Bosch KSZ1BVX00

 • De Bosch KSZ1BVX00 in de kleur parelgoud is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 195.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVX00
Product
 

Bosch KSZ1BVG00

 • De Bosch KSZ1BVG00 in de kleur steengrijs is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 195.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVG00
Product
 

Bosch KSZ1BVV00

 • De Bosch KSZ1BVV00 in de kleur parelwit is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 195.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVV00
Product
 

Bosch KSZ1BVK00 Vario Style champagne

 • De Bosch KSZ1BVK00 in de kleur champagne is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 190.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVK00 Vario Style champagne
Product
 

Bosch KSZ1BVU00 Vario Style aquablauw

 • De Bosch KSZ1BVU00 in de kleur aquablauw is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 181.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVU00 Vario Style aquablauw
Product
 

Bosch KSZ1AVX00

 • De Bosch KSZ1AVX00 in de kleur parelgoud is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 185.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVX00
Product
 

Bosch KSZ1AVG00

 • De Bosch KSZ1AVG00 in de kleur steengrijs is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 185.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVG00
Product
 

Bosch KSZ1AVP00 Vario Style Pastelroze

 • De Bosch KSZ1AVP00 in de kleur pastelroze is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 185.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVP00 Vario Style Pastelroze
Product
 

Bosch KSZ1AVN00 Vario Style parelblauw

 • De Bosch KSZ1AVN00 in de kleur parelblauw is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 180.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVN00 Vario Style parelblauw
Product
 

Bosch KSZ1BVR00 Vario Style kersenrood

 • De Bosch KSZ1BVR00 in de kleur kersenrood is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 190.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVR00 Vario Style kersenrood
Product
 

Bosch KSZ1AVV00

 • De Bosch KSZ1AVV00 in de kleur parelwit is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 185.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVV00
Product
 

Bosch KSZ1AVK00 Vario Style champagne

 • De Bosch KSZ1AVK00 in de kleur champagne is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 180.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVK00 Vario Style champagne
Product
 

Bosch KSZ1BVP00 Vario Style Pastelroze

 • De Bosch KSZ1BVP00 in de kleur pastelroze is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 195.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVP00 Vario Style Pastelroze
Product
 

Bosch KSZ1AVU00 Vario Style aquablauw

 • De Bosch KSZ1AVU00 in de kleur aquablauw is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 180.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVU00 Vario Style aquablauw
Product
 

Bosch KSZ1AVF00 Vario Style zonnebloemgeel

 • De Bosch KSZ1AVF00 in de kleur zonnebloemgeel is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 180.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVF00 Vario Style zonnebloemgeel
Product
 

Bosch KSZ1BVN00 Vario Style parelblauw

 • De Bosch KSZ1BVL00 in de kleur parelblauw is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en KGN39IJ3A.

€ 195.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVN00 Vario Style parelblauw
Product
 

Bosch KSZ1AVZ00 Vario Style matzwart

 • De Bosch KSZ1AVN00 in de kleur matzwart is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 180.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVZ00 Vario Style matzwart
Product
 

Bosch KSZ1BVO00 Vario Style oranje

 • De Bosch KSZ1BVO00 in de kleur oranje is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 190.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVO00 Vario Style oranje
Product
 

Bosch KSZ1AVT00 Vario Style deurpaneel

 • De Bosch KSZ1AVT00 in de kleur pastelblauw is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 185.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVT00 Vario Style deurpaneel
Product
 

Bosch KSZ1AVO00 Vario Style oranje

 • De Bosch KSZ1AVO00 in de kleur oranje is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 180.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVO00 Vario Style oranje
Product
 

Bosch KSZ1BVF00 Vario Style zonnebloemgeel

 • De Bosch KSZ1BVF00 in de kleur zonnebloemgeel is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 190.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVF00 Vario Style zonnebloemgeel
Product
 

Bosch KSZ1AVJ00 Vario Style mintgroen

 • De Bosch KSZ1AVJ00 in de kleur mintgroen is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN36IJ3A.

€ 171.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1AVJ00 Vario Style mintgroen
Product
 

Bosch KSZ1BVT00 Vario Style pastelblauw

 • De Bosch KSZ1BVT00 in de kleur pastelblauw is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 195.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVT00 Vario Style pastelblauw
Product
 

Bosch KSZ1BVZ00 Vario Style matzwart

 • De Bosch KSZ1BVZ00 in de kleur matzwart is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een frisse kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en de KGN39IJ3A.

€ 190.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVZ00 Vario Style matzwart
Product
 

Bosch KSZ1BVL00 Vario Style pruimpaars

 • De Bosch KSZ1BVL00 in de kleur pruimpaars is een verwisselbaar deurfront dat je eenvoudig op Bosch Vario Style koel-vriescombinaties monteert. In een handomdraai maak je van je koelkast een ware blikvanger en voeg je een warme kleur toe aan jouw interieur. Door magneten klik je het paneel in enkele seconden vast. Het front is geschikt voor de Bosch KGN39IJ4A en KGN39IJ3A.

€ 190.00

Naar Coolblue

Deurpanelen Bosch Bosch KSZ1BVL00 Vario Style pruimpaars
Product