Fujifilm X T3 Body Zilver

 • De Fujifilm X-T3 Body Zilver is een systeemcamera voor gevorderde fotografen. Dankzij de snelle X-Processor 4 en autofocus leg je bewegende onderwerpen scherp vast. Het autofocusgebied beslaat het gehele kader van de camera, waardoor je camera nauwkeurig scherpstelt en onderwerpen goed blijft volgen. In de Sports Finder modus fotografeer je met 30 frames per seconde met een resolutie van 16,6 megapixel. Het beeld is 1,25x gecropt wanneer je deze functie gebruikt. Op die manier breng je sporters en wilde dieren in de verte helder in beeld. Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit. Bij een hoge ISO waarde van 12.800 wordt ruis onderdrukt met 2 stops. Hierdoor fotografeer je ook op donkere locaties scherp.

€ 1499.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T3 Body Zilver
Product
 

Sony Alpha A6400 Body

 • De Sony Alpha A6400 Body is een systeemcamera voor gevorderde foto- en videografen. Dankzij de geavanceerde autofocus stelt de camera scherp in 0,02 seconde. Hiermee leg je actiemomenten haarscherp vast. Het model bevat een snelle Eye Autofocus, Real Time Tracking en een snelle beeldprocessor. Deze combinatie zorgt voor snelle beeldverwerking, waardoor je een onderwerp nauwkeurig volgt. Zo is je onderwerp scherp, ook wanneer je bijvoorbeeld een rijdende auto vastlegt. Door de snelle beeldprocessor zijn de kleuren levendig. Je maakt gedetailleerde foto's op donkere locaties. Dit komt door de sterke ruisonderdrukking en het hoge ISO bereik. Ben jij een videograaf, dan neem je levensechte beelden op in 4K kwaliteit. Met het 180 graden kantelbare scherm film je vanuit lastige standpunten of neem je eenvoudig vlogs op.

€ 1049.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A6400 Body
Product
 

Fujifilm X T20 Zwart XC 15 45mm OIS PZ

 • Met de Fujifilm X-T20 systeemcamera maak je, scherpe 4K video's dankzij de krachtige beeldprocessor en het snelle autofocussysteem. Door de grote beeldhoek van de 15-45mm lens passen weidse landschappen en hoge gebouwen binnen je kader. De zoomfunctie maakt de lens ook geschikt voor het maken van portretten. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de beeldstabilisatie in de lens. Je stelt eenvoudig scherp op het 3 inch touchscreen door met je vinger te tikken op het onderwerp waarop je wilt scherpstellen. Doordat het scherm horizontaal kantelbaar is, heb je meer controle over je compositie. Je maakt bijvoorbeeld opnames vanuit lage standpunten. Met de instelwielen bovenop het toestel wissel je eenvoudig tussen de manuele en automatische stand.

€ 799.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T20 Zwart XC 15 45mm OIS PZ
Product
 

Fujifilm X T3 Zwart XF 18 55mm f 2.8 4.0 R LM OIS

 • De Fujifilm X-T3 Body Zwart is een systeemcamera voor gevorderde fotografen. Met de allround 18-55mm lens maak je onder andere portret-, landschaps-, architectuur en straatfoto's. Dankzij de snelle X-Processor 4 en autofocus leg je bewegende onderwerpen scherp vast. Het autofocusgebied beslaat het gehele kader van de camera, waardoor je camera nauwkeurig scherpstelt en onderwerpen goed blijft volgen. In de Sports Finder modus fotografeer je met 30 frames per seconde met een resolutie van 16,6 megapixel. Het beeld is 1,25x gecropt wanneer je deze functie gebruikt. Op die manier breng je sporters en wilde dieren in de verte helder in beeld. Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit. Bij een hoge ISO waarde van 12.800 wordt ruis onderdrukt met 2 stops. Hierdoor fotografeer je ook op donkere locaties scherp.

€ 1899.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T3 Zwart XF 18 55mm f 2.8 4.0 R LM OIS
Product
 

Fujifilm X T2 Zwart 18 55mm VPB XT2 Vertical Power Booster Grip

 • De Fujifilm X-T2 Zwart + 18-55mm + VPB-XT2 Vertical Power Booster Grip is geschikt voor gevorderde portretfotografen. Je plaatst de grip op je camera, waardoor je een verticale ontspanknop en draaiwiel hebt. Zo pas je de instellingen aan wanneer je in de portretstand fotografeert. In de grip plaats 1 of 2 extra accu's, waarmee je de accuduur van je camera uitbreidt. Met de allround 18-55mm lens maak je onder andere portret-, architectuur- en landschapsfoto's. De beeldstabilisatie in de lens vermindert bewegingsonscherpte. Op die manier maak je foto's uit de hand met langere sluitertijden. Het autofocussysteem van de camerabody heeft 325 scherpstelpunten. Hiermee kies je nauwkeurig op welk punt je focust. Door de snelle beeldprocessor leg je acties van bijvoorbeeld sporters scherp vast.

€ 1670.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T2 Zwart 18 55mm VPB XT2 Vertical Power Boos
Product
 

Sony Alpha A7III Jupio Battery Grip

 • De Sony Alpha A7 III is met de full frame sensor een systeemcamera voor professionele fotografen. Je zet de Jupio Battery Grip op de camera voor een extra NP-FZ100 accu. Hiermee breid je de accuduur van de camera uit. Dankzij de verticale knoppen gebruik je de camera eenvoudig in de verticale stand. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld regelmatig portretfoto's maakt. Je bestuurt de grip op afstand met de meegeleverde afstandsbediening. Met de Sony Alpha A7 III fotografeer je op donkere locaties, doordat je de ISO waarde uitbreidt tot 204.800. Het scherpstelsysteem bedekt met 693 fasedetectie AF punten 93 procent van het scherm. Op die manier stel je snel en nauwkeurig scherp. Daarnaast corrigeert de beeldstabilisatie tot 5 stops, waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd.

