UDG Ultimate Flight Case Multi Format XXL Black Mk3 Plus

 • Met de UDG Ultimate Flightcase Multi Format XXL bescherm je een grote DJ controller, laptop en accessoires tijdens het reizen. De aluminium flightcase beschikt over een laptopplatform. Dit platform klap je uit wanneer je op locatie bent aangekomen. Hierdoor staat de laptop op speelhoogte en ben je startklaar om op te treden. Dankzij het stevige EVA schuim blijft je DJ apparatuur goed beschermd. Dit betekent dat de faders, draai- en drukknoppen niet beschadigen. Je sluit je DJ apparatuur eenvoudig aan dankzij de kabelgoot en gaten. Door de audiokabels door de kabelgaten te steken, verbind je de controller gemakkelijk met het geluidsysteem in de club. De binnenmaten zijn 73 x 42 x 5,3 centimeter.

€ 269.00

Naar Coolblue

Cases Music UDG UDG Ultimate Flight Case Multi Format XXL Black Mk3 Plu
Product
 

ProDJuser Case For DJ Mixers

 • Met de Prodjuser Case Voor Mengpanelen transporteer je je mengpaneel zonder dat hij beschadigd raakt. Je bevestigt de deksel stevig op de flightcase met de vlindersluitingen. Dankzij het schuim in de deksel blijft tijdens het transport de mixer stevig in de case zitten. In de case zit een uitsparing waarin je de kabels opbergt. Ben je aangekomen op locatie? Dan verwijder je de deksel in zijn geheel zodat je het mengpaneel gemakkelijk uit de case tilt. De flightcase is geschikt voor de Pioneer DJM900 Nexus, DJM800 en de DJM600 en de Allen & Heath PX5, Xone 92 en DB4.

€ 165.00

Naar Coolblue

Cases Music ProDJuser ProDJuser Case For DJ Mixers
Product
 

UDG Ultimate Softbag LP 90

 • De UDG Ultimate Softbag LP 90 is een rugtas voor DJ's. Er passen ongeveer 90 lp's in de tas. In de 3 extra vakken plaats je accessoires zoals kabels, externe harde schijven en reservenaalden. Dankzij de stevige behuizing blijven je platen goed beschermd tegen schokken en stoten. Doordat de tas van waterafstotend nylon is gemaakt, loop je ook met een gerust hart door een regenbui.

€ 119.00

Naar Coolblue

Cases Music UDG UDG Ultimate Softbag LP 90
Product
 

UDG Flightcase Pioneer DDJ RX SX SX2 Black Plus

 • Deze flightcase van UDG is op maat gemaakt voor de Pioneer DDJ-RX, DDJ-SX en DDJ-SX2. Met de case bescherm jij je DJ controller tegen krassen of stoten. Dat is handig als je het apparaat vaak vervoert naar verschillende optredens. De buitenzijde van de case is gemaakt van 9 mm dik multiplex. De binnenzijde van de koffer is ingelegd met schuim, waardoor de controller tijdens het transport stevig op zijn plek blijft zitten. De solide vlindersloten springen niet zomaar open, dus ook tijdens een ruwe rit of vlucht blijft de koffer gesloten. De flightcase is voorzien van een laptopplateau. Hierop plaats je een laptop terwijl je de controller in de case laat zitten.

€ 219.00

Naar Coolblue

Cases Music UDG UDG Flightcase Pioneer DDJ RX SX SX2 Black Plus
Product
 

ProDJuser MCX 8000 Flightcase

 • Deze flightcase van ProDJuser is op maat gemaakt voor de Denon MCX 8000. Met deze case bescherm je een DJ controller tegen krassen of stoten. Dat is handig als je het apparaat vaak vervoert van optreden naar optreden. De buitenzijde van de case is gemaakt van 6 mm dik multiplex. Doordat de binnenkant van de koffer is ingelegd met schuim, zit de controller tijdens elk transport stevig op zijn plek. De solide vlindersloten zorgen ervoor dat de koffer niet openspringt tijdens een ruwe rit of vlucht. Ben je op locatie? Klap de deksel open, zet je laptop op het uitschuifbare plateau en je bent klaar om te draaien.

