Venta LW25 Comfort Plus Wit

 • De Venta LW25 Comfort Plus Wit bevochtigt en reinigt ruimtes tot 45 vierkante meter. De luchtwasser bevochtigt de ruimte met een koudwaterverdamper en reinigt de lucht met water. Hierdoor heeft de luchtwasser geen reinigingsfilters. Handig, zo hoef je geen filters te vervangen en zijn de onderhoudskosten lager. Je bedient de luchtwasser via het touchscreen bedieningspaneel. De luchtvochtigheidsgraad stel je in tussen de 30 en 70 procent en dankzij de geïntegreerde hygrometer schakelt de luchtwasser uit als de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Ook pas je de ventilatorstand gemakkelijk aan via het bedieningspaneel. Wil je de luchtwasser ook `s nachts gebruiken? Met de nachtmodus schakelt de luchtwasser naar de stilste stand, zodat je ongestoord slaapt.

€ 289.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW25 Comfort Plus Wit
Product
 

Philips AC2729 10

 • Met de Philips AC2729/10 haal je zowel een luchtreiniger als een luchtbevochtiger in huis. De luchtwasser verwijdert 99,97% van de allergenen uit de lucht en bevochtigt een ruimte van maximaal 60 vierkante meter. De 2-in-1 luchtreiniger en bevochtiger heeft 3 standen: een 2-1 modus, alleen zuiveren en een nachtmodus. Zo doet het apparaat `s nachts zijn werk, zonder dat je last hebt van het geluid. Met de AeraSense-technologie detecteert de luchtreiniger de kleinste verandering in de lucht en past zijn werking hierop aan. Via de app bedien je de luchtwasser op afstand en lees je de levensduur van het filter af. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters te vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 339.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Philips Philips AC2729 10
Product
 

Venta LW15 Comfort Plus Wit

 • De Venta LW15 Comfort Plus Wit is een energiezuinige luchtbevochtiger en reiniger in één. De luchtwasser bevochtigt de lucht door het langs een aantal schijven te leiden die in het water roteren. Ook blijven stofdeeltjes achter in het water. Hierdoor is de lucht niet alleen vochtiger maar ook schoner. De luchtwasser heeft geen filters. Handig, zo hoef je geen onderdelen te vervangen om de luchtwasser zijn werk te laten doen. De gewenste luchtvochtigheid stel je gemakkelijk in via het touchscreen bedieningspaneel. Hierbij kies je een luchtvochtigheidspercentage tussen de 30 en 70 procent. `s Nachts zet je de luchtwasser in nachtmodus, zodat je ongestoord slaapt terwijl de luchtwasser zijn werk doet. De luchtwasser is geschikt voor ruimtes tot 35 vierkante meter.

€ 229.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW15 Comfort Plus Wit
Product
 

Venta LW15 Comfort Plus Zwart

 • De Venta LW15 Comfort Plus Zwart is een energiezuinige luchtbevochtiger en reiniger in één. De luchtwasser bevochtigt de lucht door het langs een aantal schijven te leiden die in het water roteren. Ook blijven stofdeeltjes achter in het water. Hierdoor is de lucht niet alleen vochtiger maar ook schoner. De luchtwasser heeft geen filters. Handig, zo hoef je geen onderdelen te vervangen om de luchtwasser zijn werk te laten doen. De gewenste luchtvochtigheid stel je gemakkelijk in via het touchscreen bedieningspaneel. Hierbij kies je een luchtvochtigheidspercentage tussen de 30 en 70 procent. `s Nachts zet je de luchtwasser in nachtmodus, zodat je ongestoord slaapt terwijl de luchtwasser zijn werk doet. De luchtwasser is geschikt voor ruimtes tot 35 vierkante meter.

€ 229.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW15 Comfort Plus Zwart
Product
 

Stadler Form Robert Zilver

 • De Standler Form Robert Zwart reinigt en bevochtigt ruimtes tot 80 vierkante meter. De luchtwasser zuigt de vieze lucht op en blaast dit door een waterfilter. Dit filter bevochtigt niet alleen de lucht, maar neemt ook pollen en stofdeeltjes op. Met de ingebouwde hygrostaat zorgt de luchtwasser ervoor dat de luchtvochtigheid op de ingestelde waarde blijft. De luchtwasser heeft een aantal vooraf ingestelde programma's, waaronder een reinigingsfunctie. Met deze functie reinigt en ontkalkt de luchtwasser zichzelf. Ook beschikt de luchtwasser over een nachtmodus, zodat jij `s nachts ongestoord verder slaapt. Wil je ook een lekker luchtje verspreiden in de kamer? Vul dan de geurdispenser met geurolie en de luchtwasser verspreidt een heerlijke geur.