€ 2299.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A7III Jupio Battery Grip
Product
 

Sony Alpha A7III FE 90mm f 2.8 Macro G OSS

 • De Sony A7 III + FE 90mm f/2.8 Macro G OSS is geschikt voor professionele macrofotografen. Dankzij de 1:1 vergroting van de lens breng je kleine onderwerpen levensgroot in beeld. Je stelt scherp op 28 centimeter afstand van je onderwerp. Op die manier leg je de kleinste details vast. Met het diafragma van f/2.8 creëer je een natuurlijke achtergrondonscherpte. Met de camerabody leg je snelle acties vast met 10 fps. Daarnaast bedekt het scherpstelsysteem met 693 fasedetectie AF punten 93 procent van het scherm. Dit levert scherpe beelden op. Zowel de lens als de camerabody bevatten beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen. Hierdoor fotografeer je uit de hand wanneer je langere sluitertijden gebruikt.

€ 3198.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A7III FE 90mm f 2.8 Macro G OSS
Product
 

Canon EOS R EF EOS R Adapter RF 24 105mm f 4L IS USM

 • De Canon EOS R is dankzij de full frame sensor een geschikte systeemcamera voor gevorderde en professionele fotografen. Met het grote zoombereik van de RF 24-105mm lens maak je landschaps-, architectuur-, portret-, natuur- en dierenfoto's. De lens bevat een 5 stops Image Stabilizer, waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd. Dankzij de full frame sensor maak je heldere beelden met deze camera. Deze sensor is lichtgevoelig, waardoor je ook op donkere locaties scherpe foto's en video's maakt. Het model bevat een EOS R systeem voor RF lenzen. Met de meegeleverde EF(S)-RF adapter bevestig je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie op de camera, zonder verlies van beeldkwaliteit.

€ 3499.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS R EF EOS R Adapter RF 24 105mm f 4L IS USM
Product
 

Nikon Z6 24 70mm f 4.0 S Kit

 • De Nikon Z6 Body is een full frame systeemcamera voor professionele fotografen. Met de breed inzetbare 24-70mm lens maak je onder andere portret-, landschaps-, architectuur- en natuurfoto's. Tijdens het fotograferen is de camera stil. De camera beschikt over 273 AF punten die 90 procent van het beeldscherm beslaan. Op deze manier stel je nauwkeurig scherp. De scherpstelsnelheid en reactietijd stel je zelf in. Hiermee neem je creatieve videobeelden op, zoals focus pulls. Filmen doe je in 4K kwaliteit met 30 fps. In Full HD film je met 120 fps, wat je de mogelijkheid geeft om slow motion beelden te maken. Met het kantelbare touchscreen fotografeer je gemakkelijk vanuit lastige hoeken. Je krijgt tijdelijk een gratis XQD geheugenkaart (64 GB) meegeleverd.

€ 2699.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Nikon Nikon Z6 24 70mm f 4.0 S Kit
Product
 

Canon EOS RP RF 24 105mm f 4L IS USM EF EOS R Adapter

 • Met de Canon EOS RP + RF 24-105mm lens met 5 stops beeldstabilisatie maak je heldere foto's van onder andere landschappen, sporters, natuur- en dieren. Dankzij de meegeleverde EF-EOS R adapter plaats je de huidige Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op de camera zonder verlies van beeldkwaliteit. De camera heeft een grote full frame sensor waarmee je veel licht vangt. Daarnaast breid je de lichtgevoeligheid van de sensor uit tot ISO 102.400. Dit maakt de systeemcamera geschikt om op donkere locaties of 's nachts te fotograferen. Je legt bijvoorbeeld het nachtleven van je dorp of stad vast. Door het snelle Dual Pixel autofocussysteem stel je snel scherp op bewegende onderwerpen. Een actiemoment van een sporter of dier breng je hiermee gedetailleerd in beeld.

€ 2539.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS RP RF 24 105mm f 4L IS USM EF EOS R Adapter
Product
 

Fujifilm X T100 Goud XC 15 45mm OIS PZ XC 50 230mm OIS

 • De Fujifilm X-T100 + XC 15-45mm OIS PZ + XC 50-230mm is geschikt voor allround fotografen. Met de 15-45mm groothoeklens maak je onder andere landschaps-, architectuur en portretfoto's. Onderwerpen op grote afstand leg je vast met de 50-230mm lens. Denk bijvoorbeeld aan sport- en dierenfotografie. Dankzij de beeldstabilisatie in de lenzen wordt bewegingsonscherpte verminderd. De body bevat een snel en nauwkeurig autofocussysteem waardoor je snelle acties scherp vastlegt. Met de creatieve modi geef je jouw beelden een effect. Bijvoorbeeld het HDR Art Filter waardoor je foto lijkt op een schilderij. Door het kantelbare LCD scherm fotografeer je vanuit verschillende hoeken. Je klapt het scherm op 3 manieren uit. Dit maakt de camera ook geschikt voor het maken van vlogs en selfies.

€ 799.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T100 Goud XC 15 45mm OIS PZ XC 50 230mm OIS
Product
 

Olympus OM D E M5 II Zilver 14 42mm EZ

 • Deze compacte Olympus kit is geschikt voor de gevorderde fotograaf die weidse landschappen en portretten fotografeert. Met het kleine 14-42mm f/3,5-5,6 groothoekzoom objectief leg je omgevingen en portretten vast. De scherpstelling is snel en stil waardoor je het objectief ook goed gebruikt voor video's. De camerabody Olympus OM-D E-M5 mark II is een professionele systeemcamera met 5 assige beeldstabilisatie. Dankzij de multi belichting modus maak je opnames die qua details en kleurdiepte vergelijkbaar zijn met een 40 megapixel medium formaat sensor. Je schiet in deze modus 8 foto's achter elkaar en vervolgens maakt de camera er 1 nieuw high res bestand van. Dit maakt de camera geschikt voor product- en architectuurfotografie.

