Universal Audio Arrow

 • De Universal Audio Arrow is een Thunderbolt 3 audio interface die je gebruikt voor het maken van professionele geluidsopnames. Dankzij de hoogwaardige converters en Unison preamps klinken je opnames helder en gedefinieerd. Je voegt het karakter van befaamde preamps, zoals die van SSL, API of Neve toe met het Unison systeem. Met dit systeem selecteer je zelf een software plugin die de impedantie- en gain stage karakteristieken van deze preamps feilloos nabootst. Door de meegeleverde software bundel gebruik je ook overtuigende emulaties van audio processoren, zoals equalizers en compressors. Deze plugins draaien latency-vrij van de DSP van de geluidskaart zelf. Hierdoor bewerk je jouw audiosporen tijdens het mixen zonder dat er vertraging optreedt. Bijkomend voordeel: je spaart zo het CPU van je computer of laptop. Let op: de preamps van SSL, API, Neve en Manley worden niet bij de interface meegeleverd.

€ 499.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Universal Audio Universal Audio Arrow
Product
 

Universal Audio Apollo Twin USB (Windows)

 • Met de Universal Audio Apollo Twin USB maak je professionele geluidsopnames en til je jouw mix naar het volgende niveau. Deze usb 3 audio interface voor Windows is voorzien van professionele converters en Unison preamps. Hierdoor maak je heldere en gedefinieerde geluidsopnames. Wanneer je het klankkarakter van een Neve, API of SSL preamp toe wilt voegen, zet je een van de additionele preamps op je spoor. Je mixt je individuele audiosporen, groups en mix bus met de Universal Audio plugins. Deze plugins bootsen hardware op realistische wijze na waardoor je producties klinken alsof ze in een high end studio gemixt zijn. De DSP draait de plugins van de audio interface. Dit betekent dat er tijdens het opnemen geen latency optreedt wanneer je plugins gebruikt. Let op: de preamps van SSL, API, Neve en Manley worden niet bij de interface meegeleverd.

€ 750.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Universal Audio Universal Audio Apollo Twin USB (Windows)
Product
 

Universal Audio Apollo Twin mk2 Duo

 • De Universal Audio Apollo Twin MK2 Duo is iets voor jou wanneer je professionele opnames wilt maken en hoogwaardige plugins van een DSP wilt draaien. Je opnames klinken helder en gedefinieerd, want deze Thunderbolt 2 audio interface is voorzien van professionele converters en Unison preamps. Met de Unison preamps boots je het karakter van bekende preamps na, zoals die van SSL, Neve of API. Ook worden er audio processor plugins meegeleverd. Met deze plugins zorg je ervoor dat je sporen, groepen, sends en mix bus beter klinkt. Je draait alle software van de interne DSP. Dit betekent dat je de plugins gebruikt zonder dat er latency optreedt. De Duo DSP processor heeft 2 keer zoveel processorkracht dan de Solo DSP processor. Hierdoor kun je meer audio plugins van de DSP draaien. Let op: de preamps van SSL, API, Neve en Manley worden niet bij de interface meegeleverd.

€ 853.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Universal Audio Universal Audio Apollo Twin mk2 Duo
Product
 

Universal Audio Apollo Twin mk2 Solo

 • Je maakt professionele geluidsopnames met de Universal Audio Apollo Twin MK2 Solo. Deze Thunderbolt 2 audio interface is voorzien van professionele converters en Unison preamps. Hierdoor klinken jouw microfoon- en instrumentenopnames helder en gedefinieerd. Ben je op zoek naar het karakter van hoogwaardige preamps? Voeg dan 1 van de emulaties aan de DSP kaart toe en voorzie je sporen van klankkarakteristieken van bekende merken, zoals Neve, SSL en API. Met de meegeleverde audio processor plugins til jij je producties naar het volgende niveau. Zo maak je gebruik van een 1176 compressor of Pultec equalizer. Tijdens het opnemen heb je geen last van latency, want de interface draait alle plugins van de interne DSP. Dit betekent dat het CPU van je computer of laptop met rust gelaten wordt. Let op: de preamps van SSL, API, Neve en Manley worden niet bij de interface meegeleverd.

