AEG IKB84431IB

 • De AEG IKB84431IB inbouw inductie kookplaat heeft 4 kookzones en plaats je in een nis van 75 cm breed. Dankzij zijn formaat heb je meer ruimte op de kookzones voor grote pannen. De kookplaat is te koppelen aan een Hob2Hood afzuigkap. Deze gaat automatisch aan wanneer je de kookplaat gebruikt. Vervolgens communiceren de apparaten met elkaar, zodat je altijd de juiste afzuigcapaciteit hebt in je keuken. Met de boostfunctie verhoog je tijdelijk het vermogen van je kookzones. Handig als je snel een pan met water aan de kook brengt voor je aardappelen of rijst. Gebruik de Öko timer-functie om de kookplaat voor het einde van je timer al langzaam uit te schakelen. Door de overgebleven restwarmte te gebruiken, bespaar je op je energierekening. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 849.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKB84431IB
Product
 

AEG IKB84401XB

 • De AEG IKB84401XB is een inductie kookplaat met boostfunctie en overkookbeveiliging. Met de boostfunctie verwarm je snel een gerecht of breng je een pan met water aan de kook. Gaat het toch iets te snel en kookt je pan over? De kookzone schakelt dankzij de overkookbeveiliging automatisch uit. Zo heb jij de tijd om alles schoon te maken voordat je weer verder gaat met koken. De kookplaat is te gebruiken met een Hob2Hood afzuigkap. Deze past vervolgens het afzuigvermogen aan op de instellingen van je kookplaat. Zo heb je altijd de benodigde hoeveelheid afzuigcapaciteit en is je keuken geurvrij. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 799.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKB84401XB
Product
 

Inventum IKI6034

 • De Inventum IKI6034 is een 60 centimeter brede inductie kookplaat met flexibele zones. Heb je een langwerpige grillpan of braadslede? Koppel de linker kookzones aan elkaar en je hebt één grote zone. De kookplaat heeft 4 kookzones met elk 9 verschillende standen. Je bedient deze met tiptoetsen. De hoogste stand gebruik je om bijvoorbeeld vlees dicht te schroeien of kip te wokken. Om extra snel een pan water op te zetten, gebruik je de boostfunctie. Kookt je pan spaghetti over, dan schakelt de kookplaat automatisch uit. De laagste kookstand gebruik je om bijvoorbeeld pompoensoep zacht te laten pruttelen. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 449.00

Naar Coolblue

Kookplaten Inventum Inventum IKI6034
Product
 

AEG IKE64471FB

 • De AEG IKE64471FB is een inbouw inductie kookplaat met flexibele kookzone. Deze zone gebruik je als één grote of 2 aparte zones. Handig als je graag een langwerpige pan of braadslede uit de kast trekt. Schakel de boostfunctie in om snel een pan met water aan de kook te brengen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je pasta, aardappelen of rijst. Heb je thuis een AEG Hob2Hood afzuigkap? Dan is deze te koppelen aan je kookplaat. De afzuigkap past zijn afzuigvermogen aan op de instellingen van je kookplaat. Hierdoor heb je altijd de juiste hoeveelheid afzuigcapaciteit en verbruik je nooit meer energie dan nodig is. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 659.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKE64471FB
Product
 

AEG IKB84431XB

 • De AEG IKB84431XB is een extra brede inbouw inductie kookplaat met 4 kookzones en Hob2Hood functie. Met een breedte van 75 centimeter staan de kookzones verder uit elkaar en heb je meer ruimte voor grote potten of pannen. Dankzij de aankookautomaat schakelt de kookzone automatisch terug als de juiste temperatuur is bereikt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je groentes doorkoken of je biefstuk aanbrandt. Heb je thuis een AEG Hob2Hood afzuigkap? Het is dan mogelijk om gebruik te maken van Hob2Hood. Je afzuigkap past hierbij zijn afzuigvermogen aan op de instellingen van je kookplaat. Zo weet je zeker dat alle kookdampen je keuken netjes verlaten. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 849.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKB84431XB
Product
 

Bosch PIV851FC5E

 • De Bosch PIV851FC5E is een 75 centimeter brede inductie kookplaat met 5 kookzones en een braadsensor. Hiermee bepaal jij precies of je biefstuk rare, medium of well done moet zijn. Terwijl je biefstuk langzaam gaart, breng jij alvast een pan met water aan de kook met de boostfunctie. Maak je gerechten klaar met verschillende bereidingstijden? Het is mogelijk om voor elke kookzone een aparte eindtijd in te stellen. Wanneer deze tijd is afgelopen, schakelt de kookzone automatisch uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je groentes doorkoken. Na het bereiden van je avondeten zie je precies hoeveel energie je verbruikt hebt. Hierdoor houd jij handig je eigen energieverbruik in de gaten. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 1109.00

Naar Coolblue

Kookplaten Bosch Bosch PIV851FC5E
Product
 

Inventum VKI6010ZWA

 • De inventum VKI6010ZWA inductiekookplaat werkt met een normale 2-polige stekker. Je plaatst hem overal, zolang er een stopcontact in de buurt is. Alle 4 de kookzones beschikken over een boostfunctie. Door te boosten verwarm je met vol vermogen en breng je die pan met water extra snel aan de kook. Panherkenning in de kookplaat zorgt ervoor dat hij nooit onnodig aanstaat en energie verbruikt. Als jij de pan van de kookplaat afhaalt, schakelt die kookzone uit. Kook jij graag op de minuut nauwkeurig? Selecteer dan de timer en de kookzone schakelt uit, zodra de pan met spaghetti 8 minuten heeft gekookt. Een extra hulpmiddel, zodat je net als de Italianen al dente pasta serveert.