€ 999.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus OM D E M5 II Zilver 14 42mm EZ
Product
 

Sony Alpha A6400 E 18 135mm f 3.5 5.6 OSS

 • Met de Sony Alpha A6400 + 18-135mm f/3.5-5.6 OSS maak je als gevorderde fotograaf landschaps-, architectuur-, portret-, natuur- en dierenfoto's. Dankzij het zoombereik van de groothoeklens haal je onderwerpen in de verte dichtbij. Bij een brandpuntsafstand van 18mm passen hoge gebouwen en landschappen eenvoudig binnen je kader. Dankzij de geavanceerde autofocus stelt de camera scherp in 0,02 seconde. Hiermee leg je actiemomenten haarscherp vast. Het model bevat een snelle Eye Autofocus, Real Time Tracking en een snelle beeldprocessor. Deze combinatie zorgt voor snelle beeldverwerking, waardoor je een onderwerp nauwkeurig volgt. Op die manier is je onderwerp scherp, ook wanneer je bijvoorbeeld een autocoureur vastlegt. Je maakt gedetailleerde foto's op donkere locaties. Dit komt door de sterke ruisonderdrukking en het hoge ISO bereik.

€ 1449.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A6400 E 18 135mm f 3.5 5.6 OSS
Product
 

Nikon Z6 FTZ Adapter

 • De Nikon Z6 + FTZ Adapter is een full frame systeemcamera voor professionele fotografen. Tijdens het fotograferen is de camera stil. De camera beschikt over 273 AF punten die 90 procent van het beeldscherm beslaan. Op deze manier stel je nauwkeurig scherp. De scherpstelsnelheid en reactietijd stel je zelf in. Hiermee neem je verschillende creatieve videobeelden op, zoals focus pulls. Filmen doe je in 4K kwaliteit met 30 fps. In Full HD film je met 120 fps, wat je de mogelijkheid geeft om slow motion beelden te maken. Met het kantelbare touchscreen fotografeer je gemakkelijk vanuit lastige hoeken. Dankzij de adapter kun je jouw Nikon F lenzen in combinatie met deze camera blijven gebruiken. Je krijgt tijdelijk een gratis XQD geheugenkaart (64 GB) meegeleverd.

€ 2349.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Nikon Nikon Z6 FTZ Adapter
Product
 

Fujifilm X T100 Goud XC 15 45mm OIS PZ

 • Je maakt gedetailleerde foto's met de Fujifilm X-T100 + 15-45mm lens dankzij de 24,2 megapixel sensor. Met de 15-45mm lens maak je zowel landschaps- als portretfoto's. Door de grote beeldhoek bij 15mm passen landschappen eenvoudig binnen je kader. Om portretten te maken, zoom je in. Dankzij het snelle en nauwkeurige autofocussysteem zijn je foto's en video's scherp. Met de creatieve modi geef je jouw beelden een effect. Bijvoorbeeld het HDR Art Filter waardoor je foto lijkt op een schilderij. Door het kantelbare LCD scherm fotografeer je vanuit verschillende hoeken. Je klapt het scherm op 3 manieren uit. Dit maakt de camera ook geschikt voor het maken van vlogs en selfies; je draait het scherm gemakkelijk naar je toe.

€ 599.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T100 Goud XC 15 45mm OIS PZ
Product
 

Nikon Z6 24 70mm f 4.0 S FTZ Adapter Kit

 • De Nikon Z6 Body is een full frame systeemcamera voor professionele fotografen. Met de breed inzetbare 24-70mm lens maak je onder andere portret-, landschaps-, architectuur- en natuurfoto's. Tijdens het fotograferen is de camera stil. De camera beschikt over 273 AF punten die 90 procent van het beeldscherm beslaan. Op deze manier stel je nauwkeurig scherp. De scherpstelsnelheid en reactietijd stel je zelf in. Hiermee neem je creatieve videobeelden op, zoals focus pulls. Filmen doe je in 4K kwaliteit met 30 fps. In Full HD film je met 120 fps, wat je de mogelijkheid geeft om slow motion beelden te maken. Met het kantelbare touchscreen fotografeer je gemakkelijk vanuit lastige hoeken. Dankzij de adapter kun je jouw Nikon F lenzen in combinatie met deze camera blijven gebruiken. Je krijgt tijdelijk een gratis XQD geheugenkaart (64 GB) meegeleverd.

€ 2649.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Nikon Nikon Z6 24 70mm f 4.0 S FTZ Adapter Kit
Product
 

Canon EOS R EF EOS R Adapter

 • De Canon EOS R is een systeemcamera voor gevorderde en professionele fotografen. Dankzij de full frame sensor maak je heldere beelden met deze camera. Deze sensor is lichtgevoelig, waardoor je ook op donkere locaties scherpe foto's en video's maakt. Het model bevat een EOS R systeem voor RF lenzen. Met de meegeleverde EF(S)-RF adapter bevestig je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie op de camera, zonder verlies van beeldkwaliteit. Met de snelle en nauwkeurige autofocus stel je snel scherp op je onderwerp. Hierdoor leg je bewegende onderwerpen vast. De scherpstelling gaat geruisloos, waardoor je geen storende geluiden in je video's hoort. Je neemt de videobeelden op in 4K kwaliteit. Dit maakt de camera geschikt voor videografen.

€ 2499.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS R EF EOS R Adapter
Product
 

Fujifilm X T3 Zwart XF 18 135mm f 3.5 5.6 R LM OIS WR

 • De Fujifilm X-T3 + 18-135mm lens is een systeemcamera voor gevorderde fotografen die snelle acties vast willen leggen. Dankzij het zoombereik van de lens haal je onderwerpen gemakkelijk dichterbij. Op die manier breng je bijvoorbeeld sporters of dieren gedetailleerd in beeld. Door de grote beeldhoek bij 18mm gebruik je de lens ook voor landschaps- en architectuurfotografie. Het autofocusgebied van de camerabody beslaat het gehele kader van de camera, waardoor de camera nauwkeurig scherpstelt en onderwerpen goed blijft volgen. In de Sports Finder modus fotografeer je met 30 frames per seconde in een resolutie van 16,6 megapixel. Het beeld is 1,25x gecropt in deze stand. Hierdoor is je beeld nog verder ingezoomd. Als videograaf neem je gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit.

