Arlo PRO 2 (uitbreiding)

 • Breid je set Arlo Pro 2 ip-camera's uit met deze losse camera. Koppel deze bewakingscamera aan je bestaande basisstation en bewaak dag en nacht een extra locatie in of rondom je huis. Met de Full HD resolutie zie je meer details en zoom je in op situaties die verder van de camera plaatsvinden. Voorzie de camera van stroom met een batterij en plaats hem overal waar je ontvangst hebt van het basisstation óf sluit de wifi camera aan op netstroom. In het laatste geval neemt de camera niet alleen op bij beweging of geluid, maar maak je 24 uur per dag opnames van je huis of kantoor.

€ 249.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo PRO 2 (uitbreiding)
Product
 

Arlo by Netgear PRO Five Pack

 • Weet dag en nacht wat in en om je huis gebeurt dankzij het Arlo by Netgear PRO beveiligingssysteem met 5 wifi camera's. Je verbindt het basisstation uit de Arlo serie rechtstreeks met je router. Doordat de PRO's werken op een accu, heb je geen snoeren of stroompunten nodig in de buurt van je camera's. Hierdoor verplaats je de draadloze camera's eenvoudig. Met de meegeleverde magnetische dome mount hang je bijvoorbeeld de camera uit de babykamer tijdens je vakantie aan de voordeur. De Arlo by Netgear PRO informeert je bij beweging of geluid in de app op je telefoon. Laat de camera's automatisch weten of je thuis bent via geofencing. Zo weet het systeem precies wanneer hij moet opnemen. Via het Arlo by Netgear basisplan kijk je opnames tot 7 dagen terug. Gemaakte opnames deel je eenvoudig met je vrienden.

€ 889.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO Five Pack
Product
 

Foscam C1 Zwart Duo Pack

 • Met de Foscam C1 Duopack heb je direct 2 ip-camera's in huis die dag en nacht je huis in de gaten houden. Gebruik de camera als babyfoon, of als beveiligingscamera als je niet thuis bent. Kijk en luister - waar en wanneer je maar wilt - live mee met een app op je smartphone. Wordt er beweging of geluid gedetecteerd als je niet thuis bent, dan krijg je ook een melding van die app. Beelden kun je bewaren op een microSD kaart, in de cloud (betaald) of op een NAS om ze later terug te kijken. Zo weet je precies wat er gebeurt als je niet thuis bent

€ 107.00

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam C1 Zwart Duo Pack
Product
 

EZVIZ C3A Duo Pack met basisstation

 • Houd dag en nacht 2 plekken in of rond je huis in de gaten met het Ezviz C3A Duo Pack. Dankzij de ingebouwde batterij is deze camera volledig draadloos. Zo plaats je hem overal waar je nog ontvangst hebt van het meegeleverde basisstation. Hang bijvoorbeeld een camera aan je schuur zonder dat je stroom- of netwerkkabels hoeft te trekken. Dankzij het magnetische ophangsysteem, ben je bovendien extra flexibel. Doordat de camera's waterdicht zijn verplaats je deze eenvoudig van binnen naar buiten of andersom. Je bekijkt de beelden live via de Ezviz app en je bewaart deze vervolgens op een sd-kaart of in de cloud. De batterij gaat met gemiddeld gebruik zo'n 3 maanden mee.

€ 399.99

Naar Coolblue

IP camera`s Ezviz EZVIZ C3A Duo Pack met basisstation
Product
 

Ezviz C3A

 • De Ezviz C3A is een ip-camera die je dankzij de ingebouwde batterij eenvoudig overal plaatst. Doordat je de camera met internet verbindt via wifi en geen stroomkabel nodig hebt, is de ip-camera volledig draadloos. De camera is waterdicht, waardoor je hem zowel binnen als buiten plaatst. Dankzij het magnetische ophangsysteem, ben je bovendien flexibel. Je verplaatst de camera daardoor eenvoudig van buiten naar binnen. Precies waar je hem nodig hebt. Met de brede kijkhoek houd je bovendien een groot deel van je kamer of achtertuin in de gaten. Je bekijkt de beelden live via de Ezviz app en je bewaart deze vervolgens op een sd-kaart of in de cloud. De batterij gaat met gemiddeld gebruik zo'n 3 maanden mee.

€ 169.99

Naar Coolblue

IP camera`s Ezviz Ezviz C3A
Product
 

Gigaset Smart Home Alarm Smartcamera

 • De Gigaset Smart Home Smartcamera is een extra toevoeging voor je Gigaset Smart Home Alarmsysteem (S, M en L). De IP-camera beschikt over een 1024 x 720 pixel beeldkwaliteit. Via de app op je smartphone (iOS en Android) zie je precies wat er bij jou thuis gebeurt wanneer je er niet bent. Uiteraard is het ook handig om je huisdieren op afstand in de gaten te houden.

€ 159.00

Naar Coolblue

IP camera`s Gigaset Gigaset Smart Home Alarm Smartcamera
Product
 

Somfy Indoor Camera

 • Kijk vanaf elke locatie live mee bij je thuis met de Somfy Indoor Camera. De camera is voorzien van een privacy shutter waardoor, op het moment dat jij je huis binnenkomt, de camera letterlijk sluit. Privacy gegarandeerd dus. De camera is voorzien van infraroodsensoren welke beweging detecteren. Via de app (iOS en Android) ontvang je een notificatie op het moment dat er een detectie plaatsvindt. Luister naar de gebeurtenissen bij jou thuis en spreek iemand direct toe via de app. Daarnaast zoom je tot wel 4 keer in. Met een groothoeklens van 130 graden, heb je een breed gezichtsveld. De Somfy Indoor Camera is compatibel met het Somfy Home Alarm.