€ 319.00

Naar Coolblue

Kookplaten Inventum Inventum VKI6010ZWA
Product
 

Siemens ED775FSC5E

 • Met de Siemens ED775FSC5E bak je in een handomdraai je biefstuk naar jouw gewenste voorkeur. De braadsensor heeft 4 vermogensstanden waarmee je bepaalt of je vlees rare, medium of well done moet zijn. Door de temperatuur constant te houden, hoef je niet bang te zijn dat je vlees aanbakt. De kookplaat heeft 2 reguliere kookzones en 1 flexzone. Deze zone bestaat uit 2 kleine kookzones, die je combineert tot één groot kookoppervlak. Hierop plaats je langwerpige pannen of braadsledes. Voor elke kookzone stel je afzonderlijk een timer in. Zijn je aardappels klaar met koken? Na het verstrijken van de ingestelde tijd schakelt de kookzone automatisch uit. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 999.00

Naar Coolblue

Kookplaten Siemens Siemens ED775FSC5E
Product
 

AEG HK604200CB

 • De AEG HK604200CB is een inductiekookplaat met een aankookautomaat; de kookzone verwarmt de pan met water eerst op een hoge stand en schakelt terug naar een lagere stand wanneer het water kookt. Je hoeft hierdoor na het toevoegen van de pasta niet bang te zijn dat het water overkookt. Moet de maaltijd snel op tafel staan? Gebruik dan de boostfunctie om het kookproces nog wat meer te versnellen. Je stelt de kookzones gemakkelijk in met het touchscreen en vergrendelt de stand na het instellen. Wel zo'n fijn idee wanneer er kinderen in de keuken zijn. Mocht je na het koken vergeten de kookzone uit te zetten, schakelt de kookplaat door panherkenning automatisch uit.

€ 435.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG HK604200CB
Product
 

AEG IKE95454XB

 • Met de AEG IKE95454XB breid je eenvoudig kookzones uit. De flexibele kookzones passen zich automatisch aan op de grootte van je pan. Zodra de bodem van de pan het kruisje bedekt, meten de sensoren welk oppervlak verwarmd wordt. Heb je thuis een AEG Hob2Hood afzuigkap? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de Hob2Hood functie. Hierbij past de afzuigkap het afzuigvermogen aan op de instellingen van je kookplaat en de dampen die vrijkomen. Heb je bijna al je eten klaar maar ben je vergeten de rijst op te zetten? Gebruik dan de boostfunctie, zodat het water snel kookt. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 1189.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKE95454XB
Product
 

Samsung NZ64N7777GK E1

 • De Samsung NZ64N7777GK is een inductie kookplaat die je via een app aan je smartphone of tablet kan koppelen. Zo zet jij je pannen vanaf de bank wat harder of zachter en controleer je op afstand of je kookplaat uit is. De inductie plaat heeft 4 kookzones met boostfunctie. Handig om snel een pan water aan de kook te brengen. Door Virtual Flame technologie hoef je niet bang te zijn dat jij je hand brandt. Via led verlichting zie je precies wanneer een kookzone aan is. Wil je een grote, langwerpige pan vis bakken? Gebruik dan de flexibele zone. Hiermee beschik je over een extra breed kookoppervlak met plek voor verschillende pannen en schalen. Wordt geleverd zonder Perilex stekker. Bestel deze erbij.

€ 899.00

Naar Coolblue

Kookplaten Samsung Samsung NZ64N7777GK E1
Product
 

Miele KM 6542 FR

 • De Miele KM 6542 FR is een keramische kookplaat met ExtraSpeed-kookzone. Deze speciale zone is 35% sneller dan de andere kookzones. Handig als je snel een grote pan met water aan de kook wil brengen. Ga je graag aan de slag met braadsledes? Rechtsboven vind je een braadzone. Deze zone is extra lang en geschikt voor braadsledes of grillpannen. Omdat de temperatuur constant blijft, brandt je vlees niet aan tijdens het braden. De aankookautomaat schakelt automatisch naar een lagere stand als je pan met water kookt. Hierdoor blijven je rijst en pasta koken zonder dat je pan overkookt. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 899.00

Naar Coolblue

Kookplaten Miele Miele KM 6542 FR
Product
 

Domo DO326IP

 • De Domo DO326IP is dankzij zijn formaat geschikt voor gebruik in kleine woningen, op campings of in studentenkamers. De vrijstaande inductie kookplaat heeft 2 kookzones met elk een diameter van 19 centimeter. Plaats je pan met water aan de linkerkant en schakel de boostfunctie in. Door het extra vermogen kookt het water sneller. Op de rechter kookzone bereid jij alvast de pastasaus. Wanneer het water kookt, voeg je de pasta toe en stel je de timer in. Dankzij het eindsignaal weet je precies wanneer je pasta klaar is. Dreigt de kookplaat oververhit te raken? Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit om gevaarlijke situaties te voorkomen.