€ 2038.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T3 Zwart XF 18 135mm f 3.5 5.6 R LM OIS WR
Product
 

Sony Alpha A7III FE 24 70mm f 4 ZA OSS Vario Tessar T*

 • De Sony Alpha A7 III is dankzij de full frame sensor een systeemcamera voor professionele fotografen. Met het zoombereik van de 24-70 mm maak je landschaps-, natuur-, reis- en portretfoto's. Het diafragma blijft gelijk wanneer je inzoomt. Hierdoor blijft de lichtsterkte hetzelfde en hoef je de camera instellingen niet aan te passen wanneer je het kader aanpast. Je fotografeert met de Sony Alpha A7 III met 10 frames per seconde. Zo leg je bewegende onderwerpen scherp vast. Bewegingsonscherpte wordt gecompenseerd door de beeldstabilisatie. Je fotografeert op die manier tot 5 stops langer uit de hand op donkere locaties. Naast scherpe foto's maak je ook gedetailleerde videobeelden in 4K kwaliteit met 30 frames per seconde.

€ 3048.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A7III FE 24 70mm f 4 ZA OSS Vario Tessar T*
Product
 

Fujifilm X T20 Zilver XC 15 45mm OIS PZ

 • Met de Fujifilm X-T20 systeemcamera maak je, scherpe 4K video's dankzij de krachtige beeldprocessor en het snelle autofocussysteem. Door de grote beeldhoek van de 15-45mm lens passen weidse landschappen en hoge gebouwen binnen je kader. De zoomfunctie maakt de lens ook geschikt voor het maken van portretten. Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de beeldstabilisatie in de lens. Je stelt eenvoudig scherp op het 3 inch touchscreen door met je vinger te tikken op het onderwerp waarop je wilt scherpstellen. Doordat het scherm horizontaal kantelbaar is, heb je meer controle over je compositie. Je maakt bijvoorbeeld opnames vanuit lage standpunten. Met de instelwielen bovenop het toestel wissel je eenvoudig tussen de manuele en automatische stand.

€ 799.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T20 Zilver XC 15 45mm OIS PZ
Product
 

Fujifilm X T3 Body Zwart

 • De Fujifilm X-T3 Body Zwart is een systeemcamera voor gevorderde fotografen. Dankzij de snelle X-Processor 4 en autofocus leg je bewegende onderwerpen scherp vast. Het autofocusgebied beslaat het gehele kader van de camera, waardoor je camera nauwkeurig scherpstelt en onderwerpen goed blijft volgen. In de Sports Finder modus fotografeer je met 30 frames per seconde met een resolutie van 16,6 megapixel. Het beeld is 1,25x gecropt wanneer je deze functie gebruikt. Op die manier breng je sporters en wilde dieren in de verte helder in beeld. Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit. Bij een hoge ISO waarde van 12.800 wordt ruis onderdrukt met 2 stops. Hierdoor fotografeer je ook op donkere locaties scherp.

€ 1499.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T3 Body Zwart
Product
 

Canon EOS RP Body EF EOS R Adapter

 • Dankzij de full frame sensor is de Canon EOS RP geschikt voor gevorderde fotografen die een hoge beeldkwaliteit willen. Door de grote sensor maak je met deze systeemcamera heldere foto's in verschillende lichtsituaties. Je breidt de ISO waarde uit naar 102.400 en maakt op die manier de sensor nog lichtgevoeliger om bijvoorbeeld de sterrenhemel of zonsondergang te fotograferen. Met de meegeleverde EF-EOS R adapter plaats je Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op de camera zonder verlies van beeldkwaliteit. Je stelt snel scherp met het Dual Pixel autofocussysteem en legt hiermee acties scherp vast. Dit maakt de camera geschikt om bijvoorbeeld sporters of bewegende dieren te fotograferen. Naast fotograferen, is de camera geschikt voor het opnemen van gedetailleerde video's op in 4K kwaliteit.

€ 1519.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS RP Body EF EOS R Adapter
Product
 

Olympus OM D E M5 II Zwart 14 42mm EZ

 • Deze compacte Olympus kit is geschikt voor de gevorderde fotograaf die weidse landschappen en portretten fotografeert. Met het kleine 14-42mm f/3,5-5,6 groothoekzoom objectief leg je omgevingen en portretten vast. De scherpstelling is snel en stil waardoor je het objectief ook goed gebruikt voor video's. De camerabody Olympus OM-D E-M5 mark II is een professionele systeemcamera met 5 assige beeldstabilisatie. Dankzij de multi belichting modus maak je opnames die qua details en kleurdiepte vergelijkbaar zijn met een 40 megapixel medium formaat sensor. Je schiet in deze modus 8 foto's achter elkaar en vervolgens maakt de camera er 1 nieuw high res bestand van. Dit maakt de camera geschikt voor product- en architectuurfotografie.

€ 999.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus OM D E M5 II Zwart 14 42mm EZ
Product
 

Sony Alpha A6400 E PZ 16 50mm f 3.5 5.6 OSS

 • De Sony Alpha A6400 + 16-50mm f/3.5-5.6 OSS is een systeemcamera voor gevorderde allround fotografen. Met de meegeleverde 16-50mm lens maak je zowel groothoek- als portretfoto's. Bij een brandpuntsafstand van 16mm passen hoge gebouwen en landschappen eenvoudig binnen je kader. Dankzij de geavanceerde autofocus stelt de camera scherp in 0,02 seconde. Hiermee leg je actiemomenten haarscherp vast. Het model bevat een snelle Eye Autofocus, Real Time Tracking en een snelle beeldprocessor. Deze combinatie zorgt voor snelle beeldverwerking, waardoor je een onderwerp nauwkeurig volgt. Op die manier is je onderwerp scherp, ook wanneer je bijvoorbeeld een autocoureur vastlegt. Je maakt gedetailleerde foto's op donkere locaties. Dit komt door de sterke ruisonderdrukking en het hoge ISO bereik.

€ 1149.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A6400 E PZ 16 50mm f 3.5 5.6 OSS
Product
 

Fujifilm X T100 Zwart XC 15 45mm OIS PZ XC 50 230mm OIS

 • De Fujifilm X-T100 + XC 15-45mm OIS PZ + XC 50-230mm is geschikt voor allround fotografen. Met de 15-45mm groothoeklens maak je onder andere landschaps-, architectuur en portretfoto's. Onderwerpen op grote afstand leg je vast met de 50-230mm lens. Denk bijvoorbeeld aan sport- en dierenfotografie. Dankzij de beeldstabilisatie in de lenzen wordt bewegingsonscherpte verminderd. De body bevat een snel en nauwkeurig autofocussysteem waardoor je snelle acties scherp vastlegt. Met de creatieve modi geef je jouw beelden een effect. Bijvoorbeeld het HDR Art Filter waardoor je foto lijkt op een schilderij. Door het kantelbare LCD scherm fotografeer je vanuit verschillende hoeken. Je klapt het scherm op 3 manieren uit. Dit maakt de camera ook geschikt voor het maken van vlogs en selfies.

