Samsung VG SOCN15 Invisible Cable QLED 2018

  • Met de Samsung VG-SOCN15 Invisible Cable sluit je een Samsung QLED televisie uit 2018 aan op een One Connect Box. Op deze manier loopt er slechts 1 kabel van je apparatuur naar je tv. De kabel is 15 meter lang, zodat je jouw apparaten gemakkelijk uit het zicht plaatst. Door het transparante ontwerp gaat het snoer naadloos op in je interieur.

€ 249.00

Naar Coolblue

Kabels Overig Samsung Samsung VG SOCN15 Invisible Cable QLED 2018
Product
 

Sennheiser FLEX 5000

  • De Sennheiser FLEX 5000 is een receiver/transmitter waarmee je je eigen bedrade koptelefoon omtovert tot een draadloos model voor televisiekijken. Met een draadloze koptelefoon luister je op eigen volume naar het geluid van de tv of stereo installatie. Zo heeft je partner nergens last van. De FLEX bestaat uit een ontvanger en een zender. Sluit de zender aan op je tv of stereo installatie en sluit je koptelefoon aan op de ontvanger. Tussen de zender en ontvanger is de verbinding draadloos. Het bereik is 30 meter, dus pak wat te drinken in de keuken en blijf genieten van het geluid. Behalve naar geluid luisteren op je eigen volume, kun je met de FLEX geluidsprofielen instellen. Kies uit de profielen 'tv', 'film' of 'muziek'. Dankzij de Speech Intelligibility modus zijn conversaties op tv duidelijk hoorbaar. De FLEX heeft een accuduur van 12 uur, dus houd gerust een marathon van je favoriete serie.

€ 199.00

Naar Coolblue

Kabels Overig Sennheiser Sennheiser FLEX 5000
Product
 

AudioQuest Big Sur RCA RCA Kabel 1 meter

  • De Big Sur serie van AudioQuest gaat net een stapje verder dan de gemiddelde kwaliteitskabel. De geleiders zijn namelijk massief en gemaakt van 'Perfect-surface Copper+' dat omgeven is door een mantel van opgeschuimd polyethyleen. Deze mantel is erg belangrijk omdat deze als een dielectricum werkt op het signaal in de kabel. De connectoren zijn gemaakt van koper dat verguld is om oxidatie te voorkomen en tot in de lengte van jaren een goede verbinding te waarborgen. Ook aan duurzaamheid van de kabel zelf is gedacht door het aanbrengen van een gevlochten mantel die de kabel beschermd. Met de Big Sur serie ben je verzekerd van een optimale signaaloverdracht die niet zal degraderen door langdurig gebruik.

€ 119.00

Naar Coolblue

Kabels Overig AudioQuest AudioQuest Big Sur RCA RCA Kabel 1 meter
Product
 

AudioQuest Irish Red Subwoofer kabel 5 meter

  • De AudioQuest Irish Red is een subwooferkabel van hoge kwaliteit. Door zijn koud gelaste vergulde pluggen en massieve, verzilverde geleiders zet de kabel bastonen zonder signaalverlies en -vervorming door naar je actieve subwoofer. De aardedraad is optioneel. Je gebruikt deze alleen om eventuele bromgeluiden door aardlussen tegen te gaan.

€ 119.00

Naar Coolblue

Kabels Overig AudioQuest AudioQuest Irish Red Subwoofer kabel 5 meter
Product