Bowers Wilkins 606 Wit (per paar)

 • Met de Bowers & Wilkins 606 verbeter je het geluid van je tv of van je favoriete muziek. Deze boekenplankspeakers zijn voorzien van tweeters die door een gel van het voorfront ontkoppeld zijn. Hierdoor worden trillingen geneutraliseerd en blijft je muziek helder en onvervormd. De speakers zijn voorzien van ingebouwde beugels waardoor je ze ook eenvoudig aan de muur monteert. Wil je meer uit het geluid halen? Gebruik deze speakers dan in een 5.1 geluidsopstelling als front- of achterspeakers.

€ 699.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins 606 Wit (per paar)
Product
 

Quadral Breeze XL Zwart

 • De actieve Quadral Breeze XL luidsprekers vullen je huiskamer met muziek. Via Bluetooth stream je jouw favoriete nummers naar de speakers. Het 2-weg ontwerp zorgt voor een heldere balans tussen de lage en hoge tonen. Zo overstemt de ene toon de andere niet. Dankzij het gewicht van 6,1 kilo trillen de speakers niet wanneer je muziek afspeelt. Hierdoor galmt het geluid niet en blijft de geluidskwaliteit hoog.

€ 349.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Quadral Quadral Breeze XL Zwart
Product
 

Klipsch RP 500C (per stuk)

 • De Klipsch RP-500C is een center speaker voor in een kleine of middelgrote huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. De speaker plaats je voor de televisie waardoor de 5,25 inch woofers (2x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de tweeter. Dit zorgt ervoor dat de hoge frequenties goed hoorbaar zijn.

€ 359.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 500C (per stuk)
Product
 

Klipsch R 620F (per stuk)

 • De Klipsch R-620F is een passieve zuilspeaker met 6,5 inch woofers (2x) voor in een middelgrote woonkamer. Door het 3 weg systeem geniet je van een heldere weergave van de middelhoge tonen. Dit systeem splitst hoge van lage tonen en stuurt deze tonen via aparte speakerkabels naar de woofers. Deze technologie voorkomt dat de middelhoge tonen oversturen en de klank gecompenseerd wordt. De losgekoppelde titanium tweeter produceert een gedetailleerd geluid. Dit betekent dat je alle nuances in de hoge tonen waarneemt en geen last hebt van ongewenste bijgeluiden.

€ 399.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 620F (per stuk)
Product
 

Klipsch R 120SW

 • Met de Klipsch R-120SW geniet je van een volle basweergave. De 12 inch subwoofer heeft een frequentiebereik tot 29 Hertz. Hierdoor komen de bassen uit je muziek, films en series tot leven en ontgaat je geen enkel detail. Wil je de geluidsweergave exact afstellen? Dankzij de low pass en gain knoppen stem je de basweergave af op de akoestiek van je kamer. Zo integreert de subwoofer feilloos met je home cinema set.

€ 449.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 120SW
Product
 

Quadral QUINTAS 602 (per paar)

 • De Quadral QUINTAS 602 zijn boekenplank speakers voor de home cinema set van Quadral. Door deze speakers toe te voegen aan zuilspeakers en een center speaker, creëer je een surround sound in je woonkamer. De speakers kunnen ook los gebruikt worden. De 2 weg boekenplank speakers sluit je aan op een versterker van 60 tot 120 watt voor een krachtig geluid. De basreflexpoort zit aan de achterzijde van de speaker. Hierdoor wordt de klank van de lage tonen verbeterd.

€ 139.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Quadral Quadral QUINTAS 602 (per paar)
Product
 

Dali Alecto C 1 Wit (per paar)

 • Creëer een Dolby Atmos bioscoopervaring of een DTS-X opstelling met de Dali Alteco C-1. Deze luidsprekers zijn op 2 manieren instelbaar waardoor je het geluid of naar het plafond of naar de grond stuurt. Switch de knop aan de voorzijde van de speakers naar boven of naar beneden om de geluidsrichting te bepalen. Voor het beste effect hang je de speakers aan het plafond of plaats hem op een zuil- of centerspeaker. Dankzij de ingebouwde woofer en tweeter hoor je het geluid bij je film of serie helder tot in detail. De houten afwerking van de speakers zorgen daarbij dat de klanken warm blijven.