€ 159.99

Naar Coolblue

IP camera`s Somfy Somfy Indoor Camera
Product
 

Ubiquiti UVC G3 MICRO

 • De Ubiquiti UniFi Video Camera UVC-G3-Micro is een compacte IP-camera voor binnenshuis. Met een 1080p beeldkwaliteit maakt deze beveiligingscamera scherpe beelden. Bevestig de houder op de muur en klik de camera er met de magneet eenvoudig op. Ook in de nacht heb je helder beeld dankzij de ingebouwde infraroodverlichting. Download de app op je smart device (iOS en Android) en sta via de ingebouwde microfoon direct in contact met de locatie waar de camera bevestigd is. Ook handig: de camera ontvangt de stroomvoeding via de ethernetkabel (PoE). Het trekken van extra kabels om de camera van stroom te voorzien is dus niet nodig.

€ 189.00

Naar Coolblue

IP camera`s Ubiquiti Ubiquiti UVC G3 MICRO
Product
 

Foscam FI9900EP Duo Pack

 • Beveilig de omgeving van je huis met de Foscam FI9900EP 2 megapixel Full HD buiten camera. Voor deze camera heb je geen stopcontact nodig, want de stroom gaat via de netwerkkabel. Hang hem buiten aan de muur en houd dag en nacht, tot een afstand van 20 meter, de omgeving van je huis of kantoor in de gaten. Bij een bewegingsdetectie krijg je een foto in je mail. Of bewaar beelden automatisch op je eigen ftp server en kijk ze later terug. Met de lens zoom je tot 8 keer in, zonder dat het afbreuk doet aan de beeldkwaliteit.

€ 195.00

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam FI9900EP Duo Pack
Product
 

Yale Home View WiFi camera WIPC 303

 • Hou ieder plekje in jouw woonkamer op afstand in de gaten met de Yale Home View WIPC-303W ip-camera. Je draait en kantelt deze camera op afstand, waardoor je niets meer mist. Je plaatst deze bewakingscamera bijvoorbeeld op een kast en hebt altijd een goed beeld van wat er thuis gebeurt. Met de app van Yale bekijk je de live beelden van de camera zelfs overal ter wereld. Met behulp van de microfoon en speaker communiceer je zelfs met mensen die thuis zijn. Plaats een sd-kaart in de camera en je bekijkt ook eenvoudig wat er de afgelopen uren is gebeurd. Je slaat beelden ook eenvoudig op in de cloud met behulp van je Dropbox account. Verbind de camera via wifi met je thuisnetwerk of koppel deze aan een DVR uit de Yale Smart Home kit.

€ 175.00

Naar Coolblue

IP camera`s Yale Yale Home View WiFi camera WIPC 303
Product
 

Eufy by Anker Eufycam Uitbreiding

 • Breid jouw Eufy Eufycam beveiligingssysteem uit met deze extra camera. Hiermee bewaak je een extra locatie in of rond je huis. Verbind de camera draadloos met het basisstation en plaats hem overal dankzij de geïntegreerde batterij. Deze gaat een jaar mee bij gemiddeld gebruik. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor je precies weet wie er binnen is. Dankzij de Full HD resolutie zoom je eenvoudig in op situaties die verder van je camera plaatsvinden. Bekijk de live beelden en opnames via de smartphone app. Je bewaart beelden op een sd kaart, waardoor je geen abonnement nodig hebt. Dankzij de krachtige magneet op de camera, monteer je deze snel. Bovendien plaats je de camera eenvoudig op een andere plek.

€ 179.00

Naar Coolblue

IP camera`s Eufy Eufy by Anker Eufycam Uitbreiding
Product
 

Ring Stick Up Cam Wired Zwart

 • De Ring Stick Up Cam Wired is een compacte beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten plaatst. Je voorziet de camera via een adapter en usb-kabel van stroom, of gebruikt power over ethernet (PoE) om de ip-camera via de netwerkkabel op stroom aan te sluiten. De camera verkrijgt internet via een ethernetkabel of via wifi. Dankzij deze mogelijkheden ben je flexibeler. Je monteert de camera aan de muur of zet hem in een boekenkast. De installatie neemt gemiddeld 15 minuten in beslag, waardoor je zo aan de slag kunt. Vervolgens bekijk je live beelden vanuit de app en krijg je een pushbericht als iemand langs je camera loopt. Dankzij de ingebouwde microfoon en speaker communiceer je op afstand met bezoekers. De Ring Stick Up Cam Wired is compatibel met Amazon Alexa, IFTTT en Samsung SmartThings.

€ 199.00

Naar Coolblue

IP camera`s Ring Ring Stick Up Cam Wired Zwart
Product
 

Foscam FI9936P

 • Met de Foscam FI9936P ip-camera bewaak je een hele kamer. Deze camera kan draaien en kantelen, waardoor je de camera richt op het punt dat jij wilt bewaken. Je bestuurt hem op afstand via de app op je smartphone. Heeft de camera iemand gespot, dan beweegt hij automatisch mee met de persoon die door je kamer loopt. Zo mis je niets. Zoom tot 4 keer in en je ziet ook het gezicht van een eventuele ongewenste bezoeker. Met het nachtzicht van 10 meter, houd je ook in het donker grote kamers in de gaten. Komt er iemand binnen, dan krijg je een melding op je smartphone. Beelden bewaren doe je met een sd-kaart of in de cloud.