€ 489.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Robert Zilver
Product
 

Venta LW25 Comfort Plus Zwart

 • De Venta LW25 Comfort Plus Zwart bevochtigt en reinigt ruimtes tot 45 vierkante meter. De luchtwasser bevochtigt de ruimte met een koudwaterverdamper en reinigt de lucht met water. Hierdoor heeft de luchtwasser geen reinigingsfilters. Handig, zo hoef je geen filters te vervangen en zijn de onderhoudskosten lager. Je bedient de luchtwasser via het touchscreen bedieningspaneel. De luchtvochtigheidsgraad stel je in tussen de 30 en 70 procent en dankzij de geïntegreerde hygrometer schakelt de luchtwasser uit als de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. Ook pas je de ventilatorstand gemakkelijk aan via het bedieningspaneel. Wil je de luchtwasser ook `s nachts gebruiken? Met de nachtmodus schakelt de luchtwasser naar de stilste stand, zodat je ongestoord slaapt.

€ 289.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW25 Comfort Plus Zwart
Product
 

Stadler Form Eva Little Titanium

 • De Stadler Form Eva Little Titanium is een stijlvolle luchtbevochtiger waar je in de auto-modus geen omkijken naar hebt. Deze modus houdt namelijk in dat je zelf aangeeft wat de gewenste luchtvochtigheid is in huis. Wanneer de ingebouwde hygrometer meet dat de luchtvochtigheid lager is dan het gewenste percentage, dan gaat de luchtbevochtiger automatisch aan het werk. Daarnaast gaat `ie langzamer wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt zodat je geen onnodig stroom verbruikt. Wil je gelijk een aangename geur in huis? Vul jouw favoriete geurolie dan toe aan het reservoir. En mocht je de luchtbevochtiger ook in de slaapkamer willen gebruiken, schakel dan de nachtmodus in. Het licht van het display dimt en ook het geluid vermindert. Let op: de anti-kalk cartridge moet eerst 24 uur in een waterbadje weken om optimaal te presteren. Sla deze stap niet over want dit beschermt de luchtbevochtiger tegen kalkschade.

€ 128.95

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Eva Little Titanium
Product
 

Venta LW45 Comfort Plus Zwart

 • De Venta LW45 Comfort Plus Zwart is een luchtwasser zonder filter. De luchtwasser bevochtigt ruimtes tot 80 vierkante meter en leidt de lucht langs een waterbak met roterende schijven. Hierdoor filtert de luchtwasser stofdeeltjes uit de lucht en laat deze achter in de waterbak. Met het touchscreen bedieningspaneel stel je de gewenste luchtvochtigheid in tussen de 30 en 70 procent. De luchtwasser beschikt over een nachtmodus. Handig, zo slaap je 's nachts rustig verder terwijl de luchtwasser aan staat. Met de schoonmaak indicator geeft de luchtwasser aan dat je `m moet reinigen. Heb je last van vieze geurtjes in huis? Deze luchtwasser is ook geschikt voor geuroliën, zo verspreidt de luchtwasser jouw favoriete geur tijdens het bevochtigen.

€ 399.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW45 Comfort Plus Zwart
Product
 

Stadler Form Eva Little Black

 • De Stadler Form Eva Little Black is een stijlvolle luchtbevochtiger waar je in de auto-modus geen omkijken naar hebt. Deze modus houdt namelijk in dat je zelf aangeeft wat de gewenste luchtvochtigheid is in huis. Wanneer de ingebouwde hygrometer meet dat de luchtvochtigheid lager is dan het gewenste percentage, dan gaat de luchtbevochtiger automatisch aan het werk. Daarnaast gaat `ie langzamer wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt zodat je geen onnodig stroom verbruikt. Wil je gelijk een aangename geur in huis? Vul jouw favoriete geurolie dan toe aan het reservoir. En mocht je de luchtbevochtiger ook in de slaapkamer willen gebruiken, schakel dan de nachtmodus in. Het licht van het display dimt en ook het geluid vermindert. Let op: de anti-kalk cartridge moet eerst 24 uur in een waterbadje weken om optimaal te presteren. Sla deze stap niet over want dit beschermt de luchtbevochtiger tegen kalkschade.