€ 298.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Dali Dali Alecto C 1 Wit (per paar)
Product
 

Dali Alecto C 1 Bruin (per paar)

 • Creëer een Dolby Atmos bioscoopervaring of een DTS-X opstelling met de Dali Alteco C-1. Deze luidsprekers zijn op 2 manieren instelbaar waardoor je het geluid of naar het plafond of naar de grond stuurt. Switch de knop aan de voorzijde van de speakers naar boven of naar beneden om de geluidsrichting te bepalen. Voor het beste effect hang je de speakers aan het plafond of plaats hem op een zuil- of centerspeaker. Dankzij de ingebouwde woofer en tweeter hoor je het geluid bij je film of serie helder tot in detail. De houten afwerking van de speakers zorgen daarbij dat de klanken warm blijven.

€ 298.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Dali Dali Alecto C 1 Bruin (per paar)
Product
 

Bowers Wilkins 607 Wit (per paar)

 • Met de Bowers & Wilkins 606 verbeter je het geluid van je tv of van je favoriete muziek in kleine kamers. Deze boekenplankspeakers zijn voorzien van tweeters die door een gel van het voorfront ontkoppeld zijn. Hierdoor worden trillingen geneutraliseerd en blijft je muziek helder en onvervormd. De speakers zijn voorzien van ingebouwde beugels waardoor je ze ook eenvoudig aan de muur monteert. Wil je meer uit het geluid halen? Gebruik deze speakers dan in een 5.1 geluidsopstelling als front- of achterspeakers.

€ 529.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins 607 Wit (per paar)
Product
 

Klipsch R 820F (per stuk)

 • De Klipsch R-820F is een passieve zuilspeaker met 8 inch woofers (2x) voor in een grote woonkamer. Door het 3 weg systeem geniet je van een heldere weergave van de middelhoge tonen. Dit systeem splitst hoge van lage tonen en stuurt deze tonen via aparte speakerkabels naar de woofers. Deze technologie voorkomt dat de middelhoge tonen oversturen en de klank gecompenseerd wordt. De losgekoppelde titanium tweeter produceert een gedetailleerd geluid. Dit betekent dat je alle nuances in de hoge tonen waarneemt en geen last hebt van ongewenste bijgeluiden.

€ 499.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 820F (per stuk)
Product
 

Bowers Wilkins ASW610XP Zwart

 • Met de Bowers & Wilkins ASW610XP breng je elk nummer of elke filmsoundtrack tot leven. Deze subwoofer is voorzien van een versterker van 500 watt en een 250 mm driver. Hierdoor luister je naar een krachtige basweergave. Als je het basniveau wilt aanpassen, gebruik je de Bass Extension schakelaar. Kies uit 3 standen en bepaal of je naar een subtiele of stevige bas luistert. Om vervorming in het geluid te voorkomen, plaats je de subwoofer op de meegeleverde spikes.

€ 1099.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins ASW610XP Zwart
Product
 

Klipsch R 34C (per stuk)

 • De Klipsch R-34C is een center speaker voor in een middelgrote of grote huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. De speaker plaats je voor de televisie waardoor de 3,5 inch woofers (4x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de tweeter. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat de hoge frequenties goed hoorbaar zijn.

€ 399.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 34C (per stuk)
Product
 

Klipsch RP 502S (per paar)

 • Met de Klipsch RP-502S verbeter je het surround geluid van je home cinema set. Je geniet van een breed surround geluid, want de 5,25 inch hifi speakers verspreiden het geluid naar de linker- en rechterkant van je huiskamer. Hierdoor heb je het gevoel dat je zelf op de filmset staat. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage frequenties op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. Dankzij het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter verplaatsen de hoge frequenties zich gericht naar je luisterpositie. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat geen enkel detail je meer ontgaat.