€ 799.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T100 Zwart XC 15 45mm OIS PZ XC 50 230mm OIS
Product
 

Fujifilm X T100 Zilver XC 15 45mm OIS PZ XC 50 230mm OIS

 • De Fujifilm X-T100 + XC 15-45mm OIS PZ + XC 50-230mm is geschikt voor allround fotografen. Met de 15-45mm groothoeklens maak je onder andere landschaps-, architectuur en portretfoto's. Onderwerpen op grote afstand leg je vast met de 50-230mm lens. Denk bijvoorbeeld aan sport- en dierenfotografie. Dankzij de beeldstabilisatie in de lenzen wordt bewegingsonscherpte verminderd. De body bevat een snel en nauwkeurig autofocussysteem waardoor je snelle acties scherp vastlegt. Met de creatieve modi geef je jouw beelden een effect. Bijvoorbeeld het HDR Art Filter waardoor je foto lijkt op een schilderij. Door het kantelbare LCD scherm fotografeer je vanuit verschillende hoeken. Je klapt het scherm op 3 manieren uit. Dit maakt de camera ook geschikt voor het maken van vlogs en selfies.

€ 799.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T100 Zilver XC 15 45mm OIS PZ XC 50 230mm OI
Product
 

Fujifilm X H1 XF 18 55mm f 2.8 4.0 R LM OIS

 • De Fujifilm X-H1 met 18-55mm lens is geschikt voor professionele foto- en videografen die hun opnames uitgebreid willen nabewerken. Met de 18-55mm lens maak je onder meer straat-, reis- en landschapsfoto's. Je neemt gedetailleerde 4K video's op met deze camerabody. Dankzij de Eterna filmsimulatie hebben je opnames onverzadigde kleuren. Deze beelden bewerk je zonder verlies van beeldkwaliteit. Door de 5 assige beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte verminderd. Je maakt hierdoor ook scherpe opnames op donkere locaties waar je een langere sluitertijd gebruikt. De body kan tegen een stootje dankzij de krasbestendige coating. Daarnaast is de magnesium behuizing extra stevig. Dat maakt de camera stof- en spatwaterdicht.

€ 1699.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X H1 XF 18 55mm f 2.8 4.0 R LM OIS
Product
 

Panasonic Lumix DC GX9 Zwart 12 32mm f 3.5 5.6 35 100mm f 4.0 5,6

 • De Panasonic Lumix DC-GX9 + 12-32mm f/3.5-5.6 + 35-100mm f/4.0-5,6 is geschikt voor de gevorderde allround fotograaf. Met de 12-32mm lens maak je groothoek opnames, zoals weidse landschappen en hoge gebouwen. Je haalt details dichtbij met het grote zoombereik van de 35-100mm lens. Deze lens is ook geschikt voor portretten. Door kantelbare zoeker schiet je beelden vanuit verschillende standpunten. Je fotografeert langer uit de hand in donkere situaties dankzij de 5 assige beeldstabilisatie die bewegingsonscherpte vermindert. Naast fotograferen, gebruik je de camera om 4K beelden op te nemen. Met 30 beelden per seconde creëer je vloeiende opnames. Voor vloggers is het apparaat geschikt door het kantelbare scherm, zo zie je of je goed in beeld bent.

€ 1099.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Panasonic Panasonic Lumix DC GX9 Zwart 12 32mm f 3.5 5.6 35 100mm
Product
 

Sony Alpha A7III FE 28 70mm f 3,5 5,6 OSS

 • Met de 28-70mm f/3,5-5,6 lens voor de Sony Alpha A7III maak je zowel portretten als landschapsfoto's. Met de 2,5x optische zoom haal je onderwerpen dichtbij. Zo fotografeer een dier dat zich op afstand bevindt. Het dier schrikt niet dankzij de stille scherpstelmotor van de Sony Alpha A7III body. Met deze systeemcamera voor veeleisende foto- en videografen fotografeer je scherp in donkere situaties. Dat komt door de hoge ISO waarde die je uitbreidt tot 204.800. Het scherpstelsysteem bedekt met 693 fasedetectie AF punten 93 procent van het scherm voor snelle en nauwkeurige scherpstelling. Daarnaast corrigeert de beeldstabilisatie tot 5 stops waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd. Je fotografeert hierdoor langer uit de hand op donkere locaties. Naast scherpe foto's maak je ook gedetailleerde videobeelden in 4K kwaliteit.

€ 2499.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A7III FE 28 70mm f 3,5 5,6 OSS
Product
 

Fujifilm X T20 Zwart 18 55mm R LM OIS

 • Met de Fujifilm X-T20 systeemcamera maak je, dankzij de X-Processor Pro beeldprocessor en het snelle autofocussysteem, scherpe 4K video's van bewegende onderwerpen. De meegeleverde 18-55mm lens is een veelzijdige lens voor portret- en reisfotografie. Je stelt eenvoudig scherp op het 3 inch touchscreen door met je vinger te tikken op het onderwerp waarop je wilt scherpstellen. Doordat het scherm horizontaal om te klappen is, heb je meer controle over je compositie. Zo maak je foto's en video's vanuit lage standpunten. Het is daarnaast mogelijk om de elektronische viewfinder te gebruiken om je compositie te bepalen. Door de instelwielen boven op het toestel wissel je eenvoudig tussen de manuele of automatische stand. Bovendien heeft het toestel creatieve filters voor bijvoorbeeld time lapse en zwart-wit opnames. Je deelt je creaties met je vrienden via de app.