€ 139.95

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam FI9936P
Product
 

Foscam FI9816P Zwart Duo Pack

 • Met het Foscam FI9816P Duopack houdt je dag en nacht je huis in de gaten via een app op je mobiel. Zet hem in een bedrijfspand, huis of kantoor en kijk en luister live mee. Het is ook een optie om de camera als babyfoon te gebruiken. Maak gebruik van de tweewegcommunicatie en je stelt je kindje op afstand gerust. De op afstand bestuurbare bol met lens en LED-lampjes zorgt er bovendien voor dat de camera kan draaien en kantelen. Zo houd je eenvoudig een hele kamer in de gaten.

€ 105.00

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam FI9816P Zwart Duo Pack
Product
 

D Link Pro Wire Free Camera Kit DCS 2802KT

 • Hou meerdere plekken in en rondom je huis in de gaten met de D-Link Pro Wire-Free Camera Kit DCS-2802KT. Deze 2 camera's in deze set werken op batterijen en zijn daardoor volledig draadloos. Zo plaats je ze op iedere locatie waar je ontvangst hebt van het basisstation. Ook verplaats je de camera's eenvoudig dankzij de magnetische bevestiging. Beelden bekijk je live op je telefoon. Je krijgt een melding wanneer de camera iemand ziet bewegen. Bewaar opnames in de cloud, op een sd-kaart of een externe harde schijf en bekijk ook wat er de afgelopen dagen in en rond je huis is gebeurd. Het basisstation dient als alarm om ongewenste bezoekers af te schrikken. De set is compatible met smart home platforms als Google Assistant en Amazon Alexa.

€ 575.00

Naar Coolblue

IP camera`s D Link D Link Pro Wire Free Camera Kit DCS 2802KT
Product
 

Yale Smart Home CCTV WiFi kit SV 4C 2DB4MX

 • Met de Yale Smart Home CCTV WiFi kit hou je tegelijkertijd 2 plekken in of rondom je huis in de gaten. Bewaak bijvoorbeeld de voor- én achtertuin terwijl je afwezig bent met deze set van wifi-camera's. Verbind de camera's met de Digitale Videorecorder (DVR) en bekijk altijd en overal live beelden van je huis. Met een opslagcapaciteit van 1TB sla je tot meer dan een week aan beelden op. Dankzij het nachtzicht van 30 meter zie je zelfs in de diepste tuinen wat er gebeurt. Wil je toch een nog groter deel van je huis of tuin bewaken? Je breidt deze set eenvoudig uit tot maximaal 4 camera's. De DVR ondersteunt ook andere bewakingscamera's, mits ze de ONVIF standaard ondersteunen.

€ 455.99

Naar Coolblue

IP camera`s Yale Yale Smart Home CCTV WiFi kit SV 4C 2DB4MX
Product
 

Smartwares Guardian CIP 39901

 • De Smartwares Guardian CIP-39901 beveiligingscamera met licht is geschikt voor buitenshuis. Plaats hem op je gevel en je ziet altijd haarscherp wat er voor de deur of in de tuin gebeurt. Dankzij het felle licht heb je altijd goed zicht. Ook wanneer het donker is. Download de app op je smart device (iOS en Android). De ingebouwde bewegingsmelder detecteert bewegingen wanneer de camera is ingeschakeld. Op het moment van een detectie ontvang je via de app een notificatie waardoor je realtime meekijkt. Het is ook mogelijk om beelden op te nemen op full HD-kwaliteit (1080p). Plaats hiervoor een microSD-kaart van maximaal 128 GB in de camera. Dankzij de ingebouwde speaker communiceer je via de app direct met degene in de buurt van de camera.

€ 199.00

Naar Coolblue

IP camera`s Smartwares Smartwares Guardian CIP 39901
Product
 

D Link DCS 8300LH

 • Bekijk altijd en overal wat er in je huiskamer of slaapkamer gebeurt met de D-Link DCS-8300LH ip-camera. Dankzij de Full HD resolutie en groothoeklens zie je zelfs in een grote kamer exact wat er zich allemaal afspeelt als je er zelf niet bent. Bewaar de opgenomen beelden op een sd-kaart of gratis in de cloud en je kijkt ook terug wat er de afgelopen dagen plaats heeft gevonden. Dankzij de ingebouwde microfoon en speakers, communiceer je eenvoudig met mensen die in je huis zijn als jij er niet bent. De compacte bewakingscamera is compatible met smart home platforms als Google Assistant en Amazon Alexa.

€ 100.00

Naar Coolblue

IP camera`s D Link D Link DCS 8300LH
Product
 

Somfy Outdoorcamera Zwart

 • Ontvang altijd en overal een melding van een mogelijke inbraak dankzij de Somfy Outdoor Beveiligingscamera. Deze IP-camera is speciaal geschikt voor buiten. Plaats hem bij je voordeur of in de tuin en je houdt je buitenruimte nauwlettend in de gaten. De camera beschikt over een bewegingsmelder en ingebouwde sirene. Op het moment dat de camera aan is en er iemand wordt gedetecteerd, ontvang je een pushbericht via de app op je smart device (iOS en Android). Wanneer je de app opent sta je diegene direct te woord via de ingebouwde speaker. Is het ongewenst bezoek? Dan laat je de sirene afgaan. Ook handig: bij thuiskomst schakelt de camera zichzelf automatisch uit en wanneer je weggaat ontvang je een herinnering om de camera in te schakelen. De Somfy Outdoorcamera is compatibel met Works With Nest, IFTTT, Amazon Alexa en Google Assistent.

