Silk`n Infinity Premium

 • De Silk'n Infinity Premium is een IPL apparaat met maar liefst 500.000 lichtflitsen; genoeg om een leven lang mee te ontharen. Het werkt heel gemakkelijk. Je begint door de huidsensor tegen je huid te plaatsen. Deze sensor stelt vervolgens één van de vijf standen in, die het beste past bij jouw huidtype. Vervolgens begin je met ontharen. Dankzij de glide functie gaat dit extra snel, het is namelijk niet nodig het apparaat na elke flits van de huid te verwijderen. Voor een glad resultaat dien je de behandelingen goed in te plannen. Maar geen zorgen, met de bluetooth app gaat dit heel gemakkelijk en sla je geen behandeling over.

€ 299.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Silk`n Silk`n Infinity Premium
Product
 

Philips Lumea Advanced BRI924 00

 • Met de Philips Lumea Advanced BRI924/00 onthaar je niet alleen je lichaam voor langere tijd, je ontvangt ook direct een gezichtsreiniger. Het ontharen gaat door gebruik van de app en met de geïntegreerde huidsensor altijd op een veilige manier. Via de app ontvang je informatie over hoe je het apparaat het beste gebruikt. Daarnaast zorgt de huidsensor voor de juiste lichtintensiteit zodat je je huid nooit beschadigt. Je ontvangt een groot lichtvenster voor je lichaam en een klein venster voor je gezicht en gevoelige huid. Dit kleine venster is gebogen. Hiermee voorkom je irritaties. Vervoer het IPL-apparaat eenvoudig in het meegeleverde reisetui. Zo houd je alle opzetstukken netjes bij elkaar en blijft het apparaat netjes.

€ 299.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Philips Philips Lumea Advanced BRI924 00
Product
 

Silk`n Glide Unisex 200K BlueBox

 • Met de Silk'n Glide Unisex 200K incl. BlueBox haal je een lichtontharingsapparaat in huis voor jou én je partner. Dankzij het meegeleverde reinigingsstation gebruik je dit lichtontharingssysteem namelijk met meerdere personen. Het LED licht ontsmet het apparaat volledig in slechts 7 minuten. Het ontharen gaat ook snel: de glide functie zorgt ervoor dat je in 20 minuten klaar bent met je hele lichaam. Je kiest uit 5 standen. De lichtste is zacht genoeg om na het zonnen te gebruiken. De onthaarsessies plan je in door middel van de bijpassende app. Zo sla je geen sessie over en ben je verzekerd van een haarvrij resultaat.

€ 149.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Silk`n Silk`n Glide Unisex 200K BlueBox
Product
 

Philips Lumea Advanced BRI923 00

 • Met de Philips Lumea Advanced BRI923/00 weet je zeker dat je het IPL-apparaat op de juiste manier gebruikt. Via een app ontvang je namelijk persoonlijke begeleiding bij iedere behandeling. De verschillende vensters gebruikt je op verschillende delen van je lichaam, gezicht of bikinilijn. Gebruik het grote opzetstuk voor benen en oksels. Het middelste venster gebruik je op je gezicht en het kleinste venster voor je bikinilijn. De ingebouwde huidsensor meet de huidskleur constant en past hier de lichtintensiteit op aan. Hiermee voorkom je dat je flitsen loslaat op kwetsbare delen van de huid, zoals moedervlekken. Daarnaast ontvang je een precisietrimmer om kleine haartjes weg te scheren. Breng hiermee je wenkbrauwen in model of haal donshaartjes weg onder je bakkebaarden.

€ 297.99

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Philips Philips Lumea Advanced BRI923 00
Product
 

Philips SC1995 00 Lumea Advanced

 • Met de Philips SC1995/00 Lumea Advanced geniet jij veel langer van gladde benen dan na het scheren of epileren. Dit lichtontharingsapparaat heeft een lichtvenster van 4 cm² zodat je grotere oppervlakken sneller behandelt. Kies 1 van de 5 lichtintensiteiten die bij jouw huidtype past en je bent klaar om te beginnen. Tijdens de behandeling hoef je dankzij de glide-functie het apparaat niet van de huid af te halen. De Lumea glijdt door deze functie in 1 beweging over je benen terwijl het om de zoveel seconden flitst. Je zal zien dat na meerdere behandelingen je huid mooi glad blijft.

€ 199.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Philips Philips SC1995 00 Lumea Advanced
Product
 

Medisana IPL 850

 • Met de Medisana IPL 850 ben jij de komende jaren verzekerd van gladde benen. Dit IPL apparaat beschikt namelijk over 200.000 lichtflitsen. Hoe meer lichtflitsen een apparaat heeft, hoe langer je deze gebruikt. 200.000 lichtflitsen staat ongeveer gelijk aan een gebruik van 15 jaar. Dankzij de glide-functie glijd je zonder het apparaat op te tillen door naar het volgende stuk van je huid. Hierdoor is het niet nodig het flitsen steeds te onderbreken en ben je sneller klaar. Je stelt zelf de gewenste lichtintensiteit in door 1 van de 5 niveaus te selecteren. De ingebouwde sensor geeft aan wanneer je te hoge intensiteit gebruikt voor jouw huidtype. Hiermee voorkom je schade aan je huid en het IPL apparaat.

