Toorx SRX 300

 • Met de Toorx SRX-300 spinningfiets doe je een interactieve thuistraining, waarbij je ook je hartslag eenvoudig bijhoudt. Het toestel heeft namelijk een ingebouwde hartslagmeter, die dankzij de meegeleverde borstband continu jouw hartslag meet. Daarnaast maakt de spinbike via Bluetooth verbinding met je telefoon of tablet, die je op de tablethouder kan neerzetten. Zo train je interactief met applicaties zoals iConsole+ of Kinomap. De SRX-300 heeft een LCD kleurenscherm dat je belangrijkste trainingsgegevens toont. Zo zie je onder andere je snelheid, afstand, calorieverbruik en hartslag. Door de SPD pedalen draag je gewoon fietsschoenen tijdens de workout. Het zadel is 2 kanten op verstelbaar voor een comfortabele zithouding.

€ 899.00

Naar Coolblue

Hometrainers Toorx Fitness Toorx SRX 300
Product
 

Flow Fitness Perform B3i

 • Als fanatieke sporter die zeker 3 keer in de week een goede workout doet, kies je voor de Flow Fitness Perform B3i hometrainer. Dit stevige toestel is zeer stabiel en kan een hoog gebruikersgewicht van 150 kilogram aan. Hij heeft een lage startsnelheid, kleine stappen in weerstandsniveaus en een lage instap aan de voorzijde. Hierdoor is hij ook zeer geschikt voor ouderen of revaliderende sporters. Bij het overzichtelijke display zit een handige draaiknop waarmee je eenvoudig jouw voorkeuren instelt. Zo kies je 1 van de 24 trainingsprogramma's, maar stel je ook zelf 4 eigen trainingsprogramma's samen. Bovendien is het apparaat te koppelen aan verschillende applicaties voor een interactieve training. Je hartslag meten tijdens het fietsen? Gebruik dan de ingebouwde sensoren op het stuur.

€ 999.00

Naar Coolblue

Hometrainers Flow Fitness Flow Fitness Perform B3i
Product
 

BH Fitness i.Air Mag HIIT

 • Wanneer je graag trainingen op hoge intensiteit afwisselt met wat lichtere trainingen, kies je voor de BH BH Fitness i.Air Mag HIIT spinningfiets. Dit apparaat gebruikt een unieke combinatie van luchtweerstand en magnetische weerstand, voor een zeer gevarieerd trainingsaanbod. HIIT staat voor high intensity interval trainingen. De luchtweerstand, die zwaarder wordt naarmate je intensiever beweegt, is hier zeer geschikt voor. Het is daarnaast mogelijk om het toestel voor een standaard spinningsessie te gebruiken, door hem aan een interactieve applicatie op je telefoon of tablet te koppelen. Een ingebouwd plateau is dan handig voor het neerzetten van je tablet. De i.Air Mag HIIT is gemaakt van stevige materialen, waardoor hij geschikt is voor gebruik in de fitness studio.

€ 1399.00

Naar Coolblue

Hometrainers BH Fitness BH Fitness i.Air Mag HIIT
Product
 

Schwinn 130i

 • De Schwinn 130i is een hometrainer met instelbare gebruikersprofielen, zodat je hem met meerdere gezinsleden prettig gebruikt. Je kiest uit 22 vooraf ingestelde trainingsprogramma's, waarvan 8 op hartslag. Het apparaat meet die hartslag via de ingebouwde sensor op het stuur. Op het dubbele LCD scherm zie je jouw trainingsprogramma en de belangrijkste trainingsgegevens, waaronder je snelheid en afgelegde afstand. Je sluit je muziekspeler, telefoon of tablet aan via de USB poort bij het display. Zo luister je tijdens de workout naar je eigen muziek of kijk je een trainingsvideo. Zowel het stuur als het zadel is verstelbaar voor een comfortabele zithouding. De ingebouwde ventilator met 3 standen biedt de nodige verkoeling wanneer je tot het uiterste gaat. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Schwinn 130i in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 30 minuten

€ 499.00

Naar Coolblue

Hometrainers Schwinn Schwinn 130i
Product
 

Toorx SRX 700

 • De Toorx SRX-700 is een krachtige spinningfiets waarmee je niet alleen fanatiek traint, maar ook je hartslag nauwkeurig in de gaten houdt. Er wordt namelijk een borstband meegeleverd, die direct communiceert met de hartslagmeter in het apparaat. Het is ook mogelijk om verbinding te maken met Bluetooth apps zoals iConsole+ of Kinomap. Gebruik hiervoor de praktische tablethouder aan de voorzijde van het toestel. Gebruik je geen tablet of telefoon voor een interactieve training? Lees dan alle belangrijke trainingsgegevens af van het compacte LCD scherm. De spinbike heeft praktische SPD pedalen, die je met je fietsschoenen aan gebruikt. De straps op de pedalen en het zadel zijn eenvoudig verstelbaar, voor meer fietscomfort.

