Telwin Spa INFINITY 170

 • Net iets krachtiger dan zijn kleine broertje, is het Telwin Infinity 170 lasapparaat nog steeds compact en licht genoeg voor mobiel gebruik. Bovendien is zowel elektrode lassen als TIG lassen mogelijk met de lasinverter. Zo kies je, afhankelijk van de klus, voor de meest geschikte lastechniek. Bevestig een elektrode met een dikte tussen de 1,6 tot 4 millimeter op de lastoorts en je gaat met een maximum van 150 ampère aan de slag. Dankzij de hotstart-functie is de elektrode van jouw keuze namelijk zo ontstoken, zonder te spatten. Daarnaast voorkomt de antisticking-functie dat de elektrode blijft plakken aan het materiaal. Tot slot is de Infinity 170 beschermd tegen oververhitting, ook tegen te hoge of te lage stroomsterkten is een beveiliging ingebouwd.

€ 229.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Telwin Telwin Spa INFINITY 170
Product
 

Telwin Infinity 180

 • Lassen met de Telwin Infinity 180 is een koud kunstje. Nou ja, stroomsterkten van 160 ampère zijn misschien niet koud te noemen. Maar het lasapparaat is wel voorzien van allerlei handige functies die bijdragen aan het gebruiksgemak. Zo blijft de vlamboog stabiel, ook als bijvoorbeeld door het gebruik van een generator of verlengkabel de toevoer van spanning wisselt. Het vastkleven van de elektrode wordt daarnaast voorkomen door de handige antisticking-functie. Je last gedurende 6 minuten met een spanning van 120 ampère, wat krachtig genoeg is om hekwerk of leidingen met een dikte van 3 millimeter vast te lassen. De Infinity 180 is bovendien beschermd tegen overbelasting, over- en onderspanning.

€ 279.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Telwin Telwin Infinity 180
Product
 

Telwin Maxima 160

 • De synergic functie van de Telwin Maxima 160 zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar het instellen van de juiste lasparameters. Zo is het ook voor de minder ervaren lasser heel eenvoudig om met de meest ideale instellingen aan de slag te gaan. Het MIG/MAG lasapparaat heeft een maximaal amperage van 160 A en continu lassen doe je met een vermogen van 65 ampère. Hierdoor is het lassen van allerlei materialen in verschillende toepassingen van onderhoudswerkzaamheden mogelijk. Het compacte model en lichte gewicht van nog geen 10 kilogram, maken dat je de Maxima 160 gemakkelijk vervoert en op verschillende locaties gebruikt.

€ 409.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Telwin Telwin Maxima 160
Product
 

Telwin Infinity 150

 • Voor lasklussen op locatie is de compacte Telwin Infinity 150 het lasapparaat dat je zoekt. De spierwitte laspost weegt slechts 3,5 kilogram en is dankzij de meegeleverde draagriem geschikt voor mobiel gebruik. Je last er stalen of rvs werkstukken mee, met een dikte van ongeveer 5 millimeter. Dit is genoeg voor lichte doe-het-zelf klussen of reparatiewerkzaamheden. Op de lastoorts past een elektrode met een diameter van 2 tot 3,2 millimeter. De hoge stroomtoevoer bij het inschakelen van de Infinity 150 (de 'hot start') voorkomt spatten en de antisticking-functie verkleint de kans dat de elektrode aan je werkstuk vastplakt. Zo verloopt het lasproces soepel en gecontroleerd. Het lasapparaat wordt geleverd met alle benodigde accessoires.

€ 199.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Telwin Telwin Infinity 150
Product
 

Telwin Maxima 200

 • Verlies geen kostbare tijd met het instellen van je lasapparaat, door te kiezen voor de Telwin Maxima 200. Voer het type gas in dat je hebt aangesloten, het materiaal en de materiaaldikte, en de Maxima 200 doet de rest. Zo weet je zeker dat je onder optimale omstandigheden aan de slag gaat met het geplande laswerk. Je gebruikt het lasapparaat zowel binnen als buiten, afhankelijk van de gekozen lastechniek. Het compacte formaat maakt hem namelijk moeiteloos te verplaatsen. Kies je ervoor elektroden te lassen, dan heb je de optie om voor elektroden tussen de 1,6 en 3,2 millimeter dik te gaan. Ga je MIG/MAG lassen, dan houd je rekening met een draadspoel van maximaal 5 kilogram en een diameter van 200 millimeter.