€ 107.99

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Medisana Medisana IPL 850
Product
 

Philips SC1999 00 Lumea Advanced

 • De Lumea Advanced SC1999/00 is het basismodel binnen de Lumea lijn van Philips. De set bestaat uit opzetstukken voor je lichaam, bikinilijn en gezicht. Met enige regelmaat in behandelingen creëer je op al deze zones een langdurig glad resultaat. De Lumea beschikt over 5 lichtsterktes en over een relatief groot lichtvenster van 4 cm2. Dit betekent dat je al in 16 minuten klaar bent met de behandeling, mits je de glidemodus gebruikt waarbij je in een vloeiende beweging onthaart. Het UV-filter en de geïntegreerde huidsensor zorgen ervoor dat je je huid niet blootstelt aan een te hoge intensiteit. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en geniet je al na 4 behandelingen van een langdurig glad resultaat.

€ 334.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Philips Philips SC1999 00 Lumea Advanced
Product
 

Rio LAHC6

 • Met de Rio LAHC6 behandel je ongewenste haargroei op je gezicht, bikinilijn en oksels met een laserapparaat voor thuis. Je hebt de keuze uit het behandelen van 1 haartje per keer, of 60 tegelijkertijd. Stand 1 komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld je bovenlip wilt behandelen, en dus zeer precies te werk wilt gaan. Stand 2 is handiger wanneer je grotere oppervlaktes zoals je oksels en bikinilijn behandelt. De laserintensiteit pas je aan jouw huid -en haartype aan door een keuze te maken uit 5 verschillende standen. Het is nodig om de behandeling te herhalen om de paar weken, zodat je elk haartje in de juiste groeifase te pakken krijgt. Na 4 weken begin je resultaat te zien en vallen de haartjes geleidelijk uit.

€ 209.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Rio Rio LAHC6
Product
 

Silk`n Infinity

 • Met de Silk'n Infinity onthaar je je gehele lichaam via de eHPL-technologie; een combinatie van verschillende energiebundels die efficiënt te werk gaan. De lichtflitsen openen de huidporiën waardoor haarzakjes optimaal bereikt worden. Bijna alle haarkleuren en alle huidskleuren kunnen behandeld worden, inclusief de meest donkere huidskleur. Bovendien is Silk'n Infinity een apparaat waarmee je razendsnel onthaart. Zonder pijn, stoppels, irritatie of ingegroeide haartjes. Via de gratis app plan je behandelingen en zie je het resterende aantal lichtflitsen. Het ontharingsapparaat heeft 400.000 flitsen, dus het vervangen van cartridges is niet nodig.

€ 219.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Silk`n Silk`n Infinity
Product
 

Silk`n Motion 350.000

 • Met de Silk¿n Motion 350.000 onthaar je zowel jouw lichaam als gezicht in de privacy van je eigen slaapkamer. Vrouwen gebruiken `m bijvoorbeeld om hun gezicht, bikinilijn en oksels te ontharen, terwijl het apparaat voor mannen juist geschikt is voor de rug, schouders of borstkas. Blijf je de behandeling 8 keer herhalen, zal je zien dat haartjes langdurig wegblijven. Het IPL apparaat is uitgerust met een huidsensor. Handig, want deze sensor zorgt er niet alleen voor dat het IPL apparaat enkel flitst als er huidcontact is, maar ook dat de meest geschikte intensiteit staat ingesteld. Verder beschikt het apparaat over een glidemodus om in een vloeiende beweging te ontharen én dankzij een cartridge van 350.000 flitsen over een jarenlange levensduur.

€ 221.00

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Silk`n Silk`n Motion 350.000
Product
 

Philips Lumea Essential BRI862 00

 • De Philips Lumea Essential BRI862/00 is het basismodel binnen de Lumea lijn van Philips. Het apparaat is geschikt voor het ontharen van je lichaam. Denk aan je armen, benen, buik, oksels en bikinilijn. Het IPL apparaat beschikt over een lichtvenster van 4 cm2 en hiermee kan je op een snelle behandeltijd rekenen met een maximum van 10 minuten voor je beide benen. Dankzij de geïntegreerde huidsensor hoef jij zelf niet te kiezen voor een intensiteit. De sensor kiest automatisch voor de juiste sterkte, op basis van jouw huidskleur. Dit model werkt op netstroom, je bent dus niet afhankelijk van een opgeladen accu, maar onthaart jouw lichaam dus wanneer je wilt.

€ 185.99

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Philips Philips Lumea Essential BRI862 00
Product
 

Philips Lumea Prestige BRI950 00

 • Met de Philips Lumea Prestige BRI950/00 haal je een geavanceerd lichtontharingsapparaat in huis, waarmee je jezelf verzekert van een langdurig glad resultaat. Je gebruikt dit model uit de Lumea lijn voor zowel je lichaam als je gezicht, dankzij de verschillende opzetstukken. Hierbij kies je voor de glidemodus of de precisiemodus, afhankelijk van welke zone je behandelt. Het lichtvenster steekt met een lichtvenster van 4 cm2 boven de meeste IPL apparaten uit en dit betekent dat je snel klaar bent. Reken maximaal op 15 minuten voor een volledige behandeling. De huidsensor kiest hierbij telkens voor de meest geschikte lichtintensiteit. Zo weet je zeker dat je met de juiste instellingen flitst.

€ 334.99

Naar Coolblue

Lichtontharingsapparaten Philips Philips Lumea Prestige BRI950 00
Product