€ 179.00

Naar Coolblue

Cases Music ProDJuser ProDJuser MCX 8000 Flightcase
Product
 

UDG Urbanite MIDI Controller Flightbag Large Zwart

 • Met de UDG Urbanite MIDI Controller Flightbag Large bescherm je grote DJ controllers tijdens het transport. Zo passen bijvoorbeeld de Pioneer DDJ-SZ of de Numark NV II in de tas. Doordat de tas is gemaakt van waterafstotend materiaal is je DJ apparatuur beschermd tegen regen. De stevige voering zorgt voor grip binnenin de tas en voorkomt dat je apparatuur gaat schuiven en beschadigd raakt. Naast een DJ controller passen er ook 2 laptops en een extra accessoire in de tas.

€ 129.00

Naar Coolblue

Cases Music UDG UDG Urbanite MIDI Controller Flightbag Large Zwart
Product
 

ProDJuser DDJ SX Flightcase

 • Deze flightcase van ProDJuser is op maat gemaakt voor de Pioneer DDJ-SX. Met deze case bescherm je een DJ controller tegen krassen of stoten. Dat is handig als je het apparaat vaak vervoert van optreden naar optreden. De buitenzijde van de case is namelijk gemaakt van 6 mm dik multiplex. De binnenzijde van de koffer is ingelegd met schuim, waardoor de controller tijdens elk transport stevig op z¿n plek blijft zitten. De solide vlindersloten zorgen ervoor dat de koffer niet openspringt tijdens een ruwe rit of vlucht. Ben je op locatie? Klap de deksel open, zet je laptop op het uitschuifbare plateau en je bent klaar om te draaien.

€ 185.00

Naar Coolblue

Cases Music ProDJuser ProDJuser DDJ SX Flightcase
Product
 

ProDJuser SC5000 Flightcase

 • De ProDJuser SC5000 is een stevige flightcase voor het transporteren van de Denon SC5000 Prime. De cd speler zit stevig in de case dankzij de schuimen voering. Zo voorkom je krassen en beschadigingen. Met de Penn Elcom vlindersluitingen bevestig je de deksel stevig op de flightcase. Verwijder de deksel en gebruik de speler direct. Kabels berg je op in het compartiment voor accessoires. De flightcase is 53 x 39 x 19,5 cm en weegt 9 kg.

€ 165.00

Naar Coolblue

Cases Music ProDJuser ProDJuser SC5000 Flightcase
Product
 

Reloop 120 Trolley Record Case

 • Met de Reloop 120 Trolley Record Case blijft al je vinyl beschermd tijdens het reizen. Je verspilt geen energie aan het tillen van je zware platen, want de tas heeft 2 wieltjes. Klap de hendel uit en rijd je platencollectie gemakkelijk van optreden naar optreden. Ben je eenmaal op locatie, dan leg je de trolley op z'n kant, haal je de bovenkant eraf en blader je eenvoudig door de 120 platen die in de koffer passen.

€ 120.00

Naar Coolblue

Cases Music Reloop HiFi Reloop 120 Trolley Record Case
Product
 

UDG Ultimate DIGI Trolley To Go Zwart Oranje

 • De UDG Ultimate Digi Trolley To Go is speciaal ontwikkeld voor DJ's. Deze trolley heeft namelijk diverse vakken en biedt plaats aan een laptop of MacBook tot 15 inch, koptelefoon, kleine dj-controller of mengpaneel, USB-sticks, kabels en meer. Denk bijvoorbeeld aan een MIDI-controller of audio interface. De trolley is goed gevoerd en erg stevig. Bovendien rij je de UDG Ultimate Digi Trolley To Go gemakkelijk achter je aan. Je hoeft dus niet continu te tillen. Let op : Wordt zonder apparatuur en accessoires geleverd.

€ 189.00

Naar Coolblue

Cases Music UDG UDG Ultimate DIGI Trolley To Go Zwart Oranje
Product
 

ProDJuser XDJ RX2 Flightcase

 • De ProDJuser XDJ-RX2 is een stevige flightcase voor het vervoeren van de Pioneer XDJ-RX2 DJ controller. De DJ controller zit stevig in de case dankzij de schuimen voering. Zo voorkom je dat de controller gaat schuiven en blijft de XDJ-RX2 vrij van krassen en beschadigingen. Je bevestigt de deksel stevig op de flightcase dankzij de vlindersluitingen. Ben je gearriveerd bij je optreden? Verwijder de deksel van de case en start direct met draaien. De case weegt 18 kg en de buitenmaten zijn 83,8 x 18,2 x 50 cm.

€ 379.00

Naar Coolblue

Cases Music ProDJuser ProDJuser XDJ RX2 Flightcase
Product