€ 1199.00

Naar Coolblue

Hometrainers Toorx Fitness Toorx SRX 700
Product
 

NordicTrack S 22i

 • De NordicTrack S22i is een professionele spinbike waarmee je haast onbeperkte indoor trainingsmogelijkheden hebt. Op het stuur van het apparaat zitten speakers, een ventilator en een 22 inch touchscreen scherm, waarop je met iFit interactieve workouts doet of Google Maps routes volgt. Daarnaast stream je live trainingen, waarbij de digitale instructeur de weerstand en hellingshoek van jouw spinbike aanpast. Het scherm geeft jouw trainingsgegevens in duidelijke grafieken weer. Omdat het scherm draaibaar is, doe je er ook een bootcamp of yogasessie mee. De S22i heeft 2 bidonhouders en is geschikt voor racefiets zadels en -pedalen. Zo gebruik je hem ook voor een indoor wielertraining. Er worden 2 dumbbells meegeleverd om tegelijkertijd je armen en schouders te trainen.

€ 2499.00

Naar Coolblue

Hometrainers NordicTrack NordicTrack S 22i
Product
 

NordicTrack S 10i

 • Met de NordicTrack S10i spinningfiets doe jij een studiotraining uit de sportschool, maar dan in je eigen woonkamer. Het professionele apparaat heeft speakers en een interactief, draaibaar touchscreen van 10 inch, waarop je met iFit verschillende workouts instelt of interactieve Google Maps routes rijdt. Bovendien is het mogelijk een live training te volgen, waarbij een digitale fitnessinstructeur de weerstand of de gesimuleerde hellingshoek van jouw spinbike aanpast. Het scherm geeft verschillende trainingsgegevens grafisch weer, zodat je jouw prestaties scherp bijhoudt. De S10i beschikt over 2 bidonhouders en is geschikt voor racefiets zadels en -pedalen, dus gebruik je hem ook voor een indoor wielertraining. Er worden 2 dumbbells meegeleverd om tegelijkertijd je armen en schouders te trainen.

€ 1999.00

Naar Coolblue

Hometrainers NordicTrack NordicTrack S 10i
Product
 

Tunturi FitCycle 30

 • Wanneer je zoekt naar een instapmodel hometrainer met alle belangrijke basisfuncties, kies je voor de Tunturi FitCycle 30. Dit toestel beschikt over een knop onder het stuur, waarmee je eenvoudig de weerstand aanpast terwijl je fietst. Het scherm toont onder andere je afgelegde afstand, snelheid en calorieverbruik. Hierdoor monitor je eenvoudig het verloop van je training. Met de hartslagsensoren op het stuur is het bovendien mogelijk om te trainen in een specifieke hartslagzone. Wanneer je liever ontspannen fietst, gebruik je de tablethouder om een film of serie op je tablet te bekijken. Het zadel van de FitCycle 30 is verstelbaar voor een comfortable fietshouding.

€ 149.00

Naar Coolblue

Hometrainers Tunturi Tunturi FitCycle 30
Product
 

ProForm 225 CSX

 • Haal je afvaldoelen met de ProForm 225 CSX hometrainer. Het apparaat heeft een ingebouwde hartslagsensor, waarmee je op basis van je eigen hartslag optimale trainingen doet om calorieën te verbranden. Volg 1 van de 20 voorgeprogrammeerde workouts, of gebruik de 20 weerstandsniveaus om zelf te bepalen hoe zwaar je trapt. De 225 CSX heeft een ingebouwde ventilator voor verkoeling, zodat je het niet te warm krijgt tijdens het fietsen. Gebruik de tablethouder om een film te kijken terwijl je traint, of neem een iFit abonnement om trainingsvideo's te volgen. Het apparaat is namelijk via Bluetooth aan iFit te koppelen.

