Panasonic Lumix G Vario 45 150mm f 4.0 5.6 ASPH. MEGA Zwart

 • Je gebruikt de Panasonic Lumix G Vario 45-150mm f/4-5.6 Mega O.I.S. voor portret-, natuur- en dierenfotografie. Dankzij het grote zoombereik van de lens haal je bijvoorbeeld een schuw hert dichterbij. De optische beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte. Hierdoor maak je scherpe foto's en video's wanneer je de beelden uit de hand schiet. Met de stille en nauwkeurige scherpstelmotor neem je vloeiende videobeelden op zonder storende geluiden. Dit maakt de lens geschikt voor videografen. Je fotografeert of filmt in de natuur zonder dieren te verstoren. De lens ondersteunt Full HD video opnames, waardoor je scherpe beelden opneemt. Speciale lenselementen gaan vervorming en afwijkingen in je foto's tegen.

€ 218.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Panasonic Panasonic Lumix G Vario 45 150mm f 4.0 5.6 ASPH. MEGA Z
Product
 

Sony FE 100 400mm f 4.5 5.6 GM OSS

 • De Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM is een supertelezoomlens voor de professionele foto- en videograaf. Deze lens is geschikt voor natuur- en sportfotografie, je fotografeert onderwerpen vanaf een grote afstand. De lens past zowel op een fullframe als APS-C camera. Je bedient de lens gemakkelijk, zo heb je met de instelring extra controle over de weerstand van de zoomfunctie. Je vermindert de bewegingsonscherpte door de ingebouwde beeldstabilisatie. Je legt bewegende onderwerpen trefzeker vast dankzij de snelle autofocus. De speciale coating gaat lensflare en schaduwbeelden tegen en zorgt voor meer contrast in je beelden. De behuizing van de lens is stof- en weerbestendig.

€ 2899.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sony Sony FE 100 400mm f 4.5 5.6 GM OSS
Product
 

Sony FE 16 35mm f 2.8 GM

 • De Sony FE 16-35mm f/2.8 GM is een groothoeklens voor de professionele foto- en videograaf. Met de lens leg je architectuur, weidse landschappen en portretten vast. De maximale diafragma opening van F/2.8 is beschikbaar over het gehele zoombereik. Door de 11 lamellen leg je het onderwerp scherp vast met een vloeiende bokeh achtergrond. Dankzij de 2 asferische glazen elementen maak je foto's zonder lensfouten. Hierdoor zijn je foto's scherp van hoek tot hoek. Je neemt de lens gemakkelijk mee door het compacte formaat en lichte gewicht. De behuizing van de lens is afgedicht tegen water en stof.

€ 2599.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sony Sony FE 16 35mm f 2.8 GM
Product
 

Tamron 17 35mm F 2.8 4 Di OSD Canon

 • Met de Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD Canon maak je scherpe landschaps-, architectuur-, portret- en straatfoto's. Door de grote beeldhoek passen uitgestrekte landschappen en hoge gebouwen gemakkelijk binnen je kader. Dankzij de grote opening van het diafragma bij f/2.8 vangt de lens veel licht. Zo maak je scherpe foto's op donkere locaties. Daarnaast creëer je hiermee een natuurlijke achtergrondonscherpte, waardoor je onderwerp loskomt van de achtergrond. Dit gebruik je voor portretfotografie. De lens bevat speciale coatings die reflecties en chromatische aberraties tegengaan. Hierdoor is je foto helder tot aan de randen van je kader. Je legt bewegende onderwerpen scherp vast met de geoptimaliseerde autofocus. Denk bijvoorbeeld aan dieren of sporters. Het scherpstellen gaat geruisloos, waardoor de lens geschikt is voor videografen.

€ 729.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Tamron Tamron 17 35mm F 2.8 4 Di OSD Canon
Product
 

Panasonic Lumix G X Vario PZ 45 175mm f 4.0 5.6 ASPH. Zilver

 • De Panasonic Lumix G X Vario PZ 45-175mm f/4.0-5.6 ASPH. telezoomlens is geschikt voor portret,- sport,- natuur- en dierenfotografie. Door in te zoomen breng je sporters of wilde dieren in de verte dichterbij. Zoom je de lens volledig uit, dan maak je er portretfoto's mee. Dankzij de optische beeldstabilisatie fotografeer je met een langere sluitertijd. Hierdoor maak je scherpe foto's op donkere locaties. Je fotografeert langer uit de hand doordat trillingen worden gecompenseerd. De lens bevat een speciale coating die lensflare en ghosting door fel reflecterend licht vermindert. Op die manier blijven je beelden helder.

€ 338.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Panasonic Panasonic Lumix G X Vario PZ 45 175mm f 4.0 5.6 ASPH. Z
Product
 

Sony FE 12 24mm f 4 G

 • De Sony FE 12-24mm lens heeft een grote beeldhoek van 122 graden bij 12mm. Dit maakt hem geschikt voor landschaps- en architectuurfotografie. Wanneer je inzoomt maak je er portret-, straat- en natuurfoto's mee. Met het vaste diafragma van f/4.0 blijft de lichtsterkte gelijk tijdens het zoomen. Dankzij de stille autofocus gebruik je de lens ook voor het opnemen van video's. Op die manier hoor je geen storende geluiden in je opnames. Je legt snelle acties vast door de snelle en nauwkeurige autofocus. De Super ED glaselementen hebben een Nano AR coating die chromatische aberraties tegengaat. Hierdoor zijn de kleuren van je beelden helder. Het objectief bevat afdichtingen tegen vocht en stof. Zo fotografeer je ook bij slechte weersomstandigheden.