€ 239.00

Naar Coolblue

IP camera`s Somfy Somfy Outdoorcamera Zwart
Product
 

Foscam FI9900P Duo Pack

 • Houd de omgeving van je huis met het Foscam FI9900P Duopack in de gaten. De camera beschikt over een 2 megapixel Full HD beeldkwaliteit. Hang hem buiten aan de muur en houd dag en nacht, tot een afstand van 20 meter, de omgeving rondom je huis of kantoor in de gaten. Bij een bewegingsdetectie krijg je een foto in je mail. Met de lens zoom je tot 8 keer in, zonder dat het afbreuk doet aan de beeldkwaliteit.

€ 169.00

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam FI9900P Duo Pack
Product
 

Arlo by Netgear PRO 2 Four Pack

 • Met het Arlo by Netgear PRO 2 beveiligingssysteem met 4 ip-camera's houd je dag en nacht in de gaten wat er in en rond je huis gebeurt. Met de Full HD resolutie zie je meer details en zoom je in op situaties die verder van de camera plaatsvinden. Voorzie de camera's van stroom met een batterij en plaats ze overal waar je ontvangst hebt van het basisstation óf sluit de wifi camera's aan op netstroom. In het laatste geval neemt de camera niet alleen op bij beweging of geluid, maar maak je 24 uur per dag opnames van je huis of kantoor. Je krijgt dan ook een melding op je smartphone. Kijk de beelden overal ter wereld terug via de cloud.

€ 919.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO 2 Four Pack
Product
 

Ezviz C6T RF

 • De Ezviz C6T RF is een interactieve ip-camera voor binnen. Met deze Full HD camera houd je grote binnenruimte, zoals een kantoor of huiskamer volledig in de gaten. Je bestuurt deze camera met je telefoon, zodat je ieder hoekje van de camera bewaakt. De ip-camera volgt mensen of dieren die binnenkomen automatisch en neemt de beelden op en slaat deze op de micro-sd kaart op. Door de infraroodverlichting doet deze camera dat ook 's nachts. Tot 10 meter ver. Met de ingebouwde microfoon en speaker neem je geluid op en praat je terug tegen bijvoorbeeld je kinderen. Je installeert de camera via de overzichtelijke app van Ezviz. De Ezviz C6T RF IP-camera is compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa.

€ 146.99

Naar Coolblue

IP camera`s Ezviz Ezviz C6T RF
Product
 

Ring Spotlight Cam Battery Zwart Duopack

 • Met het Ring Spotlight Cam Battery Zwart Duopack weet je dag en nacht wat er rond je huis gebeurt. De draadloze ip-camera's werken op een oplaadbare batterijen, waardoor je deze overal plaatst waar je wifi ontvangst hebt. Je installeert de camera's eenvoudig via de gebruiksvriendelijke app van Ring. In deze app zie en hoor je bovendien live wat er gebeurt in je tuin en voeg je extra camera's toe. Schrik inbrekers af door ze automatisch in de spotlights te zetten, een alarm te luiden of door terug te praten door de ingebouwde speakers. De camera's detecteren bewegingen en beginnen vanzelf met het opnemen van video en geluid. De beelden kijk je later terug vanuit de cloud.

€ 399.00

Naar Coolblue

IP camera`s Ring Ring Spotlight Cam Battery Zwart Duopack
Product
 

Foscam B1 (Uitbreiding)

 • De Foscam B1 is een Full HD, draadloze IP-camera voor binnen en buiten. Je installeert de camera eenvoudig via plug&play. Deze versie is de uitbreiding voor de Foscam E1 inclusief het basisstation. Het basisstation heb je nodig om met de Foscam E1 serie van start te gaan. De houder voor aan de wand, is magnetisch waardoor je de IP-camera eenvoudig op de wand klikt en in elke gewenste positie zet. De camera is compatibel met je smartphone (iOS en Android). Beeldmateriaal sla je op in de gratis cloud (tot 1 GB). De geschiedenis wordt tot 7 dagen bewaard. Een passieve infrarood-sensor detecteert bewegende (warmte)objecten, zoals mensen en dieren. Verder is het mogelijk om live iets te zeggen dankzij de ingebouwde tweewegcommunicatie.

€ 159.00

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam B1 (Uitbreiding)
Product
 

Eufy by Anker Eufycam Single Pack

 • Met Eufy Eufycam Single Pack bewaak je dag en nacht je huis of tuin. Deze camera werkt op een batterij en staat draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Daardoor plaats je de camera overal. De krachtige ingebouwde batterij gaat een jaar mee bij gemiddeld gebruik. De Eufycam heeft gezichtsherkenning, waardoor je precies weet wie er binnen is. Dankzij de Full HD resolutie zoom je in op situaties die verder van je camera plaatsvinden. Bekijk de live beelden en opnames via de smartphone app. Je bewaart beelden op een sd kaart, waardoor je geen abonnement nodig hebt. Dankzij de krachtige magneet op de camera, monteer je deze snel. Je breidt dit pakket uit tot maximaal 8 camera's.

€ 289.00

Naar Coolblue

IP camera`s Eufy Eufy by Anker Eufycam Single Pack
Product
 

Eufy by Anker Eufycam Duo Pack

 • Met Eufy Eufycam Duo Pack bewaak je dag en nacht 2 locaties in en rond je huis. Deze camera werkt op een batterij en staat draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Daardoor plaats je de camera overal. De krachtige ingebouwde batterij gaat een jaar mee bij gemiddeld gebruik. De camera's hebben gezichtsherkenning, waardoor je precies weet wie er binnen is. Dankzij de Full HD resolutie zoom je in op situaties die verder van je camera plaatsvinden. Bekijk de live beelden en opnames via de smartphone app. Je bewaart beelden op een sd kaart, waardoor je geen abonnement nodig hebt. Dankzij de krachtige magneet op de camera's, monteer je deze snel. Bovendien plaats je de camera's eenvoudig op een andere plek.

