WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel Groen

 • De WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel is een cameratas met accessoires. In het losse cameracompartiment stop je jouw spiegelreflex- of systeemcamera en 3 lenzen, deze stop je in het hoofdvak dat je open ritst aan de achterkant van de tas. Hierdoor kun je gemakkelijk bij al je materiaal. Aan de zijkant zit een ritssluiting voor snelle toegang tot het cameracomartiment. Je pakt je camera er direct bij wanneer je een dier spot in het bos. De bovenkant van de tas is oprolbaar, hier stop je bijvoorbeeld je jas tussen als je het warm hebt. Met de accessoireriemen koppel je de binnenkant van de tas aan het rugpand, waardoor de tas blijft hangen als je hem opent.

€ 269.00

Naar Coolblue

Cameratassen Wandrd WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel Groen
Product
 

WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel Blauw

 • De WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel is een cameratas met accessoires. In het losse cameracompartiment stop je jouw spiegelreflex- of systeemcamera en 3 lenzen, deze stop je in het hoofdvak dat je open ritst aan de achterkant van de tas. Hierdoor kun je gemakkelijk bij al je materiaal. Aan de zijkant zit een ritssluiting voor snelle toegang tot het cameracomartiment. Je pakt je camera er direct bij wanneer je een dier spot in het bos. De bovenkant van de tas is oprolbaar, hier stop je bijvoorbeeld je jas tussen als je het warm hebt. Met de accessoireriemen koppel je de binnenkant van de tas aan het rugpand, waardoor de tas blijft hangen als je hem opent.

€ 269.00

Naar Coolblue

Cameratassen Wandrd WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel Blauw
Product
 

Peak Design Travel Backpack 45L Black

 • In de Peak Design Travel backpack 45L rugtas vervoer je twee spiegelreflexcamera's met lenzen en accessoires, een 15 inch laptop en een 11 inch tablet. Je hebt toegang tot de inhoud via de boven-, zij-, voor- en achterkant. Zo heb je je camera snel en eenvoudig bij de hand. In de zijvakken berg je een waterfles en statief op. Kleinere spullen, zoals je zonnebril of sleutels berg je op in het voorvak. Door de verstelbare heup-, taille- en schouderriemen neem je je camera apparatuur comfortabel mee. De waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal maken deze tas weerbestendig. Het ruime hoofdvak is geschikt voor optionele Peak Design opberg compartimenten, waarmee je jouw apparatuur logisch indeelt. Let op: deze wordt niet meegeleverd.

€ 329.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design Travel Backpack 45L Black
Product
 

WANDRD PRVKE 31L Fotografie Bundel Zwart

 • De WANDRD PRVKE 31L Fotografie Bundel is een cameratas met accessoires. In het losse cameracompartiment stop je jouw spiegelreflex- of systeemcamera en 4 lenzen, deze stop je in het hoofdvak dat je open ritst aan de achterkant van de tas. Hierdoor kun je gemakkelijk bij al je materiaal. Aan de zijkant zit een ritssluiting voor snelle toegang tot het cameracomartiment. Je pakt je camera er direct bij wanneer je een dier spot in het bos. De bovenkant van de tas is oprolbaar, hier stop je bijvoorbeeld je jas tussen als je het warm hebt. Met de accessoireriemen koppel je de binnenkant van de tas aan het rugpand, waardoor de tas blijft hangen als je hem opent.

€ 299.00

Naar Coolblue

Cameratassen Wandrd WANDRD PRVKE 31L Fotografie Bundel Zwart
Product
 

DJI Mavic 2 Protector Case

 • In de DJI Mavic 2 Protector Case neem je de DJI Mavic 2 Pro of Zoom veilig mee op pad. Dankzij het stevige ontwerp is de koffer bestand tegen zware weersomstandigheden en een val van 1 meter. De foam binnenkant is op maat gemaakt voor de Mavic 2 en de accessoires. Hierdoor blijft je materiaal goed op zijn plek tijdens het vervoeren.

€ 102.99

Naar Coolblue

Cameratassen DJI DJI Mavic 2 Protector Case
Product
 

Think Tank Airport Accelerator

 • In de Think Tank Airport Accelerator rugzak berg je eenvoudig twee spiegelreflexcamera's op met 6 tot 8 lenzen, een 17 inch laptop en een tablet. Dankzij het formaat neem je gemakkelijk een 500mm f/2.8 lens mee. De rugzak is geschikt als handbagage voor de reizende fotograaf. Beveilig je rugzak met het kabelslot en de YKK ritsen. Met de losse verdeelstukken deel je de rugzak in. De rugzak is voorzien van een statief montage systeem. Met de handgrepen aan drie zijden plaats je de rugzak gemakkelijk in de opbergruimte. De verstelbare voorgevormde gordel, verstelbare borstband en heupriem bieden steun en comfort. De lucht mesh panelen houden je rug koel tijdens het dragen.

