Atomos Ninja V

  • De Atomos Ninja V is een opnamemonitor waarmee je ongecomprimeerd 4K opnames maakt met 60 frames per seconde. Je zet het scherm op je spiegelreflex- of systeemcamera. Via de monitor maak je maximaal gebruik van de sensor van je camera. Daarnaast gebruik je hem als opnamemonitor voor het streamen van je videogames. Het grote dynamische bereik van 10 stops zorgt ervoor dat het beeld helder is. Achteraf bekijk je de beelden op het 5 inch scherm. Dankzij de achtergrondverlichting van het scherm bekijk je de beelden met daglicht. Je opnames worden via een HDMI 2.0 kabel op een SSD schijf in RAW formaat opgeslagen. Hierdoor heb je toegang tot beelden in hoge kwaliteit, wat de bewerkingsvrijheid bevordert. Je neemt het scherm gemakkelijk mee in je tas door het compacte formaat.

€ 839.00

Naar Coolblue

Field recorders Atomos Atomos Ninja V
Product
 

Atomos Ninja Flame

  • Met de Atomos Ninja Flame field recorder zie je filmbeelden precies zoals de sensor deze filmt. Op het 7 inch touchscreen zie je direct de helderheid en kleuren van je video's, zodat je deze naderhand niet hoeft aan te passen. Via een HDMI kabel worden 4K of Full HD beelden ongecomprimeerd opgeslagen. Zo heb je gedetailleerde filmbeelden en veel bewerkingsvrijheid. Achterop de Ninja Flame plaats je 2 accu's en een lader. De ene batterij treedt in werking wanneer de andere op is, zodat je niet zonder stroom komt te zitten.

€ 949.00

Naar Coolblue

Field recorders Atomos Atomos Ninja Flame
Product
 

Atomos Shogun Inferno

  • Je haalt het uiterste uit het Log of RAW profiel van je videocamera met de Atomos Shogun Inferno. Het meest in het oog springende detail is dat dit systeem kan opnemen in 4K 60p en HD 240p. Door gebruik te maken van deze externe 10 bit monitor ben jij op locatie de baas over de HDR kleurkeuze, beeldkwaliteit en frame rate van je video's. De curves en dynamic range van je video's zijn live tot in de kleinste details op het scherm aan te passen. Hierdoor kun jij je scene precies opnemen zoals je eigen ogen het zien; van details in de schaduwen tot een herkenbare tekening in de highlights. De voeding verloopt over 2 individuele accu adapters.

€ 1369.00

Naar Coolblue

Field recorders Atomos Atomos Shogun Inferno
Product
 

Atomos Shogun Flame

  • Met de Atomos Shogun Flame field recorder neem je beeld met professioneel geluid op. Via een HDMI kabel worden 4K of Full HD beelden ongecomprimeerd opgeslagen. Zo heb je gedetailleerde filmbeelden en veel bewerkingsvrijheid. Deze 7 inch monitor heeft een XLR ingang waar je moeiteloos een externe microfoon op aansluit. Dankzij de genlock techniek worden beeld en geluid synchroon met elkaar opgenomen. Hierdoor film je probleemloos met verschillende camera's en weet je precies welk audiobestand bij welke video hoort. Achterop de Shogun Flame is ruimte voor 2 accu's en een lader, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

€ 1199.00

Naar Coolblue

Field recorders Atomos Atomos Shogun Flame
Product
 

Atomos Ninja Inferno

  • Maak opnames in ongecomprimeerd 4K met 60 frames per seconde met de Atomos Ninja Inferno. Via deze monitor wordt er maximaal gebruik gemaakt van de sensor van jouw camera. De monitor heeft AtomHDR technologie met een dynamisch weergavebereik van 10 stops. Je bekijkt je opnames tijdens het filmen of achteraf op het meegeleverde 7 inch LCD scherm. Door de hoge helderheid van het scherm zijn opnames ook in zonlicht goed zichtbaar. Je opnames worden via een HDMI kabel op een SSD schijf in RAW formaat opgeslagen. Hierdoor heb je toegang tot beelden in hoge kwaliteit, wat de bewerkingsvrijheid bevordert.

€ 1119.00

Naar Coolblue

Field recorders Atomos Atomos Ninja Inferno
Product