Leifheit droogmolen linoprotect 400

  • De Leifheit droogmolen linoprotect 400 heeft een waterdicht dak om je wasgoed tegen verschillende weertypen te beschermen. Door het ge├»ntegreerde dak hoef je niet naar buiten te rennen als het regent. Hierdoor hang je het hele jaar door buiten je wasgoed op. Behalve tegen regen beschermt het dak ook tegen verkleuring van je kleding door fel zonlicht. De drooglijn heeft een totale lengte van 40 meter en biedt genoeg plek voor 4 wasmachineladingen. De 8 ophangogen aan de draagarmen gebruik je voor het ophangen van kledinghangers. Je opent de molen met het telescoopmechanisme. Door de stabiele constructie blijft de droogmolen tot en met windkracht 5 in de grond staan. Het meegeleverde grondanker gebruik je om de molen vast te zetten in beton.

€ 176.99

Naar Coolblue

Droogmolens Leifheit Leifheit droogmolen linoprotect 400
Product
 

Leifheit droogmolen linomatic 400 deluxe

  • De Leifheit droogmolen linomatic 400 deluxe is een droogmolen die je in- en uitklapt met het Easy Lift systeem. Door aan het trekkoord te trekken, klap je de droogmolen uit. Je hangt je wasgoed op aan de drooglijn met een totale lengte van 40 meter; genoeg voor 4 wasmachineladingen. Beddengoed en handdoeken hang je aan het grootste lijnstuk van 1,86 meter. Wil jij je overhemden drogen? De droogmolen heeft 8 ophangogen voor kledinghangers. Na gebruik klap je de molen in met de Easy Close drukknop. Terwijl je de molen inklapt, verdwijnt de waslijn in de draagarmen. Hierdoor blijft het koord schoon en laat je de droogmolen 's nachts in je tuin staan. Met het grondanker is de molen vast te zetten in beton.

€ 142.99

Naar Coolblue

Droogmolens Leifheit Leifheit droogmolen linomatic 400 deluxe
Product
 

Leifheit Linomatic 500 deluxe

  • De Linomatic 500 deluxe werkt soepel dankzij het Easy-Lift systeem. Je opent en sluit de droogmolen zonder te bukken, doordat de hendel op ooghoogte zit. Met een totale drooglijn van 50 meter is de molen geschikt voor 5 wasmachineladingen. Om je overhemden op kledinghangers te hangen, gebruik je de 8 ophangogen. Wanneer je de molen weer inklapt, verdwijnen de lijnen in de armen. Zo blijven ze stof- en vuilvrij en berg je de droogmolen gemakkelijk op.

€ 141.99

Naar Coolblue

Droogmolens Leifheit Leifheit Linomatic 500 deluxe
Product
 

Brabantia wanddroger WallFix 24 meter

  • Droog je wasgoed in de open lucht met de Brabantia wanddroger WallFix. De wanddroger is eenvoudig aan de muur te bevestigen en met een enkele beweging uit te klappen. De drooglijn blijft ook bij nat wasgoed strak. De Brabantia wanddroger WallFix wordt compleet geleverd met een beschermhoes.

€ 115.00

Naar Coolblue

Droogmolens Brabantia Brabantia wanddroger WallFix 24 meter
Product
 

Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox

  • Droog je wasgoed in de open lucht met de Brabantia wanddroger WallFix. De wanddroger is eenvoudig aan de muur te bevestigen en met een enkele beweging uit te klappen. De drooglijn blijft ook bij nat wasgoed strak. De Brabantia wanddroger WallFix wordt compleet geleverd met een beschermbox, zodat de wanddroger goed beschermt wordt tegen weer en wind.

€ 159.00

Naar Coolblue

Droogmolens Brabantia Brabantia wanddroger WallFix 24 meter met beschermbox
Product
 

Leifheit Linomatic V400

  • De Leifheit Linomatic V400 is een droogmolen met een drooglengte van 40 meter. Dankzij het Easy-lift systeem is de molen eenvoudig te openen en sluiten. Wanneer je de molen inklapt, verdwijnen de anti-sliplijnen in de armen. Zo blijven ze stof- en vuilvrij en berg je de droogmolen gemakkelijk op. Ingeklapt heeft dit droogrek de volgende afmetingen: L 18 x B 16 x H 168 cm.

€ 103.99

Naar Coolblue

Droogmolens Leifheit Leifheit Linomatic V400
Product