€ 128.95

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Eva Little Black
Product
 

Stadler Form Oskar evaporator little titanium

 • Met de Stadler Form Oskar Evaporator Little Titanium is een droge leefomgeving verleden tijd. De luchtbevochtiger zuigt namelijk droge lucht naar binnen aan de onderkant, bevochtigt deze en blaast de gezonde lucht met een ventilator weer de ruimte in. Voeg 2 tot 3 druppels geurolie toe aan het geurfilter en de lucht is gezond én ruikt tegelijkertijd prettig. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter en is qua geluidsniveau relatief stil. Dit maakt `m ook eenvoudig te gebruiken in de slaapkamer. Wil je ¿s avonds het licht minder fel laten schijnen? Schakel dan de nachtmodus in. En is het waterreservoir leeg dan vul je deze eenvoudig tijdens gebruik bij. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 119.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar evaporator little titanium
Product
 

Stadler Form Oskar evaporator Titanium

 • De Stadler Form Oskar Evaporator Titanium gebruik je in semi-grote ruimtes tot 50 vierkante meter. Dit maakt deze luchtbevochtiger geschikt voor woonkamers, kleine winkels of kantoorruimtes. Gebruik de hygrostaat om de gewenste luchtvochtigheid in te stellen en de bevochtiger doet de rest. Kies hiervoor uit 5 verschillende levels van luchtvochtigheid: 40%, 45%, 50%, 55% of constante luchtbevochtiging. Dezelfde hygrostaat zorgt er ook voor dat de luchtbevochtiger automatisch aan gaat wanneer de luchtvochtigheid lager is dan het door jou ingestelde level. Wil je naast een goede luchtkwaliteit ook een fijne geur verspreiden? Voeg dan een paar druppeltjes geurolie toe. Daarnaast is het mogelijk 's avonds de LED-verlichting te dimmen voor een sfeervol design. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 144.99

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar evaporator Titanium
Product
 

Sharp KC G50EU W

 • De Sharp KC-G60EU-W is een slimme luchtbevochtiger en reiniger, die met 6 sensoren de luchtkwaliteit nauwkeurig meet. Met de intelligente modus past de luchtwasser de instellingen automatisch aan om de luchtkwaliteit te verbeteren. De luchtwasser is geschikt om ruimtes tot 38 vierkante meter te bevochtigen en heeft 4 filters om stofdeeltjes, micro-organisme en vieze geurtjes uit de lucht te reinigen. Deze filters spoel je gemakkelijk onder de kraan. Dankzij de slaapmodus gebruik je de luchtwasser ook in de slaapkamer. In deze modus werkt `ie namelijk in een zo stil mogelijke stand. Als je het waterreservoir moet legen of schoonmaken geeft de luchtwasser een signaal. Let op: voor een goede werking dien je de filters na 30 dagen te reinigen. In de handleiding vind je hoe je dit doet.

€ 649.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Sharp Sharp KC G50EU W
Product
 

Sharp KC G40EU W

 • Met de Sharp KC-G40EU-W haal je zowel een luchtbevochtiger als een luchtreiniger in huis. Deze luchtwasser is geschikt om ruimtes tot maximaal 28 vierkante meter te bevochtigen en te reinigen. Dankzij het HEPA-, koolstof- en geurfilter verwijdert de luchtwasser stofdeeltjes, nare geurtjes en bacteriën uit de lucht. Deze filters spoel je gemakkelijk af onder de kraan. De luchtwasser geeft een signaal als je het waterreservoir moet vullen of schoonmaken. Handig, zo weet je zeker dat de luchtwasser zijn werk blijft doen. Wil je de luchtwasser ook `s nachts gebruiken? In de slaapmodus gaat de luchtwasser zo stil mogelijk te werk, zodat je rustig verder slaapt. Let op: voor een goede werking dien je de filters na 30 dagen te reinigen. In de handleiding vind je hoe je dit doet.