€ 399.00

Naar Coolblue

IP camera`s Eufy Eufy by Anker Eufycam Duo Pack
Product
 

TP Link Kasa Cam KC120

 • Met de TP-Link Kasa Cam KC120 hou je eenvoudig je woonkamer, slaapkamer of keuken in de gaten. Verbind deze slimme ip-camera met wifi en vanuit de Kasa app van TP-Link bewaak je eenvoudig je huis. Krijg een waarschuwing als er iemand beweegt in een bepaalde zone en kijk beelden eenvoudig terug via de cloud. Met behulp van de microfoon en speaker communiceer je ook met mensen die in je huis aanwezig zijn. Zo gebruik je de ip-camera ook als babyfoon. Koppel de Kasa Cam met Amazon Alexa of Google Assistent en je bedient deze ook met je stem.

€ 119.99

Naar Coolblue

IP camera`s TP Link TP Link Kasa Cam KC120
Product
 

Somfy Outdoorcamera Wit

 • Ontvang altijd en overal een melding van een mogelijke inbraak dankzij de Somfy Outdoor Beveiligingscamera. Deze IP-camera is speciaal geschikt voor buiten. Plaats hem bij je voordeur of in de tuin en je houdt je buitenruimte nauwlettend in de gaten. De camera beschikt over een bewegingsmelder en ingebouwde sirene. Op het moment dat de camera aan is en er iemand wordt gedetecteerd, ontvang je een pushbericht via de app op je smart device (iOS en Android). Wanneer je de app opent sta je diegene direct te woord via de ingebouwde speaker. Is het ongewenst bezoek? Dan laat je de sirene afgaan. Ook handig: bij thuiskomst schakelt de camera zichzelf automatisch uit en wanneer je weggaat ontvang je een herinnering om de camera in te schakelen. De Somfy Outdoorcamera is compatibel met Works With Nest, IFTTT, Amazon Alexa en Google Assistent.

€ 269.00

Naar Coolblue

IP camera`s Somfy Somfy Outdoorcamera Wit
Product
 

Trust Smart Home IPcam 3000 Outdoor

 • De Trust IPcam 3000 Outdoor Ip-camera is speciaal geschikt voor buitenshuis. De Ip-camera heeft nachtzicht waardoor je je bezitting niet alleen overdag maar ook 's nachts goed in de gaten houdt. Installeer de Trust app op je smart device en bekijk alle beelden (live en opgenomen) vanaf elke locatie. De camera koppel je via wifi of een netwerkkabel aan het internet. De groothoeklens zorgt voor optimaal beeld. De camera heeft 16 GB aan ingebouwd geheugen om videoclips op te nemen. Ook bezit de IP-camera over bewegingsdetectie. Wanneer er bewegingen worden gedetecteerd, ontvangen de gebruikers een pushbericht op hun gekoppelde smart device.

€ 149.99

Naar Coolblue

IP camera`s Trust Trust Smart Home IPcam 3000 Outdoor
Product
 

Ring Stick Up Cam Wired Wit

 • De Ring Stick Up Cam Wired is een compacte beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten plaatst. Je voorziet de camera via een adapter en usb-kabel van stroom, of gebruikt power over ethernet (PoE) om de ip-camera via de netwerkkabel op stroom aan te sluiten. De camera verkrijgt internet via een ethernetkabel of via wifi. Dankzij deze mogelijkheden ben je flexibeler. Je monteert de camera aan de muur of zet hem in een boekenkast. De installatie neemt gemiddeld 15 minuten in beslag, waardoor je zo aan de slag kunt. Vervolgens bekijk je live beelden vanuit de app en krijg je een pushbericht als iemand langs je camera loopt. Dankzij de ingebouwde microfoon en speaker communiceer je op afstand met bezoekers. De Ring Stick Up Cam Wired is compatibel met Amazon Alexa, IFTTT en Samsung SmartThings.

€ 199.00

Naar Coolblue

IP camera`s Ring Ring Stick Up Cam Wired Wit
Product
 

Foscam R2D

 • De Foscam R2D Ip-camera streamt livebeelden met een beeldkwaliteit van 1080p (1920 x 1080). Ook in de nacht heb je een helder beeld tot 8 meter. De beeldkwaliteit beschikt over een WDR-technologie. Dit zorgt ervoor dat het beeld nog scherper is. Download de Foscam app op je smart device (iOS en Android) en kijk je haarscherpe beelden live mee, waar je ook bent. De IP-camera heeft ook een ingebouwde bewegingsdetector. Als de sensor beweging detecteert, gaat de video-opname direct aan. Jij ontvangt op hetzelfde moment een pushbericht via de app of e-mail. Je hebt keuze uit 3 verschillende opslagmogelijkheden: microSD-kaart (geen kosten), harde schijf (geen kosten) of de Foscam cloud (wel maandelijkse kosten).

€ 139.95

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam R2D
Product
 

Arlo by Netgear Q Plus

 • Met de Arlo by Netgear Q Plus ip-camera weet je dag en nacht wat er in je huis of bedrijfspand gebeurt. Je sluit deze camera aan via Power over Ethernet, waardoor je geen extra stopcontact nodig hebt. Laat de bewakingscamera 24 uur per dag opnemen en kijk de beelden terug via de cloud of stel de camera zo in dat hij opneemt wanneer de sensor beweging of geluid registreert. Je krijgt dan ook een melding op je smartphone. Dankzij het slot voor een sd-kaart neem je beelden ook direct op de camera op. Met de terugspreekfunctie communiceer je op afstand met gasten of ongewenste bezoekers. De Arlo by Netgear Q Plus heeft een nachtzicht van maximaal 7,5 meter en neemt op in Full HD.

