MegaView 241 UHD

  • Met de Megaview Marmitek 241 UHD extender stuur je Ultra HD 4k beelden naar meerdere televisie in je huis. Je verzendt het signaal van een mediaspeler of digitale decoder van een tv naar een tv in een andere kamer. Om beide kastjes te koppelen, heb je een ethernet kabel nodig. Deze extender is geschikt voor het versturen van 4k Ultra HD beelden waardoor je beeld scherp is en de kleurcontrasten goed naar voren komen. Daarnaast ondersteunt de extender ook 3D beelden. Dankzij de infrarood ontvanger bedien je de apparaten op afstand.

€ 259.00

Naar Coolblue

Extenders Marmitek MegaView 241 UHD
Product
 

Marmitek MegaView 141 UHD

  • Met de MegaView Marmitek 141 UHD extender verstuur je een HDMI signaal draadloos naar je tv of beamer. Je hoeft hierdoor geen HDMI kabels door je huis te trekken. Zo geniet je in meerdere kamers tegelijkertijd van een 4K Ultra HD beeld. Daarmee is het beeld bij je films of series scherp en kleurrijk. Met de infrarood retourfunctie bedien je vanuit je slaapkamer de tv decoder in de woonkamer.

€ 214.99

Naar Coolblue

Extenders Marmitek Marmitek MegaView 141 UHD
Product
 

Marmitek Megaview 90 HDMI verlenger

  • Met de Marmitek MegaView 90 HDMI extender over UTP / LAN verstuur je HD beelden over maximaal 120 meter. Zo verzend je het signaal van een mediaspeler of digitale decoder naar een tv die in een andere kamer staat. Met een HDMI kabel verbind je de verzender en ontvanger met je mediaspeler en tv. Om beide kastjes aan elkaar te koppelen, heb je een ethernet kabel nodig. De MegaView 90 is geschikt voor de weergave van Full HD beelden. Je kunt meerdere ontvangers tegelijkertijd op hetzelfde netwerk aansluiten.

€ 149.95

Naar Coolblue

Extenders Marmitek Marmitek Megaview 90 HDMI verlenger
Product
 

Marmitek MegaView 91

  • Met de Marmitek MegaView 91 HDMI extender over UTP / LAN verstuur je een HDMI signaal over een maximale afstand van 120 meter. Dit is handig als je videobron, zoals een Blu-ray speler niet in dezelfde kamer als je beeldscherm staat. De verzender beschikt over een ingebouwde HDMI splitter. Hierdoor sluit je een extra scherm aan dat wel in dezelfde kamer staat. Omdat je met een ethernetkabel de verzender en ontvanger op elkaar aansluit, heeft het signaal geen kwaliteitsverlies. De meegeleverde infrarood zender en ontvanger verlengen het bereik van je afstandsbediening. Als je de instellingen van je videobron wilt aanpassen, hoef je dus niet naar de andere kamer te lopen.

€ 169.95

Naar Coolblue

Extenders Marmitek Marmitek MegaView 91
Product
 

Marmitek IR Control 11 XTRA

  • De Marmitek IR Control 11 XTRA Remote Extender laat je apparaten bedienen, terwijl deze achter gesloten deuren zijn weggewerkt. Zo heeft stof geen kans en is je apparatuur veilig voor bijvoorbeeld huisdieren of kleine kinderen. De signaalontvanger is voorzien van schroefdraad. Dus als je een gaatje in je AV-kast boort, is deze volledig in je AV kast te verwerken. Zo hoeft alleen de sensor zichtbaar te zijn, op een plaats waar je afstandsbediening bereik heeft. Vervolgens plaats je de signaalverlenger(s) op de ontvanger van de apparatuur die je wilt bedienen. Zo bedien je met de Marmitek IR Control 11 XTRA alle apparaten in 2 verschillende kastdelen..

€ 149.95

Naar Coolblue

Extenders Marmitek Marmitek IR Control 11 XTRA
Product
 

Marmitek IR Control 10 XTRA

  • De Marmitek IR Control 10 XTRA laat je apparaten bedienen, terwijl deze achter gesloten deuren in de kast zijn weggewerkt. Zo heeft stof geen kans en ook is je apparatuur veilig voor bijvoorbeeld huisdieren of kleine kinderen. Plaats simpelweg de kleine IR module op een plaats waar je afstandsbediening bereik heeft en plaats de sensor van de verlengkabels op de ontvanger van de apparatuur die je wilt bedienen. Bovendien bevat de Marmitek IR Control 10 XTRA nieuwe storing onderdrukkende techniek. De ontvanger werkt op netvoeding. Met de Marmitek IR Control 10 XTRA bedien je maximaal 10 apparaten die uit het zicht staan.

€ 109.95

Naar Coolblue

Extenders Marmitek Marmitek IR Control 10 XTRA
Product
 

Optoma WHD200

  • De Optoma WHD200 stuurt Full HD en 3D beelden draadloos van je mediaspeler naar je televisie of beamer. Dit is een oplossing als je projector aan het plafond hangt of op een plek staat die lastig met kabels te bereiken is. Op deze manier houd je je kamer vrij van bekabeling, maar geniet je ook van scherpe beelden zonder kwaliteitsverlies. Je sluit niet alleen een Blu-ray speler, maar ook een console of digitale decoder aan via 2 ingangen. Met een HDMI kabel verbind je de zender aan de videobron en de ontvanger aan de tv of beamer. Daarna wordt het signaal automatisch verzonden.

€ 254.00

Naar Coolblue

Extenders Optoma Optoma WHD200
Product
 

Marmitek Wireless HDMI Extender

  • Met de Marmitek TV Anywhere Wireless HD HDMI Extender Draadloos verstuur je een HDMI signaal draadloos van een decoder of mediaspeler naar een tv of beamer. Op deze manier hoef je geen HDMI kabels door je huis te trekken. De set ondersteunt een maximale resolutie van Full HD 1080p. Doordat de zender een extra doorlus uitgang heeft, kun je een tv er rechtstreeks op aansluiten. Zo kijk je op 2 tv's naar hetzelfde beeld. Het signaal heeft een bereik tot 200 meter. Als je het signaal door vloeren of muren verstuurt, is het maximale bereik 50 meter. Er wordt een infrarood receiver meegeleverd. Hierdoor gebruik je de afstandsbediening van de AV bron probleemloos als dit apparaat op een verre afstand staat. Sluit een toetsenbord en muis aan op de ontvanger en bestuur ook je pc op afstand.

€ 196.00

Naar Coolblue

Extenders Marmitek Marmitek Wireless HDMI Extender
Product