€ 1799.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sony Sony FE 12 24mm f 4 G
Product
 

Sigma 40mm f 1.4 DG HSM Art Canon

 • De Sigma 40mm f/1.4 DG HSM Art Canon is een lens voor professionele fotografen die in verschillende situaties fotograferen. Je stelt snel scherp met deze lens, waardoor je snelle acties vastlegt. Daarnaast gebruik je de lens voor portret- en straatfotografie. Dankzij de 3 FLD en 3 SLD glaselementen worden chromatische aberraties en lensflare tegengegaan. De vervorming wordt beperkt tot minder dan 1%, waardoor je foto's van hoge kwaliteit maakt. Met het maximale diafragma van f/1.4 maak je foto's met een natuurlijke bokeh. Doordat de lens lichtsterk is, fotografeer je ook scherp op donkere locaties. Het voorste lenselement is waterafstotend en heeft een stof- en spatwaterdichte constructie. Hierdoor fotografeer je ook in slechte weersomstandigheden. Let op: de beschikbare correcties kunnen per cameramodel verschillen. Niet alle Canon camera's ondersteunen de correcties.

€ 1249.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 40mm f 1.4 DG HSM Art Canon
Product
 

Canon EF 70 200mm f 4L IS II USM

 • Je gebruikt de Canon EF 70-200mm f/4 IS II USM telephotolens onder andere voor natuur-, reis- en reportagefotografie. Wanneer je inzoomt blijft het diafragma gelijk, waardoor je lichtinstellingen niet veranderen. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de beeldstabilisatie. Op donkere locaties fotografeer je scherp uit de hand met een langzamere sluitertijd van 5 stops. Door de speciale coatings worden chromatische aberraties en kleurafwijkingen gecorrigeerd. Op die manier hebben je foto's natuurlijke kleuren. Het grote zoombereik van 70-200mm maakt de lens veelzijdig. Dankzij het draagbare ontwerp en relatief lage gewicht van 780 gram neem je de lens mee op pad. Met de afdichtingen tegen water en stof neem je de lens ook mee bij slecht weer.

€ 1299.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Canon Canon EF 70 200mm f 4L IS II USM
Product
 

Samyang 35mm f 1.4 AF Sony FE

 • Met de Samyang 35mm f/1.4 AF voor Sony systeemcamera's neem je de volgende stap in de fotografie. Deze veelzijdige lens heeft een groot maximaal diafragma van f/1.4. Hierdoor speel je met scherptediepte en maak je professionele beelden bij evenementen met weinig licht. De snelle groothoeklens met stille autofocus zorgt ervoor dat jouw onderwerp, zoals een dier, niet schrikt. De Ultra Multi Coating van de lens voorkomt reflecties en ghosting bij sterk licht. Het design voorkomt lensfouten, zoals onscherpte en vervormingen. Dit zorgt voor een hoge resolutie en helderheid.

€ 689.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Samyang Samyang 35mm f 1.4 AF Sony FE
Product
 

Tamron 17 35mm f 2.8 4 Di OSD Nikon

 • De Tamron 17-35mm f/2.8-4.0 Di OSD Canon is een groothoeklens voor Canon spiegelreflexcamera's met een full frame of APS-C sensor. Door de grote beeldhoek is de lens geschikt voor landschaps- en architectuurfotografie. Weidse landschappen en hoge gebouwen passen eenvoudig binnen je kader. Wanneer je inzoomt met de lens blijft de lichtsterkte gelijk. Hierdoor maak je ook scherpe foto's op locaties met weinig licht. Dankzij de stille en snelle scherpstelmotor gebruik je de lens ook om video's op te nemen. Je hoort geen storende geluiden in je opnames. De speciale coatings maken de lens stof- en waterbestendig. Hierdoor gebruik je de lens bij buitenactiviteiten. Daarnaast verwijder je gemakkelijk vingerafdrukken.

€ 729.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Tamron Tamron 17 35mm f 2.8 4 Di OSD Nikon
Product
 

Canon RF 24 105mm f 4L IS USM

 • De Canon RF 24-105mm lens is dankzij het grote zoombereik geschikt voor landschaps-, architectuur-, portret-, natuur- en dierenfotografie. Dankzij de 5 stops Image Stabilizer wordt bewegingsonscherpte verminderd. Hierdoor fotografeer je scherp wanneer je een langere sluitertijd gebruikt. Het maximale diafragma van f/4.0 blijft wanneer je inzoomt. Op die manier vangt de lens bij elke brandpuntsafstand voldoende licht. Door de USM ring stel je geruisloos en snel scherp. Zo neem je vloeiende videobeelden op zonder storende geluiden. Daarnaast leg je met de snelle autofocus bewegende onderwerpen vast. De minimale scherpstelafstand is 45 centimeter, waardoor je dicht bij je onderwerp fotografeert.

€ 1089.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Canon Canon RF 24 105mm f 4L IS USM
Product
 

Panasonic Lumix G X Vario PZ 14 42mm f 3.5 5.6 ASPH. POWER O.I.S. Zilver

 • De Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S. is een groothoeklens met zoom. Hiermee maak landschaps-, architectuur-, straat- en portretfoto's. Door de grote beeldhoek passen hoge gebouwen en landschappen eenvoudig binnen je kader. Wanneer je inzoomt haal je onderwerpen dichterbij. Dit gebruik je bijvoorbeeld als je details van een stad in beeld wilt brengen. Dankzij het compacte formaat neem je de lens gemakkelijk overal mee naartoe. Het lage gewicht van 95 gram maakt je camera nauwelijks zwaarder. Met de Light Speed autofocus werkt de lens goed samen met het snelle autofocus systeem van de Panasonic Lumix camera's. Hierdoor leg je snelle acties scherp vast. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de beeldstabilisatie. Op die manier schiet je scherpe beelden uit de hand.