€ 899.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 502S (per paar)
Product
 

Monitor Audio Monitor 100 (per paar)

 • Luister naar een gedetailleerde geluidsprestatie met de Monitor 100. Deze boekenplank speakers hebben een 2 weg systeem. Dit creëert een heldere balans tussen de lage en hoge tonen. Met deze speakers is ook bi-wiring of bi-amping mogelijk. Daarmee verbeter je de geluidsweergave van je films, series en muziek. De speaker is vooral geschikt voor kleinere ruimtes. In grotere ruimtes kan de speaker gebruikt worden in een opstelling met een zuilspeaker en grotere boekenplank speakers.

€ 318.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Monitor Audio Monitor Audio Monitor 100 (per paar)
Product
 

Klipsch R 41M (per paar)

 • De Klipsch R-41PM is een actieve 4 inch speaker voor in een kleine kamer. Door de 4 inch woofer komt deze boekenplank speaker het best tot zijn recht in een kleine ruimte. Plaats de speaker naast je televisie en geniet van gedetailleerd geluid wanneer je naar films kijkt of naar muziek luistert. Door het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter verplaatsen de hoge frequenties zich gericht naar je luisterpositie. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat je alle nuances in de hoge frequenties waarneemt.

€ 249.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 41M (per paar)
Product
 

Bowers Wilkins ASW610XP Wit

 • Met de Bowers & Wilkins ASW610XP breng je elk nummer of elke filmsoundtrack tot leven. Deze subwoofer is voorzien van een versterker van 500 watt en een 250 mm driver. Hierdoor luister je naar een krachtige basweergave. Als je het basniveau wilt aanpassen, gebruik je de Bass Extension schakelaar. Kies uit 3 standen en bepaal of je naar een subtiele of stevige bas luistert. Om vervorming in het geluid te voorkomen, plaats je de subwoofer op de meegeleverde spikes.

€ 1099.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins ASW610XP Wit
Product
 

Monitor Audio Monitor MRW 10 (per stuk)

 • Met de Monitor MRW-10 benadruk je geluidseffecten bij je films en series. Deze subwoofer beschikt over 3 instelbare geluidmodussen: muziek, film en impact. Zo stel je het apparaat af op jouw situatie. Dankzij het compacte formaat, plaats je hem eenvoudig op elke plek in de kamer. Combineer de subwoofer met de andere Monitor Audio speakers uit de Monitor-serie voor een optimale geluidservaring.

€ 425.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Monitor Audio Monitor Audio Monitor MRW 10 (per stuk)
Product
 

Bowers Wilkins 606 Zwart (per paar)

 • Met de Bowers & Wilkins 606 verbeter je het geluid van je tv of van je favoriete muziek. Deze boekenplankspeakers zijn voorzien van tweeters die door een gel van het voorfront ontkoppeld zijn. Hierdoor worden trillingen geneutraliseerd en blijft je muziek helder en onvervormd. De speakers zijn voorzien van ingebouwde beugels waardoor je ze ook eenvoudig aan de muur monteert. Wil je meer uit het geluid halen? Gebruik deze speakers dan in een 5.1 geluidsopstelling als front- of achterspeakers.

€ 699.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins 606 Zwart (per paar)
Product
 

Klipsch R 51M (per paar)

 • De Klipsch R-51M is een set met passieve 5,25 inch speakers voor in een kleine of middelgrote kamer. Door de 5,25 inch woofers komen deze boekenplank speakers het best tot hun recht in een kleine ruimte. Plaats de speakers naast je televisie en geniet van gedetailleerd geluid wanneer je naar films kijkt of naar muziek luistert. Dankzij het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter verplaatsen de hoge frequenties zich gericht naar je luisterpositie. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat je alle nuances in de hoge frequenties eenvoudig waarneemt.