€ 349.00

Naar Coolblue

Hometrainers ProForm ProForm 225 CSX
Product
 

Tunturi FitRace 40 HR

 • De Tunturi FitRace 40 HR is een spinningfiets waarmee je als gevorderde fietser een uitdagende training doet. Op het overzichtelijke display zie je de tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. De pedalen hebben toeclips aan 1 kant en SPD aan de andere kant,dus gebruik je de spinner ook met je fietsschoenen. Je verstelt de weerstand handmatig op de remunit. Omdat het zadel verstelbaar is pas je de houding waarin je fietst eenvoudig aan. De FitRace 40 HR is geschikt voor gebruik door mensen met een gewicht van maximaal 135 kilogram. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Tunturi FitRace 40 HR in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 379.00

Naar Coolblue

Hometrainers Tunturi Tunturi FitRace 40 HR
Product
 

Tunturi FitRace 30

 • De Tunturi FitRace 30 is een instapmodel spinningfiets waarmee je als beginner of gevorderde fietser prettig aan je conditie werkt. Het display toont je tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. Hierdoor zie je overzichtelijk je trainingsniveau. Je verstelt de weerstand handmatig op de remunit. Omdat het zadel verstelbaar is pas je de houding waarin je fietst eenvoudig aan. De FitRace 30 is geschikt voor gebruik door mensen met een gewicht van maximaal 135 kilogram. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Tunturi FitRace 30 in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 299.00

Naar Coolblue

Hometrainers Tunturi Tunturi FitRace 30
Product
 

ProForm 210i CSX Ergometer

 • Word weer fit dankzij de ProForm 210i CSX Ergometer. De hometrainer heeft namelijk een ergometerfunctie waarmee je heel specifiek kunt trainen op basis van de kracht die je levert. Dit betekent dat je precies weet hoe hard je traint waardoor je overbelasting voorkomt. Gebruik de console om met behulp van een van de 16 trainingsprogramma's doelgericht te trainen. Zwaarder of lichter trainen? Door te schakelen tussen de 16 weerstandniveaus bepaal je zelf de intensiteit van je workout. De ProForm hometrainer is daarnaast uitgerust met een tablethouder boven het scherm. Zo kijk je tijdens het sporten ook naar je favoriete serie zonder dat je je trainingsresultaten mist. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de ProForm 210i CSX Ergometer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 269.00

Naar Coolblue

Hometrainers ProForm ProForm 210i CSX Ergometer
Product
 

Tunturi Endurance E80

 • Met de Tunturi Endurance E80 bereik jij elk fitnessdoel. Deze hometrainer heeft 43 trainingsprogramma's en 58 weerstandniveaus. De trainingsprogramma's zijn onderverdeeld in een wattageprogramma, een hartslagprogramma en gewone trainingsprogramma's. Daarnaast heb je ook nog 3T-Road programma's die je levensechte beelden geven zodat het lijkt alsof je in de natuur fietst. Met de 5 T-Rise programma's simuleer je verschillende routes waar de helling automatisch wordt aangepast aan de berg die je beklimt. Kijk je toch liever naar iets anders tijdens je training? Zet dan je tablet op de tablethouder en kijk naar een serie. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Tunturi Endurance E80 in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 75 minuten

€ 1149.00

Naar Coolblue

Hometrainers Tunturi Tunturi Endurance E80
Product
 

Tunturi FitCycle 50i Ergometer

 • De Tunturi FitCycle 50i Ergometer is een instapmodel hometrainer waarmee je jouw conditie opbouwt en verbetert. Met 20 trainingsprogramma's wissel je gemakkelijk tussen verschillende trainingen. Wanneer de trainingen te licht of te zwaar zijn pas je ze eenvoudig aan door het weerstandniveau goed te zetten. Met 32 weerstandniveaus heb je genoeg keuze. Wil je nog doelgerichter trainen? Gebruik dan de ergometer functie. Deze meet het wattage waarmee je traint, waardoor je precies weet hoeveel kracht je levert. Op het display zie je tijdens je training de snelheid, tijd, afstand, calorieverbranding en hartslag. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Tunturi FitCycle 50i Ergometer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 299.00