€ 549.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Sharp Sharp KC G40EU W
Product
 

Stadler Form Eva Little White

 • De Stadler Form Eva Little White is een stijlvolle luchtbevochtiger waar je in de auto-modus geen omkijken naar hebt. Deze modus houdt namelijk in dat je zelf aangeeft wat de gewenste luchtvochtigheid is in huis. Wanneer de ingebouwde hygrometer meet dat de luchtvochtigheid lager is dan het gewenste percentage, dan gaat de luchtbevochtiger automatisch aan het werk. Daarnaast gaat `ie langzamer wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt zodat je geen onnodig stroom verbruikt. Wil je gelijk een aangename geur in huis? Vul jouw favoriete geurolie dan toe aan het reservoir. En mocht je de luchtbevochtiger ook in de slaapkamer willen gebruiken, schakel dan de nachtmodus in. Het licht van het display dimt en ook het geluid vermindert. Let op: de anti-kalk cartridge moet eerst 24 uur in een waterbadje weken om optimaal te presteren. Sla deze stap niet over want dit beschermt de luchtbevochtiger tegen kalkschade.

€ 128.95

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Eva Little White
Product
 

Stadler Form Eva Black

 • De Stadler Form Eva luchtbevochtiger is slim genoeg om te weten wanneer de luchtvochtigheid in ruimtes tot 80 m2 te laag is. Deze ultrasone luchtbevochtiger blaast koude of warme mist de ruimte in. Je stelt zelf de gewenste luchtvochtigheid in tussen de 30 en 75 procent. Op de automatische modus werkt de luchtbevochtiger helemaal op eigen initiatief. De ingebouwde sensor meet precies wanneer hij harder of zachter moet werken. Voeg een paar druppels geurolie toe voor een heerlijke geur in huis. De Stadler Form Eva zorgt voor een precieze luchtbevochtiging in huis. Let op: gebruik alleen vers drinkwater of gefilterd water. Voor het verwijderen van kalkresten gebruik je een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur.

€ 179.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Eva Black
Product
 

Stadler Form Eva White

 • De Stadler Form Eva luchtbevochtiger is slim genoeg om te weten wanneer de luchtvochtigheid in ruimtes tot 80 m2 te laag is. Deze ultrasone luchtbevochtiger blaast koude of warme mist de ruimte in. Je stelt zelf de gewenste luchtvochtigheid in tussen de 30 en 75 procent. Op de automatische modus werkt de luchtbevochtiger helemaal op eigen initiatief. De ingebouwde sensor meet precies wanneer hij harder of zachter moet werken. Voeg een paar druppels geurolie toe voor een heerlijke geur in huis. De Stadler Form Eva zorgt voor een precieze luchtbevochtiging in huis. Let op: gebruik altijd zacht water of een ontkalker bij een ultrasone luchtbevochtiger om een witte waas te voorkomen.

€ 179.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Eva White
Product
 

Stadler Form Oskar Little Black

 • De Stadler Form Oskar Little is een koudwaterverdamper die kleine ruimtes tot 30 m2 bevochtigt. Hij beschikt over 2 ventilatiesnelheden, waarmee je zelf instelt hoe krachtig de luchtstroom is. Dankzij zijn dimbare LED-lampjes en stille nachtmodus is hij ook geschikt voor op de slaapkamer. Wil je naast bevochtigen ook een lekkere geur verspreiden in huis? Voeg dan wat druppels geurolie toe aan het waterreservoir. Als het reservoir leeg is, schakelt de Stadler Form Oskar Little Black automatisch uit. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 119.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar Little Black
Product
 

Stadler Form Oskar Little White

 • De Stadler Form Oskar Little is een koudwaterverdamper die kleine ruimtes tot 30 m2 bevochtigt. Hij beschikt over 2 ventilatiesnelheden, waarmee je zelf instelt hoe krachtig de luchtstroom is. Dankzij zijn dimbare LED-lampjes en stille nachtmodus is hij ook geschikt voor op de slaapkamer. Wil je naast bevochtigen ook een lekkere geur verspreiden in huis? Voeg dan wat druppels geurolie toe aan het waterreservoir. Als het reservoir leeg is, schakelt de Stadler Form Oskar Little White automatisch uit. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 119.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar Little White
Product
 

Stadler Form Oskar Big White

 • Heb je last van droge lucht in huis? De Stadler Form Oskar Big is een koudwaterverdamper die ruimtes tot 65 m2 bevochtigt. Je stelt de gewenste luchtvochtigheid in met de knop aan de bovenzijde. Zo kies je uit 5 verschillende standen tussen de 40 en 55 procent. De Stadler Form Oskar Big meet continu het percentage aan vocht in de lucht. Wanneer dit te laag is, start hij automatisch met bevochtigen. Blauwe led-lampjes geven het ingestelde niveau weer. Beginnen ze te knipperen? Dan is de gewenste luchtvochtigheid bereikt. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. Verder heeft deze luchtbevochtiger geen alledaags design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past hij goed in moderne interieurs. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 234.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar Big White
Product
 