€ 279.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 51M (per paar)
Product
 

Bowers Wilkins 607 Zwart (per paar)

 • Met de Bowers & Wilkins 606 verbeter je het geluid van je tv of van je favoriete muziek in kleine kamers. Deze boekenplankspeakers zijn voorzien van tweeters die door een gel van het voorfront ontkoppeld zijn. Hierdoor worden trillingen geneutraliseerd en blijft je muziek helder en onvervormd. De speakers zijn voorzien van ingebouwde beugels waardoor je ze ook eenvoudig aan de muur monteert. Wil je meer uit het geluid halen? Gebruik deze speakers dan in een 5.1 geluidsopstelling als front- of achterspeakers.

€ 529.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins 607 Zwart (per paar)
Product
 

Quadral Breeze L Zwart

 • De Quadral Breeze L zijn actieve luidsprekers die iedere kamer verrijken met muziek. Via Bluetooth stream je draadloos je favoriete nummers van je telefoon of tablet naar de speakers. Dankzij het 2-weg ontwerp luister je naar een heldere balans tussen de lage en hoge tonen. Zo overstemt de ene toon de andere niet. Wil je de lage tonen nog beter horen? Dan sluit je een externe subwoofer aan op de luidsprekers via de subwoofer uitgang.

€ 249.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Quadral Quadral Breeze L Zwart
Product
 

Bowers Wilkins HTM6 Zwart

 • Met de Bowers & Wilkins HTM61 S2 beschik je over de basis van je thuisbioscoop. Deze center speaker plaats je voor of onder je tv. Dankzij de met gel gevulde ingebouwde tweeter, worden trillingen geneutraliseerd. Hoge tonen en geluidseffecten blijven hierdoor helder. Naast deze hoge tonen geeft de speaker ook de lage en middentonen zuiver weer dankzij de middentoon driver en subwoofers. Niet alleen een dialoog, maar ook de beat van een film soundtrack komt tot leven.

€ 529.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins HTM6 Zwart
Product
 

Quadral Breeze L Wit

 • De Quadral Breeze L zijn actieve luidsprekers die iedere kamer verrijken met muziek. Via Bluetooth stream je draadloos je favoriete nummers van je telefoon of tablet naar de speakers. Dankzij het 2-weg ontwerp luister je naar een heldere balans tussen de lage en hoge tonen. Zo overstemt de ene toon de andere niet. Wil je de lage tonen nog beter horen? Dan sluit je een externe subwoofer aan op de luidsprekers via de subwoofer uitgang.

€ 249.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Quadral Quadral Breeze L Wit
Product
 

Klipsch RP 8060FA Zwart (per stuk)

 • Met de Klipsch RP-8060FA passieve vloerstaande speaker verbeter je het surround geluid van je home cinema set. Je neemt geluid boven je waar dankzij de Dolby Atmos technologie. Door de geluidsgolven via het plafond richting je gehoor te weerkaatsen, hoor je objecten uit films en series boven je. Dit geeft je het gevoel dat je midden in de film zit. De lage frequenties komen goed tot hun recht dankzij het lichte en stevige materiaal van de 8 inch woofers (2x). Je geniet hierdoor van volle bastonen. Het 4 weg systeem splitst de hoge van de lage tonen en stuurt deze via aparte speakerskabels richting de woofers. Zo luister je naar een heldere weergave van middelhoge tonen.

€ 999.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 8060FA Zwart (per stuk)
Product
 

Klipsch R 100SW

 • Met de Klipsch R-100SW geniet je van een volle basweergave. De actieve 10 inch subwoofer heeft een frequentiebereik tot 32 Hertz. Hierdoor komen de bassen uit je muziek, films en series tot leven en ontgaat je geen enkel detail. Wil je de geluidsweergave exact afstellen? Dankzij de low pass en gain knoppen stem je de basweergave af op de akoestiek van je kamer. Zo integreert de subwoofer feilloos met je home cinema set.

€ 399.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 100SW
Product
 

Q Acoustics 3050i Wit (per stuk)

 • Met de Q Acoustics 3050i vul je een grote huiskamer met geluid. Deze zuilspeaker heeft een frequentiebereik tot 30.000 Hertz. Dit betekent dat je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties geniet. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert. De tweeters voorzien je van een breed stereogeluid. Hierdoor hoor je precies waar de instrumenten en vocalen in de mix geplaatst zijn. Wanneer je de zuilspeaker op de meegeleverde spikes plaatst, voorkom je dat de vloer trilt. Zo heb je geen last van bijgeluiden en blijft de geluidsweergave helder. Let op: wanneer je deze speaker wilt gebruiken, heb je een versterker nodig.

