Seasonic Prime Ultra Titanium 750W

 • De Seasonic Prime Ultra Titanium 750W is een stille en zeer efficiënte voeding voor een gemiddelde pc-setup. De psu heeft een 80 PLUS Titanium certificaat, wat aangeeft dat hij meer dan 90 procent van de energie doorgeeft en weinig warmte genereert. De voeding is volledig modulair, waardoor je alleen de kabels aansluit die je nodig hebt. Zo houd je je PC opgeruimd. De koelers bevatten olie in plaats van kogellagers, waardoor ze veel minder lawaai maken dan bij vergelijkbare voedingen. Bovendien gaan ze veel langer mee. Daardoor geeft Seasonic je 12 jaar fabrieksgarantie op deze voeding.

€ 214.90

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Prime Ultra Titanium 750W
Product
 

Seasonic Prime Ultra Titanium 1000W

 • De Seasonic Prime Ultra Titanium 1000W is een stille en zeer efficiënte voeding voor een high end pc-setup met maximaal 2 videokaarten. De psu heeft een 80 PLUS Titanium certificaat, wat aangeeft dat hij meer dan 90 procent van de energie doorgeeft en weinig warmte genereert. De voeding is volledig modulair, waardoor je alleen de kabels aansluit die je nodig hebt. Zo houd je je PC opgeruimd. De koelers bevatten olie in plaats van kogellagers, waardoor ze veel minder lawaai maken dan bij vergelijkbare voedingen. Bovendien gaan ze veel langer mee. Daardoor geeft Seasonic je 12 jaar fabrieksgarantie op deze voeding.

€ 299.90

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Prime Ultra Titanium 1000W
Product
 

Corsair RM650x 80 Gold

 • De Corsair RM650x is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 650 watt. Deze voeding is gemaakt om zo min mogelijk geluid te maken. Zo beschikt hij over stille componenten en een speciaal ontworpen ventilator die alleen draait wanneer de voeding onder zware belasting komt te staan. Daarnaast heeft de RM650x een 80 PLUS GOLD certificaat waardoor hij zeer energie efficiënt is. De Corsair RM650x is modulair, wat wil zeggen dat de kabels afneembaar zijn. Zo sluit je alleen de benodigde kabels aan op de voeding en op de componenten. Dit zorgt ervoor dat je geen losse kabels in de computerkast hebt liggen. Daardoor oogt je computer netter en wordt de airflow verbeterd.

€ 109.00

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM650x 80 Gold
Product
 

Seasonic Prime Ultra Titanium 850W

 • De Seasonic Prime Ultra Titanium 850W is een stille en zeer efficiënte voeding voor een high end pc-setup met maximaal 2 videokaarten. De psu heeft een 80 PLUS Titanium certificaat, wat aangeeft dat hij meer dan 90 procent van de energie doorgeeft en weinig warmte genereert. De voeding is volledig modulair, waardoor je alleen de kabels aansluit die je nodig hebt. Zo houd je je PC opgeruimd. De koelers bevatten olie in plaats van kogellagers, waardoor ze veel minder lawaai maken dan bij vergelijkbare voedingen. Bovendien gaan ze veel langer mee. Daardoor geeft Seasonic je 12 jaar fabrieksgarantie op deze voeding.

€ 254.90

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Prime Ultra Titanium 850W
Product
 

Corsair RM750x 80 Gold

 • De Corsair RM750x is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 750 watt. Deze voeding is gemaakt om zo min mogelijk geluid te maken. Zo beschikt hij over stille componenten en een speciaal ontworpen ventilator die alleen draait wanneer de voeding onder zware belasting komt te staan. Daarnaast heeft de RM750x een 80 PLUS GOLD certificaat waardoor hij zeer energie efficiënt is. De Corsair RM750x is modulair, wat wil zeggen dat de kabels afneembaar zijn. Zo sluit je alleen de benodigde kabels aan op de voeding en op de componenten. Dit zorgt ervoor dat je geen losse kabels in de computerkast hebt liggen. Daardoor oogt je computer netter en wordt de airflow verbeterd.