€ 172.99

Naar Coolblue

Kookplaten Domo Domo DO326IP
Product
 

AEG IKE84441XB

 • De AEG IKE84441XB is een 75 centimeter brede inductie kookplaat met flexibele kookzone. Schakel de zones aan elkaar om ruimte te maken voor een langwerpige grillpan of braadslede. Heb je liever 4 kookzones tot je beschikking? Dan gebruik je de flexibele zone als 2 kleinere, aparte zones. Dankzij de aankookautomaat hoef je niet bang te zijn voor een mislukt gerecht. Wanneer de kookzone op de juiste temperatuur is, schakelt de kookzone automatisch terug. Deze kookplaat is te koppelen aan je Hob2Hood afzuigkap. Hierdoor past de afzuigkap zich automatisch aan op de instellingen van je kookplaat en verbruik je nooit te veel energie. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 722.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKE84441XB
Product
 

ETNA KG575RVSA

 • De ETNA KG575RVSA is een inbouw gaskookplaat die geschikt is voor mensen die graag uitgebreid koken. Met 5 kookzones heb je genoeg ruimte om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. De middelste kookzone heeft het hoogste vermogen en is dus geschikt om snel een pan met water aan de kook te brengen. Ondertussen bereid je op de kleinere kookzones het vlees, de saus en de groenten. De kookplaat heeft een geïntegreerde vonkontsteking zodat je niet aan de slag hoeft te gaan met lucifers en aanstekers. Dooft het vuur onverwachts terwijl je aan het koken bent? De kookplaat sluit de gastoevoer dan meteen af.

€ 246.00

Naar Coolblue

Kookplaten Etna ETNA KG575RVSA
Product
 

Indesit IVID 641 B C

 • Met de Indesit IVID 641 B C heb je verschillende mogelijkheden om je eten klaar te maken. De rechter 2 kookzones combineer je eenvoudig tot 1 kookzone. Zo heb je meer ruimte voor braadsledes of vispannen. Tussen de 9 kookstanden schakel je eenvoudig met de plus en min touch knoppen. Is je rijst al eerder klaar dan je groente of stuk vlees? De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je eten niet afkoelt wanneer niet alles even snel klaar is. Wanneer het heel lang duurt voor je grote pan met water kookt, gebruik je de boostfunctie.

€ 269.00

Naar Coolblue

Kookplaten Indesit Indesit IVID 641 B C
Product
 

Bosch PVW845FC5E

 • Met de Bosch PVW845FC5E inductie kookplaat bepaal je eenvoudig of je je biefstuk rare of juist doorbakken wilt hebben. De braadsensor heeft 4 verschillende standen, waarmee je jouw biefstuk op de juiste manier bereidt. Door de temperatuur constant te houden, weet je zeker dat je vlees mals en sappig blijft. De kookzones aan de rechterkant zijn te combineren tot één langwerpige zone. Zo maak je eenvoudig ruimte voor een grote braadslede of grillpan. Je hebt de keuze uit 17 verschillende vermogensstanden. Wil je dat je maaltijd snel klaar is? Maak dan gebruik van de boostfunctie. Door wat extra vermogen toe te voegen, verwarmt je pan sneller. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 1319.00

Naar Coolblue

Kookplaten Bosch Bosch PVW845FC5E
Product
 

ETNA KGG673ZTA

 • De ETNA KGG673ZTA gaskookplaat heeft 5 kookzones, maar plaats je ook in een nis van 56 centimeter breed. Handig als je niet veel ruimte hebt en toch graag uitgebreid kookt. De grootste kookzone is de krachtige 3,5 kW wokbrander. Hiermee wok je eenvoudig je maaltijd gaar of breng je snel een pan met water aan de kook. Dankzij de gietijzeren pannendragers blijven je pannen netjes op hun plek tijdens het koken. Zo hoef je niet bang te zijn voor ongelukjes. Ben je klaar met koken en wil je de kookplaat schoonmaken? De gietijzeren pannendragers plaats je in de vaatwasser. Hoef je alleen nog een doekje over het oppervlak te halen.

€ 379.00

Naar Coolblue

Kookplaten Etna ETNA KGG673ZTA
Product
 

Inventum VKI3010ZWA

 • De Inventum VKI3010ZWA is een vrijstaande inductie kookplaat met 2 kookzones en een boostfunctie. Plaats je pan op de achterste kookzone en verwarm alvast je pan met water. Op de voorste kookzone roerbak je alvast je groenten en kip. Je hebt de beschikking over 10 kookstanden, zodat je zelf de gewenste temperatuur kiest voor je gerecht. Is je zelfgemaakte saus al klaar, maar wacht je nog op de pasta? Zet de kookzone op de laagste stand om je gerecht warm te houden. De kookplaat is aan te sluiten op een gewoon stopcontact en hierdoor vrij te plaatsen in je woning. Dit maakt het apparaat geschikt voor kleine keukens.

€ 109.99

Naar Coolblue

Kookplaten Inventum Inventum VKI3010ZWA
Product
 

ATAG HI6271MI

 • Met de boosftunctie van de ATAG HI6271MI inductie kookplaat breng je extra snel een pan met water aan de kook. Zo begin je snel met koken. Hoewel je pan extra snel verwarmt, kookt het water nooit over. De aankookautomaat zorgt er namelijk voor dat de kookzone terugschakelt, zodra het water de 100 graden Celsius bereikt. Je pasta of boontjes koken hierna op een lagere kookstand zachtjes verder. Voor knapperige peultjes of al dente pasta stel je de timer in. Na de kooktijd schakelt de zone automatisch uit. Hierdoor behouden je groentes hun vitamines en knapperigheid en de pasta zijn bite. Staat het eten klaar, maar is nog niet iedereen thuis? Met de warmhoudfunctie blijft je gerecht warm zonder verder te garen. Wordt geleverd zonder elektriciteitskabel en stekker. Bestel deze erbij.

