Leica Disto D810 Touch

  • De Leica Disto D810 Touch is niet de eerste de beste laserafstandsmeter. Hij heeft namelijk een touchscreen, waardoor je nog sneller en gerichter werkt. Je hebt een bereik tot 200 meter en nauwkeurigheid van 1 millimeter. Je hebt een oppervlakte-, volume-, optel- en aftrekfunctie, verricht indirecte metingen en je hebt een 360° hellingsmeter. Daarnaast meet je met afbeeldingen of je gebruikt de geïntegreerde camera voor het maken van foto's die je vervolgens met de usb kabel overbrengt naar je computer. Met de Bluetooth functie en de gratis Leica Disto sketch app zet je de meetwaarden bij foto's en maak je schetsen of vloerplannen. Kortom, de Disto D810 Touch is een veelzijdige laserafstandsmeter voor de veeleisende klusser.

€ 719.00

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Leica Leica Disto D810 Touch
Product
 

Leica Disto D1

  • Voor het meten van afstanden tussen de 0,2 en de 40 meter, gebruik je de Leica Disto D1. Met 1 druk op de knop meet je snel en precies hoogtes, afstanden en uitsparingen. Daarnaast maak je ook gebruik van functies als oppervlakteberekening, volumeberekening en de optel- en aftrekfunctie. De laserafstandmeter werkt op 2 AAA batterijen en ligt met zijn compacte formaat en lichte gewicht prettig in de hand. Hij is uitgevoerd met Bluetooth en biedt je met de gratis Leica DISTO sketch app diverse mogelijkheden. Zo maak je een foto en sla je daarin direct de gemeten afstanden op. De behuizing is met IP54 stof- en waterdicht, waardoor je de Disto D1 probleemloos in allerlei werkomstandigheden gebruikt.

€ 116.99

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Leica Leica Disto D1
Product
 

Stanley TLM165si

  • Voor het serieuze meetwerk is de Stanley TLM165si een slimme keuze. Je gebruikt de robuuste, maar compacte laserafstandsmeter voor het berekenen van oppervlakten, volumes en afstanden tot 60 meter. Deze metingen zijn zowel vanaf de onderkant als van de bovenkant uit te voeren, zodat je hem in elke situatie optimaal gebruikt. Ook beschikt de TLM165si over een Pythagoras-functie, om indirecte metingen mee uit te voeren. Al deze gegevens exporteer je vervolgens heel eenvoudig via bluetooth naar de Stanley Floorplan App, om allerlei ruimtelijke berekeningen en ontwerpen mee te maken. Tot slot is de TLM165si op een (niet meegeleverd) statief vast te zetten, waarop je de laserafstandsmeter overal in de ruimte neerzet.

€ 119.00

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Stanley Stanley TLM165si
Product
 

Leica Disto D110

  • De Leica Disto D110 is een laserafstandmeter steek je letterlijk maar in je zak. Vanwege het handige ontwerp met zakclip en de eenvoudige functies is dit een geschikte laserafstandsmeter als je moeiteloos metingen uit wilt voeren. Je meet afstanden tussen de 0,2 en 60 meter, berekent oppervlaktes, volumes en telt metingen bij elkaar of of trekt ze van elkaar af. De meetresultaten breng je met de Bluetooth functie en gratis Leica Disto sketch app eenvoudig over op je telefoon. Daar voeg je de afstanden toe aan foto's of maak je schetsen of vloerplannen. De behuizing van de Disto D110 is met IP54 beschermd tegen stof en spatwater, zodat je overal waar nodig eenvoudig metingen verricht.

€ 169.00

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Leica Leica Disto D110
Product
 

Bosch GLM 80

  • De Bosch GLM 80 is een laserafstandsmeter die je dankzij de timerfunctie ook vanuit lastige posities gebruikt. Hij meet afstanden tot maximaal 80 meter en slaat automatisch de laatste 20 meetwaarden op. De geïntegreerde 360° hellingssensor komt goed van pas als de te meten afstand op- of afloopt. Aan batterijen hoef je niet te denken: de GLM 80 is voorzien van een 3,7 volt accu die je via een USB-aansluiting oplaadt. Benoemenswaardig is ook de verlichte display die meedraait wanneer je de afstandsmeter horizontaal houdt.

€ 179.00

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Bosch Bosch GLM 80
Product
 

Leica Disto D2

  • De Leica Disto D2 is een afstandsmeter met een aantal handigheidjes die het meten een stuk gemakkelijker maken. Je meet namelijk niet alleen afstanden, maar berekent ook oppervlaktes, inhouden en telt de meetgegevens op of trekt ze van elkaar af. Je hebt een meetbereik tot 100 meter en meetnauwkeurigheid van 1,5 millimeter. Als je wilt, sla je de laatste 10 metingen op in het geheugen. Deze laserafstandsmeter heeft een Bluetooth functie en biedt je samen met de gratis Leica Disto sketch app wat uitgebreidere toepassingen. Documenteer je metingen bijvoorbeeld met foto's of maak schetsen of vloerplannen. Met de Disto D2 met bluetooth ben je van alle gemakken voor het meten voorzien.

€ 171.99

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Leica Leica Disto D2
Product
 

Leica Disto X310

  • De Leica Disto X310 is een zeer robuuste laserafstandsmeter. Hij is namelijk met IP65 stofdicht en beschermd tegen waterstralen. Daarnaast is hij getest tegen vallen vanaf 2 meter hoogte. Je meet afstanden van 5 centimeter tot 120 meter met een nauwkeurigheid van 1 millimeter. Naast enkele afstanden meten, bereken je ook oppervlaktes, volumes en tel je metingen bij elkaar op of trek je ze van elkaar af. Dankzij de geïntegreerde hellingmeter meet je indirecte afstanden en hoogtes met grote precisie. Het geheugen van de afstandsmeter heeft ruimte voor de laatste 20 metingen. Door weer en wind bereken en onthoud jij met de Disto X310 de waardes die je nodig hebt.

€ 229.00

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Leica Leica Disto X310
Product
 

Laserliner DistanceMaster Work

  • Als je een veelzijdige laserafstandsmeter zoekt, zit je goed bij de Laserliner DistanceMaster Work. Je hebt een ruim meetbereik, namelijk tussen de 0,05 en 100 meter met een meetafwijking van 1,5 millimeter. Je meet niet alleen vanaf de voorzijde of achterzijde van de meter, maar met een insteekbare pin kom je tot in een hoek, zodat je die als startpunt beschouwt. Indien gewenst, bevestig je de meter op een 1/4" statief (niet meegeleverd), en dient de statiefaansluiting als startpunt van de meting. Je berekent lengtes, oppervlakten en volumes met Pythagoras, de optel- en aftrekfunctie of de wandoppervlaktefunctie. Je meet daarbij met min-/max-, continu- of referentiemeting. Het verlichte LC-display en de eenvoudige bediening maken de DistanceMaster Work helemaal af.

€ 139.95

Naar Coolblue

Laserafstandsmeters Laserliner Laserliner DistanceMaster Work
Product