NewStar S300 Vloer Standaard Anti Diefstal Universele Tablet

  • Met de NewStar Vloer Standaard Anti-Diefstal tablethouder toon je tablets op een beurs of in een winkel, op een veilige manier. Dankzij het slotje is de tablet namelijk alleen met een sleutel te verwijderen. De vloerstandaard is ideaal als er geen bureau, plafond of wand in de buurt is om de tablet aan te bevestigen. De tablet zelf is 90 graden te draaien en te kantelen, zodat je altijd de juiste hoek vindt. Oplaadkabels werk je netjes weg in de standaard, zodat de opstelling er opgeruimd uitziet. Deze houder is geschikt voor de Apple iPad (2de, 3de en 4de generatie), de iPad Air en de iPad Pro.

€ 199.95

Naar Coolblue

Houders voor tablets NewStar NewStar S300 Vloer Standaard Anti Diefstal Universele T
Product
 

Brodit Universele Autohouder voor Tablets 14 19,5 centimeter

  • Met de Brodit Universele autohouder voor tablets maak je elke tablet met een hoogte tussen de 14 en 19,5 centimeter vast aan de voorstoel. Zo kijken je kinderen op de achterbank een filmpje via de tablet en kan jij je volledig op de weg concentreren. Dankzij het draaimechanisme zet je de tablet gemakkelijk in een andere hoek, om bijvoorbeeld twee kinderen tegelijk te laten kijken of de weerspiegeling van zonlicht te verminderen. Je bevestigt de tablet in een clip en die maak je gemakkelijk vast aan de houder en ook net zo snel weer los. Handig als je onderweg naar Zuid-Frankrijk even een stop maakt en je de tablet niet in de auto wilt achterlaten. Let op: voor de tablethouder geldt dat de ruimte tussen de stangen van de hoofdsteun maximaal 9,5 centimeter mag zijn. De buitenmaat (de ruimte tussen de buitenkanten van de stangen) mag maximaal 21,1 centimeter zijn. De houder zelf is geschikt voor alle tablets met een hoogte (hiermee bedoelen we de korte kant) tussen de 14 en 19,5 centimeter en dikte van maximaal 2,5 centimeter. Houd er rekening mee dat een hoesje je tablet iets dikker maakt. Is jouw tablet kleiner of groter? Ook daar hebben we modellen voor: Bekijk de Brodit Autohouder voor tablets tussen de 12 en 15 centimeter. Bekijk de Brodit Autohouder voor tablets tussen de 18 en 23 centimeter.

€ 127.95

Naar Coolblue

Houders voor tablets Brodit Brodit Universele Autohouder voor Tablets 14 19,5 centi
Product
 

NewStar S100 Vloer Standaard Anti Diefstal Universele Tablet

  • Met de NewStar Vloer Standaard Anti-Diefstal tablethouder toon je tablets op een beurs of in een winkel, op een veilige manier. Dankzij het slotje is de tablet namelijk alleen met een sleutel te verwijderen. De hoogte van de standaard is verstelbaar: tussen de 94 en 113 centimeter. De vloerstandaard is ideaal als er geen bureau, plafond of wand in de buurt is om de tablet aan te bevestigen. Oplaadkabels werk je netjes weg in de standaard, zodat de opstelling er opgeruimd uitziet. Het paneel is in breedte verstelbaar en daardoor geschikt voor de meeste tablets van 9,7 en 10,1 inch.

€ 129.95

Naar Coolblue

Houders voor tablets NewStar NewStar S100 Vloer Standaard Anti Diefstal Universele T
Product
 

NewStar S200 Vloer Standaard Anti Diefstal Universele Tablet

  • Met de NewStar Vloer Standaard Anti-Diefstal tablethouder toon je tablets op een beurs of in een winkel, op een veilige manier. Dankzij het slotje is de tablet namelijk alleen met een sleutel te verwijderen. De hoogte van de standaard is verstelbaar: tussen de 63 en 108 centimeter. De vloerstandaard is ideaal als er geen bureau, plafond of wand in de buurt is om de tablet aan te bevestigen. De tablet zelf is te draaien en kantelen, zodat je altijd de juiste hoek vindt. Oplaadkabels werk je netjes weg in de standaard, zodat de opstelling er opgeruimd uitziet. Het paneel is in breedte verstelbaar en daardoor geschikt voor de meeste tablets van 9,7 en 10,5 inch. Deze houder is geschikt voor tablets met deze afmetingen: Breedte tablet: tussen de 134 en 197 millimeter Hoogte tablet: tussen de 196 en 270 millimeter

€ 179.95

Naar Coolblue

Houders voor tablets NewStar NewStar S200 Vloer Standaard Anti Diefstal Universele T
Product
 