€ 924.00

Naar Coolblue

Kookplaten ATAG ATAG HI6271MI
Product
 

Siemens ED845FWB5E

 • De Siemens ED845FWB5E is een inbouw inductie kookplaat met een flexibele kookzone. Door de 2 rechter kookzones met elkaar te combineren, krijg je één grote kookzone. Handig als je graag kookt met langwerpige pannen. Naast deze kookzone heb je nog 3 andere kookzones die elk 17 vermogensstanden hebben. Zo kies jij precies de juiste instellingen voor je gerecht. Wanneer je snel aan tafel wilt, selecteer je de boostfunctie. Hierdoor breng je bijvoorbeeld snel een pan met water aan de kook. Wil je weten hoeveel energie je verbruikt tijdens het koken? Aan het einde van je bereiding geeft de kookplaat precies aan hoeveel kilowattuur je gebruikt hebt. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 1199.00

Naar Coolblue

Kookplaten Siemens Siemens ED845FWB5E
Product
 

Siemens EX875LYE3E

 • De Siemens 4 pits inductie kookplaat EX875LYE3E heeft 4 flexibele kookzones. Omdat je niet gebonden bent aan 4 vaste kookzones plaats je elke vorm pan. Zolang dit tussen de witte lijnen is. Afhankelijk van de grootte van de pan bepaalt de kookplaat welke zones nodig zijn; je stoofpotje verhit gelijkmatig. Verplaats pannen gemakkelijk naar een andere plek op de kookplaat. De temperatuur en eventueel ingestelde timer schuiven automatisch mee. Ben je geen keukenprinses? Bak toch een heerlijk stukje vlees. De braadsensor maakt het je gemakkelijk, hij meet de temperatuur en zorgt dat deze gelijk blijft. Hierdoor eindig je niet met een aangebrand biefstukje. Wanneer je de hele kookplaat nodig hebt, selecteer je de snelstartfunctie. Met een druk op de knop starten alle kookzones. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 1269.00

Naar Coolblue

Kookplaten Siemens Siemens EX875LYE3E
Product
 

Inventum IKG6021RVS

 • De Inventum IKG6021RVS is een basismodel gaskookplaat met snelstartfunctie. Je zet gemakkelijk de kookplaat aan met 1 draai aan de knop. Hierdoor heb je niet langer beide handen of lucifers en aanstekers nodig. De kookplaat heeft 4 kookzones en een 3 kW sterkbrander. Op deze sterkbrander bereid je maaltijden die net wat extra vermogen hebben. Denk aan een wokgerecht of een pan met water voor de pasta die snel moet koken. Als de vlam per ongeluk uitgaat, dan schakelt de kookplaat de gastoevoer automatisch uit. Zo voorkom je gevaarlijke situaties tijdens het koken.

€ 179.00

Naar Coolblue

Kookplaten Inventum Inventum IKG6021RVS
Product
 

ETNA KG875RVSA

 • Is je keuken niet zo groot maar wil je wel een kookplaat met 5 kookzones, dan is de ETNA KG875RVSA een goede keuze. Deze inbouw gaskookplaat is 75 centimeter breed en past in een nisbreedte van 56 centimeter. De linker kookzone is een krachtige wokbrander die geschikt is voor het bereiden van wokmaaltijden. Verder heeft de kookplaat naast 2 normaal branders ook een sterkbrander en sudderbrander. De laatste 2 branders gebruik je om snel een pan water aan de kook te brengen of je vlees nog even te laten sudderen. Omdat de pannendragers van gietijzer zijn, staan je pannen stevig op de pannendragers en verschuiven ze niet.

€ 329.00

Naar Coolblue

Kookplaten Etna ETNA KG875RVSA
Product
 

ATAG HI6271MV

 • Pak jij de avondmaaltijden groots aan, dan is de ATAG HI6271MV inductie kookplaat met 2 Bridge zones geschikt. Met 1 druk op de knop combineer je 2 losse kookzones, zodat er 1 grote ontstaat. Je bakt dus eenvoudig een hele vis in een braadpan of grilt een lading gamba's op een langwerpige grillplaat. Elke kookzone is voorzien van een timer. Deze telt de verstreken kooktijd op, zodat je ziet hoelang je eitje al kookt. Voor al dente pasta stel je een kookwekker in. Zodra de tijd is verstreken, schakelt de kookzone uit. De ATAG kookplaat heeft automatische panherkenning. Als je een pan plaatst, licht de bediening van die kookzone op. Je start gelijk de goede kookzone. Wordt geleverd zonder elektriciteitskabel en stekker. Bestel deze erbij.

