Thule EuroWay G2 923

  • De Thule EuroWay G2 923 is een fietsendrager voor 3 fietsen met verstelbare wielhouders. Hierdoor is het mogelijk om fietsen met een brede wielbasis, zoals mountainbikes, te vervoeren. De fietsendrager bevestig je gemakkelijk aan de trekhaak van de auto. Je fiets zet je vast aan het frame. De EuroWay G2 923 kantel je door op het pedaal van de fietsendrager te drukken. Zo pak je altijd gemakkelijk spullen uit de kofferbak, ook al zijn er fietsen op de fietsendrager bevestigd. De snelbinders zorgen ervoor dat de fietsen niet verschuiven. De fietsendrager is geschikt voor fietsframes tot 80 millimeter. Let op: De Thule EuroWay G2 923 wordt niet geleverd met oprijgoot. Deze is als accessoire aan te schaffen.

€ 299.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Thule Thule EuroWay G2 923
Product
 

Yakima Halfback 2

  • De Yakima Halfback 2 is een fietsendrager die je op de achterklep bevestigt. Deze drager is geschikt voor 2 fietsen met een maximaal gewicht van 32 kilo: 16 kilo per fiets. Daarom is deze drager niet geschikt voor elektrische fietsen. Je bevestigt de Cykell Yakima Halfback Met 4 bevestigingsriemen aan de achterklep. Het frame van je fiets zet je vast met spanriemen. De fietsendrager is geschikt voor alle fietsen met wielen van 20 inch tot 29 inch.

€ 209.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Yakima Yakima Halfback 2
Product
 

Yakima Fullback 2

  • De Yakima Fullback 2 is een fietsendrager die je op de achterklep van je auto bevestigt. De drager is geschikt voor 2 fietsen met een maximaal gewicht van 32 kilo: 16 kilo per fiets. Dat maakt de drager geschikt voor stadsfietsen en racefietsen, maar niet voor E-bikes. Je zet de fietsen eenvoudig vast aan het frame met de neerklapbare ophangarmen. De fietsendrager is geschikt voor alle fietsen met wielen van 20 tot 29 inch.

€ 249.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Yakima Yakima Fullback 2
Product
 

Thule EuroWay G2 921

  • De Thule Euroway G2 921 is een lichte fietsendrager met verstelbare wielhouders voor 2 fietsen. De voorgemonteerde drager bevestig je eenvoudig op de trekhaak van de auto. Je zet je fietsen eenvoudig vast aan het frame. Je frame mag een diameter van maximaal 80 millimeter hebben. Ben je iets vergeten uit de kofferbak? De fietsendrager is kantelbaar, zodat je altijd eenvoudig spullen pakt uit de achterbak. Wanneer je de fietsendrager niet gebruikt, dan klap je de Euroway 921 gemakkelijk in. Wanneer je over een e-bike beschikt die minder dan 24 kilo weegt, is deze wel op de Thule EuroWay G2 921 te vervoeren. Let op: De Thule EuroWay G2 921 wordt niet geleverd met oprijgoot. Deze is als accessoire aan te schaffen.

€ 229.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Thule Thule EuroWay G2 921
Product
 

Yakima Highspeed

  • De Yakima Highspeed is een handige fietsendrager voor je racefiets of mountainbike. Je monteert hem eenvoudig op het dak van je auto met de 3 bevestigingsriemen. De dakdrager is universeel en past op iedere dakrail. Je fiets bevestig je aan de voorvork. Hiervoor koppel je je voorwiel los. De drager is geschikt voor 1 fiets met een maximaal gewicht van 18 kilo. Let op: draagstang is niet inbegrepen.

€ 149.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Yakima Yakima Highspeed
Product
 

Yakima Halfback 3

  • De Yakima Halfback 3 is een fietsendrager die je op de achterklep bevestigt. Deze drager is geschikt voor 3 fietsen met een maximaal gewicht van 42 kilo: 14 kilo per fiets. Daarom is deze drager niet geschikt voor elektrische fietsen. Je bevestigt de Cykell Yakima Halfback Met 4 bevestigingsriemen aan de achterklep. Het frame van je fiets zet je vast met spanriemen. De fietsendrager is geschikt voor alle fietsen met wielen van 20 tot 29 inch.

€ 199.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Yakima Yakima Halfback 3
Product
 

Yakima Forkchop

  • De Yakima Forkchop is een fietsendrager voor op het dak. Je monteert hem eenvoudig op je dakrails met de klemmen. Vervolgens zet je de fiets vast aan de voorvork. Hiervoor moet je je voorwiel loskoppelen. De dakdrager is universeel en past op iedere dakrail. Daarnaast is hij geschikt voor 1 fiets met een maximaal gewicht van 18 kilo. Let op: draagstang is niet inbegrepen.

€ 109.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Yakima Yakima Forkchop
Product
 

Thule Europower 916

  • De Thule Europower 916 is een stevige fietsendrager waarmee je zware, elektrische fietsen en mountainbikes vervoert. De drager is geschikt voor 2 fietsen. Je plaatst je fietsen maximaal 25 centimeter uit elkaar, zodat ze elkaar niet raken. Het frame van je fiets mag maximaal 80 millimeter in diameter bedragen. De fietsendrager is uitgerust met een slot zodat je fiets en drager beter beveiligd zijn tegen diefstal. Na gebruik klap je de drager eenvoudig in en berg je hem op. In het plastic, onder de verlichting, vind je houders om je nummerplaat vast te zetten.

€ 299.00

Naar Coolblue

Fietsendragers Thule Thule Europower 916
Product