€ 686.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Telwin Telwin Maxima 200
Product
 

Telwin Maxima 230

 • De verrijdbare Telwin Maxima 230 is een lasapparaat die je voor uiteenlopende laswerkzaamheden gebruikt. Door de synergic functie worden de benodigde parameters zoals amperage en voltage automatisch ingesteld, op basis van het te lassen materiaal en de materiaaldikte. Ook kies je zelf welke lastechniek het beste aansluit bij jouw toepassing, want met een paar simpele aanpassingen en door andere accessoires aan te sluiten, wissel je tussen elektroden lassen, TIG lassen en MIG/MAG lassen. Hierdoor is de Maxima 230 geschikt voor zowel het onderhouden, als het repareren en het vervaardigen van stalen constructies. Je hebt de optie om een draadspoel van 5 of 15 kilogram in het lasapparaat te plaatsen.

€ 699.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Telwin Telwin Maxima 230
Product
 

Telwin Infinity TIG 225 DC HF LIFT VRD

 • Op het digitale display van de Telwin Infinity TIG 225 DC-HF lees je eenvoudig af of je met de juiste parameters aan de slag gaat, zelfs als de werkruimte slecht verlicht is. Tijdens het TIG lassen wil je natuurlijk wel de ideale lasboog genereren om je lasverbindingen zo netjes mogelijk te maken. Met behulp van de pulse functie behoort ook verticaal lassen tot de mogelijkheden en maak je gelijkmatige en kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen. De Infinity TIG 225 DC-HF heeft een optionele afstandsbediening, waarmee je de instellingen vanaf een afstand aanpast zonder weg te lopen bij je werkstuk. Aan de veiligheid van de gebruiker is ook gedacht, door de afgegeven spanning te verlagen als het lasapparaat aanstaat, maar niet gebruikt wordt.

€ 699.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Telwin Telwin Infinity TIG 225 DC HF LIFT VRD
Product
 

GYS GYSMI E163

 • Wil je zelf onderhoudswerkzaamheden in huis uitvoeren, zoals het repareren van een pijpleiding? Dan is de GYS GYSMI E163 iets voor jou. Dit lasapparaat gebruik je voor elektrode lassen en is geschikt voor het lassen van staal (ook roestvrij staal) en aluminium. Het lasapparaat werkt met elektrode lasstaven met een diameter van 1,6 tot 4 millimeter. De synergic functie zorgt ervoor dat je de machine met 1 knop instelt. Je hoeft alleen maar de dikte van het te lassen materiaal in te vullen en het lasapparaat doet de rest. Dankzij de pulse functie is de kans op vervorming van dunne materialen tijdens het lassen erg klein. Het lasapparaat is daarnaast compact en met een gewicht van 4,6 kilogram relatief licht, waardoor je hem gemakkelijk met je meeneemt.

€ 340.61

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS GYSMI E163
Product
 

GYS TIG 160 DC LIFT

 • Voor mooie en gedetailleerde lasverbindingen is het GYS TIG 160 DC LIFT lasapparaat een goede keuze. Je stelt het lasapparaat perfect in op jouw geplande klus met het digitale bedieningspaneel. Zo kies je een ampèrage van 20 tot 160, afhankelijk van het materiaal dat gelast moet worden. Bij het restaureren van oldtimers of bij het maken van decoratieve voorwerpen, is de automatische downslope functie van grote toegevoegde waarde. Deze zorgt er namelijk voor dat het einde van de las netjes en zonder putjes wordt afgerond. De TIG 160 DC LIFT is geschikt voor rutiel, RVS, staal, gietijzeren en basisch elektroden met een diameter van 1,6 tot 4 millimeter. De beveiliging tegen overvoltage tenslotte, maakt het lasapparaat duurzaam en veilig in gebruik.

€ 429.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS TIG 160 DC LIFT
Product
 

GYS Smartmig 110

 • Ga je lassen met de GYS Smartmig 110, dan hoef je niet te zorgen voor een aangesloten gasfles. Het is een lasapparaat waar je gevuld draad mee verlast, wat ideaal is als je van plan bent in de buitenlucht te lassen. De MIG/MAG lasmachine weegt slechts 14 kilogram en is met 1 knop heel eenvoudig in te stellen. Dit maakt de Smartmig 110 gebruiksvriendelijk en ideaal voor de beginnend lasser die aan de slag gaat met het restaureren van auto's, het bewerken van meubels of het in elkaar lassen van een tuinhek. Het lasapparaat is speciaal ontworpen voor laag intensief gebruik, waar je maximaal 6 minuten achter elkaar mee last. Je bewerkt er staal en RVS mee, met een maximaal vermogen van 110 ampère.

