, zodat de afzuigkap mooi opgaat in je keukendesign. Met de halogeenverlichting heb je goed zicht op je potten en pannen. Zo voeg je niet per ongeluk te veel zout toe aan je verse pompoensoep. De meegeleverde filters zijn eenvoudig te reinigen met een sopje. Ze zijn ook geschikt voor de vaatwasser. Hierdoor hoef je niet zo snel nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 236.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DFL063W55
Product
 

Bosch DHL755BL

 • De Bosch DHL755BL is een inbouw afzuigkap die geschikt is voor gebruik in een grote of open keuken. Je plaatst het apparaat in een keukenkastje, zodat het mooi opgaat in je keukendesign. Met de schuifregelaar kies je uit één van de 3 afvoerstanden of de intensiefstand. Deze laatste stand gebruik je wanneer je tijdelijk wat extra afzuigcapaciteit nodig hebt. In de hoogste afvoerstand heeft dit apparaat een geluidsniveau van slechts 56 decibel. Zo hoor je tijdens het koken precies wanneer de telefoon rinkelt of de bel gaat. Dankzij de heldere ledverlichting heb je goed overzicht op je gerecht. Hierdoor voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 328.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DHL755BL
Product
 

Bosch DUL62FA21

 • De Bosch DUL62FA21 is een basismodel onderbouw afzuigkap zonder al te veel toeters en bellen. Je bedient het apparaat met de schuifknoppen aan de voorzijde. Hiermee kies je uit één van de 3 afvoerstanden. Zo bepaal je eenvoudig hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. Met de linkerknop zet je de ledverlichting aan. Hierdoor zie je precies hoeveel kruiden je toevoegt aan je pompoensoep. Vanwege zijn compacte formaat gebruik je dit apparaat in een kleine keuken, boven een 4 pits kookplaat. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan om het apparaat om te bouwen naar recirculatie afzuigkap. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset/koolstoffilters aan.

€ 129.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DUL62FA21
Product
 

Siemens LC96PBC50

 • De Siemens LC96PBC50 heeft 3 standen waarmee alle kookdampen en -geuren worden opgenomen en afgevoerd. Gebruik de laagste stand voor het bakken van een eitje. Ga je uitgebreid wokken of brandt je gerecht per ongeluk aan? Schakel dan naar stand 3 om alle kookdampen af te voeren. Met een breedte van 90 centimeter is de afzuigkap ook geschikt voor een 5- of 6-pits kookplaat. Dankzij de ledverlichting zie je het direct als je eten aanbrandt. De filters van de afzuigkap zijn van metaal zodat je ze niet hoeft te vervangen. Wat nog wel nodig is, is de filters eens in de zoveel tijd schoonmaken in een sopje.

€ 365.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LC96PBC50
Product
 

Bosch DEM66AC00

 • Met de Bosch DEM66AC00 haal je een krachtige afzuigkap in huis die je mooi wegwerkt in je keuken. De geïntegreerde afzuigkap hang je tussen 2 bovenkastjes en zie je alleen tijdens het koken. Wanneer het apparaat uitstaat, vormt het één geheel met je keukendesign. Als je gaat koken trek je de klep omhoog om de juiste afzuigstand te selecteren. Dankzij de hoge afzuigcapaciteit gebruik je deze afzuigkap ook in een grote of open keuken. Is je afzuigkap toe aan een schoonmaakbeurt? De filters zijn uitwasbaar en plaats je in de vaatwasser. Zo hoef je niet snel een nieuwe set aan te schaffen.

€ 299.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DEM66AC00
Product
 

Siemens LC67BIP50

 • De Siemens LC67BIP50 is voorzien van heldere ledverlichting, zodat je goed ziet of je alweer bouillon aan je risotto moet toevoegen. De afzuigkap is 60 centimeter breed en heeft 5 vermogensstanden en 2 intensiefstand voor extra vermogen. Met de 2 intensiefstanden is zelfs het meest gekruide eten de volgende dag niet meer in je huis te ruiken. De metalen vetfilters filteren de lucht en reinig je eenvoudig met een lauwwarm sopje. De afzuigkap geeft automatisch een melding wanneer het reinigen van de vetfilters of koolstoffilters nodig is. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 699.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LC67BIP50
Product
 

Miele DA 1200 es

 • De Miele DA 1200 es is een onderbouw afzuigkap die dankzij zijn formaat geschikt is voor boven een 5- of 6 pits kookplaat. Het apparaat is 100 centimeter breed en installeer je onder je keukenkastje. Tijdens het koken schakel je de heldere led verlichting in. Zo zie je meteen wanneer je gerecht dreigt aan te branden. Kies uit 1 van de 4 vermogensstanden en gebruik de intensiefstand voor extra vermogen. De bijgeleverde metalen vetfilters hebben 10 lagen. Hierdoor houden ze extra veel vet tegen en gaan ze lang mee. Je plaatst de filters in de vaatwasser of maakt ze schoon met een sopje. Zo hoef je niet steeds nieuwe te kopen.