€ 124.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM750x 80 Gold
Product
 

Seasonic Focus Plus Gold 1000

 • De Seasonic Focus Plus 1000 Gold is een computervoeding met een vermogen van 1000 watt. Voldoende om een topklasse computer met krachtige videokaart over te klokken. De ATX-voeding heeft het 80 PLUS Gold-certificaat. Dat betekent dat hij erg efficiënt is en energiezuinig werkt. Dankzij de speciale lagers is de ventilator van de voeding erg stil. Als je jouw computer niet intensief gebruikt en bijvoorbeeld alleen een film kijkt, dan is de voeding zelfs helemaal stil. De voeding is modulair: alle kabels zijn afneembaar. Daardoor blijft je kast netjes en opgeruimd.

€ 159.95

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Focus Plus Gold 1000
Product
 

Seasonic Prime Ultra Titanium 650W

 • De Seasonic Prime Ultra Titanium 650W is een stille en zeer efficiënte voeding voor een gemiddelde pc-setup. De psu heeft een 80 PLUS Titanium certificaat, wat aangeeft dat hij meer dan 90 procent van de energie doorgeeft en weinig warmte genereert. De voeding is volledig modulair, waardoor je alleen de kabels aansluit die je nodig hebt. Zo houd je je PC opgeruimd. De koelers bevatten olie in plaats van kogellagers, waardoor ze veel minder lawaai maken dan bij vergelijkbare voedingen. Bovendien gaan ze veel langer mee. Daardoor geeft Seasonic je 12 jaar fabrieksgarantie op deze voeding.

€ 184.90

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Prime Ultra Titanium 650W
Product
 

Corsair Professional Series HX750

 • De Corsair Professional Series HX750 is een computervoeding met een vermogen van 750 watt: daarmee heb je meer dan genoeg vermogen voor de meeste computers met 1 videokaart. Deze ATX-voeding heeft het 80 PLUS Platinum-certificaat, dit betekent dat de PSU efficiënt en daardoor energiezuinig werkt. De voeding is stil: als je computer op minder dan halve kracht draait, maakt de ventilator in de Corsair HX750 helemaal geen geluid. De kabels van deze voeding zijn afneembaar, je gebruikt ze dus alleen als ze nodig zijn. Daardoor blijft je kast netjes en opgeruimd.

€ 151.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair Professional Series HX750
Product
 

Corsair RM850i

 • De Corsair RM850i is een ATX v2.4 voeding met een vermogen van 850 watt. Met de ingebouwde ventilator van 13,5 cm is de voeding stil. Deze voeding heeft 10x SATA aansluitingen.

€ 166.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM850i
Product
 

Seasonic Focus Plus Platinum 550

 • De Seasonic Focus Plus Platinum 550 is een computervoeding met een maximaal vermogen van 550 watt. Voldoende om een computer met middenklasse processor en basisklasse videokaart van stroom te voorzien. Dankzij speciale kogellagers is de ventilator van de psu erg stil. De fan schakelt zelfs helemaal uit als je de pc niet intensief gebruikt. Zo heb je geen last van een zoemende ventilator als je een film kijkt. De voeding is modulair: alle kabels zijn afneembaar. Doordat er geen loshangende kabels rondslingeren, blijft je kast netjes opgeruimd. Deze ATX voeding heeft het 80 Plus Platinum-certificaat. Dit betekent dat de voeding efficiënt werkt: meer dan 90 procent van het opgenomen vermogen wordt gebruikt om de pc van stroom te voorzien.

€ 114.85

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Focus Plus Platinum 550
Product
 

Cooler Master V1200

 • De Cooler Master V1200 is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 1200 watt en beschikt over een 80 PLUS Platinum certificaat, wat betekent dat hij het meest energie efficiënt is.