€ 219.00

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Airport Accelerator
Product
 

Think Tank Retrospective 7 V2.0 Pinestone

 • In de Think Tank Retrospective 7 V2.0 Pinestone neem je jouw camera of drone uitrusting gemakkelijk mee. De tas biedt ruimte aan een spiegelreflex- of systeemcamera, 2 lenzen en een externe flitser in de schoudertas. Of een drone, afstandsbediening en een aantal accu's. In het laptopvak neem je een 13 inch laptop mee. Wanneer je even niet fotografeert of filmt doe je de tas dicht met een rits. Hierdoor zitten je spullen veilig opgeborgen. Over het klittenband waar je de tas mee opent en sluit, plaats je een stukje stof waardoor het klittenband geen geluid maakt als je de tas opent. Hierdoor kun je geruisloos je camera uit je tas halen wanneer je bijvoorbeeld een dier spot. De extra vakken gebruik je voor extra accessoires zoals geheugenkaarten, propellers accu's en je mobiele telefoon.

€ 179.00

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Retrospective 7 V2.0 Pinestone
Product
 

Think Tank Retrospective 30 V2.0 Pinestone

 • In de Think Tank Retrospective 30 V2.0 Pinestone neem je jouw camera uitrusting gemakkelijk mee. Je stopt 2 spiegelreflexcamera's met battery grip en 3 lenzen in de schoudertas. In het laptopvak neem je een 15 inch laptop mee. Wanneer je de camera even niet gebruikt, doe je de tas dicht met een rits. Hierdoor zitten je spullen veilig opgeborgen. Over het klittenband waar je de tas mee opent en sluit, plaats je een stukje stof waardoor het klittenband geen geluid maakt als je de tas opent. Hierdoor kun je geruisloos je camera uit je tas halen wanneer je bijvoorbeeld een dier spot. De extra vakken gebruik je voor extra accessoires zoals geheugenkaarten, accu's en je mobiele telefoon.

€ 229.98

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Retrospective 30 V2.0 Pinestone
Product
 

Manfrotto Noreg Backpack 30

 • De Manfrotto Noreg Backpack-30 is geschikt voor fotografen die op pad gaan met een uitgebreide camera uitrusting. In het onderste deel van de tas zit een uitneembare schoudertas. Hierin berg je een systeem- of spiegelreflexcamera met 1 of 2 lenzen op. Deze neem je mee tijdens korte uitstapjes. Met losse verdelers bepaal je de grootte van de vakken. Op die manier richt je de tas naar eigen wens in. Ga je langer op pad, dan neem je de gehele tas mee. Bovenin de rugzak is ruimte voor persoonlijke spullen en extra accessoires. Je neemt een 15 inch laptop mee in het afneembare laptopvak met extra tabletvak. Dankzij de meegeleverde regenhoes neem je de tas ook mee bij slecht weer.

€ 181.40

Naar Coolblue

Cameratassen Manfrotto Manfrotto Noreg Backpack 30
Product
 

Lowepro Whistler BP 450 AW II

 • De Lowepro Whistler BP 450 AW II is speciaal ontwikkeld voor de avontuurlijke natuurfotograaf. De rugzak biedt ruimte aan 1 spiegelreflexcamera met 5 extra lenzen en een laptop of tablet van 15 inch. Je bergt je pouches en accessoires op in de voor- en zijvakken. Daarnaast bevestig je outdoormateriaal, zoals ski's, snowboards en wandelstokken gemakkelijk aan de riemen van de tas. Met de verplaatsbare tussenschotten richt je het cameracompartiment naar eigen wens in. Dankzij de verstelbare schouderbanden, de brede heupriem en het ademende rugpand heb je meer draagcomfort tijdens het wandelen of klimmen. Je spullen zijn goed beschermd in natte omstandigheden door het waterbestendige nylon materiaal.

€ 489.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro Whistler BP 450 AW II
Product
 

Peak Design The Everyday Messenger 15 V2 Asgrijs

 • Je neemt de Peak Design The Everyday Messenger 15" V2 tas mee als je van reizen houdt. Door de band aan de achterkant bevestig je de tas aan het handvat van je koffer. De stevige voering beschermt je camera tegen stoten. Dankzij de weerbestendige coating is de tas waterafstotend. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat het gaat regenen. Je stopt je camera en extra lenzen in de tas. Met de 3 losse verdelers deel je de tas naar eigen wens in. Je bepaalt of je 1 groot vak of meerdere kleine vakken wilt. Met de bevestigingen voor de Capture Clip bevestig je de camera aan de zijkant. Hierdoor pak je hem er snel bij wanneer je een foto wilt maken.

€ 230.58

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design The Everyday Messenger 15 V2 Asgrijs
Product
 

Manfrotto Manhattan Mover 30

 • In de Manfrotto Manhattan Mover-30 rugzak berg je eenvoudig je systeemcamera op met 3 tot 4 lenzen, een 14 inch laptop of een 9,7 inch tablet. Dankzij het formaat neem je gemakkelijk een 70-200mm f/4 lens mee op reis. Je hebt snel toegang tot je camera dankzij de ritssluiting aan de bovenkant. Daarnaast kun je eenvoudig bij je apparatuur via de beveiligde opening aan de achterkant. Geheugenkaarten, accu's en kabels berg je op in het bovenvak. Aan de voorzijde bevestig je een statief of drone. Met de uitneembare tussenschotten bepaal je zelf de indeling van je apparatuur. Deze rugzak is waterafstotend en er wordt een regenhoes meegeleverd.

