Parrot MKi9100

  • Met de Parrot Mki9100 in de auto hoef je je mobiele telefoon niet langer aan te raken. Je bedient deze Bluetooth-carkit namelijk volledig met je stem of via de meegeleverde, aan het stuur te bevestigen afstandsbediening. Het kleine apparaat wordt geleverd met kabels voor je mp3-speler of usb-stick. Sluit je muziekspeler aan op de Parrot Mki9100 en geniet van je favoriete muziek knallend door de autospeakers.

€ 159.00

Naar Coolblue

Carkits Parrot Parrot MKi9100
Product
 

Parrot MKi9000

  • Met de Parrot MKi9000 hoef je jouw telefoon niet aan te raken tijdens het autorijden. Een inkomende oproep beantwoord je gemakkelijk met je stem. Zo laat je jouw smartphone in je zak zitten en houd je beide handen aan het stuur. Dankzij de ruisonderdrukkende microfoon ben je tijdens een gesprek duidelijk te verstaan. Ook in een luidruchtige omgeving. Wanneer je met meerdere mensen in de auto zit, koppel je 2 telefoons tegelijk aan de carkit. Je neemt dan oproepen aan vanaf 2 telefoons.

€ 169.00

Naar Coolblue

Carkits Parrot Parrot MKi9000
Product
 

Parrot MKi9200

  • Houd je handen altijd aan het stuur met de Parrot MKi9200. Het display van de carkit laat zien of je een inkomende oproep hebt. Deze oproep beantwoord je met je stem. Zo blijf je geconcentreerd op de weg. Rijd je op een drukke weg? Dankzij de ruisonderdrukkende microfoon ben je altijd duidelijk te verstaan in een luidruchtige omgeving. Wanneer je met meerdere personen in een auto zit, verbind je 2 telefoons tegelijk met de carkit. Je neemt dan oproepen aan vanaf 2 telefoons.

€ 189.00

Naar Coolblue

Carkits Parrot Parrot MKi9200
Product