€ 999.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T20 Zwart 18 55mm R LM OIS
Product
 

Olympus OM D E M10 Mark II Zilver 14 42mm EZ

 • De Olympus OM-D E-M10 Mark II is een systeemcamera waarmee je in de automatische stand eenvoudig goed belichte foto's van je vakantie of een verjaardag maakt. Dankzij de 5 assige beeldstabilisatie zijn je foto's altijd helder en onbewogen. Voor wie graag wil experimenteren met belichtingen en artistieke fotografie zijn er tal van manuele instellingen te maken. Wanneer je kijkt door de elektronische viewfinder kun je kiezen uit 81 scherpstelpunten. Het ISO bereik is tot maximaal 25600 waardoor je ook binnenshuis bij kunstlicht kunt fotograferen. Filmen doet de E-M10 in full HD 1080p. Je stuurt je beelden draadloos via wifi naar je computer, smartphone, tablet of cloud.

€ 599.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus OM D E M10 Mark II Zilver 14 42mm EZ
Product
 

Canon EOS M3 18 55mm

 • De Canon EOS M3 + 18-55mm STM is een systeemcamera met een gebruiksvriendelijke hulpfunctie. Deze geeft je tips en handvatten waarmee je de camera volledig leert kennen. De M3 stelt snel scherp en fotografeert met 4,2 beelden per seconde. Zo ben je ook tijdens actiemomenten verzekerd van scherpe foto's. Het kantelbare scherm is hierbij handig want dit maakt fotograferen vanuit een lastige hoek gemakkelijk. Via wifi maak je verbinding met je smartphone om een back-up van je foto's te maken of om de camera op afstand te bedienen. Het meegeleverde 18-55mm STM objectief is een standaard lens waarmee je close-up portretten en ook weidse straatbeelden of landschappen fotografeert.

€ 359.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS M3 18 55mm
Product
 

Olympus E M5 zwart

 • Normale beeldstabilisatiesystemen zijn berekend op een horizontale en/of verticale beweging. De nieuwe insteek, die al door enkele merken is toegepast is nu ook door Olympus in dit OM-D model meegenomen. Er zit een 5-assige stabilisatie in de camera waardoor zowel horizontale als verticale trillingen worden gecorrigeerd. Maar er zit ook een stabilisatie in tegen 'rollende' bewegingen, die ontstaan bij relatief langere sluitertijden. Zo zijn de hoeken van de afbeelding ook beter beschermd tegen kleine bewegingen. Afwerking Deze E-M5 is de eerste systeemcamera die bestand is tegen spatwater en stof. Hij heeft een 16.1-Megapixel high-speed Live MOS-sensor en een TruePic VI-processor met extra gevoeligheid. De zoeker is volkomen elektronisch en heeft een 1,15x vergroting. Op het gebied van beeldkwaliteit laat deze systeemcamera ten opzichte van zijn concurrenten weinig liggen.

€ 699.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus E M5 zwart
Product
 

Fujifilm X T100 Zilver XC 15 45mm OIS PZ

 • Je maakt gedetailleerde foto's met de Fujifilm X-T100 + 15-45mm lens dankzij de 24,2 megapixel sensor. Met de 15-45mm lens maak je zowel landschaps- als portretfoto's. Door de grote beeldhoek bij 15mm passen landschappen eenvoudig binnen je kader. Om portretten te maken, zoom je in. Dankzij het snelle en nauwkeurige autofocussysteem zijn je foto's en video's scherp. Met de creatieve modi geef je jouw beelden een effect. Bijvoorbeeld het HDR Art Filter waardoor je foto lijkt op een schilderij. Door het kantelbare LCD scherm fotografeer je vanuit verschillende hoeken. Je klapt het scherm op 3 manieren uit. Dit maakt de camera ook geschikt voor het maken van vlogs en selfies; je draait het scherm gemakkelijk naar je toe.

€ 599.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T100 Zilver XC 15 45mm OIS PZ
Product
 

Olympus OM D E M10 Mk II Zwart 14 42mm IIR 40 150mm R

 • De Olympus OM-D E-M10 MARK II is een systeemcamera waarmee je in de automatische stand eenvoudig goed belichte foto's van je vakantie of een verjaardag maakt. Met de 14-42mm lens leg je portretten en landschappen vast. De 40-150mm lens gebruik je om onderwerpen in de verte dichterbij te halen. Dankzij de 5 assige beeldstabilisatie zijn je foto's altijd helder en onbewogen. Voor wie graag wil experimenteren met belichtingen en artistieke fotografie zijn er tal van manuele instellingen te maken. Wanneer je kijkt door de elektronische viewfinder kun je kiezen uit 81 scherpstelpunten. Het ISO bereik is tot maximaal 25600 waardoor je ook binnenshuis bij kunstlicht kunt fotograferen. Filmen doet de E-M10 in full HD 1080p. Je stuurt je beelden draadloos via wifi naar je computer, smartphone, tablet of cloud.

€ 629.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus OM D E M10 Mk II Zwart 14 42mm IIR 40 150mm R
Product
 

Sony Alpha A7II body

 • Na de A7 introduceert Sony de Alpha A7II. Het grootste verschil tussen de twee toestellen is de toevoeging van de 5-assige elektronische beeldstabilisatie. Hiermee geef je je oude, ongestabiliseerde, lenzen een tweede leven. Sony heeft geluisterd naar haar gebruikers en de focussnelheid en AF-tracking verbeterd. Iets waar bij het voorgaande model veel commentaar op was. De grote full frame-sensor produceert beelden met weinig ruis en een hoog dynamisch bereik. Het gebruik van magnesium legering maakt de camera iets zwaarder, maar zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan.

€ 1249.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A7II body
Product
 

Canon EOS M50 Body Zwart 15 45mm IS STM

 • Met de Canon EOS M50 + 15-45mm lens leg je zowel je vrienden en familie als weidse landschappen vast. Je schiet scherpe foto's met de 24,1 megapixel sensor. Daarnaast vermindert de beeldstabilisatie bewegingsonscherpte, waardoor je in situaties met weinig licht langer uit de hand fotografeert. Videobeelden neem je op in 4K kwaliteit. Dankzij het kantelbare LCD scherm maak je eenvoudig vlogs en selfies. Je leert de diverse instellingen van de camera kennen met behulp van de Creative Assist functie. Via wifi en bluetooth stuur je de beelden draadloos naar je smartphone of tablet. Zo deel je jouw foto's direct met je vrienden.