€ 139.00

Naar Coolblue

Cameratassen Manfrotto Manfrotto Manhattan Mover 30
Product
 

WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel Zwart

 • De WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel is een cameratas met accessoires. In het losse cameracompartiment stop je jouw spiegelreflex- of systeemcamera en 3 lenzen, deze stop je in het hoofdvak dat je open ritst aan de achterkant van de tas. Hierdoor kun je gemakkelijk bij al je materiaal. Aan de zijkant zit een ritssluiting voor snelle toegang tot het cameracomartiment. Je pakt je camera er direct bij wanneer je een dier spot in het bos. De bovenkant van de tas is oprolbaar, hier stop je bijvoorbeeld je jas tussen als je het warm hebt. Met de accessoireriemen koppel je de binnenkant van de tas aan het rugpand, waardoor de tas blijft hangen als je hem opent.

€ 269.00

Naar Coolblue

Cameratassen Wandrd WANDRD PRVKE 21L Fotografie Bundel Zwart
Product
 

DJI Phantom Series Multifunctional Backpack

 • De DJI Phantom Series Multifunctional Backpack is geschikt voor de avontuurlijke droneliefhebber die graag op pad gaat. Dankzij de harde beschermlaag aan de buitenkant is de drone in de rugzak beschermd tegen vallen en stoten. De kleur van de beschermhoes pas je naar eigen wens aan. In de tas heb je een vak voor je drone, de afstandsbediening, extra accu's en een oplader. Aan de zijkant stop je accessoires zoals propellers, geheugenkaarten en lensfilters. In het laptopvak neem je een 15 inch laptop mee. Met de borst- en heupband draag je de tas comfortabel met je mee tijdens een lange wandeling. Geschikt voor alle drones van de Phantom serie.

€ 199.00

Naar Coolblue

Cameratassen DJI DJI Phantom Series Multifunctional Backpack
Product
 

Think Tank Airport Commuter

 • In de Think Tank Airport Commuter rugzak berg je eenvoudig je spiegelreflexcamera op met 4 tot 6 lenzen, een 15 inch laptop en een tablet. Dankzij het formaat neem je gemakkelijk een 400mm f/2.8 lens mee. De rugzak is geschikt als handbagage voor de reizende fotograaf. Beveilig je rugzak met het kabelslot en de YKK ritsen. Met de losse verdeelstukken deel je de rugzak in. De rugzak is voorzien van een statief montage systeem. Dankzij de handgrepen aan drie zijden plaats je de rugzak gemakkelijk in de opbergruimte. De verstelbare voorgevormde gordel, verstelbare borstband en heupriem bieden steun en comfort. De lucht mesh panelen houden je rug koel tijdens het dragen.

€ 189.00

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Airport Commuter
Product
 

MindShift PhotoCross 10 Carbon Grey

 • De MindShift PhotoCross 10 is een weerbestendige slingtas voor een spiegelreflexcamera met 2 lenzen of systeemcamera met 5 lenzen. Dankzij het slingsysteem draai je de tas in 1 beweging naar voren en pak je via de zij-ingang je camera. Zo heb je snel toegang tot je camera tijdens onverwachte momenten. Er is een intern vak waarin je tablet van 10 inch past. Je geheugenkaarten, accu¿s en persoonlijke spullen berg je op in de binnenste vakken met ritssluiting. Met de verwijderbare tussenschotten deel je het cameravak naar eigen wens in. De slingtas beschikt over lussen waaraan je een statief bevestigt. Dankzij de kussens in de tas wordt zweten geminimaliseerd.

€ 129.00

Naar Coolblue

Cameratassen Mindshift MindShift PhotoCross 10 Carbon Grey
Product
 

GoPro Seeker 2.0

 • De GoPro Seeker 2.0 is een lichte weerbestendige rugzak met ruimte voor 5 GoPro camera's, verschillende accessoires en een laptop. Dankzij de verwijderbare borstbevestiging en verstelbare schouderbevestiging houd je jouw GoPro's binnen handbereik. Hierdoor maak je foto's en video's vanuit jouw standpunt. Met de verdelers in het hoofdcompartiment organiseer je jouw camera's, batterijen en SD kaarten. In het geventileerde laptopcompartiment past een laptop tot 15 inch of een waterzak tot 2 liter. Aan de zijkant van de rugzak is er plek voor kleine accessoires.

€ 149.99

Naar Coolblue

Cameratassen GoPro GoPro Seeker 2.0
Product
 

Lowepro FreeLine BP 350 AW rugzak Zwart

 • De LowePro Freeline BP 350 AW rugzak heeft ruimte voor een spiegelreflexcamera, 3 lenzen, een 15 inch laptop en accessoires. Het cameracompartiment open je met de rits aan beide zijkanten van de tas. Dankzij deze opening heb je je camera snel bij de hand en mis je geen enkel fotomoment. Het compartiment deel je naar wens in met de verplaatsbare tussenschotten. Met het Quickshelf systeem haal je de volledige inhoud in een handomdraai uit de tas. Je statief maak je vast aan de voorkant van de tas. Je telefoon berg je op in het telefoonvak van de verstelbare schouderbanden. Ook met slecht weer ga je op pad dankzij de meegeleverde regenhoes.