€ 219.95

Naar Coolblue

Computervoedingen Cooler Master Cooler Master V1200
Product
 

Corsair HX1200i

 • De Corsair HX1200i is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 1200 watt. Deze voeding is gemaakt om zo min mogelijk geluid te maken. Zo beschikt hij over stille componenten en een speciaal ontworpen ventilator die alleen draait wanneer de voeding onder zware belasting komt te staan. Daarnaast heeft de HX1200i een 80 PLUS Platinum certificaat waardoor hij zeer energie efficiënt is. De Corsair HX1200i is modulair, wat wil zeggen dat de kabels afneembaar zijn. Zo sluit je alleen de benodigde kabels aan op de voeding en op de componenten. Dit zorgt ervoor dat je geen losse kabels in de computerkast hebt liggen. Daardoor oogt je computer netter en wordt de airflow verbeterd.

€ 236.00

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair HX1200i
Product
 

Corsair RM1000i

 • De Corsair RM1000i is een ATX v2.4 voeding met een vermogen van 1000 watt. Met de ingebouwde ventilator van 13,5 cm is de voeding stil. Deze voeding heeft 12x SATA aansluitingen.

€ 160.95

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM1000i
Product
 

Corsair Professional Series HX850

 • De Corsair Professional Series HX850 is een computervoeding met een vermogen van 850 watt: hierdoor heb je voldoende vermogen voor een computer met 2 videokaarten. De ATX-voeding heeft het 80 PLUS Platinum-certificaat, wat betekent dat de PSU efficiënt en dus energiezuinig werkt. De Corsair HX850 is daarnaast erg stil: werkt je computer op minder dan halve kracht, dan slaat de ventilator niet aan. Deze voeding van Corsair is modulair: alle kabels zijn afneembaar. Daardoor blijft je kast netjes en opgeruimd.

€ 159.00

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair Professional Series HX850
Product
 

Cooler Master MasterWatt Maker 1500 Bluetooth

 • De Cooler Master MasterWatt Maker 1500 Bluetooth is een computervoeding voor fanatieke overklokkers. Op deze krachtige voeding sluit je zonder problemen een krachtige processor en twee high-end videokaarten aan. Dan houd je nog steeds voldoende ruimte over om je componenten over te klokken. Met Bluetooth en de app van Cooler Master houd je realtime in de gaten hoe je voeding het doet. Zo kies je bijvoorbeeld een profiel met meer vermogen als je overklokt of zet je de fan stiller als je slechts aan het tekstverwerken bent. De voeding is volledig modulair, waardoor er geen kabels in de weg hangen als je niet alle aansluitingen in gebruik hebt. Deze psu heeft het 80 PLUS Titanium certificaat. Dat betekent dat hij meer dan 90 procent van de elektriciteit omzet in bruikbare stroom voor je pc.

€ 404.00

Naar Coolblue

Computervoedingen Cooler Master Cooler Master MasterWatt Maker 1500 Bluetooth
Product
 

Seasonic Focus Plus Platinum 650

 • De Seasonic Focus Plus Platinum 650 is een computervoeding met een maximaal vermogen van 650 watt. Voldoende om een computer met middenklasse processor en videokaart van stroom te voorzien. Dankzij speciale kogellagers is de ventilator van de psu erg stil. De fan schakelt zelfs helemaal uit als je de pc niet intensief gebruikt. Zo heb je geen last van een zoemende ventilator als je een film kijkt. De voeding is modulair: alle kabels zijn afneembaar. Doordat er geen loshangende kabels rondslingeren, blijft je kast netjes opgeruimd. Deze ATX voeding heeft het 80 Plus Platinum-certificaat. Dit betekent dat de voeding efficiënt werkt: meer dan 90 procent van het opgenomen vermogen wordt gebruikt om de pc van stroom te voorzien.