€ 399.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Q Acoustics Q Acoustics 3050i Wit (per stuk)
Product
 

Monitor Audio Monitor 200 (per paar)

 • Naar een gedetailleerd geluid luisteren bij je favoriete muziek of film doe je met de Monitor 200. Deze 2,5 weg zuilspeaker heeft de gedetailleerde geluidsweergave van een 2 weg speaker met een basdriver als bonus. De tweeter creëert een balans tussen lage, -midden en hoge tonen. De basdriver zorgt voor een krachtiger geluid. Dankzij de stempelpoten staat de speaker los van de grond. Hierdoor wordt geluidsvervorming beperkt. Door het slanke ontwerp is deze speaker vooral geschikt voor kleine- tot middelgrote ruimtes.

€ 580.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Monitor Audio Monitor Audio Monitor 200 (per paar)
Product
 

Klipsch RP 500SA (per paar)

 • Met de Klipsch RP-500SA neem je geluiden van bovenaf waar. Je plaatst de hifi speaker boven je televisie. Samen met de Dolby Atmos technologie zorgt dit ervoor dat je geluiden van bovenaf waarneemt. Hierdoor heb je het gevoel midden op de filmset te staan. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. Het ontwerp van de klankkast zorgt ervoor dat de hoge frequenties zich richting je gehoor verplaatsen. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit voor een gedetailleerd geluid. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit je favoriete muziek, film of serie.

€ 649.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 500SA (per paar)
Product
 

Klipsch RP 5000F (per stuk)

 • De Klipsch RP-5000F is een passieve zuilspeaker met 5,25 inch woofers (2x) voor in een kleine of middelgrote woonkamer. Dankzij het lichte en stevige materiaal van de woofers komen de lage frequenties goed tot hun recht. Hierdoor luister je naar volle bastonen. Door het 3 weg systeem geniet je van een heldere weergave van de middelhoge tonen. Dit komt doordat het systeem hoge en lage tonen splitst en deze tonen via aparte speakerkabels naar de woofers stuurt. Deze technologie voorkomt dat de middelhoge tonen oversturen en de klank gecompenseerd wordt. De losgekoppelde titanium tweeter produceert een gedetailleerd geluid. Dit betekent dat je alle nuances in de hoge tonen waarneemt en geen last hebt van bijgeluiden.

€ 499.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 5000F (per stuk)
Product
 

Focal Cub Evo

 • Laat de bastonen van jouw favoriete muziek, film of serie extra goed klinken met de Focal Cub Evo. De ingebouwde basreflexpoort van deze subwoofer verbetert de klank van de lage tonen. Hierdoor geef je een extra dimensie aan het geluid. Met de draaiknoppen op de achterkant van de speaker regel je het volume en de zwaarte van de bastonen. Door het compacte formaat en het neutrale design past de subwoofer in verschillende interieurs. Combineer de Cub Evo met de andere speakers, bijvoorbeeld uit de Sib Evo serie.

€ 399.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Focal Focal Cub Evo
Product
 

Klipsch RP 402S (per paar)

 • Met de Klipsch RP-402S verbeter je het surround geluid van je home cinema set. Je geniet van een breed surround geluid, want de 4 inch hifi speakers verspreiden het geluid naar de linker- en rechterkant van je huiskamer. Hierdoor heb je het gevoel dat je zelf op de filmset staat. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage frequenties op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. Dankzij het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter verplaatsen de hoge frequenties zich gericht naar je luisterpositie. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat geen enkel detail je meer ontgaat.

