Princess Dinner 4 all 4 personen

  • Met de Princess Dinner 4 all 4 personen gourmet je gezellig samen, en toch ook individueel. De set bestaat uit 4 aparte gladde bakplaten. Iedereen heeft dus een eigen bakplaat waar je precies de gerechtjes op bereidt die jij lekker vindt. Deze ronde bakplaten sluit je aan op de 4 stekkerdozen in de centrale unit die je in het midden van de tafel zet. Op de serveerschaal van de unit leg je alvast gesneden vlees, vis en groenten klaar. Na bereiding geniet je van een heerlijke maaltijd op je eigen aardewerken bord. Doordat je allemaal je eigen bordje en bakplaat hebt, vermengen de smaken niet en bepaal je zelf wat je wilt bereiden.

€ 102.99

Naar Coolblue

Gourmetstellen Princess Princess Dinner 4 all 4 personen
Product
 

Steba RC4 Plus Deluxe RVS Steengrill Gourmet Raclette

  • Met zijn allen gourmetten, racletten, of steengrillen, wat is er nu eigenlijk gezelliger? Met de Steba RC4 Plus Deluxe RVS hoef je niet te kiezen. Dit model heeft een dikke, massieve gietijzeren bakplaat met anti-aanbak coating. De plaat houdt de warmte langer vast en bereikt hierdoor ook hogere temperaturen. Dankzij de opvangbak druipt er geen vet op de tafel. Na gebruik zet je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine. De geëmailleerde pannetjes zijn vorm- en krasvast en gaan hierdoor lang mee.

€ 155.95

Naar Coolblue

Gourmetstellen Steba Steba RC4 Plus Deluxe RVS Steengrill Gourmet Raclette
Product
 

Steba Steengrill gourmet raclette RC3 Plus Chroom

  • Dit veelzijdige Steba RC3 Plus gourmetstel heeft een afneembare, geëmailleerde grillplaat met zowel een geribbelde als een gladde kant. Grill een stukje vlees op de geribbelde kant en draai de plaat om voor het bakken van stukjes groenten of vis. Wil je op een gezondere manier gourmetten? Gebruik dan de natuurstenen grillplaat. Met deze plaat heb je namelijk weinig boter of olie nodig om je biefstukje te bakken. In de raclettepannetjes smelt je ondertussen kaas. De pannetjes zijn kras-, en snijvast, zodat veilig met je vork in het pannetje prikt. Met de regelbare thermostaat regel je de temperatuur zelf en voorkom je dat je eten aanbrandt.

€ 141.99

Naar Coolblue

Gourmetstellen Steba Steba Steengrill gourmet raclette RC3 Plus Chroom
Product