€ 296.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Panasonic Panasonic Lumix G X Vario PZ 14 42mm f 3.5 5.6 ASPH. PO
Product
 

Samyang 24mm f 2.8 AF Sony FE

 • De Samyang 24mm F2.8 AF Sony FE is met de grote beeldhoek geschikt voor onder andere landschaps-, architectuur- en straatfotografie. Dankzij het compacte ontwerp en lage gewicht neem je de lens eenvoudig mee op pad. Je stelt snel en nauwkeurig scherp met het autofocussysteem dat volledig werkt met het systeem van Sony. Handmatige scherpstelling gebruik je wanneer je meer invloed wilt op het autofocuspunt. Met het maximale diafragma van f/2.8 is de lens lichtsterk. Hierdoor fotografeer je helder op donkere locaties. Daarnaast creëer je hiermee een natuurlijk bokeh effect, waardoor je onderwerp loskomt van de achtergrond. Dit gebruik je bijvoorbeeld bij portretfotografie.

€ 329.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Samyang Samyang 24mm f 2.8 AF Sony FE
Product
 

Canon EF 70 200mm f 2.8L IS III USM

 • Met de veelzijdige Canon EF 70-200mm f2.8L IS III USM telephotolens maak je onder andere reportage-, reis-, natuur- en dierenfoto's. Je creëert een natuurlijke bokeh dankzij het maximale diafragma van f/2.8 met 8 lamellen. Door de grote opening laat de lens veel licht binnen. Hierdoor fotografeer je helder op donkere locaties. Wanneer je inzoomt blijft het diafragma gelijk, waardoor je lichtinstellingen niet veranderen. Met de 3,5 stops beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte verminderd bij een langere sluitertijd. Door de speciale coatings worden chromatische aberraties en kleurafwijkingen gecorrigeerd. Op die manier hebben je foto's natuurlijke kleuren. Dankzij het draagbare ontwerp en relatief lage gewicht van 780 gram neem je de lens mee op pad. Met de afdichtingen tegen water en stof neem je de lens ook mee bij slecht weer.

€ 2339.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Canon Canon EF 70 200mm f 2.8L IS III USM
Product
 

Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f 1.2 ASPH. POWER Zwart

 • De Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH. POWER lens is dankzij het diafragma van f/1.2 geschikt voor portretfotografen. Met dit grote maximale diafragma creëer je een natuurlijke bokeh, waardoor je onderwerp loskomt van de achtergrond. Het geavanceerde ontwerp van de lens gaat vervormingen tegen. Je foto's zijn scherp tot aan de rand van het beeld. Op die manier maak je professionele opnames. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de optische beeldstabilisatie. Hierdoor fotografeer je uit de hand met langere sluitertijden. Dit gebruik je bijvoorbeeld wanneer de zon ondergaat. De lens bevat een speciale coating die lensflare en ghosting door fel reflecterend licht vermindert. Met de stille scherpstelmotor neem je video's op zonder storende achtergrondgeluiden.

€ 1365.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Panasonic Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f 1.2 ASPH. POWER Z
Product
 

Samyang 14mm f 2.8 AF Nikon F

 • De Samyang 14mm f/2.8 AF is een groothoeklens voor Nikon full frame camera's. Het grote maximale diafragma van f/2.8 is zeer lichtsterk. Hierdoor fotografeer je ook scherp op donkere locaties. Leg zoveel mogelijk vast van een interieur of landschap met de beeldhoek van 116,6 graden. Je wisselt gemakkelijk tussen automatische en handmatige scherpstelling dankzij de AF/MF schakelaar. De lens heeft een compact formaat en is licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis. Met de vochtbestendige behuizing fotografeer je probleemloos in moeilijke weersomstandigheden. De Ultra Multi Coating van de lens voorkomt reflecties en ghosting bij sterk licht. Speciale glaselementen voorkomen lensfouten, zoals onscherpte en vervormingen. Dit zorgt voor sprekende kleuren en een hoog contrast.

€ 619.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Samyang Samyang 14mm f 2.8 AF Nikon F
Product
 

Sony FE 50mm f 2.8 Macro

 • Met de Sony FE 50mm f/2.8 Macro lens leg je kleine details scherp vast. De lens beschikt over een vergrotingsfactor van 1:1. Hierdoor komen bloemen en kleine insecten levensgroot in beeld. Je fotografeert op 16 centimeter afstand van je onderwerp. Naast macrofoto's maak je straat- en portretfoto's met deze lens. Het ED glaselement in de lens gaat chromatische aberraties tegen. Op die manier zijn de kleuren in je beelden helder. Dankzij het diafragma van f/2.8 creëer je een natuurlijke bokeh in je foto. Dit bokeh effect zorgt ervoor dat je onderwerp loskomt van de achtergrond. Je neemt de lichte lens van 236 gram overal mee naartoe. Het compacte ontwerp past gemakkelijk in je tas.

€ 499.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sony Sony FE 50mm f 2.8 Macro
Product
 

Panasonic Lumix G 14mm f 2.5 II ASPH. Zilver

 • De Panasonic Lumix G 14mm f/2.5 II ASPH. lens heeft een grote beeldhoek van 14mm. Dit maakt hem geschikt voor onder andere landschaps-, en architectuurfotografie. Grote onderwerpen zoals hoge gebouwen passen eenvoudig binnen je kader. Dankzij het maximale diafragma van f/2.5 maak je scherpe foto's op donkere locaties. Bij dit diafragma heeft de lens een grote opening, waardoor hij veel licht vangt. Daarnaast creëer je hiermee een natuurlijke bokeh. Op die manier komt je onderwerp los van de achtergrond. Je stelt geruisloos scherp met deze lens. Hierdoor hoor je geen storende geluiden wanneer je videobeelden opneemt. De kortste scherpstelafstand is 18 centimeter. Zo fotografeer je dicht op je onderwerp.