€ 299.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro FreeLine BP 350 AW rugzak Zwart
Product
 

Think Tank Airport International V3.0

 • In de Think Tank Airport International V3.0 koffer berg je eenvoudig twee spiegelreflexcamera¿s op met 2 tot 4 lenzen, een 13 inch laptop en een tablet. Dankzij het formaat neem je gemakkelijk een 400mm f/2.8 lens mee. Deze koffer is geschikt als handbagage voor de reizende fotograaf. Beveilig je koffer met het kabelslot en de TSA ritsen. De binnenkant is voorzien van verplaatsbare tussenschotten, zodat je zelf de indeling van je apparatuur bepaalt. Met de handgrepen aan drie zijden plaats je de koffer gemakkelijk in de opbergruimte. De koffer is voorzien van een statief montage systeem. Op de voorzijde zit een vak waarin je jouw documenten stopt.

€ 449.00

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Airport International V3.0
Product
 

Lowepro Whistler BP 350 AW II

 • De Lowepro Whistler BP 350 AW II is speciaal ontwikkeld voor de avontuurlijke natuurfotograaf. De rugzak biedt ruimte aan 1 spiegelreflexcamera met 4 extra lenzen en een laptop of tablet van 13 inch. Je bergt je accessoires op in de voor- en zijvakken. Daarnaast bevestig je outdoormateriaal, zoals ski's, snowboards en wandelstokken gemakkelijk aan de riemen van de tas. Met de verplaatsbare tussenschotten richt je het cameracompartiment naar eigen wens in. Dankzij de verstelbare schouderbanden, de brede heupriem en het ademende rugpand heb je meer draagcomfort tijdens het wandelen of klimmen. Je spullen zijn goed beschermd in natte omstandigheden door het waterbestendige nylon materiaal.

€ 399.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro Whistler BP 350 AW II
Product
 

Leica C Lux Leather Case Taupe

 • Neem je Leica C-Lux mee op pad in de Leica C-Lux Leather Case. De leren opberghoes beschermt je camera tegen stof, vuil en krassen. Het model is op maat gemaakt voor de camera, waardoor hij er precies in past. Met de draagriem hang je de opberghoes om je nek. Op die manier pak je jouw camera er snel bij wanneer je een foto wilt maken.

€ 124.99

Naar Coolblue

Cameratassen Leica Leica C Lux Leather Case Taupe
Product
 

Peak Design The Everyday Messenger 13 V2 Asgrijs

 • Je neemt de Peak Design The Everyday Messenger 13" V2 tas mee als je van reizen houdt. Door de band aan de achterkant bevestig je de tas aan het handvat van je koffer. De stevige voering beschermt je camera tegen stoten. Dankzij de weerbestendige coating is de tas waterafstotend. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat het gaat regenen. Je stopt je camera en extra lenzen in de tas. Met de 2 losse verdelers deel je de tas naar eigen wens in. Je bepaalt of je 1 groot vak of meerdere kleine vakken wilt. Met de bevestigingen voor de Capture Clip bevestig je de camera aan de zijkant. Hierdoor pak je hem er snel bij wanneer je een foto wilt maken.

€ 249.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design The Everyday Messenger 13 V2 Asgrijs
Product
 

WANDRD PRVKE 31L Fotografie Bundel Groen

 • De WANDRD PRVKE 31L Fotografie Bundel is een cameratas met accessoires. In het losse cameracompartiment stop je jouw spiegelreflex- of systeemcamera en 4 lenzen, deze stop je in het hoofdvak dat je open ritst aan de achterkant van de tas. Hierdoor kun je gemakkelijk bij al je materiaal. Aan de zijkant zit een ritssluiting voor snelle toegang tot het cameracomartiment. Je pakt je camera er direct bij wanneer je een dier spot in het bos. De bovenkant van de tas is oprolbaar, hier stop je bijvoorbeeld je jas tussen als je het warm hebt. Met de accessoireriemen koppel je de binnenkant van de tas aan het rugpand, waardoor de tas blijft hangen als je hem opent.

€ 299.00

Naar Coolblue

Cameratassen Wandrd WANDRD PRVKE 31L Fotografie Bundel Groen
Product
 

Manfrotto Manhattan Mover 50

 • In de Manfrotto Manhattan Mover-50 rugzak berg je eenvoudig je spiegelreflexcamera op met 4 lenzen, een flitser, een 15,6 inch laptop of een 9,7 inch tablet. Dankzij het formaat neem je gemakkelijk een 70-200mm f/2.8 lens mee op reis. Je hebt snel toegang tot je camera dankzij de ritssluiting aan de bovenkant. Daarnaast kun je eenvoudig bij je apparatuur via de beveiligde opening aan de achterkant. Geheugenkaarten, accu's en kabels berg je op in het bovenvak. Aan de voorzijde bevestig je een statief of drone. Met de uitneembare tussenschotten bepaal je zelf de indeling van je apparatuur. Deze rugzak is waterafstotend en er wordt een regenhoes meegeleverd.

