George Foreman Evolve Precision Probe Grill

  • Ben jij een echte grillmaster, dan haal je de George Foreman Evolve Precision Probe Grill in huis. Deze grill beschikt over 8 temperatuurstanden van 150 tot 220 graden. Zo bereid je er stukken vlees op die perfect gegaard zijn. Voor een biefstuk kies je uit drie bakstanden; rare, medium of doorbakken. Dankzij de meegeleverde thermometer weet jij zeker dat jouw steak op de juiste temperatuur bereid wordt. Het grillen gaat op een gezonde manier, omdat het overtollige vet direct in de afdruipbak terecht komt. De grill beschikt over 2 platen; een geribbelde en een extra diepe plaat. De diepe plaat gebruik je om lasagne of een groenteschotel in te bereiden. Het schoonmaken gaat heel gemakkelijk, want de bakplaten zijn vaatwasmachinebestendig.

€ 153.99

Naar Coolblue

Contactgrills George Foreman George Foreman Evolve Precision Probe Grill
Product
 

Tefal Supergrill XL GC461B grill

  • De Tefal Supergrill XL GC461B is een contactgrill van flink formaat en komt goed van pas voor verschillende bereidingen. Als vanzelfsprekend maak je er een lekkere tosti of panini mee. Maar ben jij dol op grillen, dan leg je er een flinke biefstuk op. Schakel de temperatuurboost in om het vlees goed aan te braden; resultaat is een krokante buitenkant en een sappige binnenkant. Ook als jij niet zo van het vlees bent, is deze contactgrill nog steeds een handige hulp in de keuken. Je grilt er namelijk ook groentes en vis mee. Overtollig vet komt terecht in de hiervoor bestemde opvangbak. Naar de afwas heb je geen omkijken want de losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

€ 117.99

Naar Coolblue

Contactgrills Tefal Tefal Supergrill XL GC461B grill
Product
 

Tefal OptiGrill XL GC724D contactgrill Snacking Baking

  • Rood vlees, hamburgers, gevogelte, panini's, worst, vis, zeevruchten, spek en varkensvlees: de OptiGrill XL GC724D heeft er 9 automatische programma's voor. Zo gaat het grillen jou heel gemakkelijk af. En een taai biefstuk komt niet onder deze grill vandaan, want de kooksensor past de tijd en temperatuur precies af op de dikte en het soort ingrediënt. Met een kleur- en geluidssignaal weet je wanneer het gerecht rare, medium of well done is. Overigens gebruik je deze grill niet alleen om vlees, vis en groentes te grillen. Pak het Snacking & Baking accessoire erbij om pizza, taart of broodjes te bereiden. Wanneer je klaar bent met koken kunnen de losse onderdelen zo de vaatwasmachine in, naar de afwas heb je dus geen omkijken.

€ 229.00

Naar Coolblue

Contactgrills Tefal Tefal OptiGrill XL GC724D contactgrill Snacking Baking
Product
 

Tefal OptiGrill GC716D contactgrill Wafel accessoire

  • De OptiGrill GC716D + Wafel accessoire maakt het grillen van vlees, groente of vis wel heel gemakkelijk. Op het display kies je namelijk uit één van de 6 automatische programma's en de rest gaat vanzelf. Door middel van een kleur- en geluidssignaal weet je wanneer de biefstukjes rood, medium of doorbakken zijn. Ook andere ingrediënten, aardappels bijvoorbeeld, zijn eenvoudig te bereiden. Kies voor het manuele programma en stel 1 van de 4 temperatuurstanden in. Zin in iets zoets? Deze contactgrill wordt geleverd met een wafel accessoire. Met dit accessoire van gegoten aluminium met antiaanbaklaag maak je snel en gemakkelijk lekkere Belgische wafels. Na gebruik mogen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, dus naar de afwas heb je geen omkijken.

