Fujifilm VG XT3 Vertical Battery Grip

 • De Fujifilm VG-XT3 Vertical Power Grip is een batterygrip voor je Fujifilm X-T3 systeemcamera. Je bevestigt de grip gemakkelijk op de statiefaansluiting van je camera. De grip heeft extra bedieningsknoppen voor fotografie in de portretstand. Je beschikt over een extra sluiterknop, extra knoppen voor AE-L-, AF-ON, Q en FN, twee extra draaiwielen een een focus joystick. Zo maak je eenvoudig verticale foto's. Dit is handig als je bijvoorbeeld portretfotograaf bent. Je plaatst extra accu's in de grip waardoor je langer door fotografeert. Ook heb je een betere grip op je camera dankzij de extra ruimte voor je vingers. Hierdoor heb je minder last van bewegingsonscherpte.

€ 329.00

Naar Coolblue

Battery grips Fujifilm Fujifilm VG XT3 Vertical Battery Grip
Product
 

Jupio Battery Grip voor Sony A9 A7R III A7 III (VG C3EM)

 • Zet de Jupio Battery Grip VG-C3EM op je Sony A9, A7R III of A7 III om langer te fotograferen. In deze grip stop je een extra NP-FZ100 accu, waardoor je de accuduur verlengt. Dankzij de verticale knoppen gebruik je de camera eenvoudig in de verticale stand. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld regelmatig portretfoto's maakt. De grip geeft je extra stevigheid wanneer je een zware lens op je camera hebt bevestigd. Op die manier houd je de camera gemakkelijker vast. Je bestuurt de grip op afstand met de meegeleverde afstandsbediening. Let op: er wordt geen accu meegeleverd.

€ 189.00

Naar Coolblue

Battery grips Jupio Jupio Battery Grip voor Sony A9 A7R III A7 III (VG C3EM
Product
 

Sony VG C3EM Battery Grip

 • De Sony VG-C3EM batterygrip is geschikt voor de Sony A9, A7R III en A7 III systeemcamera's. Met de batterygrip fotografeer je gemakkelijk zowel verticaal als horizontaal. Je beschikt over extra bedieningsknoppen, zoals een extra ontspanknop, een draaiwiel en AE/MF knop. Zo maak je eenvoudig foto's in de portretstand. De grip heeft plaats voor 2 extra accu's om langer door te fotograferen. Ook heb je een betere grip op je camera dankzij de extra ruimte voor je vingers. Hierdoor heb je minder last van bewegingsonscherpte. Opladen is mogelijk via de usb op de camera.

€ 319.00

Naar Coolblue

Battery grips Sony Sony VG C3EM Battery Grip
Product
 

Jupio Battery grip voor Canon 5D Mark IV (BG E20)

 • Zet de Jupio Battery Grip BG-E20 op je Canon EOS 5D IV om langer te fotograferen. In deze grip stop je een extra LP-E6N accu, waardoor je de accuduur verlengt. Dankzij de verticale knoppen en het instelwiel gebruik je de camera eenvoudig in de verticale stand. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld regelmatig portretfoto's maakt. De grip geeft je extra stevigheid wanneer je een zware lens op je camera hebt bevestigt. Op die manier houd je de camera gemakkelijker vast. Je bestuurt de grip op afstand met de meegeleverde afstandsbediening. Let op: er wordt geen accu meegeleverd.

€ 149.00

Naar Coolblue

Battery grips Jupio Jupio Battery grip voor Canon 5D Mark IV (BG E20)
Product
 

Jupio Battery Grip voor Nikon D500 (JBG N014)

 • Met de Jupio JBG N014 Battery Grip verleng je de batterijduur van je Nikon D500 camera. Daarnaast voorzie je de camera van een extra ontspanknop voor verticale fotografie, een joystick en 2 instelwielen. De knoppen voor deze functies zijn verwerkt in de grip. De grip biedt ruimte aan een accu (EN-EL15) of 8 AA penlites. Daarnaast wordt er een draadloze afstandsbediening meegeleverd.