€ 665.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Universal Audio Universal Audio Apollo Twin mk2 Solo
Product
 

Universal Audio Apollo Twin mk2 Quad

 • Met de Universal Audio Apollo Twin MK2 Quad maak je professionele opnames en draai je een berg hoogwaardige plugins van de interne DSP. Je opnames klinken helder en gedefinieerd, want deze Thunderbolt 2 audio interface is voorzien van professionele converters en Unison preamps. Met de Unison preamps boots je het karakter van bekende preamps na, zoals die van SSL, Neve of API. Ook worden er audio processor plugins meegeleverd. Met deze plugins zorg je ervoor dat je sporen, groups en mix bus beter klinkt. Je draait alle software van de interne DSP. Dit betekent dat je de plugins gebruikt zonder dat er latency optreedt. De Quad DSP processor heeft 4 keer zoveel processorkracht dan de Solo DSP processor. Hierdoor kun je meer audio plugins van de DSP draaien. Let op: de preamps van SSL, API, Neve en Manley worden niet bij de interface meegeleverd.

€ 1259.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Universal Audio Universal Audio Apollo Twin mk2 Quad
Product
 

Audient iD44

 • De Audient iD44 is een 24 bit / 96 kHz usb audio interface met preamps van de hoogwaardige Audient ASP8024-HE recording console. Dankzij de klasse A preamps klinken je microfoonopnames neutraal en gedefinieerd. Dit komt doordat de preamps een warm karakter toevoegen zonder het signaal te vervormen. Jouw instrumentopnames klinken warm dankzij de JFET invoerkanalen die valve amplifiers reproduceren. Hierdoor komen de klanken van gitaren, synths en basinstrumenten extra goed tot hun recht. Staat jouw studio vol met instrumenten en heb je meer in- en uitgangen nodig? Door de optische aansluitingen voeg je maximaal 16 in- en uitgangen toe. Zo voorzie je jouw studio van extra microfoon- of instrumenteningangen op het moment dat je tekort komt.

€ 569.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Audient Audient iD44
Product
 

Focusrite Clarett 2Pre USB

 • De Focusrite Clarett 2Pre Usb gebruik je in de studio voor het opnemen van geluid en instrumenten. Je neemt geluid in hoogwaardige kwaliteit op dankzij de preamps die gebaseerd zijn op de ISA preamps van Rupert Neve. Je verbindt een microfoon of instrument met de 2 XLR ingangen. De latency van de audio interface is laag. Dit komt door een snelle conversie van een analoog naar digitaal signaal en vice versa. Je verbindt de interface met je computer met een usb aansluiting. Dankzij de ADAT aansluiting voeg je extra audio ingangen toe. Zo breid je de Clarett uit als je ingangen tekortkomt.

€ 351.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite Clarett 2Pre USB
Product
 

Audient iD4

 • Als je op zoek naar een stevige audio interface voor in je thuisstudio bent, is de Audient iD4 iets voor jou. Op de interface zit 1 analoge ingang voor een instrument en 1 ingang voor je microfoon. Heeft je condensatormicrofoon 48v fantoomvoeding nodig? Geen probleem, met 1 druk op de knop schakel je deze optie in. Op het voorpaneel zitten enkele draaiknoppen waarmee je de gain en het volume regelt. Dit zijn handige functies wanneer je de input van je instrumenten snel wilt aanpassen. De iD4 wordt gevoed via de usb kabel. Hierdoor heb je geen extra stroomkabel nodig om je muziek op te nemen.

€ 135.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Audient Audient iD4
Product
 

Focusrite Scarlett 6i6 2nd Gen Usb

 • De Focusrite Scarlett 6i6 2nd Gen Usb is ideaal voor producers, singer-songwriters en gitaristen. Je gebruikt de 4 invoerkanalen van de interface voor het opnemen van vocalen of instrumenten. Via de line uitvoerkanalen stuur je een audiosignaal naar effecten, zoals een reverb of compressor. De Focusrite preamps kunnen hoge invoersignalen gemakkelijk aan. Hierdoor neem je geluid niet te hard op en voorkom je dat het geluid van je opnames vervormt. Via de MIDI aansluiting stuur je MIDI signalen naar je synthesizer of drumcomputer. Zo stuur je drumritmes en melodieën die je binnen je DAW hebt geschreven naar je muziekinstrumenten. Je gebruikt de meegeleverde plugins voor het toevoegen van effecten of voor het bewerken van je audiosporen.