€ 175.99

Naar Coolblue

Contactgrills Tefal Tefal OptiGrill GC716D contactgrill Wafel accessoire
Product
 

Espressions EP8700 Multi Grill

  • De Espressions EP8700 Multi Grill gebruik je niet alleen om panini's te bereiden, maar zet je ook als open grill op tafel. Gezellig, wanneer je met een groep vrienden of familie aan tafel zit, of in zomer op je balkon wilt barbecueën. De uitklapbare grill bereikt snel de gewenste temperatuur, tot aan 240°C. Je verstelt de grillplaten op 5 verschillende hoogtes, zodat zowel die plak courgette als het stuk vlees goed tussen de platen past. De temperatuur en de tijd stel je in op het display. Tijdens het bakken loopt het overtollige vet in het opvangbakje. Zo blijft de tafel schoon en heb jij minder afwaswerk na het eten.

€ 199.00

Naar Coolblue

Contactgrills Espressions Espressions EP8700 Multi Grill
Product
 

Tefal Optigrill XL

  • De Tefal Optigrill+ XL heeft een groot grilloppervlak waarop je voor 8 personen vlees grillt. Op deze grill is vlees nooit te ver doorgebakken dankzij de kookindicator. Deze geeft je een seintje als het vlees de gewenste bereiding heeft bereikt. Op de hendel kies je 1 van de 9 automatische bereidingsprogramma's voor bijvoorbeeld vis, panini's en spek. Zo heb je er verder geen omkijken naar en houd jij je bezig met je gezelschap. Door de zwevende topplaat wordt het vlees gelijkmatig gegrilld en geniet je optimaal van je biefstuk. De grillplaten met antiaanbaklaag van deze Tefal grill neem je na gebruik uit om gemakkelijk schoon te maken.

€ 187.00

Naar Coolblue

Contactgrills Tefal Tefal Optigrill XL
Product
 

Solis Grillmaster Top

  • De Solis Grillmaster Top gebruik je niet alleen als krachtige contactgrill, maar ook als open barbecue grill. De platen zijn namelijk 180° uitklapbaar zodat ze allebei plat komen te liggen. In de zomer gebruik je deze grill dus ook lekker buiten. De grillplaten zijn op 6 hoogtes in te stellen. Handig, want een plakje aubergine is bijvoorbeeld een stuk platter dan een flinke entrecote. Dankzij de anti-aanbaklaag is het mogelijk op een gezonde manier, zonder het gebruik van olie, te grillen. Voeg je toch liever wat olie toe? Geen probleem, het overtollige vet komt terecht in de hiervoor bestemde opvangbak. De grillplaten en opvangbak mogen na gebruik gewoon in de vaatwasmachine; naar de afwas heb jij dus geen omkijken.

€ 332.00

Naar Coolblue

Contactgrills Solis Solis Grillmaster Top
Product
 

Tefal OptiGrill Snacking Baking

  • Laat de Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking voortaan maar op je aanrecht staan, want deze contactgrill komt elke dag van pas wanneer je een lekkere lunch of avondmaal wilt bereiden. Op het overzichtelijke bedieningspaneel bepaal je zelf de juiste temperatuur, of kies je voor een van de 6 standen voor bijvoorbeeld vis, vlees of een sandwich. Aan de rechterkant zie je een verlichte stip. Hieraan zie je welke bereidingstemperatuur is bereikt, en wanneer het tijd is om jouw gerecht onder de grill te plaatsen. Plaats na het eten de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. Zo blijft alles schoon en fris, én altijd klaar voor gebruik.

€ 169.99

Naar Coolblue

Contactgrills Tefal Tefal OptiGrill Snacking Baking
Product
 

Tefal Optigrill

  • Met de Tefal Optigrill+ grill je elk stuk vlees precies goed gaar. De kookindicator op deze grill geeft met een kleur- en geluidssignaal aan wanneer het vlees de gewenste bereiding heeft bereikt. Zo haal je het vlees altijd op tijd van de grill en smaakt hij precies zoals jij dat wilt. Gebruik de 6 automatische bereidingsprogramma's voor bijvoorbeeld gevogelte, vis en groente. Wil je zelf de temperatuur bepalen? Deze Tefal grill heeft 4 verschillende temperatuurstanden om ingrediënten op te grillen.

€ 131.99

Naar Coolblue

Contactgrills Tefal Tefal Optigrill
Product