€ 559.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 402S (per paar)
Product
 

Quadral QUINTAS 606 II (per stuk)

 • Met de Quadral QUINTAS 606 II breng je een film of muziekstuk tot leven. Deze 3 weg zuilspeaker bestaat uit een tweeter, middentoon driver en dubbele woofers. Sluit een versterker van 140 tot 280 watt aan en luister naar een krachtige geluidsweergave. Door de 25 mm tweeter klinken de effecten en vocalen ook bij een hoog volume helder. Aan de achterkant vind je een basreflexpoort. Deze poort zorgt ervoor dat de bastonen diep en onvervormd klinken.

€ 149.50

Naar Coolblue

Hifi speakers Quadral Quadral QUINTAS 606 II (per stuk)
Product
 

Klipsch SPL 120 Subwoofer Zwart

 • Met de Klipsch SPL-120 geniet je van een volle basweergave. De 12 inch subwoofer heeft een frequentiebereik tot 24 Hertz. Hierdoor komen de bassen uit je muziek, films en series tot leven en ontgaat je geen enkel detail. Gecombineerd met het lichte en stevige materiaal van de woofer zorgt dit ervoor dat de lage frequenties goed tot hun recht komen. Wil je de geluidsweergave controleren? Dankzij de low pass en gain knoppen stem je de basweergave af op de akoestiek van je kamer. Zo integreert de subwoofer feilloos met je home cinema set.

€ 649.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch SPL 120 Subwoofer Zwart
Product
 

Klipsch RP 600C (per stuk)

 • De Klipsch RP-600C is een center speaker voor in een kleine of middelgrote huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. Dit exemplaar plaats je voor de televisie waardoor de 6,5 inch woofers (2x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de tweeter. Dit zorgt ervoor dat de hoge frequenties goed hoorbaar zijn.

€ 399.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 600C (per stuk)
Product
 

Klipsch RP 8000F (per stuk)

 • De Klipsch RP-8000F is een passieve zuilspeaker met 8 inch woofers (2x) voor in een middelgrote of grote woonkamer. Met deze speaker geniet je van volle bastonen, want de conen van de woofers zijn gemaakt van licht en stevig materiaal. Door het 3 weg systeem geniet je van een heldere weergave van de middelhoge tonen. Dit systeem splitst de hoge van de lage tonen en stuurt deze via aparte speakerskabels richting de woofers. Deze technologie voorkomt dat de middelhoge tonen oversturen en de klank gecompenseerd wordt. De losgekoppelde titanium tweeter produceert een gedetailleerd geluid. Dit betekent dat je zelfs de kleinste nuances in de hoge tonen waarneemt en geen last hebt van ongewenste bijgeluiden.

€ 749.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 8000F (per stuk)
Product
 

Monitor Audio Monitor 50 (per paar)

 • Met de Monitor 50 geniet je van een krachtige geluidsprestatie in kleine ruimtes. Deze 2 weg boekenplank speaker past dankzij het compacte formaat in een boekenkast of op een meubel. Door de 25 mm tweeter klinken hoge tonen, zoals geluidseffecten en vocalen, helder. De basreflexpoort aan de achterzijde van de speaker verbetert de klank van de lage tonen. Doordat de basreflexpoort gedempt is, worden trillingen en geluidsvervorming voorkomen. Ook is de speaker hierdoor toch redelijk dicht op de muur te plaatsen.

€ 125.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Monitor Audio Monitor Audio Monitor 50 (per paar)
Product
 

Q Acoustics 3090Ci Wit

 • Maak de Q Acoustics 3090ci het middelpunt van je home cinema set en geniet van een krachtig geluid. De centerspeaker heeft een frequentiebereik tot 30.000 Hertz. Hierdoor geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties en ontgaat je geen enkel detail. Wanneer het geluid via de achtermuur terug de kamer in kaatst, plaats je de meegeleverde schuimen stoppen in de basreflexpoorten. Zo zorg je ervoor dat de geluidsweergave intact blijft. Wil je de speaker afstoffen? Dan verwijder je de magnetische speaker grill en verwijder je het stof. Let op: wanneer je deze speakers wilt gebruiken, heb je een versterker nodig.