Naar Coolblue

Hometrainers Tunturi Tunturi FitCycle 50i Ergometer
Product
 

Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer

 • Revalideer van een blessure en verbeter je conditie met de Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer. De hometrainer heeft maar liefst 20 trainingsprogramma's en 32 weerstandniveaus. Hierdoor bouw je in kleine stapjes je fitheid op. De console op het stuur geeft een overzicht van je trainingswaarden. Met de handpulssensoren op het stuur wordt je hartslag gemeten. Al je trainingswaarden zie je vervolgens terug in een overzicht op het scherm. Heb je geen behoefte aan het zien van je trainingsgegevens? Maak dan gebruik van de tablethouder op het display. Zo kijk jij tijdens de training naar je favoriete serie of film. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 40 minuten

€ 449.00

Naar Coolblue

Hometrainers Flow Fitness Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer
Product
 

Assault Airbike

 • Met de Assault Airbike train je je hele lichaam. Het apparaat is een kruising tussen een hometrainer en crosstrainer. Hierdoor moet zowel je bovenlichaam als onderlichaam kracht zetten. De Airbike maakt gebruik van luchtweerstand. Dit betekent dat je zelf de weerstand bepaalt. Hoe meer kracht je levert, hoe groter de weerstand is. Hierdoor is je training tot 2,5 keer intensiever dan op andere fitnessapparaten. De Assault Airbike is geschikt voor high intensity interval trainingen en CrossFit-trainingen. De Airbike heeft al 2 voorgeprogrammeerde trainingen, maar het is ook mogelijk om je eigen training te maken. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Assault Airbike in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 30 minuten

€ 999.00

Naar Coolblue

Hometrainers Assault Bike Assault Airbike
Product
 

Nautilus U628 Ergometer

 • Daag jezelf elke training opnieuw uit. Met de Nautilus U628 beschik je over 29 trainingsprogramma's waarmee je effectief en snel je sportieve doelen bereikt. Maak bijvoorbeeld gebruik van een hartslagprogramma of stel je eigen intervalprogramma samen om effectief en op je eigen manier te trainen. Verstel voor de start van je training je zadel en stuur om de juiste houding aan te nemen en comfortabel te fietsen. Train jij graag een tandje zwaarder? Met 32 weerstandniveaus kun jij het jezelf zo lastig mogelijk maken. Koppel de U628 Ergometer via Bluetooth met uw smartphone of tablet en maak gebruik van de gratis vernieuwde Nautilus Trainer app om vele awards te behalen en gemotiveerd te blijven. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Nautilus U628 Ergometer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 799.00

Naar Coolblue

Hometrainers Nautilus Nautilus U628 Ergometer
Product
 

Nautilus U626

 • Met de Nautilus U626 voltooi je binnenshuis een realistische fietstraining. De ventilator met 3 standen simuleert tegenwind en biedt verkoeling tijdens het sporten. Je koppelt het apparaat aan verschillende Bluetooth apps, waaronder RideSocial. Hiermee fiets je online tegen je vrienden, op echte locaties over de hele wereld. De hometrainer biedt daarnaast 29 trainingsprogramma's en de mogelijkheid om op hartslag te trainen. Na een zware inspanning bekijk je in de Nautilus Trainer 2 applicatie je trainingsgegevens. Tijdens de training zelf toont het overzichtelijke scherm je de belangrijkste gegevens, waaronder je snelheid en calorieverbruik. Met het verstelbare zadel zorg je dat je comfortabel op de hometrainer zit. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Nautilus U626 in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 699.00

Naar Coolblue

Hometrainers Nautilus Nautilus U626
Product
 

VirtuFit Etappe 1

 • Wil je jezelf uitdagen op conditioneel gebied, maar weet je jezelf soms niet te motiveren? Met de Virtufit Etappe 1 heb jij elke keer weer een nieuwe, zware training. Zo heb je een spinningles van 1 uur, 2 zwaardere lessen van 30 minuten en een hometrainer les. De coach motiveert je om door te gaan en je krijgt ook weer nieuwe ideeën voor eigen trainingen. Het zadel stel je gemakkelijk in en heeft een extra lange zadelstang voor lange mensen. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de VirtuFit Etappe 1 in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 399.00