€ 931.00

Naar Coolblue

Kookplaten ATAG ATAG HI6271MV
Product
 

AEG IKB84431FB

 • De AEG IKB84431FB is een inductie kookplaat met kookzones die zich automatisch aanpassen op de grootte van je pan. Of je nu grote pannen gebruikt of aan de slag gaat met kleine steelpannen, de resultaten blijven hetzelfde. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat de pan het kruisje middenin de zone bedekt. Schakel de boostfunctie in om te zorgen dat het water in je pan snel kookt. Zo is je gerecht sneller klaar. Heb je thuis een AEG Hob2Hood afzuigkap? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de Hob2Hood functie. Hierbij past de afzuigkap het afzuigvermogen aan op de instellingen van je kookplaat en de dampen die vrijkomen. Zo blijf je keuken geurvrij en verbruik je niet te veel energie. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 749.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKB84431FB
Product
 

AEG IKB84401FB

 • De AEG IKB84401FB is een inductie kookplaat met boostfunctie en overkookbeveiliging. Met de boostfunctie verwarm je snel een gerecht of breng je een pan met water aan de kook. Gaat het toch iets te snel en kookt je pan over? De kookzone schakelt dankzij de overkookbeveiliging automatisch uit. Zo heb jij de tijd om alles schoon te maken voordat je weer verder gaat met koken. De kookplaat is te gebruiken met een Hob2Hood afzuigkap. Deze past vervolgens het afzuigvermogen aan op de instellingen van je kookplaat. Zo heb je altijd de benodigde hoeveelheid afzuigcapaciteit en is je keuken geurvrij. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 587.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKB84401FB
Product
 

ETNA KGG860ZTA

 • De ETNA KGG860ZTA heeft gietijzeren pannendragers die geschikt zijn voor de vaatwasser. Je pannen verschuiven tijdens het koken vrijwel niet en blijven netjes op hun plek. Na het koken plaats je de pannendragers in de vaatwasser. Zo ben je minder tijd kwijt aan het schoonmaken. Op de kookplaat vind je 4 kookzones. Gebruik de krachtige 3 kW sterkbrander voor wat extra vermogen tijdens de bereiding. Zo breng je bijvoorbeeld sneller een pan met water aan de kook. Dankzij de elektrische vonkontsteking hoef je niet zelf aan de slag met lucifers of aanstekers. De vlam ontsteekt bij het drukken op de knop.

€ 299.00

Naar Coolblue

Kookplaten Etna ETNA KGG860ZTA
Product
 

Inventum IKI7710

 • De Inventum IKI7710 is een 77 centimeter brede inductie kookplaat die je aansluit op een standaard stopcontact. Je hebt voor deze kookplaat dus geen speciale kookgroep of Perilex-aansluiting nodig. Het apparaat past in een nis van 75 centimeter en beschikt over 9 kookstanden. Hiermee bepaal jij eenvoudig het juiste vermogen voor je gerecht. Heb je net iets meer vermogen nodig? Schakel dan de boostfunctie in. Hiermee breng je bijvoorbeeld snel een pan met water aan de kook voor je groenten en aardappelen. Wanneer je je pan van de kookplaat haalt, schakelt het apparaat automatisch uit. Dankzij de restwarmteindicatie zie je precies welke kookzones er nog warm zijn.

€ 399.00

Naar Coolblue

Kookplaten Inventum Inventum IKI7710
Product
 

Miele KM 6520 FR

 • De Miele KM 6520 FR is een keramische kookplaat met aankookautomaat. Wanneer jouw pan met water kookt, schakelt de kookzone automatisch naar een lagere stand. Het voordeel hiervan is dat je groenten of pasta netjes blijven koken, maar je pan niet overkookt. Op de kookplaat vind je 4 kookzones waarvan 1 uitbreidbare zone. Deze zone pas je aan op het formaat van je pan. Gebruik je een kleine steelpan, dan kies je voor de binnenste ring. Wanneer je aan de slag gaat met een grote soeppan breid je de zone uit. Hierdoor verbruik je niet meer energie dan nodig is. Schakel je per ongeluk de kookplaat uit? Het apparaat slaat de instellingen 10 seconden op. Zo ga jij ongestoord verder. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 599.00

Naar Coolblue

Kookplaten Miele Miele KM 6520 FR
Product
 

Whirlpool SMC 774 F BT IXL

 • De Whirlpool SMC 774 F/BT/IXL is een inbouw inductie kookplaat met 6 vooraf ingestelde kookfuncties. Zo kies jij eenvoudig de juiste instellingen voor jouw gerecht. Wil je je vlees langzaam laten garen? Kies dan voor de optie langzame bereiding. Je weet dan zeker dat je biefstuk niet aanbrandt. De rechter kookzone is extra breed en geschikt voor bijvoorbeeld een grote soeppan. Aan de linkerkant vind je een flexibele kookzone. Deze is als 1 grote zone of 2 losse zones te gebruiken. Zo bepaal je zelf of je liever een extra kookzone hebt of een braadslede uit de kast haalt. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 749.00

Naar Coolblue

Kookplaten Whirlpool Whirlpool SMC 774 F BT IXL
Product
 

Bosch PVS645FB5E

 • De Bosch PVS645FB5E heeft een flexibele kookzone, waarmee je eenvoudig ruimte maakt voor een langwerpige braadslede. Door de CombiZone in te schakelen, verbind je 2 kookzones tot één groot kookoppervlak. De kookplaat heeft 17 verschillende standen, zodat je precies de juiste instellingen kiest voor je gerecht. Wil je snel aan tafel? Gebruik de boostfunctie voor net wat extra vermogen. Bijvoorbeeld bij het verwarmen van je soep of het aan de kook brengen van water. Na de uitschakeling van de kookplaat zie je in één oogopslag hoeveel kilowattuur je gebruikt hebt. Hierdoor weet je precies hoeveel energie je verbruikt tijdens het koken. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 699.00