€ 299.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS Smartmig 110
Product
 

GYS GYSMI E200 FV

 • Voor doe-het-zelvers of zzp'ers die regelmatig stalen constructies moeten repareren of onderhouden, is de GYS GYSMI E200 FV het aangewezen lasapparaat. Je last met elektroden van 1,6 tot 5 millimeter dik met een stroomtoevoer van 10 tot 200 ampère. Op het digitale display is de stroomtoevoer in 1 oogopslag te zien en met behulp van een overzichtelijke grafiek kies je precies de juiste instellingen voor jouw klus. Het lasapparaat is voorzien van een regelbare hotstart-functie, die zorgt voor een ideale startstroomtoevoer bij het ontsteken van de elektrode. De antisticking-functie zorgt er vervolgens voor dat de elektrode niet vastplakt aan je werkstuk. Ook TIG-lassen is mogelijk met de GYSMI E200 FV, na de nodige aanpassingen. Dit komt goed van pas als je niet alleen een stevige, maar ook een mooie lasverbinding gaat maken. Het 230 volt lasapparaat wordt geleverd met een kunststof koffer, zodat hij gemakkelijk en netjes te vervoeren is.

€ 379.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS GYSMI E200 FV
Product
 

GYS GYSMI 80P

 • De GYS GYSMI 80P staat de doe-het-zelver of klusjesman bij tijdens de kleinere lasklussen. Moet er een een stalen hekje gerepareerd worden of een snelle metaalverbinding worden gemaakt, dan biedt de GYSMI 80P het vermogen dat je nodig hebt. Er passen elektroden met een diameter tussen de 1,6 en 2,5 millimeter in de toorts. Het vermogen stel je eenvoudig met een draaiknop in van 10 tot 80 ampère, genoeg om dunne materialen tot 2 millimeter dik te lassen. De antisticking-functie voorkomt het vastplakken van de elektrode, zodat je snel doorwerkt. De GYSMI 80P weegt slechts 2,5 kilogram en heeft een laag energieverbruik, wat hem heel geschikt maakt voor mobiel gebruik. Daarnaast wordt het lasapparaat geleverd met laskap, zodat je meteen veilig aan de slag gaat.

€ 149.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS GYSMI 80P
Product
 

GYS GYSMI 160P

 • Ga je in de buitenlucht een metalen constructie lassen of een stalen hekwerk repareren, dan breng je dit met de GYS GYSMI 160P tot een goed einde. Het 230 volt lasapparaat heeft een ampèragebereik van 10 tot 160 en is dankzij een gewicht van 4,9 kilogram moeiteloos mee te dragen. Continue lassen kan op 70 ampère, wat genoeg is om materiaal tot ongeveer 2 millimeter vast te lassen. De beste instelling voor jouw lasklus lees je af van de grafiek op het lasapparaat en stel je vervolgens gemakkelijk in met de draaiknop. Je last met de GYSMI 160P de gangbare basische, rutiel, roestvrijstalen en gietijzeren staafelektroden met een diameter van 1,6 tot 4 millimeter. Bij moeilijkere lasklussen zorgt de arc force-functie voor voldoende stroomverhoging, zodat je zonder haperingen in de lasboog verder last.

€ 219.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS GYSMI 160P
Product
 

GYS Smartmig 142

 • De GYS Smartmig 142 is een draagbaar lasapparaat van 140 ampère, waarmee lassen op elke plek mogelijk wordt. Je kunt namelijk zowel met als zonder gas lassen, zodat je zowel binnen als buiten aan de slag gaat. De keuze uit 4 lasstroom posities en de snelheid van de lasdraadtoevoer maken de Smartmig 142 eenvoudig in gebruik. Je werkt met de ideale instelling afhankelijk van de diameter en het type lasdraad en plaatdikte van staal of RVS. Er passen draadspoelen in met een diameter van 10 en 20 centimeter, met een maximale dikte van 0,9 millimeter. Oververhit zal het lasapparaat niet snel raken, hier zorgt de ingebouwde ventilator wel voor. Voor onderhoudswerkzaamheden thuis, op de werkplaats, of op verschillende locaties, is de Smartmig 142 een lasapparaat waar je snel mee uit de voeten kunt.