€ 159.00

Naar Coolblue

Cameratassen Manfrotto Manfrotto Manhattan Mover 50
Product
 

Peak Design Travel Backpack 45L Sage

 • In de Peak Design Travel backpack 45L rugtas vervoer je twee spiegelreflexcamera's met lenzen en accessoires, een 15 inch laptop en een 11 inch tablet. Je hebt toegang tot de inhoud via de boven-, zij-, voor- en achterkant. Zo heb je je camera snel en eenvoudig bij de hand. In de zijvakken berg je een waterfles en statief op. Kleinere spullen, zoals je zonnebril of sleutels berg je op in het voorvak. Door de verstelbare heup-, taille- en schouderriemen neem je je camera apparatuur comfortabel mee. De waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal maken deze tas weerbestendig. Het ruime hoofdvak is geschikt voor optionele Peak Design opberg compartimenten, waarmee je jouw apparatuur logisch indeelt. Let op: deze wordt niet meegeleverd.

€ 329.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design Travel Backpack 45L Sage
Product
 

MindShift BackLight 18L Charcoal

 • De Mindshift Backlight 18L is een rugzak voor 2 spiegelreflexcamera¿s met 2 tot 3 lenzen, een 13 inch laptop en een 10 inch tablet. In het voorste compartiment berg je 5 liter aan persoonlijke spullen op. Draai de tas naar voren om je camera te pakken via het achterpaneel. Dankzij de bevestigde heupgordel hoef je de tas niet van je rug te halen of op de grond te leggen. Met de verwijderbare tussenschotten deel je het cameravak naar eigen wens in. Geheugenkaarten en accu¿s berg je op in de doorzichtige vakken onder de achterklep. De rugzak beschikt over lussen waaraan je een statief bevestigt.

€ 199.99

Naar Coolblue

Cameratassen Mindshift MindShift BackLight 18L Charcoal
Product
 

MindShift BackLight 26L Charcoal

 • De Mindshift Backlight 26L is een rugzak voor een spiegelreflexcamera met 4 tot 6 lenzen, een flitser, een 15 inch laptop en een 10 inch tablet. In het voorste compartiment berg je 9 liter aan persoonlijke spullen op. Draai de tas naar voren om je camera te pakken via het achterpaneel. Dankzij de bevestigde heupgordel hoef je de tas niet van je rug te halen of op de grond te leggen. Met de verwijderbare tussenschotten deel je het cameravak naar eigen wens in. Geheugenkaarten en accu¿s berg je op in de doorzichtige vakken onder de achterklep. De rugzak beschikt over lussen waaraan je een statief bevestigt.

€ 279.99

Naar Coolblue

Cameratassen Mindshift MindShift BackLight 26L Charcoal
Product
 

Lowepro ProTactic BP 450 AW II Zwart

 • In de Lowepro ProTactic BP 450 AW II neem je 2 spiegelreflex- of systeemcamera's mee. De tas open je op 4 manieren: aan de zij-, boven- en achterkant. Hierdoor pak je jouw camera er snel bij, zonder de tas van je rug te halen. Er is ruimte voor 8 extra lenzen, een 15 inch laptop en verschillende accessoires. Je bevestigt je statief aan de tas met de riempjes aan de zijkant. Je deelt de tas naar eigen wens in met de losse verdelers. Dankzij de meegeleverde regenhoes neem je de tas ook mee bij slecht weer. Je draagt de tas comfortabel met de stevige schouderbanden, borstriem en tailleriem. Door deze riemen wordt het gewicht verdeeld over je bovenlichaam.

€ 329.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro ProTactic BP 450 AW II Zwart
Product
 

Manfrotto Manhattan Speedy 30

 • In de Manfrotto Manhattan Speedy-30 Messenger schoudertas berg je eenvoudig je systeemcamera op met 3 lenzen, inclusief een 70-200mm f/2.8 lens. Er is een apart vak voor een 14 inch laptop of een 9,7 inch tablet. Je hebt snel toegang tot je camera dankzij de ritssluiting aan de bovenkant. Je accessoires en persoonlijke spullen berg je op in de voor-, achter- en zijvakken van de schoudertas. Met de uitneembare tussenschotten bepaal je zelf de indeling van je apparatuur. Dankzij de borstband blijft je schoudertas op zijn plek tijdens het dragen. Bevestig je statief aan de onderkant. Deze rugzak is waterafstotend en er wordt een regenhoes meegeleverd.

€ 109.00

Naar Coolblue

Cameratassen Manfrotto Manfrotto Manhattan Speedy 30
Product
 

Lowepro ProTactic BP 350 AW II Zwart

 • In de Lowepro ProTactic BP 350 AW II neem je 2 spiegelreflex- of systeemcamera's mee. De tas open je op 4 manieren: aan de zij-, boven- en achterkant. Hierdoor pak je jouw camera er snel bij, zonder de tas van je rug te halen. Er is ruimte voor 4 tot 5 extra lenzen, een 13 inch laptop en verschillende accessoires. Je bevestigt je statief aan de tas met de riempjes aan de zijkant. Je deelt de tas naar eigen wens in met de losse verdelers. Dankzij de meegeleverde regenhoes neem je de tas ook mee bij slecht weer. Je draagt de tas comfortabel met de stevige schouderbanden, borstriem en tailleriem. Door deze riemen wordt het gewicht verdeeld over je bovenlichaam.

€ 228.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro ProTactic BP 350 AW II Zwart
Product
 

Leica C Lux Leather Case Blauw

 • Neem je Leica C-Lux mee op pad in de Leica C-Lux Leather Case. De leren opberghoes beschermt je camera tegen stof, vuil en krassen. Het model is op maat gemaakt voor de camera, waardoor hij er precies in past. Met de draagriem hang je de opberghoes om je nek. Op die manier pak je jouw camera er snel bij wanneer je een foto wilt maken.