€ 301.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Panasonic Panasonic Lumix G 14mm f 2.5 II ASPH. Zilver
Product
 

Fujifilm XF 60mm f 2.4 R Macro

 • De Fujifilm XF 60mm f/2.4 R Macro lens is geschikt voor macro-, portret-, product en natuurfotografie. Met het maximale diafragma van f/2.4 creëer je een natuurlijke bokeh. Hiermee komt je onderwerp los van de achtergrond. Door de vergroting van 1:2 en de minimale scherpstelafstand van 27 centimeter leg je kleine details scherp vast. Denk bijvoorbeeld aan bloemen of insecten. Met de diafragmaring stel je de lichtsterkte op 1/3 stop nauwkeurig in. Hiermee bepaal je precies op welk deel je scherpstelt. De lenselementen bevatten speciale coatings die chromatische aberraties tegengaan. Daarnaast is je beeld scherp tot aan de rand van het kader. Op die manier leg je alles tot in detail vast.

€ 569.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Fujifilm Fujifilm XF 60mm f 2.4 R Macro
Product
 

Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM C Nikon F TC 1401 1.4x

 • Met de Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary telephoto lens fotografeer je de natuur, dieren of sportmomenten. Dankzij het grote zoombereik leg je bijvoorbeeld een vogel in de lucht duidelijk vast. In combinatie met de TC-1401 1.4x converter breid je de brandpuntsafstand uit naar 840mm. Hierdoor heb je een nog groter zoombereik. Deze converter plaats je tussen de camera en de lens. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de optische beeldstabilisatie met accelerometer. Deze accelerometer herkent een horizontale of verticale beweging. Tijdens het pannen, wordt vervaging verminderd. Op deze manier maak je gedetailleerde opnames wanneer je een onderwerp volgt. Dankzij de waterafstotende coating gebruik je de lens ook wanneer het regent.

€ 1179.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM C Nikon F TC 1401 1.4
Product
 

Sigma 40mm f 1.4 DG HSM Art Nikon

 • De Sigma 40mm f/1.4 DG HSM Art Nikon is een lens voor professionele fotografen die in verschillende situaties fotograferen. Je stelt snel scherp met deze lens, waardoor je snelle acties vastlegt. Daarnaast gebruik je de lens voor portret- en straatfotografie. Dankzij de 3 FLD en 3 SLD glaselementen worden chromatische aberraties en lensflare tegengegaan. De vervorming wordt beperkt tot minder dan 1%, waardoor je foto's van hoge kwaliteit maakt. Met het maximale diafragma van f/1.4 maak je foto's met een natuurlijke bokeh. Doordat de lens lichtsterk is, fotografeer je ook scherp op donkere locaties. Het voorste lenselement is waterafstotend en heeft een stof- en spatwaterdichte constructie. Hierdoor fotografeer je ook in slechte weersomstandigheden.

€ 1249.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 40mm f 1.4 DG HSM Art Nikon
Product
 

Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM S Nikon TC 1401 1.4x

 • Ben je een fanatieke sportfotograaf? Dan is de Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports een lens voor jou. Met deze lens leg je snelle acties vast. Dankzij de beeldstabilisatie met accelerometer wordt bewegingsonscherpte verminderd. De accelerometer herkent een horizontale of verticale beweging. Hierdoor leg je bijvoorbeeld een raceauto scherp vast. Handmatige scherpstelling gaat over in automatische scherpstelling wanneer je aan de scherpstelring draait. Zo mis je geen actiemoment wanneer je de instelling verandert. In combinatie met de TC-1401 1.4x converter breid je het grote zoombereik uit naar 840mm. Hierdoor krijg je een voetballer duidelijk in beeld. Je plaatst de converter tussen de lens en de camera. Dankzij de waterafstotende coating fotografeer je ook tijdens een regenbui.

€ 1779.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM S Nikon TC 1401 1.4x
Product
 

Fujifilm XF 80mm F2.8 R LM OIS WR Macro

 • Met de Fujifilm XF 80mm F2.8 R LM OIS WR Macro maak je natuur-, dieren- en macrofoto's. De lens is voorzien van stof-, vorst- en waterbestendige afdichtingen. Op die manier fotografeer je in de natuur, ook wanneer het regent. Je stelt scherp op 25 centimeter afstand van je onderwerp. Zo breng je de kleinste details helder in beeld. In combinatie met de 1:1 vergroting van de lens, leg je bijvoorbeeld kleine insecten levensgroot vast. Je ziet zelfs de haartjes van een vlieg, die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Dankzij de beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte verminderd. Je fotografeert hierdoor uit de hand met langere sluitertijden. Het grote maximale diafragma maakt de lens lichtsterk. Dit zorgt ervoor dat je op donkere locaties fotografeert.

€ 1299.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Fujifilm Fujifilm XF 80mm F2.8 R LM OIS WR Macro
Product
 

Sony FE 70 300mm f 4.5 5.6 G OSS

 • De Sony FE 70-300mm f/4.5-5.6 G OSS is een veelzijdige telephotolens dankzij het grote zoombereik. Dit maakt de lens geschikt voor sport-, portret-, natuur- en dierenfotografie. Door de Optical SteadyShot beeldstabilisatie worden handtrillingen gecompenseerd. Op die manier fotografeer je uit de hand wanneer je langere sluitertijden gebruikt. Het ontwerp bevat asferische en extra lage dispersie elementen, waardoor sferische en chromatische aberraties worden verminderd. Dit levert heldere opnames op. De Nano AR coating gaat reflecties en lensflare tegen, waardoor je veel kleurcontrast hebt in je foto's. Je stelt stil en nauwkeurig scherp met de lineaire scherpstelmotor. Hierdoor neem je scherpe foto's en videobeelden op.

