Showtec quick DMX USB Dongle

  • Met de Showtec Quick DMX Usb Dongle creëer je jouw eerste lichtshow. Door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software maak jij je deze instapversie snel eigen. Dit maakt deze DMX interface geschikt voor beginners. Dankzij de 3D visualizer zie je een voorproefje van je lichtshow. Hierdoor hoef je jouw lichtinstallatie niet met de interface te verbinden wanneer je programmeert.

€ 119.00

Naar Coolblue

Lichtsturing software Showtec Showtec quick DMX USB Dongle
Product
 

Showtec quick DMX D512

  • De Showtec Quick DMX D512 is een DMX interface met gebruiksvriendelijke software. Door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke user interface maak jij je dit software programma snel eigen. Dit betekent dat je geen maanden kwijt bent om je weg te vinden in een complex software programma. In de 3D visualizer zie je een voorproefje van de lichtshow. Zonder dat je jouw lichtinstallatie hoeft aan te sluiten, zie je hoe de lichtshow eruit komt te zien.

€ 299.00

Naar Coolblue

Lichtsturing software Showtec Showtec quick DMX D512
Product
 

Showtec quick DMX D512 Plus

  • De Showtec Quick DMX 512 Plus is een DMX interface waarmee je handmatig 18 scenes en chases oproept. Thuis bereid je jouw lichtshow voor door 18 scenes en chases op de interface te zetten. Op locatie roep je de scenes en chases op. Dit doe je met de optionele afstandsbediening. Hierdoor ben je niet afhankelijk van je laptop of computer. Door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke user interface maak jij je dit software programma snel eigen. Dit betekent dat je geen maanden kwijt bent om een complex software programma te leren. Heb je een onderdeel van je show geprogrammeerd? Met de 3D visualizer zie je hoe het eruitziet. Dit maakt het onnodig om je lichtinstallatie uit te stallen wanneer je gaat programmeren.

€ 499.00

Naar Coolblue

Lichtsturing software Showtec Showtec quick DMX D512 Plus
Product
 

Showtec Quick DMX Rack 512

  • Met de Showtec Quick DMX Rack 512 creëer je lichtshows voor vaste installaties. Nadat je de lichtshow op je computer geprogrammeerd hebt, laad je de show in op de DMX interface. Hierdoor heb je geen computer nodig wanneer je de lichtshow speelt. Dit maakt de lichtshow geschikt voor vaste installaties en mensen die niet afhankelijk willen zijn van een computer. Door de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke user interface maak jij je de meegeleverde software snel eigen. Je kunt hierdoor direct aan de slag, want je bent geen maanden kwijt aan het leren van complexe software. Dankzij de 3D visualizer zie je op je beeldscherm een voorproefje van je geprogrammeerde lichtshow. Dit maakt het onnodig om je lichtinstallatie uit te stallen wanneer je gaat programmeren.

€ 599.00

Naar Coolblue

Lichtsturing software Showtec Showtec Quick DMX Rack 512
Product