€ 199.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Q Acoustics Q Acoustics 3090Ci Wit
Product
 

Klipsch RP 504C (per stuk)

 • De Klipsch RP-504C is een center speaker voor in een grote huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. Dit exemplaar plaats je voor de televisie waardoor de 5,25 inch woofers (4x) en 1 inch tweeters (2x) naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de tweeter. Dit zorgt ervoor dat de hoge frequenties goed hoorbaar zijn.

€ 699.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 504C (per stuk)
Product
 

Klipsch R 52C (per stuk)

 • De Klipsch R-52C is een center speaker voor in een kleine huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. De speaker plaats je voor de televisie waardoor de 5,25 inch woofers (2x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de tweeter. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat de hoge frequenties goed hoorbaar zijn.

€ 279.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 52C (per stuk)
Product
 

Dali Alecto C 1 Zwart (per paar)

 • Creëer een Dolby Atmos bioscoopervaring of een DTS-X opstelling met de Dali Alteco C-1. Deze luidsprekers zijn op 2 manieren instelbaar waardoor je het geluid of naar het plafond of naar de grond stuurt. Switch de knop aan de voorzijde van de speakers naar boven of naar beneden om de geluidsrichting te bepalen. Voor het beste effect hang je de speakers aan het plafond of plaats hem op een zuil- of centerspeaker. Dankzij de ingebouwde woofer en tweeter hoor je het geluid bij je film of serie helder tot in detail. De houten afwerking van de speakers zorgen daarbij dat de klanken warm blijven.

€ 298.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Dali Dali Alecto C 1 Zwart (per paar)
Product
 

Q Acoustics 3010i Walnoot (per paar)

 • Met de Q Acoustics 3010i vul je een slaap- of kleine huiskamer met geluid. Deze compacte boekenplank speakers hebben een frequentiebereik tot 30.000 Hertz. Hierdoor geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert. Dit betekent dat jouw luisterervaring intact blijft. Wanneer het geluid via de achtermuur terug de kamer in kaatst, stop je de meegeleverde schuimen stoppen in de basreflexpoorten. Zo zorg je ervoor dat de geluidsweergave in balans blijft en jij de muziek hoort zoals het bedoeld is. Let op: wanneer je deze speakers wilt gebruiken, heb je een versterker nodig.

€ 249.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Q Acoustics Q Acoustics 3010i Walnoot (per paar)
Product
 

Bowers Wilkins HTM6 Wit

 • Met de Bowers & Wilkins HTM61 S2 beschik je over de basis van je thuisbioscoop. Deze center speaker plaats je voor of onder je tv. Dankzij de met gel gevulde ingebouwde tweeter, worden trillingen geneutraliseerd. Hoge tonen en geluidseffecten blijven hierdoor helder. Naast deze hoge tonen geeft de speaker ook de lage en middentonen zuiver weer dankzij de middentoon driver en subwoofers. Niet alleen een dialoog, maar ook de beat van een film soundtrack komt tot leven.

€ 529.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins HTM6 Wit
Product
 

Quadral Breeze XL Wit

 • De actieve Quadral Breeze XL luidsprekers vullen je huiskamer met muziek. Via Bluetooth stream je jouw favoriete nummers naar de speakers. Het 2-weg ontwerp zorgt voor een heldere balans tussen de lage en hoge tonen. Zo overstemt de ene toon de andere niet. Dankzij het gewicht van 6,1 kilo trillen de speakers niet wanneer je muziek afspeelt. Hierdoor galmt het geluid niet en blijft de geluidskwaliteit hoog.

€ 349.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Quadral Quadral Breeze XL Wit
Product
 

Klipsch SPL 100 Subwoofer Zwart

 • Met de Klipsch SPL-100 geniet je van een volle basweergave. De 10 inch subwoofer heeft een frequentiebereik tot 27 Hertz. Hierdoor komen de bassen uit je muziek, films en series tot leven en ontgaat je geen enkel detail. Gecombineerd met het lichte en stevige materiaal van de woofer zorgt dit ervoor dat de lage frequenties goed tot hun recht komen. Wil je de geluidsweergave controleren? Dankzij de low pass en gain knoppen stem je de basweergave af op de akoestiek van je kamer. Zo integreert de subwoofer feilloos met je home cinema set.