Stadler Form Fred White

 • Met een luchtbevochtiger zoals de Stadler Form Fred White in huis geniet je niet alleen van een prettige luchtvochtigheid, maar ook van een aangename temperatuur. Een stoombevochtiger verwarmt namelijk het water, hierdoor stijgt de temperatuur in de ruimte ook iets. Dankzij de pootjes van de UFO-vormige stoombevochtiger plaats je `m gemakkelijk en stabiel op een tafel. De geïntegreerde hygrostaat zorgt ervoor dat de ingestelde luchtvochtigheid behouden blijft. Tijdens het bevochtigen maakt de bevochtiger weinig geluid, hierdoor gebruik je `m ook gerust in de slaapkamer. En ben je vergeten de stoombevochtiger bij te vullen, dan vormt dat geen gevaar. Bij een leeg waterreservoir schakelt `ie automatisch uit. Let op: op de foto's is een witte stroomkabel te zien, er wordt echter een zwarte meegeleverd.

€ 125.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Fred White
Product
 

Stadler Form Oskar Big Black

 • Heb je last van droge lucht in huis? De Stadler Form Oskar Big is een koudwaterverdamper die ruimtes tot 65 m2 bevochtigt. Je stelt de gewenste luchtvochtigheid in met de knop aan de bovenzijde. Zo kies je uit 5 verschillende standen tussen de 40 en 55 procent. De Stadler Form Oskar Big meet continu het percentage aan vocht in de lucht. Wanneer dit te laag is, start hij automatisch met bevochtigen. Blauwe led-lampjes geven het ingestelde niveau weer. Beginnen ze te knipperen? Dan is de gewenste luchtvochtigheid bereikt. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. Verder heeft deze luchtbevochtiger geen alledaags design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past hij goed in moderne interieurs. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 234.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar Big Black
Product
 

Stadler Form Robert Zwart

 • De Standler Form Robert Zwart reinigt en bevochtigt ruimtes tot 80 vierkante meter. De luchtwasser zuigt de vieze lucht op en blaast dit door een waterfilter. Dit filter bevochtigt niet alleen de lucht, maar neemt ook pollen en stofdeeltjes op. Met de ingebouwde hygrostaat zorgt de luchtwasser ervoor dat de luchtvochtigheid op de ingestelde waarde blijft. De luchtwasser heeft een aantal vooraf ingestelde programma's, waaronder een reinigingsfunctie. Met deze functie reinigt en ontkalkt de luchtwasser zichzelf. Ook beschikt de luchtwasser over een nachtmodus, zodat jij `s nachts ongestoord verder slaapt. Wil je ook een lekker luchtje verspreiden in de kamer? Vul dan de geurdispenser met geurolie en de luchtwasser verspreidt een heerlijke geur.

€ 489.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Robert Zwart
Product
 

Stadler Form Oskar Zwart

 • Heb je last van droge lucht in huis? De Stadler Form Oskar is een koudwaterverdamper die ruimtes tot 50 m2 bevochtigt. Dankzij de geïntegreerde hygrostaat stel je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid in. Zo kies je uit 5 verschillende standen tussen de 40 en 55 procent. De Stadler Form Oskar meet continu het percentage aan vocht in de lucht. Wanneer dit te laag is, start hij automatisch met bevochtigen. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. Blauwe LED-lampjes geven het ingestelde niveau weer. Beginnen ze te knipperen? Dan is de gewenste luchtvochtigheid bereikt. Verder heeft deze luchtbevochtiger geen alledaags design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past hij goed in moderne interieurs. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 144.99

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar Zwart
Product
 

Sharp KC D60EU W

 • De Sharp KC-D60EU-W is een luchtbevochtiger en luchtreiniger ineen. Hij is geschikt voor grote ruimtes tot maximaal 48 vierkante meter. Dankzij de de wieltjes verplaats je hem gemakkelijk naar een andere ruimte. De luchtwasser werkt met een anti-microbacterieel HEPA- en koolstoffilter. Je verwijdert gemakkelijk bacteriën, virussen en andere micro-organismen uit de lucht. Je leest op het kleurendisplay alle benodigde informatie af. Zoals wanneer het tijd is om het waterreservoir te legen. Je hebt de keuze tussen 4 verschillende ventilatiesnelheden en de luchtwasser is voorzien van een nachtmodus. Kies je voor de nachtmodus? Dan doet hij extra stil zijn werk zodat het jouw nachtrust niet verstoort. Let op: voor een goede werking dien je de filters na 30 dagen te reinigen. In de handleiding vind je hoe je dit doet.