€ 1249.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sony Sony FE 70 300mm f 4.5 5.6 G OSS
Product
 

Canon RF 35mm f 1.8 IS Macro STM

 • Met de Canon RF 35mm lens maak je portret-, reis-, landschap- en macrofoto's. Dankzij het grote maximale diafragma creëer je een natuurlijke bokeh. Hierdoor komt je onderwerp los van de achtergrond. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de 5 stops Image Stabilizer. Op die manier fotografeer je uit de hand met langere sluitertijden. De lens heeft een vergroting van 1:2, waardoor je er macrofoto's mee maakt. Zo breng je kleine details helder in beeld. Door de stille en automatische scherpstelling neem je vloeiende videobeelden op. Je hoort geen storende geluiden in je beelden en de overgangen van scherpstelling zijn natuurlijk. Het compacte ontwerp neem je gemakkelijk mee op pad.

€ 549.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Canon Canon RF 35mm f 1.8 IS Macro STM
Product
 

Sigma 105mm f 1.4 DG HSM Art Canon EF

 • Ben jij een professionele portretfotograaf? Dan is de Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art Canon iets voor jou. De lens is geschikt voor Canon spiegelreflexcamera's met een EF vatting. Met het maximale diafragma van f/1.4 creëer je een natuurlijke bokeh. Hierdoor komt je onderwerp los van de achtergrond. Dit gebruik je onder andere bij portretfotografie. Je hebt veel controle over het punt waarop je scherpstelt. De grote filtermaat van 105 mm komt er veel omgevingslicht in de lens. In combinatie met de grote opening van het diafragma bij f/1.4, maak je heldere foto's op donkere locaties. Dankzij de speciale coating is de lens stof- en spatwaterdicht en maak je hem eenvoudig schoon. Je gebruikt de lens daardoor met slecht weer.

€ 1499.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 105mm f 1.4 DG HSM Art Canon EF
Product
 

Sigma 105mm f 1.4 DG HSM Art Nikon

 • Ben jij een professionele portretfotograaf? Dan is de Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art Nikon iets voor jou. De lens is geschikt voor Nikon spiegelreflexcamera's met een F vatting. Met het maximale diafragma van f/1.4 creëer je een natuurlijke bokeh. Hierdoor komt je onderwerp los van de achtergrond. Dit gebruik je onder andere bij portretfotografie. Je hebt veel controle over het punt waarop je scherpstelt. De grote filtermaat van 105 mm komt er veel omgevingslicht in de lens. In combinatie met de grote opening van het diafragma bij f/1.4, maak je heldere foto's op donkere locaties. Dankzij de speciale coating is de lens stof- en spatwaterdicht en maak je hem eenvoudig schoon. Je gebruikt de lens daardoor met slecht weer.

€ 1499.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 105mm f 1.4 DG HSM Art Nikon
Product
 

Nikon NIKKOR Z 35mm f 1.8 S

 • De Nikon Z 35mm f/1.8 S lens is een groothoeklens voor Nikon systeemcamera's. Je maakt onder andere landschaps-, straat- en portretfoto's met de lens. Dankzij het diafragma van f/1.8 met 9 lamellen creëer je een natuurlijke bokeh, waardoor personen loskomen van de achtergrond. Door de grote vatting van de lens komt er veel licht naar binnen, zelfs aan de rand van je foto's. Op die manier maak je heldere foto's op donkere locaties en in de nacht. Lichtjes van bijvoorbeeld een stad breng je gedetailleerd in beeld. Je stelt scherp op een minimale afstand van 25 centimeter. Het autofocus systeem stelt snel en geruisloos scherp, waardoor je ook videobeelden opneemt. Je hebt geen storende geluiden in je opnames.

€ 899.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Nikon Nikon NIKKOR Z 35mm f 1.8 S
Product
 

Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM S Canon EF TC 1401 1.4x

 • Ben je een fanatieke sportfotograaf? Dan is de Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports een lens voor jou. Met deze lens leg je snelle acties vast. Dankzij de beeldstabilisatie met accelerometer wordt bewegingsonscherpte verminderd. De accelerometer herkent een horizontale of verticale beweging. Hierdoor leg je bijvoorbeeld een raceauto scherp vast. Handmatige scherpstelling gaat over in automatische scherpstelling wanneer je aan de scherpstelring draait. Zo mis je geen actiemoment wanneer je de instelling verandert. In combinatie met de TC-1401 1.4x converter breid je het grote zoombereik uit naar 840mm. Hierdoor krijg je een voetballer duidelijk in beeld. Je plaatst de converter tussen de lens en de camera. Dankzij de waterafstotende coating fotografeer je ook tijdens een regenbui.

€ 1779.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM S Canon EF TC 1401 1.
Product
 

Sigma 60 600mm f 4.5 6.3 DG OS HSM Sports Canon EF

 • De Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports is een super telephoto lens met 10x optische zoom. Deze lens is geschikt voor sport, natuur en dierenfotografie. De voorste en achterste elementen van het objectief beschikken over een waterafstotende coating. Hierdoor is het mogelijk om tijdens een regenbui te fotograferen. Met de geavanceerde beeldstabilisatie van 4 stops wordt een zijwaartse beweging herkend en bewegingsonscherpte verminderd. Dankzij de lensconstructie met 25 elementen in 19 groepen heb je een consistente beeldkwaliteit over het gehele zoombereik. In combinatie met een TC-1401 1.4x converter breid je de brandpuntsafstand uit naar 840mm. Hierdoor heb je een nog groter zoombereik. Deze converter plaats je tussen de camera en de lens.