€ 649.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch SPL 100 Subwoofer Zwart
Product
 

Monitor Audio Monitor C150 (per stuk)

 • De Monitor C150 is de center speaker voor de Monitor home cinema set. Dankzij de dubbele mid-range drivers en de 25 mm tweeter creëert deze speaker goed verstaanbare dialogen. Deze speaker past dankzij het compacte formaat op een meubelstuk of plank. Doordat de behuizing gesloten is, plaats je de speaker ook zonder problemen tegen een muur aan. In combinatie met de Monitor 50 of 100, de 200 of 300 en de MRW-10 heb je de ideale opstelling om van je films en series te genieten.

€ 179.99

Naar Coolblue

Hifi speakers Monitor Audio Monitor Audio Monitor C150 (per stuk)
Product
 

Bowers Wilkins 603 Zwart (per stuk)

 • Verbeter het geluid in je woonkamer met de Bowers & Wilkins 603 zuilspeaker. Deze zuilspeaker is zwaar in gewicht en heeft een tweeter die door gel van het voorfront losgekoppeld is. Hierdoor worden trillingen in de speaker geneutraliseerd en blijft je muziek gedetailleerd en onvervormd. Het 3 weg ontwerp heeft naast een tweeter ook een middentoon driver en een woofer. Zo produceert de zuilspeaker een krachtig geluid. Wil je meer uit het geluid halen? Gebruik dan 2 zuilspeakers in combinatie met een center speaker en 2 achterspeakers voor een surround sound.

€ 799.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins 603 Zwart (per stuk)
Product
 

Bowers Wilkins 603 Wit (per stuk)

 • Verbeter het geluid in je woonkamer met de Bowers & Wilkins 603 zuilspeaker. Deze zuilspeaker is zwaar in gewicht en heeft een tweeter die door gel van het voorfront losgekoppeld is. Hierdoor worden trillingen in de speaker geneutraliseerd en blijft je muziek gedetailleerd en onvervormd. Het 3 weg ontwerp heeft naast een tweeter ook een middentoon driver en een woofer. Zo produceert de zuilspeaker een krachtig geluid. Wil je meer uit het geluid halen? Gebruik dan 2 zuilspeakers in combinatie met een center speaker en 2 achterspeakers voor een surround sound.

€ 799.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Bowers Wilkins Bowers Wilkins 603 Wit (per stuk)
Product
 

Klipsch RP 500M (per paar)

 • De Klipsch RP-500M is een set passieve 5,25 inch boekenplank speakers voor in een kleine kamer. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. Plaats de speaker naast je televisie en geniet van gedetailleerd geluid wanneer je naar films kijkt of naar muziek luistert. Dankzij het ontwerp van de klankkast rondom de tweeter verplaatsen de hoge frequenties zich gericht naar je luisterpositie. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat je alle nuances in de hoge frequenties eenvoudig waarneemt.

€ 549.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 500M (per paar)
Product
 

Klipsch R 610 F (per stuk)

 • De Klipsch R-610F is een passieve zuilspeaker met een 6,5 inch woofer voor in een middelgrote woonkamer. De losgekoppelde titanium tweeter produceert een gedetailleerd geluid. Dit betekent dat je alle nuances in de hoge tonen waarneemt en geen last hebt van ongewenste bijgeluiden. De vorm van de klankkast rondom de tweeter zorgt ervoor dat de hoge tonen eenvoudig richting je gehoor bewegen. Hierdoor is de kans dat je reflecties via de muur waarneemt minimaal.

€ 299.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch R 610 F (per stuk)
Product
 

Klipsch RP 404C (per stuk)

 • De Klipsch RP-404C is een center speaker voor in een kleine of middelgrote huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. De speaker plaats je voor de televisie waardoor de 4 inch woofers (4x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de tweeter. Dit zorgt ervoor dat de hoge frequenties goed hoorbaar zijn.

€ 439.00

Naar Coolblue

Hifi speakers Klipsch Klipsch RP 404C (per stuk)
Product