€ 649.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Sharp Sharp KC D60EU W
Product
 

Venta LW15 Wit

 • De Venta LW15 is precies wat je krijgt als je bedieningsgemak en functionaliteit in 1 apparaat combineert. Het apparaat kan namelijk alleen maar aan of uit en is een reiniger en bevochtiger in één. En door de speciale techniek van de Venta LW15 hoef je nooit gebruik te maken van filters om de lucht te reinigen. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit. De bevochtigingsfunctie van de Venta LW15 is geschikt voor ruimtes tot 20 m2 en maakt tijdens het bevochtigen nauwelijks geluid.

€ 149.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW15 Wit
Product
 

Venta LW60T Wifi Wit

 • Met de Venta LW60T Wifi reinig je de lucht in ruimtes tot 80 m2. Bedien de luchtwasser niet alleen via de meegeleverde afstandsbediening, maar ook via de app op je smartphone. De bevochtigingsfunctie is zelfs goed voor ruimtes tot 150 m2. Door middel van een hygiënedisk worden pollen, dierenharen, bacteriën en vieze geuren uit de lucht gezuiverd. Daarnaast zorgt de disk ervoor dat er geen kalkneerslag in de ruimte ontstaat. Door de ionen in de disk wordt het water onthard. De luchtwasser is vrijwel onderhoudsvrij. Het enige wat je moet doen is het waterreservoir tijdig vullen en de hygiënedisk op tijd vervangen (bij gemiddeld gebruik na 3 maanden). Aangezien de luchtwasser fluisterstil (maximaal 43 dB) is, plaats je hem op elk gewenst moment in elke gewenste ruimte.

€ 1069.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW60T Wifi Wit
Product
 

Winix AW600

 • De Winix AW600 bevochtigt jouw woning of kantoor en reinigt tegelijkertijd de lucht. Deze luchtwasser zuigt droge lucht aan en laat dit langs een aantal filters gaan. Zo worden allergenen en pollen uit de lucht gefilterd. Vervolgens wordt er vocht aan de lucht toegevoegd, waarna de Winix AW600 de schone, vochtige lucht uitblaast. Wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt de luchtwasser vanzelf uit. Hij beschikt ook over een automodus, waarin hij alleen aan gaat wanneer dat nodig is. Zo heb je er zelf geen omkijken naar. Let op: je dient de filters te vervangen wanneer ze verzadigd zijn. Altijd voorzien zijn van schone lucht in huis met de juiste vochtigheidsgraad? Vervang je filter dan op tijd voor een maximaal resultaat.

€ 259.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Winix Winix AW600
Product
 

Venta LW15 Zwart

 • De Venta LW15 is precies wat je krijgt als je bedieningsgemak en functionaliteit in 1 apparaat combineert. Het apparaat kan namelijk alleen maar aan of uit en is een reiniger en bevochtiger in één. En door de speciale techniek van de Venta LW15 hoef je nooit gebruik te maken van filters om de lucht te reinigen. De luchtwasser beschikt niet over filters. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit. De bevochtigingsfunctie van de Venta LW15 is geschikt voor ruimtes tot 20 m2 en maakt tijdens het bevochtigen nauwelijks geluid.

€ 149.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW15 Zwart
Product
 

Dyson AM10

 • De Dyson AM10 is een luchtbevochtiger en ventilator in 1. 's Winters is de lucht droog waardoor je last krijgt van prikkelende ogen en je luchtwegen. De Dyson AM10 blaast een gelijkmatige verdeling van zachte nevel door ruimtes van 25 m2. Hij verspreidt niet zomaar nevel door de kamer; de machine beschikt over een ultraviolet reinigingsfunctie waardoor de nevel voor 99,9 procent vrij is van bacteriën. Zo zijn prikkelende ogen en luchtwegen snel verleden tijd. Met de afstandsbediening stel je de gewenste luchtvochtigheid in, zet je de timer of schakel je de luchtbevochtiger aan en uit. Warme zomerdagen zijn met de Dyson AM10 goed uit te houden. Zet de ventilatiefunctie aan en hij verkoelt de ruimte met een fijne bries. Let op: gebruik altijd zacht water of een ontkalker bij een ultrasone luchtbevochtiger om een witte waas te voorkomen.