€ 1899.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 60 600mm f 4.5 6.3 DG OS HSM Sports Canon EF
Product
 

Canon EF M 32mm f 1.4 STM

 • De Canon EF-M 32mm f/1.4 STM is een primelens voor Canon systeemcamera's. Je gebruikt deze lens voor portretfotografie maar ook landschappen passen binnen je kader. Dit maakt de lens veelzijdig in gebruik. Dankzij het grote maximale diafragma van f/1.4 creëer je een natuurlijke bokeh in je foto's. Op die manier komt het onderwerp los van de achtergrond. Je kiest hierbij nauwkeurig je scherpstelpunt. In donkere situaties fotografeer je scherp met deze lens. Door de grote opening van het diafragma vangt de lens veel licht. Door de stabiele en snelle autofocus neem je vloeiende videobeelden op. Het scherpstellen zie je niet terug in je opnames. Je neemt de lens gemakkelijk mee op pad door het compacte, lichtgewicht ontwerp.

€ 488.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Canon Canon EF M 32mm f 1.4 STM
Product
 

Fujifilm XF 90mm f 2.0 R LM WR

 • De Fujifilm XF 90mm f/2.0 R LM WR is een lens voor portretfotografen. Dankzij het maximale diafragma van f/2.0 maak je foto's met een natuurlijke bokeh. Op die manier komen personen los van de achtergrond. Met de geavanceerde scherpstelmotor heb je een nauwkeurige controle over het punt waarop je scherpstelt. Bij portretten leg je de focus bijvoorbeeld op de ogen. De lens bevat afdichtingen tegen stof- en spatwater. Hierdoor neem je de lens mee op pad, ook wanneer het regent. Vervorming en chromatische aberraties worden verminderd. Dit komt door de verschillende lenselementen waaruit de lens bestaat. Door de speciale coatings op de lens hebben je beelden een hoog contrast en levendige kleuren.

€ 899.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Fujifilm Fujifilm XF 90mm f 2.0 R LM WR
Product
 

Fujifilm XF 18mm f 2.0 R

 • De Fujifilm XF 18mm f/2.0 R is dankzij de grote beeldhoek geschikt voor landschaps-, architectuur- en interieurfotografen. Met de diafragmaring verander je het diafragma met stappen van 1/3 stop. Hiermee bepaal je nauwkeurig de lichtsterkte van de lens en het scherptediepteveld van je foto. Je gebruikt de lens hierdoor in situaties met moeilijke lichtomstandigheden. Bij het maximale diafragma van f/2.0 creëer je een natuurlijke achtergrondonscherpte, waardoor je onderwerp loskomt van de achtergrond. Dankzij het compacte ontwerp stop je de lens gemakkelijk in je tas. Dit maakt de lens geschikt voor fotografen die regelmatig op reis gaan. De lens bevat asferische lenselementen die chromatische aberraties tegengaan. Je foto's zijn daardoor scherp en helder tot in de hoeken van het beeld.

€ 529.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Fujifilm Fujifilm XF 18mm f 2.0 R
Product
 

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 50 200mm f 2.8 4.0 Zwart

 • De Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm f/2.8-4.0lens is geschikt voor fotografen die houden van natuur- en dierenfotografie. Door het grote zoombereik neem je onderwerpen in de verte helder in beeld. Dit is handig wanneer je niet dichter bij een hert of ander wild dier kunt komen. Met het maximale diafragma van f/2.8 maak je scherpe foto's op donkere locaties. Daarnaast creëer je met dit diafragmagetal een natuurlijke bokeh. Hierdoor komt je onderwerp los van de achtergrond. Dankzij de beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte verminderd, ook wanneer je inzoomt. Naast foto's maak je video's met deze lens. De stille autofocusmotor zorgt ervoor dat je geen storende geluiden hoort in je opnames. Het ontwerp is stofdicht en waterbestendig, waardoor je de lens bij verschillende weersomstandigheden gebruikt.

€ 1399.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Panasonic Panasonic Leica DG Vario Elmarit 50 200mm f 2.8 4.0 Zwa
Product
 

Sigma 56mm f 1.4 DC DN Contemporary Micro Four Thirds

 • De Sigma 56mm f/1.4 DC DN C Micro Four Thirds is een lichtsterke lens voor Sony systeemcamera's waarmee je scherpe foto's maakt. Je gebruikt de veelzijdige lens onder andere voor portret-, landschaps-, en straatfotografie. Dankzij het grote maximale diafragma creëer je een natuurlijk bokeh effect in je foto's. Er komt veel licht in de lens door de grote opening. Op die manier fotografeer je ook op donkere locaties. Door de geruisloze autofocus gebruik je de lens voor het opnemen van video's. Je hoort zo geen storende geluiden in je beelden. De lens is stof- en spatwaterdicht, waardoor je ook in slechte weersomstandigheden fotografeert.

€ 429.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 56mm f 1.4 DC DN Contemporary Micro Four Thirds
Product
 

Nikon NIKKOR Z 50mm f 1.8 S

 • De Nikon Z 50mm f/1.8 S is een lens voor Nikon systeemcamera's. Als gevorderde fotograaf maak je portretten met deze lens. Dankzij het diafragma van f/1.8 met 9 lamellen creëer je een natuurlijke bokeh, waardoor personen loskomen van de achtergrond. Door de grote vatting van de lens komt er veel licht naar binnen, zelfs aan de rand van je foto's. Op die manier maak je heldere foto's op donkere locaties en in de nacht. Je stelt scherp op een minimale afstand van 40 centimeter. Hierdoor maak je close-up foto's en leg je het onderwerp met de omgeving vast. Met het snelle en nauwkeurige autofocussysteem gaat het scherpstellen geruisloos. Je neemt daardoor videobeelden op zonder storende achtergrondgeluiden.