€ 124.99

Naar Coolblue

Cameratassen Leica Leica C Lux Leather Case Blauw
Product
 

MindShift PhotoCross 13 Carbon Grey

 • De MindShift PhotoCross 13 is een weerbestendige slingtas voor een spiegelreflexcamera met 4 lenzen inclusief een 70-200mm f/2.8 lens. In het interne vak past een tablet van 13 inch. Dankzij het slingsysteem draai je de tas in 1 beweging naar voren en pak je via de zij-ingang je camera. Zo heb je snel toegang tot je camera tijdens onverwachte momenten. Je geheugenkaarten, accu¿s en persoonlijke spullen berg je op in de binnenste vakken met ritssluiting. Met de verwijderbare tussenschotten deel je het cameravak naar eigen wens in. De slingtas beschikt over lussen waaraan je een statief bevestigt. Dankzij de kussens in de tas wordt zweten geminimaliseerd.

€ 119.00

Naar Coolblue

Cameratassen Mindshift MindShift PhotoCross 13 Carbon Grey
Product
 

Manfrotto Noreg Messenger 30

 • De Manfrotto Noreg Messenger-30 schoudertas bestaat uit 2 losse schoudertassen die je in elkaar zet. In de kleine tas berg je een systeem- of spiegelreflexcamera en twee lenzen op. Met de losse verdelers deel je de tas naar eigen wens in. Zo maak je de vakken passend voor de spullen die je meeneemt. Heb je meer ruimte nodig voor persoonlijke spullen en extra accessoires? Dan plaats je de kleine schoudertas in de grote tas. Aan de achterkant zit een afneembaar laptopvak. Hierin neem je jouw 15 inch laptop mee. Dankzij de weerbestendige coating is de tas bestand tegen spatwater. Met de meegeleverde regenhoes maak je de tas volledig waterdicht. Hierdoor neem je de tas ook mee bij slecht weer.

€ 129.00

Naar Coolblue

Cameratassen Manfrotto Manfrotto Noreg Messenger 30
Product
 

Think Tank Airport Essentials

 • In de Think Tank Airport Essentials rugzak berg je eenvoudig je spiegelreflexcamera op met 4 tot 6 lenzen, een 13 inch laptop en een tablet. Dankzij het formaat neem je gemakkelijk een 300mm f/2.8 lens mee. De rugzak is geschikt als handbagage voor de reizende fotograaf. Beveilig je rugzak met het kabelslot en de YKK ritsen. Met de verplaatsbare tussenschotten bepaal je zelf de indeling van je apparatuur. De rugzak is voorzien van een statief montage systeem. Met de handgrepen aan drie zijden plaats je de rugzak gemakkelijk in de opbergruimte. De verstelbare voorgevormde gordel, verstelbare borstband en heupriem bieden steun en comfort. De lucht mesh panelen houden je rug koel tijdens het dragen.

€ 149.99

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Airport Essentials
Product
 

Think Tank Retrospective 5 V2.0 Pinestone

 • In de Think Tank Retrospective 5 V2.0 Pinestone neem je jouw camera uitrusting gemakkelijk mee. Je stopt een spiegelreflex- of systeemcamera en 2 lenzen in de schoudertas. In het laptopvak neem je een 10 inch laptop mee. Wanneer je de camera even niet gebruikt, doe je de tas dicht met een rits. Hierdoor zitten je spullen veilig opgeborgen. Over het klittenband waar je de tas mee opent en sluit, plaats je een stukje stof waardoor het klittenband geen geluid maakt als je de tas opent. Hierdoor kun je geruisloos je camera uit je tas halen wanneer je bijvoorbeeld een dier spot. De extra vakken gebruik je voor extra accessoires zoals geheugenkaarten, accu's en je mobiele telefoon.

€ 129.99

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Retrospective 5 V2.0 Pinestone
Product
 

Peak Design Everyday Backpack 30L Black

 • In de Peak Design Everyday backpack 30L rugtas vervoer je een spiegelreflexcamera met 4 extra lenzen, een 16 inch laptop en een 11 inch tablet. Dankzij de uitneembare origami verdelers deel je de tas geheel naar eigen wens in. Zo maak je de rugzak passend voor je apparatuur. Je camera heb je snel bij de hand dankzij de magnetische sluiting aan de bovenkant. Daarnaast kun je eenvoudig bij je uitrusting via de rits vakken aan de zijkant. Aan de uitrekbare zijcompartimenten bevestig je bijvoorbeeld een statief. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je je camera apparatuur comfortabel meeneemt. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal is deze tas weerbestendig.

€ 242.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design Everyday Backpack 30L Black
Product
 

Leica C Lux Leather Protector Blauw

 • Bescherm je Leica C-Lux camera tegen vuil, stof en krassen met de Leica C-Lux Leather Protector. Met de meegeleverde draagriem neem je de camera mee. Op die manier maak je eenvoudig foto's wanneer je op pad bent. Via een pin in de beschermer draai je hem vast aan de camera. Op die manier blijft de beschermer stevig zitten.