Naar Coolblue

Kookplaten Bosch Bosch PVS645FB5E
Product
 

AEG IKB64401XB

 • De AEG IKB64401XB is een inbouw inductie kookplaat die de juiste instellingen voor je AEG Hob2Hood afzuigkap kiest. Gebruik jij de boostfunctie om snel een pan water aan de kook te brengen? De afzuigkap verhoogt meteen het afzuigvermogen, zodat alle kookdampen netjes je keuken verlaten. Zo verbruik je nooit meer energie dan nodig is. De kookplaat heeft 4 kookzones en overkookbeveiliging. Wanneer je pan met water overkookt, schakelt de kookzone automatisch uit. Hierdoor voorkom je schade aan het kookoppervlak en maak je de kookplaat snel schoon. Heb je thuis kleine kinderen rondlopen? Dankzij de kinderbeveiliging voorkom je dat nieuwsgierige kinderhandjes de instellingen op je kookplaat wijzigen. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 549.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKB64401XB
Product
 

Samsung NZ64N7757FK E1

 • De Samsung NZ64N7757FK is geschikt voor mensen die tijdens het koken graag gebruik maken van grote of langwerpige pannen. Aan de linkerkant van de inductie kookplaat vind je een speciale FlexZone, die je gebruikt zoals jij dat wilt. De zone is namelijk te gebruiken als 2 aparte kookzones maar ook als één grote kookzone. Handig, als je graag aan de slag gaat met grillplaten of braadsledes. Ben je net aan het koken terwijl er iemand aanbelt? Gebruik de pauzeknop. De kookplaat schakelt terug naar de laagste stand zodat je gerecht niet aanbrandt of overkookt. Wanneer je de pauzeknop weer deactiveert ga je verder met koken. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 609.00

Naar Coolblue

Kookplaten Samsung Samsung NZ64N7757FK E1
Product
 

Inventum IKI6010

 • De Inventum IKI6010 inductie kookplaat werkt op een normaal 2 polig stopcontact. Je hebt hier dus geen 5 polig stopcontact voor nodig. De 4 kookzones hebben allemaal een boostfunctie. Hierdoor breng je snel een pan spaghetti aan de kook, zodat deze tegelijk klaar is met de saus. Door panherkenning schakelt de kookzone automatisch uit als er geen pan op staat. Handig, zo blijft de kookzone niet per ongeluk aanstaan en verspil je geen energie. Elke kookzone heeft een eigen timer. Zet een pan suddervlees op, stel de tijd in, en neem even tijd voor jezelf. Als de bereidingstijd is verlopen, herinnert het alarm je dat je draadjesvlees klaar is. Na het koken maak je het gladde oppervlak snel schoon met een doekje.

€ 263.00

Naar Coolblue

Kookplaten Inventum Inventum IKI6010
Product
 

Whirlpool ACM 813 BA

 • Haal je pannen maar uit de kast: met de Whirlpool ACM 813/BA heb jij genoeg ruimte om een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten. De inductie kookplaat is 77 centimeter breed en heeft 4 kookzones die wat verder uit elkaar staan zodat al jouw pannen erop passen. Alle zones beschikken over een boostfunctie om jouw pannen extra snel te verwarmen. Zo zet je als je haast hebt een heerlijke maaltijd op tafel. Dankzij de braadsensor blijft de pan tijdens het gehele kookproces op de door jou gekozen temperatuur. Hierdoor heb jij geen last meer van verbrande stukken vlees. En als je de pan van de kookplaat haalt, schakelt deze automatisch uit. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 449.00

Naar Coolblue

Kookplaten Whirlpool Whirlpool ACM 813 BA
Product
 

AEG IKE64471XB

 • De AEG IKE64471XB is een inbouw inductie kookplaat met flexibele kookzone. Deze zone gebruik je als één grote of 2 aparte zones. Handig als je graag een langwerpige pan of braadslede uit de kast trekt. Schakel de boostfunctie in om snel een pan met water aan de kook te brengen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je pasta, aardappelen of rijst. Heb je thuis een AEG Hob2Hood afzuigkap? Dan is deze te koppelen aan je kookplaat. De afzuigkap past zijn afzuigvermogen aan op de instellingen van je kookplaat. Hierdoor heb je altijd de juiste hoeveelheid afzuigcapaciteit en verbruik je nooit meer energie dan nodig is. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 729.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKE64471XB
Product
 

Inventum IKG7523WGRVS

 • De Inventum IKG7523WGRVS is een 5 pits kookplaat met een krachtige 3,6 kW wokbrander. Dit maakt deze gaskookplaat geschikt voor het bereiden van bijvoorbeeld wokmaaltijden. Of breng snel een grote pan pasta aan de kook op deze brander. Naast de wokbrander heeft de kookplaat nog 4 andere kookzones. De kookplaat heeft een breedte van 75 centimeter en past in een nis van 56 centimeter. Handig als je een kleine nis hebt maar wel graag 5 pannen gebruikt tijdens het koken. De gietijzeren pannendragers zorgen ervoor dat je pannen stabiel en stevig blijven staan en niet verschuiven tijdens het koken.