€ 209.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear Q Plus
Product
 

Foscam FI9912P

 • Bewaak dag en nacht je oprit of achtertuin met de Foscam FI9912P ip-camera. Deze bewakingscamera voor buiten heeft krachtige infraroodverlichting, waardoor je ook in het duister tot 20 meter een scherp beeld hebt. Doordat de camera opneemt in Full HD, zoom je bovendien in op gebeurtenissen in je tuin. Installeer de camera met behulp van de Foscam app en je bekijkt overal ter wereld wat er rondom je huis gebeurt. Ziet de camera iemand bewegen in je tuin, dan krijg je een melding op je telefoon. Bewaar de beelden op een sd-kaart of met een cloud abonnement en je kijkt bovendien terug wat er gebeurde terwijl je niet thuis was.

€ 114.95

Naar Coolblue

IP camera`s Foscam Foscam FI9912P
Product
 

Logitech Circle 2 Wireless Combo Pack Oplaadbare Batterij

 • Bewaak 2 plekken in of rond je huis met het Logitech Circle 2 Wireless ip-camera Combo Pack. Deze camera's werken op een oplaadbare batterij en zijn daardoor volledig draadloos. Zo plaats je de camera op iedere plek waar je wifi ontvangst hebt. Bij dit pakket zit ook 1 extra oplaadbare batterij. Deze plaats je als 1 van de camera's een lege batterij heeft. Je installeert de camera's via de overzichtelijke app voor je smartphone. Daar zie je live wat er gebeurt rondom je huis of bekijk je eerder gemaakte beelden terug. De opgenomen bewakingsbeelden bewaar je in de cloud.

€ 360.00

Naar Coolblue

IP camera`s Logitech Logitech Circle 2 Wireless Combo Pack Oplaadbare Batter
Product
 

Ezviz Mini Plus Zwart

 • Houd met de Ezviz Mini Plus Zwart elke gewenste ruimte in huis nauwlettend in de gaten. Met een afmeting van 8 x 5 x 2 cm is deze camera compact te noemen. De camera heeft 1080p beeldkwaliteit, nachtvisie en een kijkhoek van 135 graden. Dankzij de ingebouwde microfoon en speaker sta je direct in contact met het thuisfront. Omdat de camera zo compact is, heb je veel plaatsingsmogelijkheden. Denk aan een standaard plaats als de kast, maar bijvoorbeeld ook aan de berging en hal. Of het nu overdag of 's avonds is, je hebt altijd goed zicht. De ingebouwde infraroodlampen zorgen voor helder beeld in het donker. Onder andere fijn als je de camera als babyfoon gebruikt.

€ 109.99

Naar Coolblue

IP camera`s Ezviz Ezviz Mini Plus Zwart
Product
 

Arlo by Netgear PRO 2 Triple Pack

 • Met het Arlo by Netgear PRO 2 beveiligingssysteem met 3 ip-camera's houd je dag en nacht in de gaten wat er in en rond je huis gebeurt. Met de Full HD resolutie zie je meer details en zoom je in op situaties die verder van de camera plaatsvinden. Voorzie de camera's van stroom met een batterij en plaats ze overal waar je ontvangst hebt van het basisstation óf sluit de wifi camera's aan op netstroom. In het laatste geval neemt de camera niet alleen op bij beweging of geluid, maar maak je 24 uur per dag opnames van je huis of kantoor. Je krijgt dan ook een melding op je smartphone. Kijk de beelden overal ter wereld terug via de cloud.

€ 699.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO 2 Triple Pack
Product
 

Ezviz Husky Air

 • Met de Ezviz Husky Air ip-camera houd je de omgeving van je huis of kantoor altijd in de gaten. Dankzij de twee wifi-antennes heeft de camera een stabielere verbinding dan veel andere ip-camera's. De Husky Air heeft een ingebouwd flitslicht en alarm om indringers af te schrikken. Doordat de ingebouwde microfoon en tweeweg-audio kun je zowel horen wat er voor de camera gebeurt, als praten tegen bijvoorbeeld de pakketbezorger die voor de deur staat.

€ 111.99

Naar Coolblue

IP camera`s Ezviz Ezviz Husky Air
Product
 

Ezviz C6B

 • Houd dag en nacht in de gaten wat er in je huiskamer gebeurt met de Ezviz C6B ip-camera. Deze interactieve bewakingscamera kan draaien en kantelen. Zo richt je hem met je smartphone precies op alle hoeken van je kamer. Komt er iemand binnen, dan volgt de camera deze persoon automatisch. Ook krijg je een waarschuwing op je smartphone. Dankzij de infraroodverlichting kan dat ook in het donker, tot 10 meter ver. Met de ingebouwde microfoon en speaker neem je geluid op en praat je terug tegen bijvoorbeeld je kinderen of huisdieren. Je installeert de camera via de overzichtelijke app van Ezviz. Vanuit deze app bekijk je live beelden. Bewakingsbeelden opnemen doe je op een sd-kaart of in de cloud.

