Canon Control Ring Mount Adapter EF EOS R

  • Met de Canon Bedieningsring EF(S) - EOS R Adapter zet je jouw Canon EF en EF-S lenzen op de Canon EOS R systeemcamera. Op die manier hoef je niet je volledige lenzencollectie te vervangen wanneer je de overstap maakt van een spiegelreflex- naar een systeemcamera. Met de bedieningsring pas je verschillende instellingen aan, waaronder het diafragma, de sluitertijd en de ISO waarde. Wanneer je de instellingen aanpast, voel je een klik bij elke halve of een derde stop. Wil je vloeiende videobeelden opnemen, dan zet je deze klik uit. De adapter ondersteunt beeldstabilisatie en autofocus van de EF(S) lenzen. Op die manier verlies je geen beeldkwaliteit.

€ 229.99

Naar Coolblue

Lensadapters Canon Canon Control Ring Mount Adapter EF EOS R
Product
 

Nikon FTZ Mount Adapter

  • Met de Nikon FTZ Adapter bevestig je jouw Nikon F lens op de Nikon Z systeemcamera. Hierdoor kun je jouw 'oude' Nikon F lenzen blijven gebruiken. Controleer goed of je lens compatibel is met de adapter. Check voor de zekerheid of lenzen ouder dan 5 jaar op de camera te plaatsen zijn. Het kan zijn dat niet alle functies van je F lens werken en de kwaliteit achteruit gaat. Volledige AF/AE functie is mogelijk wanneer je de volgende lenzen gebruikt: AF-S type G, D en E lenzen AF-P type G en E lenzen AF-I type D lenzen AF-S AF-S en AF-I teleconverters

€ 299.00

Naar Coolblue

Lensadapters Nikon Nikon FTZ Mount Adapter
Product
 

Canon EF( S) EF M Adapter

  • Met de Canon EF(-S) - EF-M Adapter bevestig je alle EF- en EF-S-objectieven van Canon op je EOS M systeemcamera. De mogelijkheid om lenzen uit een breder assortiment te kiezen geeft je meer creatieve vrijheid. Deze lensadapter ondersteunt alle lensfuncties zoals beeldstabilisatie en autofocus. Ook heeft de adapter een afneembare statiefbevestiging, zodat zwaardere objectieven ondersteund worden.

€ 139.00

Naar Coolblue

Lensadapters Canon Canon EF( S) EF M Adapter
Product