€ 299.00

Naar Coolblue

Kookplaten Inventum Inventum IKG7523WGRVS
Product
 

Zanussi ZEV8757FBA

 • Op de Zanussi ZEV8757FBA maak jij een heerlijke zalmmoot klaar in je vispan. De kookplaat heeft meerdere uitbreidbare zones waaronder een langwerpige voor vis- en braadpannen. Op de andere kookzones gebruik je zo alleen het gedeelte in de cirkel waar je pan op staat. Zo verbruik je nooit teveel energie wanneer je een kleine pan op hebt staan. Ben je geen keukenprinses? Gebruik dan de timerfunctie. Stel in hoelang de pan met pasta of saus moet koken en hij stopt automatisch. Zo lukt je gerecht altijd en zet je gemakkelijk en snel een lekkere maaltijd op tafel. Je bedient de kookplaat met het touchscreen schuifsysteem aan de voorkant. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 425.00

Naar Coolblue

Kookplaten Zanussi Zanussi ZEV8757FBA
Product
 

Zanussi ZGO63414BA

 • Met de Zanussi ZGO63414BA haal jij een compacte, moderne kookplaat in huis met 4 branders. Je zet de kookplaat aan met 1 draai aan de knop met de snelstart. Op de grote sterkbrander plaats je een hapjespan met pastasaus, op 1 van de 2 de normaalbranders kook je de pan met spaghetti en op de sudderbrander rooster je de pijnboompitten. De kookplaat is gemaakt van zwart glas en is krasbestendig. Na het koken maak je het glas gemakkelijk schoon door de gietijzeren pannendrager van de kookplaat te halen. Door het moderne en strakke uiterlijk van de kookplaat past hij goed in een industriële keuken. Wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk. Bestel deze erbij.

€ 299.00

Naar Coolblue

Kookplaten Zanussi Zanussi ZGO63414BA
Product
 

Zanussi ZEV6340XBA

 • De Zanussi ZEV6340XBA laat zien dat koken niet alleen veilig maar vooral niet te ingewikkeld hoeft te zijn. De keramische kookplaat is uitgerust met 4 kookzones die elk 3 kookstanden hebben. Deze bedien je gemakkelijk met de tiptoetsen. Dreigt je pan over te koken? Dankzij de overkookbeveiliging schakelen de kookzones uit. Hierdoor hoef je geen spaghettisaus weg te boenen na het koken. Aan de restwarmte indicatie zie je precies welke kookzones nog warm zijn voor je aan de schoonmaak begint. Hierdoor hoef jij je niet onnodig te branden. En heb je kinderen rondlopen in huis? De kinderbeveiliging geeft ze geen kans om het avondeten in de war te schoppen. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 275.00

Naar Coolblue

Kookplaten Zanussi Zanussi ZEV6340XBA
Product
 

Zanussi ZGG96624XA

 • De Zanussi ZGG96624XA is met 6 branders een kookplaat voor de echte kookliefhebber. De kookplaat heeft een wokbrander, sterkbrander, 3 normaalbranders en een sudderbrander. Je maakt er gemakkelijk een groots 5-gangen diner op klaar. Handig, door de indeling van de branders staan de grote wokpan en de soeppan elkaar niet in de weg. Je bedient alle branders met de draaiknoppen aan de voorkant en zet ze met 1 handomdraai aan door de snelstartfunctie. Je hebt dus geen lucifers of een aansteker meer nodig om de RVS kookplaat aan te zetten. Wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk. Bestel deze erbij.

€ 429.00

Naar Coolblue

Kookplaten Zanussi Zanussi ZGG96624XA
Product
 

Zanussi ZGO76534BA

 • Je hebt geen last van pannen die elkaar in de weg zitten bij de Zanussi ZGO76534BA. De grote wok plaats je aan de linkerkant op de wokbrander. De overige 4 pannen passen er gemakkelijk naast aan de rechterkant. De gas-op-glaskookplaat heeft naast de wokbrander nog 3 normaalbranders en 1 sudderbrander. Genoeg plek dus om zelf een uitgebreide Thaise curry op te maken. Je zet de branders met 1 draai aan de knop aan door de snelstartfunctie. Je pannen verschuiven niet wanneer jij druk aan het roeren bent in de curry: de pannendragers zijn gemaakt van ruw gietijzer. Wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk. Bestel deze erbij.

€ 459.00

Naar Coolblue

Kookplaten Zanussi Zanussi ZGO76534BA
Product
 

AEG IKE84441FB

 • De AEG IKE84441FB geeft je veel mogelijkheden om maaltijden op jouw manier klaar te maken. Zo combineer je zowel de linker als rechter 2 kookzones van deze inductie kookplaat eenvoudig tot 1 kookzone. Handig, want zo maak je plek voor braadsledes en vispannen. Met de 14 kookstanden kies je zelf op welke manier je de maaltijd bereidt. Zodra je de pan na het koken van het kookoppervlak haalt, schakelt de kookplaat zichzelf direct uit. Onnodig energieverbruik en aanbranden is er met deze kookplaat dus niet meer bij. Let op: de benodigde kabel en 5-polige Perilex stekker worden niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 829.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKE84441FB
Product
 

ETNA KG959ZTA

 • De ETNA KG959ZTA is een inbouw gaskookplaat die geschikt is voor mensen die graag hun maaltijd wokken of laten sudderen. Op de kookplaat vind je 4 kookzones, waarvan 1 een krachtige wokbrander is. Het vermogen van deze zone is extra hoog. Handig voor het bereiden van een wokmaaltijd of om snel een pan met water aan de kook te brengen. Met het meegeleverde sudderrooster plaats je eenvoudig een kleinere pan op een grote kookzone. Het rooster is van warmtegeleidend materiaal, zodat je vlees langzaam suddert zonder aan te branden. Wanneer de vlam plotseling dooft, sluit de kookplaat de gastoevoer meteen af.