€ 129.85

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Focus Plus Platinum 650
Product
 

Seasonic Focus Plus Platinum 850

 • De Seasonic Focus Plus Platinum 850 is een computervoeding met een maximaal vermogen van 850 watt. Voldoende om een computer met krachtige processor en twee videokaarten van stroom te voorzien. Dankzij speciale kogellagers is de ventilator van de psu erg stil. De fan schakelt zelfs helemaal uit als je de pc niet intensief gebruikt. Zo heb je geen last van een zoemende ventilator als je een film kijkt. De voeding is modulair: alle kabels zijn afneembaar. Doordat er geen loshangende kabels rondslingeren, blijft je kast netjes opgeruimd. Deze ATX voeding heeft het 80 Plus Platinum-certificaat. Dit betekent dat de voeding efficiënt werkt: meer dan 90 procent van het opgenomen vermogen wordt gebruikt om de pc van stroom te voorzien.

€ 139.95

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Focus Plus Platinum 850
Product
 

Corsair HX750i

 • De Corsair HX750i is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 750 watt. Deze voeding is gemaakt om zo min mogelijk geluid te maken. Zo beschikt hij over stille componenten en een speciaal ontworpen ventilator die alleen draait wanneer de voeding onder zware belasting komt te staan. Daarnaast heeft de HX750i een 80 PLUS Platinum certificaat waardoor hij zeer energie efficiënt is. De Corsair HX750i is modulair, wat wil zeggen dat de kabels afneembaar zijn. Zo sluit je alleen de benodigde kabels aan op de voeding en op de componenten. Dit zorgt ervoor dat je geen losse kabels in de computerkast hebt liggen. Daardoor oogt je computer netter en wordt de airflow verbeterd.

€ 178.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair HX750i
Product
 

Corsair RM750i

 • De Corsair RM750i is een ATX v2.4 voeding met een vermogen van 750 watt. Met de ingebouwde ventilator van 13,5 cm is de voeding stil. Deze voeding heeft 8x SATA aansluitingen.

€ 139.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM750i
Product
 

Corsair TX850M

 • De Corsair TX850M is een ATX v2.4 voeding met een vermogen van 850 watt. Met de ingebouwde ventilator van 12 cm is de voeding stil. Deze voeding heeft 8x SATA aansluitingen.

€ 131.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair TX850M
Product
 

Seasonic Focus Plus Gold 850

 • De Seasonic Focus Plus 850 Gold is een computervoeding met een vermogen van 850 watt. Dat is voldoende om een computer met twee videokaarten van stroom te voorzien. De ATX-voeding heeft het 80 PLUS Gold-certificaat. Dat betekent dat hij erg efficiënt is en energiezuinig werkt. Dankzij de speciale lagers is de ventilator van de voeding erg stil. Als je jouw computer niet intensief gebruikt en bijvoorbeeld alleen een film kijkt, dan is de voeding zelfs helemaal stil. De voeding is modulair: alle kabels zijn afneembaar. Daardoor blijft je kast netjes en opgeruimd.

€ 127.90

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Focus Plus Gold 850
Product
 

Corsair HX1000i

 • De Corsair HX1000i is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 1000 watt. Deze voeding is gemaakt om zo min mogelijk geluid te maken. Zo beschikt hij over stille componenten en een speciaal ontworpen ventilator die alleen draait wanneer de voeding onder zware belasting komt te staan. Daarnaast heeft de HX1000i een 80 PLUS Platinum certificaat waardoor hij zeer energie efficiënt is. De Corsair HX1000i is modulair, wat wil zeggen dat de kabels afneembaar zijn. Zo sluit je alleen de benodigde kabels aan op de voeding en op de componenten. Dit zorgt ervoor dat je geen losse kabels in de computerkast hebt liggen. Daardoor oogt je computer netter en wordt de airflow verbeterd.

€ 215.00

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair HX1000i
Product
 

Corsair RM1000x

 • De Corsair RM1000x is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 1000 watt. Deze voeding is gemaakt om zo min mogelijk geluid te maken. Zo beschikt hij over stille componenten en een speciaal ontworpen ventilator die alleen draait wanneer de voeding onder zware belasting komt te staan. Daarnaast heeft de RM1000x een 80 PLUS GOLD certificaat waardoor hij zeer energie efficiënt is. De Corsair RM1000x is modulair, wat wil zeggen dat de kabels afneembaar zijn. Zo sluit je alleen de benodigde kabels aan op de voeding en op de componenten. Dit zorgt ervoor dat je geen losse kabels in de computerkast hebt liggen. Daardoor oogt je computer netter en wordt de airflow verbeterd.

