Alhambra Z Nature 4 4

  • De Alhambra Z Nature is een akoestische beginnersgitaar gemaakt van massief cederhout en sapeli. Deze in Spanje geproduceerde gitaar is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 17 jaar. De tonen klinken warm dankzij de combinatie van massief cederhout met sapeli. Zo geniet je van volle gitaarklanken terwijl je urenlang oefent. Wanneer je begint met gitaarspelen, voelen nylon snaren fijner dan stalen snaren. Dit komt omdat je als beginner nog geen eelt op je vingertoppen hebt.

€ 225.00

Naar Coolblue

Gitaren Alhambra Alhambra Z Nature 4 4
Product
 

Santos Y Mayor GSM 9B 4 4

  • De Santos Y Mayor GSM 9B is een beginnersgitaar met een massief fichte houten bovenblad in het formaat 4/4. Door het formaat van 4/4 is de gitaar geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 17 jaar. Het juiste formaat kiezen is belangrijk, want dan neem je eenvoudiger de juiste lichaamspositie aan. Een gitaar met een massief houten bovenblad klinkt beter naarmate hij ouder wordt. Hierdoor geniet je meer van de klank wanneer je de gitaar langer in je bezit hebt. Voor beginnende gitaristen spelen nylon snaren fijner dan stalen snaren. Dit komt omdat je als beginner nog geen eelt op je vingertoppen hebt.

€ 139.00

Naar Coolblue

Gitaren Santos Y Mayor Santos Y Mayor GSM 9B 4 4
Product
 

Alhambra 1C 4 4

  • De Alhambra 1C is een akoestische beginnersgitaar van massief cederhout en mahonie. Door het formaat van 4/4 is deze in Spanje geproduceerde gitaar groot genoeg voor volwassenen en kinderen vanaf 17 jaar. De snaren liggen iets verder uit elkaar in vergelijking met andere gitaren. Zo speel je eenvoudig complexe handliggingen en akkoorden. De tonen van deze gitaar klinken warm door de combinatie van massief ceder- en mahoniehout. Hierdoor oefen je urenlang terwijl je geniet je van volle gitaarklanken.

€ 299.00

Naar Coolblue

Gitaren Alhambra Alhambra 1C 4 4
Product
 

Juan Salvador 2C 4 4 Naturel

  • De Juan Salvador 2C 4/4 is een in Europa handgemaakte akoestische gitaar voor volwassenen en kinderen vanaf 17 jaar. Deze gitaar van massief Cedar is handgemaakt in Europa. Het formaat van 4/4 maakt de gitaar geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 17 jaar. Door het formaat te kiezen dat bij jouw postuur past, neem je eenvoudig de juiste lichaamshouding aan. Hierdoor weet je zeker dat jij de juiste gitaar kiest om te starten met lessen. Wanneer je begint met gitaarspelen, voelen nylon snaren fijner aan dan stalen snaren. Dit komt omdat je als beginner nog geen eelt op je vingertoppen hebt.

€ 199.00

Naar Coolblue

Gitaren Juan Salvador Juan Salvador 2C 4 4 Naturel
Product
 

Juan Salvador 2C Cadet

  • De Juan Salvador 2C Cadet 3/4 is een in Europa handgemaakte akoestische gitaar voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Deze gitaar van massief Cedar is handgemaakt in Europa. Het formaat van 3/4 maakt de gitaar geschikt voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Door het juiste formaat te kiezen, neemt jouw kind eenvoudig de juiste lichaamshouding aan. Hierdoor weet je zeker dat jij de juiste gitaar in huis haalt en je kind van start kan gaan met gitaarles. De nylon snaren zijn geschikter voor beginners dan stalen snaren. Dit komt omdat je als beginner nog geen eelt op je vingertoppen hebt.

€ 239.00

Naar Coolblue

Gitaren Juan Salvador Juan Salvador 2C Cadet
Product
 

Santos Y Mayor GSM 9B 3 3 4

  • De Santos Y Mayor GSM 9B-3 is een beginnersgitaar met een massief fichte houten bovenblad in het formaat 3/4. Door het formaat van 3/4 is de gitaar geschikt voor volwassenen en kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Het juiste formaat kiezen is belangrijk, want dan neem je eenvoudiger de juiste lichaamspositie aan. Een gitaar met een massief houten bovenblad klinkt beter naarmate hij ouder wordt. Hierdoor geniet je meer van de klank wanneer je de gitaar langer in je bezit hebt. Voor beginnende gitaristen spelen nylon snaren fijner dan stalen snaren. Dit komt omdat je als beginner nog geen eelt op je vingertoppen hebt.

€ 129.00

Naar Coolblue

Gitaren Santos Y Mayor Santos Y Mayor GSM 9B 3 3 4
Product
 

Recording King RDS 7 TS 4 4 Zwart

  • De Recording King RDS-7-TS 4/4 is een sparrenhouten dreadnought gitaar die een krachtig geluid produceert. Een dreadnought gitaar heeft een grotere klankkast dan gitaren met een normaal ontwerp. Hierdoor geniet je tijdens het oefenen van volle klanken. Deze akoestische gitaar is door het formaat van 4/4 geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 17 jaar. Door het juiste formaat te kiezen, neem je eenvoudig de juiste lichaamshouding aan. Dit helpt je bij het aanleren van de juiste technieken. Hierdoor is de gitaar geschikt voor beginners die gaan starten met gitaarles. Wanneer je start met gitaarspelen heb je nog geen eelt op je vingertoppen. Hierdoor spelen nylon snaren fijner dan stalen snaren.

€ 129.00

Naar Coolblue

Gitaren Recording King Recording King RDS 7 TS 4 4 Zwart
Product