€ 205.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite Scarlett 6i6 2nd Gen Usb
Product
 

Focusrite Scarlett 18i20 2nd Gen Usb

 • De Focusrite Scarlett 18i20 2nd Gen Usb is ideaal voor producers die behoefte hebben aan veel in- en uitvoerkanalen. Je gebruikt de 8 invoerkanalen van de interface voor het opnemen van vocalen of instrumenten. Via de line uitvoerkanalen stuur je een audiosignaal naar effecten, zoals een reverb of compressor. De Focusrite preamps kunnen hoge invoersignalen gemakkelijk aan. Hierdoor neem je geluid niet te hard op en voorkom je dat het geluid van je opnames vervormt. Via de MIDI aansluiting stuur je MIDI signalen naar je synthesizer of drumcomputer. Zo stuur je drumritmes en melodieën die je binnen je DAW hebt geschreven naar je muziekinstrumenten. Je gebruikt de meegeleverde plugins voor het toevoegen van effecten of voor het bewerken van je audiosporen.

€ 395.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite Scarlett 18i20 2nd Gen Usb
Product
 

Audient iD22

 • Met de Audient iD22 neem je geluiden van synthesizers, drumcomputers en gitaren op. Dankzij de Burr Brown digitaal/analoog converter zijn je opnames van hoogwaardige kwaliteit. De preamps van Audient helpen je geluid in de mix te snijden, waardoor geluiden minder bewerkt hoeven te worden. Als je aan 2 analoge inputs niet genoeg hebt, kun je de interface uitbreiden via de ADAT of SPDIF aansluiting. Je gebruikt de meegeleverde software om de interface in je studio te integreren. Naast het instellen van de input en output routes, gebruik je de software ook voor het afstellen van je monitors. Zo haal je het maximale uit je monitors in jouw afluisterruimte.

€ 369.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Audient Audient iD22
Product
 

RME Fireface UC

 • Met de RME Fireface UC ben je een stap dichterbij een professionele opnamestudio. Dankzij de betrouwbare drivers van RME heb je weinig last van latency. Zelfs als je meerdere kanalen tegelijk aan het tracken bent. De 2 preamps klinken neutraal en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor klinken je microfoonopnames zuiver. Daarnaast neem je ook line instrumenten, zoals drumcomputers, synthesizers en gitaren op. Hiervoor gebruik je de 6 analoge audio ingangen of de 2 gecombineerde XLR/jack aansluitingen aan de voorkant van de interface. De interface is voorzien van alle mogelijke aansluitingen. Zo sluit je mixers en converters aan op de SPDIF en ADAT aansluitingen.

€ 875.00

Naar Coolblue

Audio interfaces RME RME Fireface UC
Product
 

M Audio M Track Eight

 • Met de M-Audio M-Track Eight maak je opnames met 8 microfoons tegelijk. Je sluit de microfoons aan op 1 van de 8 gecombineerde XLR/Jack aansluitingen. Je kunt 8 instrumenten in mono of 4 stereo instrumenten opnemen. Het is mogelijk om met de interface audio signalen uit te sturen naar hardware. Hiervoor gebruik je de 8 line ingangen. Het is hierdoor mogelijk om een signaal naar een compressor of effectenbak sturen. Met de rackoren werk je de interface netjes weg in een 19 inch rack.

€ 289.00

Naar Coolblue

Audio interfaces M Audio M Audio M Track Eight
Product
 

IK Multimedia iRig Pro I O

 • De IK Multimedia iRig Pro I/O is een audio interface van zakformaat. De geluidskaart is geschikt voor producers en singer-songwriters die veel onderweg zijn. Sluit de iRig Pro I/O aan op een smartphone of tablet en neem het geluid van een instrument op. Hierdoor gebruik je interface waar je maar wilt. Wil je geluiden opnemen met een hoogwaardige studiomicrofoon? Schakel dan de 48V fantoomvoeding in en sluit een condensatormicrofoon aan op de gecombineerde XLR/jack ingang. Om het geluid van een instrument op te nemen, schakel je de Hi-Z modus in. Dit maakt het mogelijk om het geluid van een gitaar of basgitaar correct op te nemen.