Naar Coolblue

Hometrainers VirtuFit VirtuFit Etappe 1
Product
 

Tunturi Competence F40

 • Met de Tunturi Competence F40 verveel je je niet. De hometrainer heeft 19 trainingsprogramma's die aansluiten bij verschillende doelen. Ben je een beginnende sporter dan ga je voor 1 van de 4 beginner programma's. Wil je meer uitdaging kies je voor 1 van de 4 gevorderde programma's. Wil je doelgericht trainen? Kies dan voor 1 van de 4 hartslag programma's zodat je in een bepaalde hartslagzone kan trainen. Op het scherm zie je de tijd, snelheid, calorieverbruik en je hartslag. De hometrainer is te verbinden met je smartphone, zodat je je voortgang gemakkelijk bijhoudt. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Tunturi Competence F40 in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 60 minuten

€ 499.00

Naar Coolblue

Hometrainers Tunturi Tunturi Competence F40
Product
 

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer

 • De Virtufit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Met de ergometer functie zie je precies het wattage waar je op traint. Ook voor mensen die revalideren is de ergometer een fijne keuze. Het verstelbare stuur en zadel zorgen ervoor dat je in de juiste houding zit. Om je doelen nog beter te bereiken maak je gebruik van 1 van de 24 trainingsprogramma's. Zo train je de ene dag op je hartslag en de training daarna meer op conditie. Wanneer je deze voorgeprogrammeerde programma's nog meer wil personaliseren, pas je de weerstand gemakkelijk aan. De hometrainer heeft 32 weerstandniveaus. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 449.00

Naar Coolblue

Hometrainers VirtuFit VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer
Product
 

ProForm Tour de France 5.0i Ergometer

 • Als je geen zin hebt om buiten te trainen, dan is de ProForm Tour de France 5.0i Ergometer Spinbike de oplossing. Deze spinningfiets heeft 24 voorgeprogrammeerde oefeningen en 26 weerstandniveaus zodat je ook binnenshuis genoeg uitdaging op de fiets hebt. Net als op een echte wielrenfiets zitten er knoppen op het handvat van de rem. Zo kies je gemakkelijk een programma en weerstandsniveau naar wens. Met de automatische hellingshoek voelt het klimmen natuurlijk aan. Iedere fietsroute kan van -20% tot 20% waardoor je het stijgen en dalen tijdens een etappe goed traint. Dankzij het Silent Magnetic Resistance-systeem rijdt de fiets soepel en stil. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de ProForm Tour de France 5.0i Ergometer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 60 minuten

€ 1799.00

Naar Coolblue

Hometrainers ProForm ProForm Tour de France 5.0i Ergometer
Product
 

Schwinn IC2 Indoor Cycle

 • Met de Schwinn IC2 Indoor Cycle word jij fit. Met de traploze weerstand maak jij elke training zo zwaar als je wil. Verstel voor je gaat zitten eerst het zadel en het stuur, zodat je een comfortabele en goede fietshouding hebt. Je voeten zet je in de verstelbare toe-clips zodat je goed kracht levert. Het display toont de tijd, afstand, calorieverbruik en snelheid. Op het stuur zit een houder voor je smartphone of MP3-speler. Gaat opeens de deurbel terwijl je net hard aan het sprinten bent? Geen probleem. De noodstop drukt het vilt volledig tegen het vliegwiel waardoor de IC2 Indoor Cycle gelijk stil staat. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Schwinn IC2 Indoor Cycle in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 479.00

Naar Coolblue

Hometrainers Schwinn Schwinn IC2 Indoor Cycle
Product
 

Crossmaxx Air Bike PRO

 • De Crossmaxx Air Bike PRO is een airbike waarmee je je hele lichaam traint. Een airbike is een combinatie van een hometrainer en een crosstrainer, dus gebruik je zowel je bovenlichaam als je onderlichaam. Het apparaat gebruikt luchtweerstand. Hierdoor wordt de weerstand groter wanneer je zelf meer kracht zet. Zo is je training intensiever en 2,5 keer zo effectief als met andere fitnessapparaten. De airbike heeft een groot LCD scherm met 8 verschillende workouts. Daarnaast stel je eenvoudig je eigen training in. Dankzij het verstelbare zadel, de anti-slip pedalen en transportwielen is de Air Bike PRO zeer gebruiksvriendelijk. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Crossmaxx Air Bike PRO in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 1149.00