€ 399.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS Smartmig 142
Product
 

GYS TIG 168 DC HF

 • Ga je dunne platen RVS, ijzer en koper lassen, dan heb je een lasapparaat nodig met pulsefunctie. De GYS TIG 168 DC HF is er zo 1. Dit 230 volt TIG-lasapparaat heeft zelfs een dubbel pulsefunctie, wat je inzet om mooie 'halve maantjes' te lassen. Daarnaast heeft het lasapparaat de mogelijkheid tot hoogfrequent ontsteking, wat de kans dat de elektrode aan het werkstuk blijft plakken verkleint. Je 5 favoriete en meest gebruikte instellingen sla je eenvoudig op, zodat je bij vergelijkbare lasklussen meteen met de juiste instellingen aan de slag gaat. Deze instelling is dan weer eenvoudig af te lezen van het digitale display. De elektroden die je gebruikt met de TIG 168 DC HF hebben diameter van 1,6 tot 4 millimeter.

€ 699.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS TIG 168 DC HF
Product
 

Kemppi Minarc 150

 • Het grote voordeel van lassen met de Kemppi Minarc 150, is dat je overal aan de slag kunt. Niet alleen omdat je zonder beschermgas werkt, maar ook omdat de Minarc 150 slechts 4 kilogram weegt, schokbestendig is en de bedieningsknoppen bestand zijn tegen vuil en vocht. Je maakt lasverbindingen van staal of rvs, met elektroden van 1,5 tot 3,25 millimeter dik en met een stroomtoevoer van 10 tot 140 ampère. De elektronische boogondersteuning, waarmee je varieert in de booglengte, maakt het lasapparaat ideaal voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor werk je namelijk ook optimaal in moeilijke lasposities. De hotstart-functie helpt je onder alle omstandigheden de elektrode soepel te ontsteken. Met de meegeleverde draagriem tot slot, verplaats je de lichtgewicht inverter eenvoudig van klus naar klus.

€ 499.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Kemppi Kemppi Minarc 150
Product
 

Kemppi MinarcMig Evo 170

 • De Kemppi MinarcMig Evo 170 is een krachtig en draagbaar lasapparaat, dat MIG/MAG lassen overal mogelijk maakt. Dankzij een stroombereik van 10 tot 170 ampère, gebruik je de MinarcMig Evo 170 voor zware toepassingen. Zoals het lassen van dikke stalen platen voor constructie. Je doet dit met lasdraad van 0,6 tot 1 millimeter dik. Op de display zie je in 1 oogopslag de instellingen, zoals de stroomtoevoer en het voltage. Met de 2 bedieningsknoppen stel je deze waarden eenvoudig bij, zodat je optimaal laswerk uitvoert. Gebruik de meegeleverde draagriem om het lasapparaat snel te verplaatsen, om op verschillende plekken aan het werk te gaan.

€ 1095.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Kemppi Kemppi MinarcMig Evo 170
Product
 

GYS GYSMI 160P LCD Techno 11

 • Ook tijdens het lassen in de buitenlucht is een lashelm onmisbaar. Bij deze uitvoering van de GYS GYSMI 160P wordt daarom de LCD Techno 11 lashelm geleverd. Het venster dimt automatisch als je de lasboog onsteekt. Zo las je op een veilige manier een metalen constructie of repareer je een stalen hekwerk. Het 230 volt lasapparaat heeft een ampèragebereik van 10 tot 160 en is dankzij een gewicht van 4,9 kilogram moeiteloos mee te dragen. Continue lassen kan op 70 ampère, wat genoeg is om materiaal tot ongeveer 2 millimeter vast te lassen. De beste instelling voor jouw lasklus lees je af van de grafiek op het lasapparaat en stel je vervolgens gemakkelijk in met de draaiknop. Je last met de GYSMI 160P de gangbare basische, rutiel, roestvrijstalen en gietijzeren staafelektroden met een diameter van 1,6 tot 4 millimeter.