€ 132.00

Naar Coolblue

Audio interfaces IRig IK Multimedia iRig Pro I O
Product
 

Focusrite Clarett 4Pre USB

 • De Focusrite Clarett 4Pre Usb gebruik je in de studio voor het opnemen van geluid en instrumenten. Je neemt geluid in hoogwaardige kwaliteit op dankzij de preamps die gebaseerd zijn op de ISA preamps van Rupert Neve. Je sluit microfoons of instrumenten aan op de 4 gecombineerde XLR ingangen. Op de 4 line ingangen sluit je een instrument, zoals een gitaar of synthesizer aan. De latency van de audio interface is laag. Dit komt door een snelle conversie van een analoog naar digitaal signaal en vice versa. Je verbindt de interface met je computer via een usb aansluiting. Dankzij de ADAT aansluiting voeg je extra audio ingangen toe. Zo breid je de Clarett uit als je ingangen tekortkomt.

€ 477.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite Clarett 4Pre USB
Product
 

Focusrite Scarlett 18i8 2nd Gen Usb

 • De Focusrite Scarlett 18i8 2nd Gen Usb is ideaal voor producers die veel microfoons en instrumenten tegelijk willen opnemen. Je gebruikt de 8 invoerkanalen van de interface voor het opnemen van vocalen of instrumenten. De Focusrite preamps kunnen hoge invoersignalen gemakkelijk aan. Hierdoor neem je geluid niet te hard op en voorkom je dat het geluid van je opnames vervormt. Via de MIDI aansluiting stuur je MIDI signalen naar je synthesizer of drumcomputer. Zo stuur je drumritmes en melodieën die je binnen je DAW hebt geschreven naar je muziekinstrumenten. Je gebruikt de meegeleverde plugins voor het toevoegen van effecten of voor het bewerken van je audiosporen.

€ 298.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite Scarlett 18i8 2nd Gen Usb
Product
 

RME Fireface 802

 • Geniet van professionele audiokwaliteit met de RME Fireface 802. Met deze interface neem je geluid in hoogwaardige kwaliteit op. De interface heeft 4 microfoonpreamps die neutraal en helder klinken. Ook heeft de interface 8 analoge ingangskanalen om instrumenten aan te sluiten. Via de 2 ADAT aansluitingen breid je de interface uit. Dankzij de stabiele driver heb je geen last van latency. Hierdoor hoef je niet continu timingverschillen op te lossen. Dit scheelt je een hoop tijd. Met de meegeleverde TotalMix software haal je het maximale uit de interface. Zo kun je zelf invoerkanalen aan uitvoerkanalen koppelen. Zo verbind je van externe effecten.

€ 1451.00

Naar Coolblue

Audio interfaces RME RME Fireface 802
Product
 

Native Instruments Traktor Scratch Control A6 MKII

 • Wil jij graag draaien met 2 draaitafels of cd spelers, maar staat al je muziek op je laptop? Dan is dit pakket van Native Instrument wat voor jou. Met de Traktor Scratch A6 MKII haal je alles in huis om je digitale bestanden via een draaitafel of cd speler te draaien. Met de Traktor Scratch Pro software laad je je mp3's in op de meegeleverde timecode vinylplaten of cd's. Dankzij de software schakel je gemakkelijk tussen allerlei nummers. De fysieke platen en cd's zorgen voor het authentieke gevoel van draaien. Sluit de draaitafels of cd spelers aan op de Traktor Audio 6 audio interface zodat je overal geniet van de geluidskwaliteit die een DJ nodig heeft.