€ 169.00

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM1000x
Product
 

Cooler Master V850

 • De Cooler Master V850 is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 850 watt en beschikt over een 80 PLUS Gold certificaat, wat betekent dat hij zeer energie efficiënt is.

€ 171.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Cooler Master Cooler Master V850
Product
 

Cooler Master V750

 • De Cooler Master V750 is een modulaire ATX voeding met een vermogen van 750 watt en beschikt over een 80 PLUS Gold certificaat, wat betekent dat hij zeer energie efficiënt is.

€ 123.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Cooler Master Cooler Master V750
Product
 

Corsair RM750x White Edition

 • De Corsair RM750x White Edition is een voeding voor fanatieke gamers en zelfbouwers. Dankzij het vermogen van 750 watt voorzie je met deze voeding een computer met krachtige processor en topklasse videokaart van stroom. De PSU is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid: zo blijft je computer altijd werken. Doordat de aansluitkabels afneembaar zijn blijft je kast netjes opgeruimd. De computervoeding heeft het 80 PLUS Gold certificaat. Dat betekent dat 90 procent van het opgenomen vermogen wordt gebruikt om je pc van stroom te voorzien. Doordat de voeding efficiënter werkt, wordt hij ook minder warm.

€ 159.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM750x White Edition
Product
 

Corsair RM850x White Edition

 • De Corsair RM750x White Edition is een voeding voor fanatieke gamers en zelfbouwers. Dankzij het vermogen van 850 watt voorzie je met deze voeding een computer met krachtige processor en 2 videokaarten van stroom. De PSU is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid: zo blijft je computer altijd werken. Doordat de aansluitkabels afneembaar zijn blijft je kast netjes opgeruimd. De computervoeding heeft het 80 PLUS Gold certificaat. Dat betekent dat 90 procent van het opgenomen vermogen wordt gebruikt om je pc van stroom te voorzien. Doordat de voeding efficiënter werkt, wordt hij ook minder warm.

€ 179.99

Naar Coolblue

Computervoedingen Corsair Corsair RM850x White Edition
Product
 

Seasonic Focus Plus Gold 750

 • De Seasonic Focus Plus 750 Gold is een computervoeding met een vermogen van 750 watt. Dat maakt de voeding geschikt voor computers met een krachtige processor en topklasse videokaart. Deze ATX-voeding heeft het 80 PLUS Gold-certificaat. Dat betekent dat de voeding erg efficiënt is en energiezuinig werkt. De voeding is stil, door de speciale lagers maakt de ventilator weinig geluid. Gebruikt je computer weinig stroom omdat je bijvoorbeeld een film kijkt, dan schakelt de fan zelfs helemaal uit. De kabels van deze voeding zijn afneembaar, je gebruikt ze dus alleen als je ze nodig hebt. Daardoor blijft je kast netjes en opgeruimd.

€ 114.80

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Focus Plus Gold 750
Product
 

Seasonic Focus Plus Gold 650

 • De Seasonic Focus Plus 650 Gold is een computervoeding met een vermogen van 650 watt. Je voorziet daarmee een computer met een gemiddelde processor en een gemiddelde videokaart van stroom. De ATX-voeding heeft het 80 PLUS Gold-certificaat, wat betekent dat de PSU efficiënt en dus energiezuinig werkt. Dankzij de speciale kogellagers is de ventilator van de voeding erg stil. Als je de computer niet intensief gebruikt en bijvoorbeeld alleen een film kijkt, dan is de voeding zelfs helemaal stil. Deze voeding is modulair: alle kabels zijn afneembaar. Daardoor blijft je kast netjes en opgeruimd.

€ 104.85

Naar Coolblue

Computervoedingen Seasonic Seasonic Focus Plus Gold 650
Product