€ 419.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Dyson Dyson AM10
Product
 

Sharp KC D50EU W

 • De Sharp KC-D60EU-W is een luchtbevochtiger en luchtreiniger ineen. Hij is geschikt voor ruimtes tot maximaal 38 vierkante meter. Dankzij de de wieltjes verplaats je hem gemakkelijk naar een andere ruimte. De luchtwasser werkt met een anti-microbacterieel HEPA- en koolstoffilter. Je verwijdert gemakkelijk bacteriën, virussen en andere micro-organismen uit de lucht. Je leest op het kleurendisplay alle benodigde informatie af. Zoals wanneer het tijd is om het waterreservoir te legen. Je hebt de keuze tussen 4 verschillende ventilatiesnelheden en de luchtwasser is voorzien van een nachtmodus. Kies je voor de nachtmodus? Dan doet hij extra stil zijn werk zodat het jouw nachtrust niet verstoort. Let op: voor een goede werking dien je de filters na 30 dagen te reinigen. In de handleiding vind je hoe je dit doet.

€ 538.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Sharp Sharp KC D50EU W
Product
 

Venta LW25 Zwart

 • Wil je een luchtbevochtiger en reiniger in één, maar heb je geen zin in een extra hoge energierekening en veel bijkomende kosten? De Venta LW25 is precies de luchtwasser waarnaar je op zoek bent. Want doordat deze luchtbevochtiger gebruik maakt van een energiezuinige verdampingstechniek om de lucht te bevochtigen verbruikt hij nauwelijks energie. Met maximaal slechts 8 watt is de Venta LW25 één van de meest energiezuinige luchtbevochtigers van dit moment. En denk vooral niet dat het beperkte stroomverbruik ten koste gaat van zijn capaciteit. De Venta LW25 is namelijk geschikt voor ruimtes tot 40 m2. De luchtwasser beschikt niet over filters. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit. Kortom, deze luchtwasser heeft alles wat je hartje begeert, zonder dat de kosten de pan uit rijzen.

€ 229.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW25 Zwart
Product
 

Venta LW25 Wit

 • Wil je een luchtbevochtiger en reiniger in één, maar heb je geen zin in een extra hoge energierekening en veel bijkomende kosten? De Venta LW25 is precies de luchtwasser waarnaar je op zoek bent. Want doordat deze luchtbevochtiger gebruik maakt van een energiezuinige verdampingstechniek om de lucht te bevochtigen verbruikt hij nauwelijks energie. Met maximaal 8 watt is de Venta LW25 één van de meest energiezuinige luchtbevochtigers van dit moment. En denk vooral niet dat het beperkte stroomverbruik ten koste gaat van zijn capaciteit. De Venta LW25 is namelijk geschikt voor ruimtes tot 40 m2. De luchtwasser beschikt niet over filters. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit. Kortom, deze luchtwasser heeft alles wat je hartje begeert, zonder dat de kosten de pan uit rijzen.

€ 229.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW25 Wit
Product
 

Venta LW60T

 • Met de Venta LW60T reinig en bevochtig je de lucht in ruimtes tot 80 m2. De bevochtigingsfunctie is zelfs goed voor ruimtes tot 150 m2. Door middel van een hygiënedisk worden pollen, dierenharen, bacteriën en vieze geuren uit de lucht gezuiverd. Daarnaast zorgt de disk ervoor dat er geen kalkneerslag in de ruimte ontstaat. Door de ionen in de disk wordt het water onthard. De luchtwasser is vrijwel onderhoudsvrij. Het enige wat je moet doen is het waterreservoir tijdig vullen en de hygiënedisk op tijd vervangen (bij gemiddeld gebruik na 3 maanden). Aangezien de luchtwasser fluisterstil (maximaal 43 dB) is, plaats je hem op elk gewenst moment in elke gewenste ruimte. Bedien hem op afstand via de meegeleverde afstandsbediening.