€ 499.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Miele Miele DA 1200 es
Product
 

Bosch DLN53AA70

 • De Bosch DLN53AA70 is een compacte afzuigkap die je in een keukenkastje monteert. Ideaal als je niet veel ruimte hebt of geen opzichtige afzuigkap in je keuken wil. De afzuigkap is dankzij zijn formaat en afzuigcapaciteit geschikt voor een kleine keuken. De bijgeleverde vetfilters zijn van metaal en maak je eenvoudig schoon. Ze zijn ook geschikt voor de vaatwassers. Met de schuifregelaar kies je uit één van de 3 afvoerstanden. Daarnaast bedien je hiermee ook de heldere ledverlichting. Zo houd je je maaltijd goed in de gaten en zie je meteen wanneer je zalm dreigt aan te branden. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 224.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DLN53AA70
Product
 

Siemens LC97BIP50

 • Met een afzuigcapaciteit van 670 m³ per uur is de Siemens LC97BIP50 wandschouw afzuigkap geschikt voor in een open keuken. Met 5 snelheden waarvan 2 intensiefstanden vind je altijd de juiste afzuigcapaciteit voor wat je aan het koken bent. Maak je een kruidige curry? Dan doe je er goed aan om met touchControl de hoogste stand te kiezen. De afzuigkap heeft ledverlichting die je eenvoudig dimt. Zo bepaal je zelf de juiste balans tussen de juiste hoeveelheid licht en een gezellige sfeer in de keuken. Zodra de vetfilters verzadigd zijn met vet en vuil licht en een lampje op. Handig, zo weet je precies wanneer de filters aan een schoonmaakbeurt toe zijn. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 749.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LC97BIP50
Product
 

Samsung NK24M1030IS UR

 • De Samsung NK24M1030IS/UR is een vlakscherm afzuigkap van 60 centimeter breed die je in je keukenkastje installeert. Trek het scherm naar voren wanneer je begint met koken om de afzuigkap aan te zetten. Wanneer je klaar bent met koken, schuif je het scherm weer terug. Hierdoor gaat het apparaat mooi op in je keukendesign. Je hebt de keuze uit 3 verschillende vermogensstanden. De afzuigkap heeft led verlichting en uitwasbare vetfilters. Deze maak je eens in de 3 tot 4 maanden schoon, zodat je keuken geurvrij blijft. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium, stop je ze ook in de vaatwasser.

€ 149.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Samsung Samsung NK24M1030IS UR
Product
 

Bosch DWB67CM50

 • De Bosch DWB67CM50 is een wandschouw afzuigkap die geschikt is voor boven een 4 pits kookplaat of fornuis. Het apparaat is 60 centimeter breed en heeft genoeg capaciteit om een grote keuken weer geuvrij te krijgen. Met Touch Control kies je het juiste afzuigvermogen en schakel je de heldere ledverlichting in. De toetsen zijn voorzien van ledindicatie zodat je ook met weinig licht de juiste instellingen weet te vinden. De afzuigkap heeft 3 standaard afvoerstanden en 1 intensiefstand. Deze gebruik je om snel grote hoeveelheden kookdamp af te voeren. Na 6 minuten schakelt deze automatisch terug, zodat je niet te veel energie verbruikt. De meegeleverde vetfilters zijn eenvoudig schoon te maken en geschikt voor de vaatwasser. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 559.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DWB67CM50
Product
 

Siemens LF97BBM50

 • De Siemens LF98BE542 is een 90 centimeter brede afzuigkap die je monteert boven een keukeneiland. De krachtige motor heeft een afzuigcapaciteit van 720 m³ per uur. Hierdoor is de afzuigkap geschikt voor in een open keuken. Kook je een gerecht met veel kruiden? Selecteer dan de intensiefstand. Hiernaast beschikt de afzuigkap over nog 3 afzuigstanden. De filters die vrijgekomen vetten opvangen zijn uitwasbaar. Handig, want hierdoor hoef je ze niet telkens te vervangen. Dankzij de ledverlichting heb je altijd goed zicht op je pruttelende pannen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde recirculatieset aan.

€ 728.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LF97BBM50
Product
 

Bosch DWP96BC50

 • Dankzij zijn formaat en afzuigcapaciteit is de Bosch DWP96BC50 geschikt om te gebruiken in grote, open keukens. Deze wandschouw afzuigkap is extra breed en plaats je daarom ook boven een 5 of 6 pits fornuis. Je hebt de keuze uit 3 verschillende afvoerstanden. Gebruik de laagste stand voor het bakken van een eitje. Ga je uitgebreid wokken of brandt je gerecht per ongeluk aan? Schakel dan naar stand 3 om alle kookdampen af te voeren. De afzuigkap is voorzien van heldere led verlichting zodat je een goed overzicht hebt tijdens het koken.