€ 109.00

Naar Coolblue

Battery grips Jupio Jupio Battery Grip voor Nikon D500 (JBG N014)
Product
 

Jupio Battery Grip voor Sony A7 A7R A7S (VG C1EM)

 • Met de Jupio Battery Grip verbeter je het gebruiksgemak van de Sony A7, A7R en A7S. Deze battery grip heeft een ergonomische grip en extra ontspan- en instelknoppen. Zo wordt verticaal fotograferen eenvoudiger door de toegevoegde ontspanknop. Daarnaast is er ruimte voor 2 NP-FW50 accu's, zodat je langer kunt fotograferen.

€ 116.99

Naar Coolblue

Battery grips Jupio Jupio Battery Grip voor Sony A7 A7R A7S (VG C1EM)
Product
 

Canon BG E13

 • De Canon BG-E13 is een batterygrip voor de Canon EOS 6D. De grip biedt ruimte voor 2 Canon LP-E6 accu's, of 6 AA-batterijen, waardoor je de tijd om te fotograferen verdubbelt. De grip is speciaal ontworpen om het verticaal fotograferen gemakkelijk te maken. In de portretstand kan je gebruik maken van de verticale sluiterknop, AF-startknop, AF-selectieknop, AE lock/FE lock, multi-controller, multi-functieknop en bereik je menu-opties met het algemene functie-draaiwiel.

€ 191.00

Naar Coolblue

Battery grips Canon Canon BG E13
Product
 

Canon BG E14 Battery grip

 • Met deze batterygrip voorzie je de Canon 70D van extra stroom. In de grip passen 2 LP-E6 lithium-ion batterijen of 6 AA batterijen. Ook de ergonomie en het bedieningsgemak hebben baat bij deze grip. De grip is voorzien van een tweede ontspanknop, instelwiel, multi-controller, AE/FE lock knop, AF start knop en een multi-function knop. Met de grip, en de tweede ontspanknop, is de camera beter hanteerbaar in de portretmodus.

€ 176.99

Naar Coolblue

Battery grips Canon Canon BG E14 Battery grip
Product
 

Canon BG E20 battery Grip

 • Met de Canon Battery Grip BG-E20 verbeter je het gebruiksgemak van de EOS 5D Mark IV. Deze battery grip heeft een ergonomische grip en extra ontspan- en instelknoppen. Zo wordt verticaal fotograferen eenvoudiger door de toegevoegde ontspanknop. Daarnaast is er ruimte voor 2 LP-E6 of LP-E6N accu's, zodat je langer kunt fotograferen. De batterij grip is gemaakt van dezelfde magnesium behuizing als de 5D Mark IV en is daardoor stof- en waterbestendig.

€ 249.00

Naar Coolblue

Battery grips Canon Canon BG E20 battery Grip
Product
 

Jupio Batterygrip voor Nikon D750

 • Verleng de gebruiksduur van je Nikon D750 met de Jupio JBG-N012 Battery Grip. In de grip is ruimte voor 1 extra EN-EL15 accu of 6 AA-batterijen. Op de grip zit een ontspanknop, zodat je eenvoudig verticaal kunt fotograferen. Ook is hij voorzien van een belichtingvergrendelingsknop, een selectiejoystick en 2 instelwielen. Gebruik de meegeleverde afstandsbediening voor opnames met een lange sluitertijd.

€ 119.95

Naar Coolblue

Battery grips Jupio Jupio Batterygrip voor Nikon D750
Product
 

Canon BG E18

 • Met de Canon BG-E18 batterygrip voorzie je je Canon EOS 750D of 760D altijd van stroom. De grip biedt ruimte aan 2 Canon LP-E17 accu's. Op de grip vind je een instelwiel, ontspanknop, AV knop en knoppen waarmee je inzoomt op je LCD scherm. Hierdoor bedien je je camera eenvoudig als je hem verticaal houdt om te fotograferen.

€ 114.99

Naar Coolblue

Battery grips Canon Canon BG E18
Product