Naar Coolblue

Hometrainers Crossmaxx Crossmaxx Air Bike PRO
Product
 

DC Athletics Stelvio

 • Met de DC Athletics Stelvio werk je aan je conditie. De stuur- en zadelhoogte is zowel verticaal als horizontaal aan te passen, zodat je een comfortabele houding hebt tijdens je training. Met 18 weerstandniveaus bepaal je zelf hoe zwaar je je training maakt. De spinningfiets heeft een vliegwiel van 18 kilo waardoor je stabiel zit. Op het overzichtelijke display lees je de snelheid, tijd, afstand, rotaties per minuut en calorieverbranding van je training af. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de DC Athletics Stelvio in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 499.00

Naar Coolblue

Hometrainers DC Athletics DC Athletics Stelvio
Product
 

Kettler Ergo C10

 • De Kettler Ergo C10 is een hometrainer met 15 trainingsprogramma's. Het trainingssysteem maakt gebruik van personal coaching programma's zoals een HIT-training, challenge-training en een conditietest. Bij de challenge-training train je tegen je vorige prestaties. De hometrainer is een ergometer, wat betekent dat je op wattage traint. Dit houdt in dat je precies aangeeft hoeveel weerstand je wil hebben. Hierdoor heeft het fitnessapparaat 75 verschillende weerstandniveaus. In het systeem van de Ergo C10 is het mogelijk om vier verschillende gebruikers toe te voegen en daarbij hun persoonlijke gegevens. De trainingsgegevens kunnen ook individueel per persoon opgeslagen worden. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Kettler Ergo C10 in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 60 minuten

€ 829.00

Naar Coolblue

Hometrainers Kettler Kettler Ergo C10
Product
 

DC Athletics Ventoux

 • Jezelf elke training uitdagen zonder dat het hele huis meegeniet? De DC Athletics Ventoux heeft een stille aandrijving waardoor hij bijna geen geluid maakt. De stuur- en zadelhoogte is zowel verticaal als horizontaal aan te passen, zodat je een comfortabele houding hebt tijdens je training. De spinningfiets heeft een vliegwiel van 20 kilo waardoor je stabiel zit. Op het overzichtelijke display lees je de snelheid, tijd, afstand, rotaties per minuut en calorieverbranding van je training af. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de DC Athletics Ventoux in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 45 minuten

€ 599.00

Naar Coolblue

Hometrainers DC Athletics DC Athletics Ventoux
Product
 

VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Tablethouder

 • Met de Virtufit Opvouwbare Hometrainer train je eenvoudig vanuit huis zonder dat het veel ruimte inneemt. Het apparaat is gemakkelijk in te klappen en past daarna prima in de kast. Je stelt de hometrainer handmatig in op een van de 8 weerstandniveaus. Tijdens het fietsen zie je de trainingsgegevens zoals snelheid, calorieverbruik en afstand op het display. Je ziet, als je dit wilt, ook continu je hartslag. Via de handpulssensoren in het stuur zie jij precies in welke zone je traint. Wil je genieten van een filmpje tijdens het fietsen? Plaats dan je tablet op de tablethouder. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de VirtuFit Opvouwbare Hometrainer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 30 minuten

€ 163.99

Naar Coolblue

Hometrainers VirtuFit VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Tablethouder
Product
 

Tunturi Cardio Fit E35 Ergometer

 • Heb jij specifieke sportdoelen? Met de Tunturi Cardio Fit E35 Ergometer is elke training inzichtelijk. Doordat je traint op wattage, is het mogelijk precies in te stellen hoeveel kracht je levert. De hometrainer heeft 12 trainingsprogramma's en 16 weerstandniveaus, waarmee je jezelf elke training opnieuw uitdaagt. Je trainingsresultaten lees je gemakkelijk af van het display. Deze geeft je je tijd, snelheid, calorieverbruik, wattage en afstand weer. De Tablethouder waar de iPad op staat is een optie en zit niet standaard bij de levering. Montage, zo gepiept Ben je benieuwd hoe je de Tunturi Cardio Fit E35 Ergometer in elkaar zet? Bekijk dan de handleiding . De handleiding wordt uiteraard ook bij het apparaat meegeleverd. Aantal personen nodig voor montage: 2 personen Gemiddelde montagetijd: 30 minuten

€ 239.00

Naar Coolblue

Hometrainers Tunturi Tunturi Cardio Fit E35 Ergometer
Product