€ 115.00

Naar Coolblue

Cameratassen Leica Leica C Lux Leather Protector Blauw
Product
 

Think Tank Retrospective 20 V2.0 Pinestone

 • In de Think Tank Retrospective 20 V2 Pinestone neem je jouw camera uitrusting gemakkelijk mee. Je stopt een spiegelreflexcamera met battery grip, 1 standaard, 1 telephotolens en een externe flitser in de schoudertas. In het laptopvak neem je een 12 inch laptop mee. Wanneer je de camera even niet gebruikt, doe je de tas dicht met een rits. Hierdoor zitten je spullen veilig opgeborgen. Over het klittenband waar je de tas mee opent en sluit, plaats je een stukje stof waardoor het klittenband geen geluid maakt als je de tas opent. Hierdoor kun je geruisloos je camera uit je tas halen wanneer je bijvoorbeeld een dier spot. De extra vakken gebruik je voor extra accessoires zoals geheugenkaarten, accu's en je mobiele telefoon.

€ 149.99

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Retrospective 20 V2.0 Pinestone
Product
 

Leica C Lux Leather Protector Taupe

 • Bescherm je Leica C-Lux camera tegen vuil, stof en krassen met de Leica C-Lux Leather Protector. Met de meegeleverde draagriem neem je de camera mee. Op die manier maak je eenvoudig foto's wanneer je op pad bent. Via een pin in de beschermer draai je hem vast aan de camera. Op die manier blijft de beschermer stevig zitten.

€ 115.00

Naar Coolblue

Cameratassen Leica Leica C Lux Leather Protector Taupe
Product
 

Peak Design The Everyday Messenger 15 V2 Grijs

 • Je neemt de Peak Design The Everyday Messenger 15" V2 tas mee als je van reizen houdt. Door de band aan de achterkant bevestig je de tas aan het handvat van je koffer. De stevige voering beschermt je camera tegen stoten. Dankzij de weerbestendige coating is de tas waterafstotend. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat het gaat regenen. Je stopt je camera en extra lenzen in de tas. Met de 3 losse verdelers deel je de tas naar eigen wens in. Je bepaalt of je 1 groot vak of meerdere kleine vakken wilt. Met de bevestigingen voor de Capture Clip bevestig je de camera aan de zijkant. Hierdoor pak je hem er snel bij wanneer je een foto wilt maken.

€ 218.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design The Everyday Messenger 15 V2 Grijs
Product
 

Manfrotto Manhattan Changer 20

 • In de Manfrotto Manhattan Changer-20 schoudertas, draagtas en rugzak berg je eenvoudig je systeemcamera op met 2 lenzen, inclusief een 70-200mm f/4 lens. Er is een apart vak voor een 15 inch laptop of een 9,7 inch tablet. De tas draag je op 3 verschillende manieren. Je stelt de tas volledig naar eigen wens in met de dubbele riemen, schouderbanden en handvatten. Je hebt snel toegang tot je camera dankzij de ritssluiting aan de bovenkant. Je accessoires en persoonlijke spullen berg je op in de voor-, achter- en zijvakken van de schoudertas. Met de uitneembare tussenschotten bepaal je zelf de indeling van je apparatuur. Bevestig je statief aan de onderkant. Deze rugzak is waterafstotend en er wordt een regenhoes meegeleverd.

€ 119.00

Naar Coolblue

Cameratassen Manfrotto Manfrotto Manhattan Changer 20
Product
 

Peak Design The Everyday Messenger 13 V2 Grijs

 • Je neemt de Peak Design The Everyday Messenger 13" V2 tas mee als je van reizen houdt. Door de band aan de achterkant bevestig je de tas aan het handvat van je koffer. De stevige voering beschermt je camera tegen stoten. Dankzij de weerbestendige coating is de tas waterafstotend. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat het gaat regenen. Je stopt je camera en extra lenzen in de tas. Met de 2 losse verdelers deel je de tas naar eigen wens in. Je bepaalt of je 1 groot vak of meerdere kleine vakken wilt. Met de bevestigingen voor de Capture Clip bevestig je de camera aan de zijkant. Hierdoor pak je hem er snel bij wanneer je een foto wilt maken.

€ 249.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design The Everyday Messenger 13 V2 Grijs
Product
 

Think Tank Retrospective 5 Sandstone

 • De Retrospective 5 is een stevige schoudertas met ruimte voor een spiegelreflexcamera, een 8 inch tablet en 2 lenzen. Dankzij de stevige en verstelbare vakverdelers deel je de cameratas naar eigen wens in. De tas heeft een extra vakje waar je naast je tablet ook wat documenten of kleine accessoires in kunt opbergen. Naast de waterafstotende coating wordt er een regenhoes meegeleverd waardoor je je camera uitrusting veilig met je meeneemt ongeacht de weersomstandigheden.

€ 119.99

Naar Coolblue

Cameratassen Think Tank Think Tank Retrospective 5 Sandstone
Product
 

Peak Design The Everyday Messenger 15 Grijs

 • De Peak Design Everyday Messenger 15 is een schoudertas voor een spiegelreflexcamera met 3 extra lenzen en een 15 inch laptop. Met de meegeleverde origami klittenband verdelers creëer je eenvoudig jouw ideale interieur. Hiermee maak je de tas passend voor jouw camera uitrusting. Door de aansluiting aan de zijkant is het mogelijk om de camera met een speciale clip vast te zetten aan de tas. Deze clip is apart te koop. In het voorste vak is er ruimte voor kleine accessoires, zoals geheugenkaarten en laders. Je bevestigt een statief in het compartiment onder de flap. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende cordura materiaal is deze tas weerbestendig.