€ 649.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Nikon Nikon NIKKOR Z 50mm f 1.8 S
Product
 

Sigma 70mm f 2.8 DG Macro Art Sony E

 • Wanneer je graag macro foto's maakt, is de Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art Sony iets voor jou. De lens is geschikt voor fullframe Sony camera's met een Sony E vatting. Je maakt al scherpe en gedetailleerde foto's op 25 centimeter afstand van je onderwerp. Het uitschuifbare focussysteem gaat onscherpte door aberratie tegen. Zo fotografeer ook scherp op grotere afstand van je onderwerp. Dit maakt de lens veelzijdig in gebruik. Je schiet met de lens bijvoorbeeld ook portretfoto's. Met het diafragma van f/2.8 creëer je een groot scherptediepte effect. Je onderwerp komt daardoor los van de achtergrond. Dat effect zie je vaak bij portret- en macrofotografie. Dankzij de afdichtingen tegen stof en water gebruik je de lens ook bij slecht weer.

€ 549.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 70mm f 2.8 DG Macro Art Sony E
Product
 

Sigma 70mm f 2.8 DG Macro Art Canon EF

 • Wanneer je graag macro foto¿s maakt, is de Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art Canon iets voor jou. De lens is geschikt voor fullframe Canon camera¿s met een EF vatting. Je maakt al scherpe en gedetailleerde foto¿s op 25 centimeter afstand van je onderwerp. Het uitschuifbare focussysteem gaat onscherpte door aberratie tegen. Zo fotografeer ook scherp op grotere afstand van je onderwerp. Dit maakt de lens veelzijdig in gebruik. Je schiet met de lens bijvoorbeeld ook portretfoto¿s. Met het diafragma van f/2.8 creëer je een groot scherptediepte effect. Je onderwerp komt daardoor los van de achtergrond. Dat effect zie je vaak bij portret- en macrofotografie. Dankzij de afdichtingen tegen stof en water gebruik je de lens ook bij slecht weer.

€ 549.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 70mm f 2.8 DG Macro Art Canon EF
Product
 

Sigma 16mm f 1.4 DC DN Contemporary E Mount

 • De Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary is een groothoeklens met hoog diafragma voor landschaps-, architectuur- en interieurfotografie. Dit objectief is geschikt voor systeemcamera's met een Micro Four Thirds sensor. Dankzij het hoge maximale diafragma gebruik je hem ook in omstandigheden met weinig licht. Je creëert een hoog scherptediepte waardoor je onderwerp loskomt van de achtergrond. De Sigma heeft een geruisloze autofocus, waardoor je deze niet hoort op je filmopnames. Door de Super Multi Layer coating en asferische glaselementen worden kleurafwijkingen op de afbeeldingen verminderd. Het objectief is stof- en waterdicht, waardoor je hem in diverse weersomstandigheden gebruikt.

€ 449.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 16mm f 1.4 DC DN Contemporary E Mount
Product
 

Sigma 16mm f 1.4 DC DN Contemporary Micro Four Thirds

 • De Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary is een groothoeklens met hoog diafragma voor landschaps-, architectuur- en interieurfotografie. Dit objectief is geschikt voor systeemcamera's met een Micro Four Thirds sensor. Dankzij het hoge maximale diafragma gebruik je hem ook in omstandigheden met weinig licht. Je creëert een hoog scherptediepte waardoor je onderwerp loskomt van de achtergrond. De Sigma heeft een geruisloze autofocus, waardoor je deze niet hoort op je filmopnames. Door de Super Multi Layer coating en asferische glaselementen worden kleurafwijkingen op de afbeeldingen verminderd. Het objectief is stof- en waterdicht, waardoor je hem in diverse weersomstandigheden gebruikt. Advies van onze specialist Landschapsfotografie: aanbevolen Portret- en productfotografie: ongeschikt Architectuur- en interieurfotografie: aanbevolen Natuur- en dierenfotografie: ongeschikt Macrofotografie: ongeschikt Straatfotografie: aanbevolen Reisfotografie: aanbevolen

€ 449.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 16mm f 1.4 DC DN Contemporary Micro Four Thirds
Product
 

Sony 24 105mm f 4 G OSS

 • De Sony 24-105mm is een groothoeklens met zoom voor landschaps-, architectuur-, en reisfotografie. Deze lens is geschikt voor Sony camera's met een E mount. Je gebruikt hem voor het maken van foto's en video's. Dankzij het grote zoombereik breng je onderwerpen in de verte groot in beeld. De scherpstelmotor is stil, zodat je deze niet hoort tijdens het filmen. Door de ingebouwde beeldstabilisatie film je eenvoudig uit de losse hand. Asferische glaselementen en een Nano AR coating op de lens gaan vervormingen als schitteringen en kleurafwijkingen tegen.

€ 1349.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sony Sony 24 105mm f 4 G OSS
Product
 

Canon EF M 55 200mm f 4.5 6.3 IS STM

 • De Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM is een ideale reislens voor op je Canon systeemcamera. Dankzij het grote zoombereik maak je met deze lens portretten, straatbeelden en foto's van dieren. Je fotografeert met deze lens gemakkelijk uit de hand, ook wanneer het schemert, want de beeldstabilisatie compenseert zichtbare camera bewegingen tot 3,5 stops. Dieren of mensen schrikken niet wanneer je scherpstelt, want in deze lens zit een extra stille scherpstelmotor. Zo schiet je gemakkelijk spontane beelden. Dit objectief beschikt over 1 UD en asferisch lenselement waarmee lensfouten voorkomen worden.

€ 277.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Canon Canon EF M 55 200mm f 4.5 6.3 IS STM
Product
 

Tamron EF M 18 200mm F 3.5 6.3 Di III VC zwart Canon

 • De Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC zwart Canon EF-M is een veelzijdig objectief dat op de EOS M systeemcamera body's van Canon past. Deze lens is dankzij het variabele brandpunt te gebruiken voor zowel groothoek fotografie als opnames van dichtbij. De Vibrance Compensation beeldstabilisatie zorgt voor scherpe beelden ondanks trillen en schokken tijdens het fotograferen. Het optische ontwerp bestaat uit zeventien glazen elementen verdeeld over dertien groepen. Je kunt met dit objectief snel en gemakkelijk overstappen van auto- naar handmatige focus. Het formaat van deze lens is ondanks het grote bereik compact en licht in gewicht.