€ 269.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS GYSMI 160P LCD Techno 11
Product
 

Powerplus POWX480

 • Ga je aan de slag met de Powerplus POWX480, dan hoef je niet bang te zijn dat het lasapparaat oververhit raakt. Het elektrische lasapparaat is namelijk voorzien van oververhittingsbeveiliging en ventilator koeling. De compacte POWX480 werkt op 230 volt, heeft een lasvermogen van 55 tot 160 ampère en is geschikt voor elektroden met een dikte tussen de 2 en 4 millimeter. De POWX480 wordt standaard geleverd met een stalen borstel en lashamer, waarmee je je laswerk netjes afwerkt.

€ 109.00

Naar Coolblue

Lasapparaten PowerPlus Powerplus POWX480
Product
 

GYS SmartMig 3P

 • De GYS SmartMig 3P is een verrijdbaar lasapparaat dat zowel met als zonder gas te gebruiken is. Hierdoor heb je de mogelijkheid om binnen en buiten te lassen. De lasmachine is gemaakt voor laag intensief gebruik, dus je gebruikt hem vooral voor korte en lichte reparatieklussen. Afhankelijk van de instellingen las je staal, RVS, aluminium en gietijzer met de SmartMig 3P. Deze instellingen zijn dan weer heel eenvoudig te bepalen door alleen maar de draaddiameter en de plaatdikte in te voeren. Het lasapparaat doet de rest. De maximale diameter van beklede elektroden is 3,2 millimeter, MIG/MAG elektroden kunnen maximaal 1,2 millimeter dik zijn om tot een mooie las te komen.

€ 659.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS SmartMig 3P
Product
 

Kemppi Minarc Evo 180

 • Laat je niet misleiden door het compacte formaat van de Kemppi Minarc Evo 180. Continue lassen met elektroden doe je met het lasapparaat namelijk met een stroomtoevoer van maar liefst 140 ampère. Dit is genoeg om staal of rvs van 3,5 millimeter dik te lassen, met elektroden met een diameter van maximaal 4 millimeter. Je hebt alle vrijheid in waar je het laswerk uitvoert: de Minarc Evo 180 met draagriem is speciaal ontworpen voor mobiel gebruik. Zo sluit je het lasapparaat ook aan op een generator, zelfs met extra lange voedingskabels. Op het digitale display stel je de gewenste instellingen snel en nauwkeurig in, om altijd in de optimale stand aan je constructiewerk of reparaties te beginnen.

€ 675.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Kemppi Kemppi Minarc Evo 180
Product
 

GYS Smartmig 162

 • Ga je voor de GYS Smartmig 162, dan ga je voor een verrijdbaar 160 ampère lasapparaat dat ook door de beginnende lasser eenvoudig te bedienen is. Op basis van de draaddiameter, van 0,6 tot 1,2 millimeter, en de plaatdikte stel je de ideale instellingen in. Zo bepaalt het lasapparaat met die ingevulde informatie automatisch de juiste draadsnelheid en stroomtoevoer voor jouw toepassing. Zowel staal, RVS als aluminium zijn te bewerken met het juiste lasdraad. En ga je zonder gas lassen, dan gebruik je de Smartmig 162 ook gewoon in de buitenlucht. De ingebouwde ventilator tot slot, zorgt ervoor dat het lasapparaat niet oververhit raakt bij langdurig lassen.

€ 499.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Gys GYS Smartmig 162
Product
 

Kemppi MinarcMig Evo 200

 • De Kemppi MinarcMig Evo 200 heeft genoeg capaciteit voor uiteenlopende MIG/MAG laswerkzaamheden, maar draag je dankzij het compacte formaat nog steeds mee naar verschillende werkplekken. De MinarcMig Evo 200 is zowel handmatig als automatisch in te stellen. In het laatste geval voer je simpelweg de plaatdikte in en je gaat met het juiste amperage en vermogen aan de slag. Wil je meer controle over de instellingen, om een specifieke klus zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, dan stel je het lasapparaat met de hand in. Het hoge amperage van 160 bij een inschakelduur van 60%, maakt de MinarcMig Evo 200 geschikt voor zware toepassingen. Daarnaast wordt hij geleverd met alle benodigde accessoires (met uitzondering van het beschermgas), inclusief draagriem.

€ 1390.00

Naar Coolblue

Lasapparaten Kemppi Kemppi MinarcMig Evo 200
Product