€ 639.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS M50 Body Zwart 15 45mm IS STM
Product
 

Olympus E M10 Mark III Body Zilver

 • De Olympus OM-D E-M10 Mark III is een systeemcamera voor de beginnende serieuze fotograaf waarmee je filmt in 4K. Deze camera is uitgerust met een TruepicVIII processor. Hierdoor past de automatische stand zich snel aan de lichtomstandigheden aan. Daarnaast maak je veel foto's achter elkaar met 8,5 beelden per seconde. Dankzij de 5 assige beeldstabilisatie en continue autofocusmodus houd je bewegende onderwerpen scherp in beeld. Je maakt hierdoor scherpere foto's en video's uit de losse hand. Via ingebouwde wifi stuur je jouw opnames draadloos naar je smartphone en tablet. Dankzij het kantelbare scherm fotografeer je eenvoudiger vanuit lastige hoeken. Verder geef je jouw foto's een creatief tintje met de 15 ingebouwde filters.

€ 575.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus E M10 Mark III Body Zilver
Product
 

Fujifilm X E3 Zwart 18 55mm R LM OIS

 • De Fujifilm X-E3 + XF 18-55mm f/2.8-4.0 R LM OIS is een compacte en lichtgewicht systeemcamera voor de gevorderde fotograaf die veel reist. De 18-55mm lens is onder meer geschikt voor straat-, reis- en landschapsfotografie. Wil je foto's delen met het thuisfront? Via bluetooth en wifi zet je foto's draadloos over naar je smartphone. Door het 3 inch touchscreen swipe je snel door de instellingen. Met de pinch zoom optie zoom je in- en uit zoals je ook van een smartphone gewend bent. De camera is uitgerust met een 24,3 megapixel APS C X trans CMOS III beeldsensor en filmt in 4K met 30 frames per seconde. Bewegende onderwerpen leg je trefzeker vast met 14 frames per seconde. De camera heeft geen interne flitser, maar er wordt wel een opzetflitser meegeleverd.

€ 999.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X E3 Zwart 18 55mm R LM OIS
Product
 

Fujifilm X T2 Body Zwart

 • De Fujifilm X-T2 is een professionele, weerbestendige en gemakkelijk te bedienen systeemcamera. Het hybride autofocussysteem bestaat uit 325 scherpstelpunten. Je kiest snel een focuspunt met de joystick naast het LCD scherm, terwijl je door de zoeker met 0,005 seconde vertraging je compositie bepaalt. Met de Ultra HD 4K videofunctie schiet je scherpe filmbeelden. Je kunt hierbij verschillende automatische modi gebruiken, waardoor je minder tijd kwijt bent tijdens het nabewerken. De X-Processor Pro beeldprocessor maakt het mogelijk om onderwerpen met de stille, elektronische sluiter tot 14 beelden per seconde vast te leggen.

€ 1099.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Fujifilm Fujifilm X T2 Body Zwart
Product
 

Olympus OM D E M10 Mark II Zwart 14 42mm IIR

 • Met de Olympus E-M10 MARK II + 14-42 IIR Zwart maak je als beginnende fotograaf kennis met een veelzijdige zoomlens. De allround 14-42 IIR lens vult de camera aan met 3x optische zoom en stille autofocus. Deze lens stelt snel scherp, ook op grote afstand. Ook bij beweging blijven onderwerpen scherp in beeld met dit objectief.De E-M10 Mark II is een systeemcamera die ruimte biedt om te experimenteren met licht en artistieke foto's. Deze camera heeft 5 assige beeldstabilisatie en maakt maximaal 8.5 foto's per seconde. Zo schiet je scherpe, onbewogen foto's. Met de 14 ingebouwde filters maak je artistieke plaatjes.

€ 549.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus OM D E M10 Mark II Zwart 14 42mm IIR
Product
 

Canon EOS M50 Body Zwart

 • Met de Canon EOS M50 systeemcamera neem je gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit. Dankzij het kantelbare LCD scherm maak je eenvoudig vlogs of selfies. Je schiet scherpe foto's met de 24,1 megapixel sensor. De beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte, waardoor je bij situaties met weinig licht langer uit de hand fotografeert. Je leert de diverse instellingen van de camera kennen met behulp van de Creative Assist functie. Via wifi en bluetooth stuur je de beelden draadloos naar je smartphone of tablet. Zo deel je jouw foto's direct met je vrienden.

€ 559.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS M50 Body Zwart
Product
 

Sony Alpha A6500 Body

 • De Sony Alpha A6500 is een systeemcamera voor de gevorderde fotograaf. Je brengt het onderwerp van je foto of video scherp in beeld dankzij de vele scherpstelpunten. Dankzij de snelle autofocus en ingebouwde 5 assige beeldstabilisatie heb je minder last van bewogen foto's. Je focust gemakkelijk op je onderwerp door scherpstelpunten te selecteren op het touchscreen. De OLED viewfinder voorkomt schitteringen tijdens het fotograferen bij tegenlicht. Je maakt gedetailleerde video's door te filmen in 4K kwaliteit met 30 fps. Tijdens het fotograferen leg je actiemomenten met deze robuuste en weerbestendige camera trefzeker vast met 11 fps.

€ 1259.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A6500 Body
Product
 

Panasonic Lumix DC GX800 Oranje 12 32mm

 • De Panasonic Lumix DC-GX800 Oranje + Lumix G 12-32mm f/3.5-5.6 is een systeemcamera die door het kantelbare scherm geschikt is voor het maken van vlogs en selfies. Het 12-32mm objectief is geschikt voor portret-, architectuur- en landschapsfotografie. Je draait het scherm volledig naar je toe, zodat je meteen ziet hoe je opnames eruitzien. Filmen doe je in de 4K met 30 frames per seconde. Hierdoor zien je video's er vloeiend en gedetailleerd uit. De camera heeft een 4K selfie modus, waarmee je eenvoudig van jou en je vrienden foto's maakt. Het toestel is met 336 gram licht van gewicht. Je neemt hem dus als reizende vlogger gemakkelijk mee. Voor de onervaren fotografen heeft het toestel een auto stand. Hierbij kiest de camera zelf de juiste instellingen. Je opnames upload je draadloos naar je videokanaal via de app.