€ 102.00

Naar Coolblue

IP camera`s Ezviz Ezviz C6B
Product
 

Ubiquiti UniFi Video UVC G3 AF

 • Met de Ubiquiti UniFi Video UVC-G3-AF bewaak je een achtertuin, parkeerplaats of kantoor. Door de infraroodverlichting maakt de camera dag en nacht scherpe opnames. Vanwege het ontwerp van de ip-camera monteer je hem zowel binnen als buiten. Bevestig de camera bijvoorbeeld aan een regenpijp, muur of plafond. De camera kan op afstand draaien, waardoor je via de app een ander deel van de tuin in beeld neemt. Je gebruikt deze camera in combinatie met een NAS of netwerk videorecorder van Ubiquiti. Installeer de app op je smartphone en bekijk overal ter wereld beelden van je camera en krijg een melding als er beweging is gedetecteerd.

€ 159.00

Naar Coolblue

IP camera`s Ubiquiti Ubiquiti UniFi Video UVC G3 AF
Product
 

Arlo by Netgear Go Lte Camera 4G

 • De Arlo by Netgear Go Lte Camera 4G is een mobiele HD IP-camera. De camera werkt op een accu waardoor je niet te maken hebt met stroomkabels. Via je smartphone (iOS en Android) houd je de ruimte nauwlettend in de gaten. Download de Arlo app en je kijkt op elk moment van de dag live mee. Wat deze IP-camera ook uniek maakt, is dat de verbinding met het internet via 3G/4G verloopt. Hierdoor heb je een simkaart nodig. Omdat je niet verbonden bent aan je wifi netwerk, neem je de camera overal mee naartoe. Denk hierbij ook aan plaatsen waar normaal je wifi verbinding slecht of beperkt is, zoals de tuin, zolder en garage. Deze ip-camera werkt met een simkaart. Het beste is om bij je huidige provider een extra simkaart aan te vragen van je huidige mobiele abonnement. Houd er rekening mee dat je een verhoogd dataverbruik hebt wanneer je de IP-camera gebruikt. Het verbruik is vergelijkbaar met het continu streamen van een HD-film.

€ 379.99

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear Go Lte Camera 4G
Product
 

Arlo by Netgear PRO 2 Duo Pack

 • Met dit Arlo by Netgear PRO 2 beveiligingssysteem met 2 ip-camera's houd je dag en nacht in de gaten wat er in en rond je huis gebeurt. Met de Full HD resolutie zie je meer details en zoom je in op situaties die verder van de camera plaatsvinden. Voorzie de camera's van stroom met een batterij en plaats ze overal waar je ontvangst hebt van het basisstation óf sluit de wifi camera's aan op netstroom. In het laatste geval neemt de camera niet alleen op bij beweging of geluid, maar maak je 24 uur per dag opnames van je huis of kantoor. Je krijgt dan ook een melding op je smartphone. Kijk de beelden overal ter wereld terug via de cloud.

€ 545.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO 2 Duo Pack
Product
 

Arlo by Netgear PRO (uitbreiding)

 • Breid je bestaande Arlo by Netgear PRO beveiligingssysteem uit met deze wifi camera. Let erop dat je het Arlo basisstation al in huis hebt, zonder het basisstation werkt deze losse camera niet. Je verbindt het basisstation uit de Arlo serie rechtstreeks met je router. Doordat de PRO werkt op een accu, heb je geen snoeren of stroompunten nodig in de buurt van je camera. Hierdoor verplaats je de draadloze camera eenvoudig. Met de meegeleverde magnetische dome mount hang je hem bijvoorbeeld in de babykamer als je thuis bent en tijdens je vakantie aan de voordeur. De Arlo PRO informeert je bij beweging of geluid in de app op je telefoon. Laat de camera automatisch weten of je thuis bent via geofencing. Zo weet de camera precies wanneer hij moet opnemen. Via het Arlo basisplan kijk je opnames tot 7 dagen terug. Gemaakte opnames deel je eenvoudig met je vrienden.

€ 179.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO (uitbreiding)
Product
 

Arlo by Netgear PRO Single Pack

 • Weet dag en nacht wat in en om je huis gebeurt dankzij het Arlo by Netgear PRO beveiligingssysteem met wifi camera. Je verbindt het basisstation uit de Arlo serie rechtstreeks met je router. Doordat de PRO werkt op een accu, heb je geen snoeren of stroompunten nodig in de buurt van je camera. Hierdoor verplaats je de draadloze camera eenvoudig. Met de meegeleverde magnetische dome mount hang je hem bijvoorbeeld in de babykamer als je thuis bent en tijdens je vakantie aan de voordeur. De Arlo PRO informeert je bij beweging of geluid in de app op je telefoon. Laat de camera automatisch weten of je thuis bent via geofencing. Zo weet de camera precies wanneer hij moet opnemen. Via het Arlo basisplan kijk je opnames tot 7 dagen terug. Gemaakte opnames deel je eenvoudig met je vrienden.

€ 239.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO Single Pack
Product
 

Home8 IPC2201 Twist HD Camera

 • Plaats de Home8 IPC2201 Twist HD Camera in de babykamer of stel hem in als bewakingscamera voor in huis. Bij beweging begint de IP-camera direct met draaien en ontvang je een notificatie via de app op je smartphone (iOS en Android). Zo kijk je live mee met de gebeurtenissen bij jou thuis. Het beeldmateriaal wordt opgenomen op de SD-kaart (niet meegeleverd). Dankzij de terugspreekfunctie sta je direct met het thuisfront in verbinding. Hierdoor heb je gelijk de mogelijkheid om indringers of je baby toe te spreken. De ingebouwde security shuttle activeert de sirene en stuurt direct een bericht uit naar alle aangesloten smartphones. Iedereen is dus direct op de hoogte. De Home8 IPC2201 Twist is geschikt voor het Home8 alarmsysteem.

