Philips Airfryer Twin TurboStar HD9721 20 Wit

 • De Philips Airfryer Twin TurboStar HD9721/20 is compact van formaat, maar heeft wél een ruime inhoud. In deze airfryer bak je namelijk 0,8 kilo friet, genoeg voor 4 porties. Deze airfryer beschikt over de Twin TurboStar technologie. Dit betekent dat de hete lucht als een soort wervelwind door de frituurmand wordt geblazen. Hierdoor wordt er meer vet uit de frites gefilterd. Het vet komt terecht in de vetverminderaar en gooi je wanneer de frites klaar zijn gemakkelijk weg. Naast frituren gebruik je deze airfryer ook voor grillen, bakken en braden. Inspiratie nodig? Pak dan de app of het meegeleverde receptenboek erbij voor 200 airfryer recepten. Na gebruik geen gedoe met schoonmaken, alle losse onderdelen mogen gewoon in de vaatwasmachine.

€ 144.99

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Airfryer Twin TurboStar HD9721 20 Wit
Product
 

Tefal Ultimate Fry FX2020 heteluchtfriteuse

 • De Ultimate Fry FX2020 hetelucht friteuse is compact van formaat, maar heeft wél een ruime inhoud. In de extra grote 2-in-1 lade bereid je namelijk tot wel 800 gram friet en 1,2 kg kip. Dit doe je zonder olie; want deze hetelucht friteuse gebruikt enkel lucht om de frietjes lekker krokant te bakken. Het bereiden van aardappelgerechten is niet het enige waar je deze hetelucht friteuse voor gebruikt. Je hebt keuze uit 8 bereidingsmenu¿s voor bijvoorbeeld het garen van een hele kip of het bakken van een lekkere cake. Of wat dacht je van het afbakken van een paar croissantjes op zondagochtend? Na een uur schakelt het apparaat automatisch uit en alle losse onderdelen mogen in de vaatwasmachine. Dat scheelt weer afwassen.

€ 170.00

Naar Coolblue

Friteuses Tefal Tefal Ultimate Fry FX2020 heteluchtfriteuse
Product
 

Philips Viva Airfryer HD9220 00

 • In de Philips Viva Airfryer HD9220/00 bak jij knapperige patat voor jezelf en 3 vrienden. Deze Aifryer heeft namelijk een bakcapaciteit van 800 gram, genoeg voor 4 goede porties friet. Of maak een keer iets anders in de hetelucht friteuse zoals drumsticks, bitterballen of afbakbroodjes. Met de draaiknoppen stel je de gewenste bereidingstijd en temperatuur in. Je hoort vanzelf een signaal wanneer de maaltijd klaar is.

€ 123.95

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Viva Airfryer HD9220 00
Product
 

Frifri HSCCF 7005 3,5L

 • Met de Frifri HSCCF 7005 hoef je de deur niet meer uit voor een knapperige snack. Je hoeft niet eens lang te wachten, want het extra grote verwarmingselement zorgt voor een sneller, krokanter en gezonder bakresultaat. De friteuse bakt 1 kilo frites tegelijk, dus je eet er met 3 of 4 personen tegelijk van. Bovendien is de kuip gemaakt van Inox-staal. Dit professionele roestvrijstalen materiaal wordt ook in de horeca gebruikt omdat het duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. De Frifri HSCCF 7005 frituurpan helpt thuiskoks bij het bakken van een professioneel portie friet.

€ 109.00

Naar Coolblue

Friteuses FriFri Frifri HSCCF 7005 3,5L
Product
 

Philips Avance Airfryer XXL HD9654 90 Grillplaat

 • In de Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 maak je een hele kip klaar, of genoeg friet voor meer dan 5 personen. Handig, zo hoef jij tijdens de frietavond niet meerdere keren richting de hetelucht friteuse te lopen om friet te bakken voor het gezin. Op de meegeleverde grillplaat maak je een heerlijk stukje vlees of vis. Mocht je onverhoopt wat later willen eten, maar is het gerecht al klaar? Dan houdt de warmhoudfunctie het nog 30 minuten warm. Wanneer je bent uitgegeten plaats je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

€ 218.00

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Avance Airfryer XXL HD9654 90 Grillplaat
Product
 

Tefal ActiFry FZ7600 Genius Wit

 • De Tefal ActiFry FZ7600 Genius Wit heeft een ruime inhoud, zodat je voor wel 5 personen snacks bakt. De temperatuur is traploos instelbaar tussen de 70 °C en 220 °C. Zo bak je naast snacks ook andere gerechten zoals bijvoorbeeld vis, kip, brood en zelfs cake. Kies uit 9 automatische bakstanden voor een juiste bereiding van een stuk vlees of voor een lekkere quiche. Zodra het temperatuurlampje uitgaat, weet jij dat de hetelucht friteuse op temperatuur is. Tijdens het bakken zorgt de roterende arm ervoor dat jouw frites automatisch worden omgedraaid. Op deze manier worden jouw frites aan iedere zijde goudbruin, zonder dat je het tussendoor hoeft om te scheppen. Tijdens het bakken voorkomt het geurfilter dat het hele huis naar baklucht ruikt.