€ 435.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Panasonic Panasonic Lumix DC GX800 Oranje 12 32mm
Product
 

Panasonic Lumix DC GX9 Zwart 12 60mm

 • De Panasonic Lumix DC-GX9 + 12-60mm F3,5-5,6 is geschikt voor de gevorderde straat-, natuur- en portretfotograaf. De 12-60mm lens is een compacte zoomlens die jouw beelden nog gedetailleerder maakt. Dankzij de stof- en spatwaterdichte lens is de camera geschikt voor buitengebruik. Je fotografeert vanuit diverse standpunten met de kantelbare zoeker. 's Avonds of in donkere straatjes maak je heldere beelden door de hoge ISO instelling van 25.600. Je fotografeert langer uit de hand in donkere situaties door de 5 assige beeldstabilisatie die bewegingsonscherpte vermindert. Naast fotograferen, gebruik je de camera om 4K beelden op te nemen. Met 30 beelden per seconde creëer je vloeiende opnames. Ook voor vloggers is het apparaat geschikt: door het kantelbare scherm zie je wat je opneemt.

€ 999.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Panasonic Panasonic Lumix DC GX9 Zwart 12 60mm
Product
 

Olympus PEN F Zwart 14 42mm

 • De Olympus pen-F is een digitale systeemcamera met een 20 megapixel sensor. Het meegeleverde 14-42mm objectief is geschikt voor portret- en straatfotografie. Dankzij de vele manuele opties is deze camera geschikt voor de gevorderde fotograaf. Deze camera is gebaseerd op de eerste PEN uit 1959. De essentie is onveranderd: eenvoudige bediening met hoogwaardige resultaten. Nieuw zijn de elektronische viewfinder en de creative dial. Met de creative dial knop kun je schakelen tussen 4 zelf samengestelde voorkeursprogramma's. Je kunt hierin filmsimulaties en belichting samenstellingen opnemen. Dankzij deze functie creëer je snel een herkenbare, iconische eigen stijl. Filmen doet de PEN F in maximaal full HD 1080p. Achterop de camera vind je een 3 inch LCD touchscreen waarop je snel door het gebruiksvriendelijke menu scrolt.

€ 999.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus PEN F Zwart 14 42mm
Product
 

Panasonic Lumix DC G9 12 60mm

 • De Panasonic LUMIX DC-G9 is een systeemcamera voor de professionele natuurfotograaf. Dankzij het diafragma van f/2.8-22 is de 12-60mm lens veelzijdig en geschikt voor verschillende gebruikssituaties. Je maakt er onder andere landschaps- en portretfoto's mee. De camerabody is uitgerust met een 5 assige beeldstabilisator en een 2 assige optische beeldstabilisatie. Dit voorkomt bewegingsonscherpte als je met een lange sluitertijd fotografeert. Zo maak je 's avonds en bij weinig licht scherpe teleopnames. De autofocus van 0,04 seconden zorgt ervoor dat je snel wisselt van scherpstelpunt. Het gekozen scherpstelpunt blijft de camera volgen, zoals bij een vlinder die voorbijvliegt. Unieke momenten mis je niet door de hoge framesnelheid van 60 fps bij een vast autofocuspunt en 20 fps bij volledige autofocus. Je onderwerpen komen binnen op het OLED scherm met een minimale vertraging van minder dan 0,005 seconden en met 120 fps.

€ 1999.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Panasonic Panasonic Lumix DC G9 12 60mm
Product
 

Canon EOS M50 Body Wit

 • Met de Canon EOS M50 systeemcamera neem je gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit. Dankzij het kantelbare LCD scherm maak je eenvoudig vlogs of selfies. Je schiet scherpe foto's met de 24,1 megapixel sensor. De beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte, waardoor je bij situaties met weinig licht langer uit de hand fotografeert. Je leert de diverse instellingen van de camera kennen met behulp van de Creative Assist functie. Via wifi en bluetooth stuur je de beelden draadloos naar je smartphone of tablet. Zo deel je jouw foto's direct met je vrienden.

€ 484.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Canon Canon EOS M50 Body Wit
Product
 

Olympus OM D E M1 Mark II Body Black 12 40mm

 • De Olympus OM-D E-M1II is een systeemcamera die door zijn snelle prestaties geschikt is voor documentaire-, natuur- en reisfotografie. Met de meegeleverde 12-40mm lens maak je portretfoto's met veel scherptediepte. Hierdoor komt je onderwerp los van de achtergrond. Je mist geen moment wanneer je fotografeert met 60 fps. Bewegende onderwerpen leg je nauwkeurig vast door de 121 autofocus scherpstelpunten. In de 2 SD kaartsloten bevestig je 2 geheugenkaarten tegelijk, zodat je altijd genoeg opslagruimte hebt. Met de vijfassige beeldstabilisatie voorkom je bewogen foto's. Uit de hand fotograferen houd je op deze manier langer vol. De E-M1II heeft een elektronische viewfinder, waardoor je geen last hebt van schitteringen.

€ 2190.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Olympus Olympus OM D E M1 Mark II Body Black 12 40mm
Product
 

Sony Alpha A6300 Zwart E 18 135mm OSS

 • Als gevorderde allround fotograaf is de Sony Alpha A6300 Zwart + 18-135mm iets voor jou. De 18-135mm lens is geschikt voor verschillende typen fotografie. Met de groothoek leg je bijvoorbeeld landschappen en gebouwen vast. Wil je kleine insecten en bloemen fotograferen? De lens bevat een groot zoombereik waarmee je deze duidelijk in beeld brengt. Dankzij de beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte door handtrillingen verminderd. Je fotografeert zo langer uit de hand in situaties met weinig licht, zoals bij schermering. De lichtgevoelige sensor heeft een ISO bereik van 51200. Hiermee fotografeer je scherp op donkere locaties. Je stelt niet alleen scherp op je onderwerp, maar ook de omgeving eromheen met de 425 scherpstelpunten. Hiermee bepaal je zelf waarop je scherpstelt in de foto.

€ 1298.00

Naar Coolblue

Digitale camera`s CSC Sony Sony Alpha A6300 Zwart E 18 135mm OSS
Product