€ 129.00

Naar Coolblue

IP camera`s Home8 Home8 IPC2201 Twist HD Camera
Product
 

Arlo by Netgear Smart Home HD camera Triple Pack

 • Dag en nacht weten wat er in en om je huis gebeurt was nog nooit zo makkelijk. Je hebt geen snoeren of stroompunten meer nodig: de Arlo by Netgear Smart HD-camera Triple Pack werkt op batterijen en is volledig draadloos. Je klikt de camera eenvoudig op 1 van de meegeleverde magnetische dome mounts. Hang de camera bijvoorbeeld eerst in de babykamer, en tijdens je vakantie aan de voordeur. Stel een gewenst tijdstip in voor de bewegingssensor en de camera neemt automatisch beelden op. Stel bijvoorbeeld in dat de camera altijd 10 seconden opneemt als er tussen 22:00 en 6:00 beweging wordt gedetecteerd.

€ 319.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear Smart Home HD camera Triple Pack
Product
 

Arlo by Netgear Smart Home HD camera Four Pack

 • Weet dag en nacht wat in en om je huis gebeurt dankzij de Arlo by Netgear Smart HD-camera Four Pack. Doordat de camera beschikt over wifi en werkt op batterijen heb je geen snoeren of stroompunten nodig. Verplaats de draadloze camera eenvoudig. Je klikt hem op 1 van de meegeleverde magnetische dome mounts. Zo hang je hem bijvoorbeeld in de babykamer als je thuis bent en tijdens je vakantie aan de voordeur. Stel een gewenst tijdstip in voor de bewegingssensor en de camera neemt automatisch beelden op. Stel bijvoorbeeld in dat de camera altijd 10 seconden opneemt als hij tussen 22.00 en 6.00 uur beweging detecteert.

€ 379.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear Smart Home HD camera Four Pack
Product
 

Arlo by Netgear Smart Home HD camera Single Pack

 • Met het Arlo by Netgear Smart HD-camera Single Pack houd je dag en nacht in de gaten wat er in of rond je huis gebeurt. De camera werkt op batterijen en maakt via wifi verbinding met het basisstation. Zo plaats je de camera overal waar je wilt, mits er wifi ontvangst is. Bevestig de camera eenvoudig met het meegeleverde magnetische ophangsysteem. In de app stel je precies in tussen welke tijd er op wordt genomen als de camera beweging detecteert. Stel bijvoorbeeld in dat de camera altijd 30 seconden opneemt als er tussen 23:00 en 7:00 uur beweging wordt gedetecteerd. Terugkijken kan dan via de app. Je beelden worden 7 dagen gratis opgeslagen in de cloud. Meer plekken bewaken? Je voegt eenvoudig een extra camera toe aan dit systeem.

€ 169.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear Smart Home HD camera Single Pack
Product
 

Arlo by Netgear Q 1080p HD Camera

 • Weet dag en nacht wat er in je huis gebeurt dankzij de Arlo by Netgear Q 1080p HD Camera. Stel een klokprogramma in en de camera neemt een door jou ingesteld aantal seconden op wanneer de sensor beweging of geluid registreert. Ook ontvang je een melding via de app. Ook in het donker waakt de HD camera tot op 7,5 meter afstand. Maak gebruik van de intercomfunctie en spreek op afstand met (ongewenste) bezoekers. De Arlo Q kan niet draaien op afstand, maar met een kijkhoek van 130 graden houd je continu de hele kamer in de gaten.

€ 199.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear Q 1080p HD Camera
Product
 

Arlo by Netgear PRO Four Pack

 • Weet dag en nacht wat in en om je huis gebeurt dankzij het Arlo PRO beveiligingssysteem met 4 wifi camera's. Je verbindt het basisstation uit de Arlo serie rechtstreeks met je router. Doordat de PRO's werken op een accu, heb je geen snoeren of stroompunten nodig in de buurt van je camera's. Hierdoor verplaats je de draadloze camera's eenvoudig. Met de meegeleverde magnetische dome mount hang je bijvoorbeeld de camera uit de babykamer tijdens je vakantie aan de voordeur. De Arlo PRO informeert je bij beweging of geluid in de app op je telefoon. Laat de camera's automatisch weten of je thuis bent via geofencing. Zo weet het systeem precies wanneer hij moet opnemen. Via het Arlo basisplan kijk je opnames tot 7 dagen terug. Gemaakte opnames deel je eenvoudig met je vrienden.

€ 669.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO Four Pack
Product
 

Arlo by Netgear PRO Duo Pack

 • Weet dag en nacht wat in en om je huis gebeurt dankzij het Arlo PRO beveiligingssysteem met 2 wifi camera's. Je verbindt het basisstation uit de Arlo serie rechtstreeks met je router. Doordat de PRO's werken op een accu, heb je geen snoeren of stroompunten nodig in de buurt van je camera's. Hierdoor verplaats je de draadloze camera's eenvoudig. Met de meegeleverde magnetische dome mount hang je bijvoorbeeld de camera uit de babykamer tijdens je vakantie aan de voordeur. De Arlo PRO informeert je bij beweging of geluid in de app op je telefoon. Laat de camera's automatisch weten of je thuis bent via geofencing. Zo weet het systeem precies wanneer hij moet opnemen. Via het Arlo basisplan kijk je opnames tot 7 dagen terug. Gemaakte opnames deel je eenvoudig met je vrienden.

€ 379.00

Naar Coolblue

IP camera`s Arlo Arlo by Netgear PRO Duo Pack
Product