€ 389.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DWP96BC50
Product
 

Whirlpool AKR 790 IX

 • De Whirlpool AKR 790 IX is een motorloze wandschouw afzuigkap met een breedte van 90 centimeter. Je gebruikt de afzuigkap in een woning met een centraal afzuigsysteem. De roestvaststalen afzuigkap voert kookluchtjes snel af, waardoor er geen knoflookgeur in je keuken blijft hangen. Tijdens het koken gebruik je de schuifknop om de halogeen verlichting aan te zetten. De lampjes hebben 2 verschillende standen, waardoor je goed zicht hebt op je spaghetti met peper en knoflook. Door de 3 aluminium vetfilters in de vaatwasser te doen of zelf af te wassen, hoef je geen nieuwe te kopen. Deze afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem.

€ 346.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Whirlpool Whirlpool AKR 790 IX
Product
 

Bosch DWB64BC50

 • De Bosch DWB64BC50 is een wandschouw afzuigkap van 60 centimeter breed met ledverlichting. Hierdoor houd je je gerecht goed in de gaten tijdens het koken. Heb je per ongeluk te veel olie toegevoegd? Schakel naar de derde stand om zo alle kookdampen af te voeren. Wanneer het weer rustig is in de pan, schakel je terug naar stand 2 of 1. Je bedient het apparaat eenvoudig met de druktoetsen aan de voorkant. Na het koken maak je de afzuigkap eenvoudig schoon. De filters zijn van metaal en uitwasbaar. Je hoeft hierdoor niet snel nieuwe te kopen.

€ 364.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DWB64BC50
Product
 

Siemens LU62LFA21

 • Met de Siemens LU62LFA20 in je keuken sta je uren te kokkerellen zonder dat je daar de volgende dag nog iets van ruikt. Met een maximale afzuigcapaciteit van 250 m³ per uur bij stand 3 is de onderbouw afzuigkap geschikt voor een keuken tussen de 20 en 30 m³. De afzuigkap heeft ledverlichting en je hebt de keuze uit 3 verschillende zuigstanden. Stand 1 en 2 zijn geschikt voor de dagelijks avondmaaltijden. Stand 3 kies je als je een sterk gekruid gerecht maakt, zoals een Marokkaanse tajine. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Bestel er dan een recirculatiefilter bij.

€ 127.99

Naar Coolblue

Afzuigkappen Siemens Siemens LU62LFA21
Product
 

ETNA AO761WIT

 • De ETNA AO761WIT beschikt over 3 afvoerstanden die je eenvoudig instelt met de druktoetsen. Is er in jouw keuken geen luchtafvoer? Gebruik de afzuigkap dan recirculerend. Op deze manier wordt de kooklucht gefilterd en weer schoon terug de keuken in geblazen. De 2 ledlampen zorgen ervoor dat je ook laat in de avond nog even snel iets lekkers klaar kan maken. De vetfilters zijn gemakkelijk te verwijderen en te wassen in de vaatwasser. Zo hoef je niet om de zoveel tijd nieuwe filters te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 119.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Etna ETNA AO761WIT
Product
 

AEG DUB1611M

 • Wanneer je niet tegen een grote afzuigkap wil aan kijken in je keuken, dan is de AEG DUB1611M geschikt voor jou. De inbouw afzuigkap zit helemaal weggewerkt in je keukenkastje zodat je hem niet ziet. De verschillende standen regel je eenvoudig via het schuifmechanisme aan de voorkant. De vetfilters zijn van aluminium en maak je daarom gemakkelijk schoon met een sopje. Zo hoef je niet steeds nieuwe filters te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

€ 163.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen AEG AEG DUB1611M
Product
 

Bosch DFO060W51

 • De Bosch DFO060W51 is een motorloze vlakscherm afzuigkap die je gebruikt in een woning met centraal afzuigsysteem. Controleer van te voren of deze afzuigkap geschikt is voor jouw woning. Je bevestigt het apparaat in een keukenkastje boven je fornuis of kookplaat. Wanneer je kookt trek je het scherm naar je toe en zet je de klep open. Zo verdwijnen de kookluchtjes uit je keuken. Hoe snel dit gaat, is afhankelijk van het centrale afzuigsysteem. De meegeleverde vetfilters maak je schoon door ze in de vaatwasser te plaatsen of met een sopje. En dankzij de heldere ledverlichting zie je precies wanneer jouw kipfilet gaar is. Deze afzuigkap heeft geen motor en is alleen geschikt voor het centraal afzuigsysteem.

€ 197.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Bosch Bosch DFO060W51
Product
 

Whirlpool AKR 760 IX

 • De Whirlpool AKR 760 IX is geschikt voor in een woning met een central afzuigsysteem. De motorloze wandschouw afzuigkap is 60 centimeter breed. Hiermee voer jij kookluchtjes af tijdens het bakken van zalm met knoflook. Zo heb je geen last van een muffe huiskamer als je de volgende dag visite krijgt. De roestvaststalen afzuigkap beschikt over 2 halogeenlampen. Hiermee zie je of je zalm of biefstuk al gaar genoeg is. De 2 aluminium vetfilters zijn met de hand of in de vaatwasser schoon te maken. Hierdoor gebruik je deze opnieuw en hoef je geen nieuwe te kopen. Deze afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem.

€ 303.00

Naar Coolblue

Afzuigkappen Whirlpool Whirlpool AKR 760 IX
Product