Brodit Universele Autohouder voor Tablets 18 23 centimeter

  • Met de Brodit Universele autohouder voor tablets maak je elke tablet met een hoogte tussen de 18 en 23 centimeter vast aan de voorstoel. Zo kijken je kinderen op de achterbank een filmpje via de tablet en kan jij je volledig op de weg concentreren. Dankzij het draaimechanisme zet je de tablet gemakkelijk in een andere hoek, om bijvoorbeeld twee kinderen tegelijk te laten kijken of de weerspiegeling van zonlicht te verminderen. Je bevestigt de tablet in een clip en die maak je gemakkelijk vast aan de houder en ook net zo snel weer los. Handig als je onderweg naar Zuid-Frankrijk even een stop maakt en je de tablet niet in de auto wilt achterlaten. Let op: voor de tablethouder geldt dat de ruimte tussen de stangen van de hoofdsteun maximaal 9,5 centimeter mag zijn. De buitenmaat (de ruimte tussen de buitenkanten van de stangen) mag maximaal 21,1 centimeter zijn. De houder zelf is geschikt voor alle tablets met een hoogte (hiermee bedoelen we de korte kant) tussen de 18 en 23 centimeter en dikte van maximaal 2,5 centimeter. Houd er rekening mee dat een hoesje je tablet iets dikker maakt. Is jouw tablet kleiner? Ook daar hebben we modellen voor: Bekijk de Brodit Autohouder voor tablets tussen de 12 en 15 centimeter. Bekijk de Brodit Autohouder voor tablets tussen de 14 en 19,5 centimeter.

€ 127.95

Naar Coolblue

Houders voor tablets Brodit Brodit Universele Autohouder voor Tablets 18 23 centime
Product
 

NewStar D300 Bureau Standaard Tablethouder Wit

  • Gebruik de NewStar Anti-Diefstal tablethouder om een iPad in bijvoorbeeld een winkel of op een beurs te tonen aan klanten. Dankzij het slot kan de tablet niet zonder sleutel uit de houder worden gehaald. De houder zelf is eenvoudig te draaien en kantelen, zodat je de iPad vanuit alle hoeken kan bekijken. Binnen de houder is ruimte voor het wegwerken van een oplaadkabel, zodat de opstelling er opgeruimd uitziet. Let op: Deze houder is geschikt voor de Apple iPad (2de, 3de en 4de generatie), Apple iPad Air/Air 2 en de Apple iPad Pro.

€ 119.95

Naar Coolblue

Houders voor tablets NewStar NewStar D300 Bureau Standaard Tablethouder Wit
Product
 

Brodit Universele Autohouder voor Tablets 12 15 centimeter

  • Met de Brodit Universele autohouder voor tablets maak je elke tablet met een hoogte tussen de 12 en 15 centimeter vast aan de voorstoel. Zo kijken je kinderen op de achterbank een filmpje via de tablet en kan jij je volledig op de weg concentreren. Dankzij het draaimechanisme zet je de tablet gemakkelijk in een andere hoek, om bijvoorbeeld twee kinderen tegelijk te laten kijken of de weerspiegeling van zonlicht te verminderen. Je bevestigt de tablet in een clip en die maak je gemakkelijk vast aan de houder en ook net zo snel weer los. Handig als je onderweg naar Zuid-Frankrijk even een stop maakt en je de tablet niet in de auto wilt achterlaten. Let op: voor de tablethouder geldt dat de ruimte tussen de stangen van de hoofdsteun maximaal 9,5 centimeter mag zijn. De buitenmaat (de ruimte tussen de buitenkanten van de stangen) mag maximaal 21,1 centimeter zijn. De houder zelf is geschikt voor alle tablets met een hoogte (hiermee bedoelen we de korte kant) tussen de 12 en 15 centimeter en dikte van maximaal 2,5 centimeter. Houd er rekening mee dat een hoesje je tablet iets dikker maakt. Is jouw tablet groter? Ook daar hebben we modellen voor: Bekijk de Brodit Autohouder voor tablets tussen de 14 en 19,5 centimeter. Bekijk de Brodit Autohouder voor tablets tussen de 18 en 23 centimeter.

€ 127.95

Naar Coolblue

Houders voor tablets Brodit Brodit Universele Autohouder voor Tablets 12 15 centime
Product
 

Wahoo Desk

  • De in hoogte verstelbare Wahoo Desk plaats je voor je (Wahoo) fietstrainer. Op de desk zet je je laptop, tablet en telefoon voor je neus; al je parameters binnen handbereik. Zo mis je dus geen enkele hartslag, wattage of kilometer en kom jij piekfijn op je gewenste niveau. Bovendien komt er geen zweetdruppel op je apparatuur, want deze desk heeft handige wieltjes zodat je hem gemakkelijk voor- of achteruit verplaatst.

€ 279.99

Naar Coolblue

Houders voor tablets Wahoo Fitness Wahoo Desk
Product