TradeTeam Autoradio Installatiekit Audi A3 Versie 1

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit installeer je zelf een autoradio of navigatiesysteem in je Audi A3. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Doordat het paneel de exacte maten van het dashboard heeft, werk je hem netjes weg. Dit betekent dat jouw nieuwe radio of navigatiesysteem naadloos in het dashboard past. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. Moeten de radiopinnen van de originele radio verwijderd worden? Dit doe je met de meegeleverde ontgrendelingssleutel. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Audi A3 geproduceerd tussen 2003 tot 2012.

€ 189.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Audi A3 Versie 1
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Peugeot 207, 307

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit installeer je zelf een autoradio of navigatiesysteem in je Peugeot 207 of 307. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft exact dezelfde maten als het dashboard. Hierdoor werk je hem netjes weg. Jouw nieuwe radio of navigatiesysteem past naadloos in het dashboard. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. De radiopinnen van de originele radio verwijderen doe je met de meegeleverde ontgrendelingssleutel. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Peugeot 207 of 307 geproduceerd tussen 2006 en 2012.

€ 199.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Peugeot 207, 307
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Audi A3 Versie 2

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit installeer je zelf een autoradio of navigatiesysteem in je Audi A3. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft exact dezelfde maten als het dashboard. Hierdoor werk je hem netjes weg. Jouw nieuwe radio of navigatiesysteem past naadloos in het dashboard. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Hierdoor zet je het volume van de radio gewoon zachten via de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. De radiopinnen van de originele radio verwijderen doe je met de meegeleverde ontgrendelingssleutel. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Audi A3 geproduceerd tussen 2003 tot 2012.

€ 139.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Audi A3 Versie 2
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit BMW 5 Series

 • Installeer zelf een autoradio in je BMW 5-series met de TradeTeam Autoradio Installatiekit. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft exact dezelfde maten als het dashboard. Hierdoor werk je hem netjes weg. Jouw nieuwe radio of navigatiesysteem past naadloos in het dashboard. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. De radiopinnen van de originele radio verwijderen doe je met de meegeleverde ontgrendelingssleutel. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de BMW 5-series geproduceerd tussen 1996 tot 2004.

€ 169.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit BMW 5 Series
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Ford C Max

 • Installeer zelf een autoradio in je Ford C-max met de TradeTeam Autoradio Installatiekit. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft exact dezelfde maten als het dashboard. Hierdoor werk je hem netjes weg. Jouw nieuwe radio of navigatiesysteem past naadloos in het dashboard. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. Moeten de radiopinnen van de originele radio verwijderd worden? Dit doe je met de meegeleverde ontgrendelingssleutel. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Ford C-max geproduceerd tussen 2003 en 2010.

€ 159.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Ford C Max
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Mercedes C klasse, CLK

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit installeer je zelf een autoradio of navigatiesysteem in je Mercedes C-klasse en CLK. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft exact dezelfde maten als het dashboard. Hierdoor werk je hem netjes weg. Jouw nieuwe radio of navigatiesysteem past naadloos in het dashboard. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. De radiopinnen van de originele radio verwijderen doe je met de meegeleverde ontgrendelingssleutel. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Mercedes C-klasse en CLK geproduceerd tussen 2001 en 2004.

€ 159.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Mercedes C klasse, C
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Mercedes C Klasse

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit monteer je zelf een autoradio in je Mercedes C-Klasse. Je installeert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft de exacte maten van het dashboard. Hierdoor werk je een nieuwe radio netjes weg in het dashboard. Door de meegeleverde besturingsinterface blijven de besturingsknoppen op het stuur van je auto bruikbaar. Zo zet je bijvoorbeeld nog steeds het volume van de radio zachter met de knoppen op jouw stuur. Dankzij de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Mercedes C-Klasse geproduceerd tussen 2001 en 2004.

€ 139.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Mercedes C Klasse
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit BMW 3 Series Versie 2

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit installeer je zelf een autoradio of navigatiesysteem in je BMW 3-series. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft dezelfde afmetingen als het dashboard. Je werkt hem dus eenvoudig netjes weg. Doordat er een besturingsinterface meegeleverd wordt, blijf je gewoon je besturingsknoppen in het stuur gebruiken. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de BMW 3-series geproduceerd tussen 1998 tot 2005.

€ 139.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit BMW 3 Series Versie
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Volkswagen Versie 2

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit installeer je zelf een autoradio of navigatiesysteem in je Volkswagen EOS, Tiguan of Golf. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Doordat het paneel exact dezelfde maten als het dashboard heeft werk je hem netjes weg. Dit betekent dat jouw nieuwe radio of navigatiesysteem naadloos in het dashboard past. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Volkswagen EOS, Tiguan en Golf geproduceerd tussen 2006 tot 2016.

€ 159.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Volkswagen Versie 2
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Citroën C1

 • Installeer zelf een autoradio in je Citroën C1 met de TradeTeam Autoradio Installatiekit. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Het paneel heeft exact dezeflde maten als het dashboard. Hierdoor werk je hem netjes weg. Jouw nieuwe radio of navigatiesysteem past naadloos in het dashboard. Doordat er een besturingsinterface meegeleverd wordt, blijf je gewoon je besturingsknoppen in het stuur gebruiken. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. Moeten de radiopinnen van de originele radio verwijderd worden? Dit doe je met de meegeleverde ontgrendelingssleutel. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Citroën C1 geproduceerd na 2014.

€ 169.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Citroën C1
Product
 

TradeTeam Autoradio Installatiekit Renault Mégane

 • Met de TradeTeam Autoradio Installatiekit installeer je zelf een autoradio in je Renault Mégane. Je monteert het plastic paneel in het dashboard. Doordat het paneel de exacte maten van het dashboard heeft, werk je hem netjes weg. Dit betekent dat jouw nieuwe radio naadloos in het dashboard past. Je blijft de besturingsknoppen in het stuur gebruiken, want er wordt een besturingsinterface meegeleverd. Zo zet je nog steeds het volume van de radio zachter met de volumeknop in het stuur. Door de meegeleverde antenne adapter blijft jouw huidige antenne intact. Let op: de installatiekit is alleen geschikt voor de Renault Mégane geproduceerd tussen 2003 tot 2005.

€ 129.00

Naar Coolblue

Autoradio installatiekits TradeTeam TradeTeam Autoradio Installatiekit Renault Mégane
Product