Tefal IT8440 Pro Style Care

  • Met de Tefal IT8440 Pro Style Care stoom je lichte kreukels uit je bloesjes of fris je het colbertje van je pak even op. Wanneer het waterreservoir van 1,3 liter gevuld is schakel je de kledingstomer in. Binnen 45 seconden ga je aan de slag en stoom je zo¿n 3 kwartier achter elkaar door. Als je langer de tijd nodig hebt vul je het waterreservoir tussentijds gewoon bij. Deze kledingstomer heeft een instelbare stoomkracht. Zet de stoomkracht op maximaal als je een lichte kreukel wilt glad stomen. De kledingstukken hang je op aan de kledinghanger. De stang is in hoogte verstelbaar en schuif je wanneer je klaar bent naar binnen zodat je de stomer gemakkelijk opbergt.

€ 134.99

Naar Coolblue

Kledingstomers Tefal Tefal IT8440 Pro Style Care
Product
 

SteamOne H190B kledingstomer

  • Met de SteamOne H190B haal je een gebruiksvriendelijke kledingstomer in huis, die je gebruikt om grote hoeveelheden kleding achter elkaar te stomen. De stoomproductie van 40 gram per minuut is hoog en het waterreservoir is met een inhoud van 2,5 liter ruim te noemen. Hierdoor stoom je onafgebroken tot wel 60 kledingstukken kreukvrij. Denk hierbij aan die kwetsbare blouse van zijde of dat moeilijk te strijken colbert. De kleding hang je op één de meegeleverde kledinghangers: er is er één voor bovenstukken en één voor broeken. Binnen 60 seconden is deze kledingstomer opgewarmd en klaar voor gebruik. Ook aan de veiligheid is gedacht, er wordt namelijk een hittebestendige handschoen meegeleverd die je handen beschermt tegen de stoom.

€ 169.99

Naar Coolblue

Kledingstomers SteamOne SteamOne H190B kledingstomer
Product
 

SteamOne Unilys

  • De SteamOne Unilys kledingstomer gebruik je om verschillende stoffen gemakkelijk te ontkreuken of op te frissen. De stoom verwijdert zelfs kreukels uit de meest delicate materialen zonder deze te beschadigen. Hierdoor stoom je colberts, pantalons of een zijde blouse moeiteloos kreukvrij en bespaar je op stomerijkosten. De hoge temperatuur van de stoom doodt bacteriën en verwijdert nare luchtjes. De kledingstomer is door het hoge vermogen van 2000 watt ook geschikt om je stoffen meubels een opfrisbeurt te geven. Een vol waterreservoir zorgt voor 40 minuten ononderbroken stomen. Heb je langer de tijd nodig? Dit is geen probleem, je vult het waterreservoir tijdens gebruik namelijk gewoon bij.

€ 279.00

Naar Coolblue

Kledingstomers SteamOne SteamOne Unilys
Product
 

SteamOne Dualys Plus

  • Met de SteamOne Dualys Plus ga je voor snelheid en gemak dankzij de brede stoomkop en de krachtige stoomproductie. Hardnekkige kreukels zijn geen probleem voor deze kledingstomer. Maar ook voor kwetsbare stoffen is de kledingstomer geschikt. Jouw prachtige zijden blouse of wollen sjaal stoom je schoon, zonder de stof te beschadigen. Voor het gemak hang je de kleding tijdens het stomen aan de kledinghanger. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,6 liter, hiermee stoom je 50 minuten lang aan één stuk door. Het reservoir vul je ook tijdens gebruik gemakkelijk bij. Handig wanneer je veel kleding achter elkaar wilt stomen óf als je de gordijnen eens goed wilt opfrissen.

€ 379.00

Naar Coolblue

Kledingstomers SteamOne SteamOne Dualys Plus
Product