€ 489.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Tamron Tamron EF M 18 200mm F 3.5 6.3 Di III VC zwart Canon
Product
 

Olympus M.Zuiko 12 40mm f 2.8

 • De Olympus M.Zuiko 12-40mm f/2.8 is een allround zoomlens voor de professionele fotograaf. Je gebruikt de lens met een Micro Four Thirds systeemcamera. Dankzij het grote zoombereik is de lens te gebruiken voor onder andere portretfotografie, landschapsfotografie en film. Door het hoge consistente diafragma van f/2.8 maak je scherpe opnames in alle lichtomstandigheden. Je onderwerp komt los van de achtergrond over je hele zoombereik. De lens is Movie and Still Compatible, waardoor de autofocus snel en geruisloos is. Via de Manual Focus Clutch knop wissel je snel tussen handmatige focus en autofocus. De ingebouwde asferische elementen gaan beeldvervormingen tegen. Deze lens is stof- en waterdicht waardoor je hem in alle weersomstandigheden gebruikt.

€ 899.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Olympus Olympus M.Zuiko 12 40mm f 2.8
Product
 

Sony FE 28mm f 2.0

 • De Sony 28mm f/2 FE is een groothoek primelens voor het Sony E mount systeem. Het diafragma bestaat uit 9 lamellen en heeft een maximale opening van f/2. Hierdoor schiet je foto's waarin je onderwerp loskomt van de achtergrond, veel scherptediepte te zien is en de bokeh er natuurlijk en rond uitziet. De multi coating op het ED glaselement voorkomt ghosting en flare wanneer je tegen de laagstaande zon of het licht in fotografeert. Bij het focussen verandert het objectief niet van formaat, waardoor je gemakkelijk filters en zonnekappen op de lens bevestigt.

€ 380.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sony Sony FE 28mm f 2.0
Product
 

Tamron SP 90mm F 2.8 Di VC USD Macro Nikon

 • De Tamron SP 90mm F/2.8 Di VC USD Macro 1:1 is een macrolens voor je full frame Nikon spiegelreflexcamera. Dit objectief beschikt over een eBAND en een BBAR coating, waarmee ghosting en flare worden verminderd. Zo fotografeer je insecten en bloemen zonder last te hebben van lichtvlekken in je beeld. Dankzij het maximale diafragma van f/2.8 komen je onderwerpen los van de achtergrond. Bovendien is de bokeh van goede kwaliteit, doordat de lens 9 diafragma lamellen heeft. Je houdt dit objectief gemakkelijk schoon dankzij de afdichtingen tegen vocht en stof.

€ 649.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Tamron Tamron SP 90mm F 2.8 Di VC USD Macro Nikon
Product
 

Panasonic Lumix G Vario 45 150mm f 4.0 5.6 ASPH. MEGA Zilver

 • Je gebruikt de Panasonic Lumix G Vario 45-150mm f/4-5.6 Mega O.I.S. voor portret-, natuur- en dierenfotografie. Dankzij het grote zoombereik van de lens haal je bijvoorbeeld een schuw hert dichterbij. De optische beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte. Hierdoor maak je scherpe foto's en video's wanneer je de beelden uit de hand schiet. Met de stille en nauwkeurige scherpstelmotor neem je vloeiende videobeelden op zonder storende geluiden. Dit maakt de lens geschikt voor videografen. Je fotografeert of filmt in de natuur zonder dieren te verstoren. De lens ondersteunt Full HD video opnames, waardoor je scherpe beelden opneemt. Speciale lenselementen gaan vervorming en afwijkingen in je foto's tegen.

€ 217.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Panasonic Panasonic Lumix G Vario 45 150mm f 4.0 5.6 ASPH. MEGA Z
Product
 

Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM S Canon

 • De Sigma 150-600mmF/5-6.3 DG OS HSM S is een super telelens voor een full frame camera die geschikt is voor sportfotografie. Het voorste en achterste element van het objectief beschikken over een waterafstotende coating. Hierdoor is het mogelijk om tijdens een regenbui te fotograferen. De beeldstabilisatie herkent een zijwaartse beweging, bijvoorbeeld wanneer je een onderwerp volgt, en past hier de stabilisatie op aan. Met de brede handmatige focusring stel je eenvoudig scherp. De 2 FLD en 3 SLD glaselementen voorkomen lensfouten tijdens het fotograferen bij veel licht. Het optische ontwerp bestaat uit 24 elementen, verdeeld over 12 groepen.

€ 1599.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Sigma Sigma 150 600mm f 5 6.3 DG OS HSM S Canon
Product
 

Tamron 15 30mm f 2.8 SP Di VC USD Nikon

 • Deze extreme groothoeklens van Tamron is geschikt voor gebruik met een full frame camera. De Tamron 15-30mm f/2.8 SP Di USD heeft een grote beeldhoek waarmee je moeiteloos landschappen of gebouwen vastlegt. Wanneer je inzoomt, heeft de lens een bereik van 30 mm, zodat je ook portret- en detailfoto's kunt maken. Dit maakt de lens veelzijdig in gebruik. Het grote maximale diafragma van f/2.8 zorgt voor een mooie achtergrondonscherpte, waarbij je onderwerp loskomt van de achtergrond. Om bewogen foto's te voorkomen is de lens uitgerust met optische beeldstabilisatie.

€ 999.00

Naar Coolblue

Cameralenzen Tamron Tamron 15 30mm f 2.8 SP Di VC USD Nikon
Product