€ 179.00

Naar Coolblue

Friteuses Tefal Tefal ActiFry FZ7600 Genius Wit
Product
 

Tefal Fry Delight XL FX1050

 • De Tefal Fry Delight XL FX1050 beschikt over 7 automatische bereidingsprogramma's. Je hoeft dus niet lang te zoeken naar de juiste temperatuur voor het frituren van diepvriesfriet en diepvriessnacks of het braden, grillen, bakken, opwarmen en warmhouden van je favoriete ingrediënten. Wil je toch liever zelf bepalen hoe doorbakken je jouw biefstukje serveert, dan stel je de temperatuur met het digitale display gemakkelijk en nauwkeurig in. In deze XL hetelucht friteuse bak je met maar een klein beetje olie tot wel 1,2 kilogram patat in 1 keer; genoeg om gezellig met z'n zessen aan tafel te schuiven. Is iedereen helemaal uitgegeten, dan zet je de binnenpan en het frituurmandje gewoon in de vaatwasser.

€ 149.00

Naar Coolblue

Friteuses Tefal Tefal Fry Delight XL FX1050
Product
 

Philips Avance Airfryer XXL HD9652 90 Zwart Panverdeler

 • Deze Philips Airfryer XXL HD9652/90 heeft een bakcapiciteit van maar liefst 1,4 kilogram. Dit is groot genoeg voor een hele kip of 2 zakken diepvriesfriet. Bak je jouw kip en friet liever tegelijk? Gebruik dan de meegeleverde panverdeler. Hiermee bak je 2 gerechten in 1 keer, zonder dat ze elkaars smaak overnemen. Je stelt de tijd en temperatuur handmatig in, of je gebruikt 1 van de 5 vooraf ingestelde programma's. Dankzij de Twin TurboStar technologie is voorverwarmen van deze XXL Airfryer niet nodig. Bovendien filtert het stervormige element vetdeeltjes uit de circulerende hete lucht.

€ 249.99

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Avance Airfryer XXL HD9652 90 Zwart Panverdeler
Product
 

Philips Avance Airfryer XXL HD9653 90 Bakvorm

 • In de Philips Avance Airfryer XXL HD9653/90 maak je een hele kip klaar, of genoeg friet voor meer dan 5 personen. Handig, zo hoef jij tijdens de frietavond niet meerdere keren richting de hetelucht friteuse te lopen om friet te bakken voor het gezin. In de meegeleverde bakschaal maak je brood, taarten of quiches. Mocht je onverhoopt wat later willen eten, maar is het gerecht al klaar? Dan houdt de warmhoudfunctie het nog 30 minuten warm. Wanneer je bent uitgegeten plaats je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

€ 211.99

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Avance Airfryer XXL HD9653 90 Bakvorm
Product
 

Philips Viva Airfryer HD9721 10

 • In de Philips Viva Airfryer HD9721/10 bak je snel een portie friet voor jezelf en 3 vrienden. In deze hetelucht friteuse past 800 gram patat, genoeg voor 4 goede porties. De friet wordt snel rondom krokant door de TurboStar technologie die de hetelucht razendsnel door de friteuse verdeelt. Tegelijkertijd wordt extra vet uit de lucht gefilterd, voor nog gezondere frietjes. Uiteraard maak je meer dan alleen friet in de deze friteuse. Wat dacht je van drumsticks, bitterballen of verse broodjes. Na gebruik plaats je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

€ 174.00

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Viva Airfryer HD9721 10
Product
 

Philips Avance Airfryer XXL HD9650 90 Zwart

 • Deze Philips Airfryer XXL HD9650/90 neemt evenveel plek in op je aanrecht als de Philips Airfryer XL, maar heeft een grotere bakcapaciteit. Met maar liefst 1,4 kilogram heb je namelijk genoeg ruimte voor een hele kip, of 2 zakken friet. Dankzij de Twin TurboStar technologie is voorverwarmen niet nodig. Ook weet je zeker dat je knapperige, gezondere snacks op tafel zet. Zodra je 'm aanzet start er namelijk een hete wervelwind, die ervoor zorgt dat je frietjes rondom krokant worden. Het stervormige element aan de onderkant filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht en onttrekt op die manier tot de helft meer vet uit je maaltijd dan andere airfryers. Neem dus gerust nog een extra frietje.

€ 199.00

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Avance Airfryer XXL HD9650 90 Zwart
Product
 

Philips Avance Airfryer HD9741 10

 • De Philips Avance Airfryer HD9741/10 heeft 4 automatische programma's zodat je met 1 druk op de knop frites, vlees, vis of drumsticks maakt. Met een bakcapaciteit van 800 gram maak je niet alleen voor jezelf een portie friet, maar ook voor 3 anderen. Deze hetelucht friteuse werkt met TurboStar technologie, hierdoor wordt de warmte razendsnel en evenredig verdeeld voor een snelle bereiding. Mocht een van de gasten onverhoopt wat later voor het diner aanschuiven, dan schakel je de warmhoudfunctie in. Zo blijft jouw gerecht tot 30 minuten langer warm.

€ 167.99

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Avance Airfryer HD9741 10
Product
 

Philips Airfryer XL HD9247 90 Deep Black

 • In de Philips Airfryer XL HD9247/90 Deep Black bak je niet alleen frites voor 5 of meer personen, maar bereid je ook eenvoudig een pizza of quiche in de bakplaat. Deze hetelucht friteuse beschikt over TurboStar technologie; hierdoor is voorverwarmen niet nodig en begin je meteen met koken. Voordat je begint met bakken stel je eerst zelf de juiste temperatuur en tijd in voor jouw gerecht. Dit doe je op het overzichtelijke display met touchscreen. De timer geeft vervolgens vanzelf een seintje wanneer het klaar is.

€ 179.99

Naar Coolblue

Friteuses Philips Philips Airfryer XL HD9247 90 Deep Black
Product