€ 214.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design The Everyday Messenger 15 Grijs
Product
 

Peak Design Everyday Backpack 30L Charcoal

 • In de Peak Design Everyday backpack 30L rugtas vervoer je een spiegelreflexcamera met 4 extra lenzen, een 16 inch laptop en een 11 inch tablet. Dankzij de uitneembare origami verdelers deel je de tas geheel naar eigen wens in. Zo maak je de rugzak passend voor je apparatuur. Je camera heb je snel bij de hand dankzij de magnetische sluiting aan de bovenkant. Daarnaast kun je eenvoudig bij je uitrusting via de rits vakken aan de zijkant. Aan de uitrekbare zijcompartimenten bevestig je bijvoorbeeld een statief. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je je camera apparatuur comfortabel meeneemt. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal is deze tas weerbestendig.

€ 242.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design Everyday Backpack 30L Charcoal
Product
 

Peak Design Everyday backpack 30L Ash

 • In de Peak Design Everyday backpack 30L rugtas vervoer je een spiegelreflexcamera met 4 extra lenzen, een 16 inch laptop en een 11 inch tablet. Dankzij de uitneembare origami verdelers deel je de tas geheel naar eigen wens in. Zo maak je de rugzak passend voor je apparatuur. Je camera heb je snel bij de hand dankzij de magnetische sluiting aan de bovenkant. Daarnaast kun je eenvoudig bij je uitrusting via de rits vakken aan de zijkant. Aan de uitrekbare zijcompartimenten bevestig je bijvoorbeeld een statief. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je je camera apparatuur comfortabel meeneemt. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal is deze tas weerbestendig.

€ 242.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design Everyday backpack 30L Ash
Product
 

Lowepro Pro Roller x300 AW Black

 • De Lowepro Pro Roller x300 AW is een camerakoffer die geschikt is voor professionele fotografen met een uitgebreide foto- en video-uitrusting. In de koffer passen 1 tot 2 professionele camerabody's, 8 tot 10 lenzen en een paar flitsers. De binnenkant is voorzien van verschillende verplaatsbare tussenschotten, zodat je zelf de indeling van je apparatuur kunt bepalen. Accessoires, zoals kabels, accu's en lensdoppen kun je opbergen in de verschillende voorvakken van de tas. De harde buitenzijde biedt bescherming tegen zware stoten, zodat je je spullen veilig vervoert. De binnentas van de koffer is uitneembaar, zodat je hem ook als rugzak kunt dragen.

€ 399.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro Pro Roller x300 AW Black
Product
 

Lowepro Pro Roller x100 AW Black

 • De Lowepro Pro Roller x100 AW is een ruime en stevige koffer voor al je camera-apparatuur. De koffer biedt ruimte voor 2 spiegelreflexcamera's met batterygrip, 4 tot 6 extra lenzen, een statief en 15" laptop. Aan de binnenkant zijn er ook verschillende netjes voor kleine accessoires zoals extra geheugenkaarten en accu's. Ook je persoonlijke eigendommen, zoals paspoort en telefoon kunnen gewoon mee.

€ 279.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro Pro Roller x100 AW Black
Product
 

Peak Design Everyday backpack 20L Asgrijs

 • De Peak Design Everyday backpack 20L is een rugtas voor een spiegelreflexcamera met 3 extra lenzen, een 15 inch laptop en een 11 inch tablet. Dankzij de uitneembare origami verdelers deel je de tas geheel naar eigen wens in. Zo maak je de rugzak passend voor je apparatuur. Je camera heb je snel bij de hand dankzij de magnetische sluiting aan de bovenkant van de tas. Daarnaast kun je eenvoudig bij je uitrusting via de rits vakken aan de zijkant. Aan de uitrekbare zijcompartimenten bevestig je bijvoorbeeld een statief. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je je camera apparatuur comfortabel meeneemt. Door de waterdichte ritsen en het waterafstotende materiaal is deze tas weerbestendig.

€ 269.00

Naar Coolblue

Cameratassen Peak design Peak Design Everyday backpack 20L Asgrijs
Product
 

Lowepro Photo Sport BP 200 AW II Black

 • De Lowepro Photo Sport BP 200 AW is een sportieve rugtas die je naar eigen wens in kunt delen. De tas biedt ruimte aan een spiegelreflexcamera met standaardobjectief en een flitser. Deze kun je snel pakken via de zij-ingang van de tas. Aan de binnenkant is ruimte voor een waterreservoir van 2 liter. De slangen daarvan worden weggewerkt door een intern geleidingssysteem. Je zonnebril, accu en andere accessoires berg je op in het bovenste compartiment. Fotografeer je liever niet uit de hand? Bevestig dan een statief aan de voorkant van de tas.

€ 140.00

Naar Coolblue

Cameratassen Lowepro Lowepro Photo Sport BP 200 AW II Black
Product