€ 243.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Native Instruments Native Instruments Traktor Scratch Control A6 MKII
Product
 

Focusrite iTrack Solo

 • De Focusrite iTrack Solo is een nette audio interface voor iPad, Mac en PC. Ben je een muzikant of zanger, werk je graag met je ipad en wil je zonder gedoe je muzikale sessies opnemen? Dan is de Focusrite iTrack Solo dé audio interface voor jou. Neem vocalen, akoestische instrumenten, elektrische gitaren en nog veel meer op met de hoge kwaliteit die je van Focusrite mag verwachten. Je krijgt Ableton Live Lite, Focusrite plug-ins en meer software bij de Focusrite iTrack Solo zodat je direct aan de slag kunt.

€ 124.99

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite iTrack Solo
Product
 

RME Fireface UCX

 • Zoek je een hoogwaardige audio interface met lage latency en veel aansluitingen? Dan is de RME Fireface UCX iets voor jou. De UCX is voorzien van 18 audio in- en uitgangen, waarvan 8 in- en uitgangen analoog zijn. Ook heeft de interface 2 gecombineerde XLR/jack aansluitingen aan boord zodat je hoogwaardige microfoonopnames in je producties implementeert. Mocht je aan de 8 analoge in-en uitgangen niet genoeg aansluitingen hebben, dan kun je de interface via de SPDIF en ADAT aansluitingen uitbreiden. Via deze digitale verbinding verbind je mixers en externe converters voor extra invoerkanalen. Met de meegeleverde TotalMix software kies je zelf hoe je de in- en uitvoer kanalen route. Je hoeft hierdoor niet elke keer kabels te verwisselen als je bijvoorbeeld een extern effect wilt gebruiken.

€ 1174.00

Naar Coolblue

Audio interfaces RME RME Fireface UCX
Product
 

Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen Usb Studio Pakket

 • Met het Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen Usb Studio Pakket maak je als beginnende producer een vliegende start. Doordat het een compleet opname pakket is, kun je direct beginnen met opnemen. Je sluit de meegeleverde microfoon aan op de XLR aansluiting van de interface. Een muziekinstrument dat je wilt opnemen sluit je aan op de 6,3 mm aansluiting. Je hoort direct of je opname geslaagd is, want er wordt een hoofdtelefoon meegeleverd. Via de RCA aansluiting aan de achterkant van de interface sluit je studio monitors aan.

€ 169.99

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen Usb Studio Pakket
Product
 

Rode AI 1

 • De Rode AI-1 is een compacte 24 bit 96 kHz audio interface met 1 analoge ingang. Dankzij de sample rate van 96 kHz neem je geluid op in studiokwaliteit. Hierdoor gebruik je de geluidskaart voor het maken van professionele microfoonopnames. Dankzij de 48V fantoomvoeding neem je geluid in hoogwaardige kwaliteit op met een condensatormicrofoon, zoals de Rode NT1000. Doordat de interface compact van formaat is, neem je hem gemakkelijk met je mee. Dit maakt de interface geschikt voor producers en audio engineers die een mobiele oplossing zoeken. De AI-1 is voorzien van Neutrik connectoren. Dit zijn hoogwaardige connectoren die ervoor zorgen dat jij de kabels eenvoudig koppelt en ontkoppelt.

€ 119.00

Naar Coolblue

Audio interfaces Rode Microphones Rode AI 1
Product
 

Focusrite Scarlett 2i2 2nd Gen Usb

 • De Focusrite Scarlett 2i2 2nd Gen Usb is ideaal voor producers, singer-songwriters en gitaristen. Je gebruikt de 2 gecombineerde XLR invoerkanalen aan de voorkant van de interface voor het opnemen van vocalen en instrumenten. De Focusrite preamps kunnen hoge invoersignalen gemakkelijk aan. Hierdoor neem je geluid niet te hard op en voorkom je dat het geluid van je opnames vervormt. De interface werkt op usb voeding. Daardoor hoef je de interface niet aan te sluiten op een stopcontact. In totaal heeft de interface 2 analoge ingangen en 2 analoge uitgangen. Je gebruikt de meegeleverde plugins voor het toevoegen van effecten of voor het bewerken van je audiosporen.

€ 121.99

Naar Coolblue

Audio interfaces Focusrite Focusrite Scarlett 2i2 2nd Gen Usb
Product