€ 279.00

Naar Coolblue

Kookplaten Etna ETNA KG959ZTA
Product
 

ATAG HI6272MV

 • Pak jij de avondmaaltijden groots aan, dan is de ATAG HI6271MV inductie kookplaat met 2 Bridge zones geschikt. Met 1 druk op de knop combineer je 2 losse kookzones, zodat er 1 grote ontstaat. Je bakt dus eenvoudig een hele vis in een braadpan of grilt een lading gamba's op een langwerpige grillplaat. Elke kookzone is voorzien van een timer. Deze telt de verstreken kooktijd op, zodat je ziet hoelang je eitje al kookt. Voor al dente pasta stel je een kookwekker in. Zodra de tijd is verstreken, schakelt de kookzone uit. De ATAG kookplaat heeft automatische panherkenning. Zodra je een pan plaatst, licht de bediening van die kookzone op. Je start gelijk de goede kookzone. Wordt geleverd zonder elektriciteitskabel en stekker. Bestel deze erbij.

€ 1119.00

Naar Coolblue

Kookplaten ATAG ATAG HI6272MV
Product
 

Indesit THP 752 IX I NL

 • Een gezonde wokmaaltijd bereiden doe je met de Indesit THP 752 IX/I NL inbouw gaskookplaat. Deze RVS kookplaat is 75 centimeter breed en beschikt over 5 branders. De wokbrander heeft een vermogen van 3,5 kW, zodat je gewokte snijbonen lekker knapperig blijven. De kookplaat heeft nog andere brandres: 1 sterkbrander, 2 normaalbranders en 1 sudderbrander. Terwijl je biefstukreepjes en boontjes wokt, zet je met je andere hand nog een brander aan. Door snelstart en elektrische vonkontsteking heb je geen lucifers en 2 handen nodig om het gas aan te zetten. Zo kookt je basmati rijst gelijktijdig met de biefstukreepjes en knapperige groenten.

€ 249.00

Naar Coolblue

Kookplaten Indesit Indesit THP 752 IX I NL
Product
 

Samsung NZ64K5747BK

 • De Samsung NZ64K5747BK inductie kookplaat beschikt over een langwerpige kookzone voor grote pannen. Hierdoor gebruik je braadsledes om vlees, vis en groenten te bakken. Met de touchbediening kies je gemakkelijk het juiste vermogen om te bakken. De kookzone is ook als 2 aparte zones te gebruiken, zodat je in totaal 4 pannen tegelijkertijd gebruikt. Zijn je gasten iets later, maar is het eten al wel gaar? Dat is met deze Samsung kookplaat geen probleem. Je zet gewoon de warmhoudfunctie aan om het eten later alsnog warm te serveren. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij.

€ 549.00

Naar Coolblue

Kookplaten Samsung Samsung NZ64K5747BK
Product
 

AEG IKB64301XB

 • De AEG IKB64301XB maakt gebruik van het Hob2Hood-verbindingssysteem. Deze communiceert draadloos met een Hob2Hood afzuigkap, waardoor de afzuiging automatisch wordt aangepast op basis van je kookgedrag. De temperatuur pas je gemakkelijk aan door het juiste niveau op de schuifregelaar aan te raken. Wil je dat je water sneller is opgewarmd of heb je net even wat extra power nodig? Maak dan gebruik van de booster-functie. Gebruik de instelbare timer als geheugensteuntje wanneer je weleens vergeet hoelang je eten al opstaat. Let op: de bijgeleverde kabel is niet te gebruiken bij deze kookplaat. Bestel er een kabel + 5-polige stekker bij.

€ 449.00

Naar Coolblue

Kookplaten AEG AEG IKB64301XB
Product
 

Zanussi ZGX65424XA

 • De Zanussi ZGX65424XA is een gaskookplaat voor de echte wokliefhebber. Deze 60 centimeter brede kookplaat is uitgerust met een krachtige 4 kW wokbrander. Zo is het een koud kunstje om een heerlijke wokmaaltijd op tafel te zetten. Met de snelstartfunctie zet je de kookplaat in één handeling aan en met de draaiknoppen selecteer je de kookzones die je gaat gebruiken. Vanwege de indeling van de kookplaat heb je plek voor 3 grote pannen tegelijk. Zo maak je naast je wokmaaltijd gelijk de soep voor morgen alvast. Je hebt keuze uit 4 kookzones en naast de wokbrander beschikt de kookplaat ook over een sudderbrander. Zo laat je je vlees eerst rustig sudderen voor je het bij de rest van je wokgerecht voegt.

€ 209.00

Naar Coolblue

Kookplaten Zanussi Zanussi ZGX65424XA
Product