€ 879.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW60T
Product
 

Venta LW60T Wifi Antraciet

 • Met de Venta LW60T Wifi reinig je de lucht in ruimtes tot 80 m2. Bedien de luchtwasser niet alleen via de meegeleverde afstandsbediening, maar ook via de app op je smartphone. De bevochtigingsfunctie is zelfs goed voor ruimtes tot 150 m2. Door middel van een hygiënedisk worden pollen, dierenharen, bacteriën en vieze geuren uit de lucht gezuiverd. Daarnaast zorgt de disk ervoor dat er geen kalkneerslag in de ruimte ontstaat. Door de ionen in de disk wordt het water onthard. De luchtwasser is vrijwel onderhoudsvrij. Het enige wat je moet doen is het waterreservoir tijdig vullen en de hygiënedisk op tijd vervangen (bij gemiddeld gebruik na 3 maanden). Aangezien de luchtwasser fluisterstil (maximaal 43 dB) is, plaats je hem op elk gewenst moment in elke gewenste ruimte.

€ 1069.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW60T Wifi Antraciet
Product
 

Stadler Form Oskar White

 • Heb je last van droge lucht in huis? De Stadler Form Oskar is een koudwaterverdamper die ruimtes tot 50 m2 bevochtigt. Dankzij de geïntegreerde hygrostaat stel je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid in. Zo kies je uit 5 verschillende standen tussen de 40 en 55 procent. De Stadler Form Oskar meet continu het percentage aan vocht in de lucht. Wanneer dit te laag is, start hij automatisch met bevochtigen. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. Blauwe LED-lampjes geven het ingestelde niveau weer. Beginnen ze te knipperen? Dan is de gewenste luchtvochtigheid bereikt. Verder heeft deze luchtbevochtiger geen alledaags design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past hij goed in moderne interieurs. Let op: voor een optimale werking dien je de filtercassettes iedere 2 tot 3 maanden te vervangen. Ook is het aan te raden om `m elke 2 weken te ontkalken.

€ 144.99

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Stadler Form Stadler Form Oskar White
Product
 

Venta LW45 Wit

 • Niet iedere luchtwasser is geschikt om grote ruimtes te bevochtigen. De Venta LW45 is echter één van de uitzonderingen die dat wel kan. Deze bijzondere luchtreiniger en luchtbevochtiger in één bevochtigt ruimtes tot 75 m2 namelijk moeiteloos. En denk vooral niet dat de Venta LW45 daardoor meer energie verbruikt dan luchtwassers met een kleinere capaciteit. Met maximaal 8 watt energieverbruik behoort hij namelijk tot de meest energiezuinige luchtbevochtigers van dit moment. De Venta LW45 is bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk en het 10 liter grote waterreservoir hoeft maar zelden bijgevuld te worden. De luchtwasser beschikt niet over filters. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit.

€ 329.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW45 Wit
Product
 

Philips AC4080 10

 • Met de Philips AC4080/10 haal je een luchtreiniger met bevochtigingsfunctie in huis die geschikt is voor ruimtes tot 43 vierkante meter. Met verschillende sensoren meet de reiniger de luchtkwaliteit. Met behulp van een lichtring geeft de luchtreiniger de resultaten van deze meting aan. De luchtreiniger beschikt over een automatische modus, waarin `ie vanzelf inschakelt als de luchtkwaliteit in de kamer verandert. In deze modus schakelt ook de bevochtigingsfunctie in als de luchtvochtigheid daalt. Met verschillende indicatielampjes geeft de reiniger aan dat het waterreservoir leeg is of dat je de filters moet vervangen. Handig, want zo ben je er zeker van dat `ie optimaal blijft werken. Let op: voor een optimale werking dien je het bevochtigingsfilter wekelijks te reinigen. Het is aan te raden om de luchtkwaliteitsensor elke 2 maanden schoon te maken.

€ 280.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Philips Philips AC4080 10
Product
 

Sharp KC D40EU W

 • De Sharp KC-D60EU-W is een luchtbevochtiger en luchtreiniger ineen. Hij is geschikt voor ruimtes tot maximaal 26 vierkante meter. Dankzij de de wieltjes verplaats je hem gemakkelijk naar een andere ruimte. De luchtwasser werkt met een anti-microbacterieel HEPA- en koolstoffilter. Je verwijdert gemakkelijk bacteriën, virussen en andere micro-organismen uit de lucht. Je leest op het kleurendisplay alle benodigde informatie af. Zoals wanneer het tijd is om het waterreservoir te legen. Je hebt de keuze tussen 4 verschillende ventilatiesnelheden. Let op: voor een goede werking dien je de filters na 30 dagen te reinigen. In de handleiding vind je hoe je dit doet.

€ 429.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Sharp Sharp KC D40EU W
Product
 

Sharp KCF32EUW

 • De Sharp KCF32EUW reinigt en bevochtigt de lucht tegelijkertijd. Deze luchtwasser is geschikt voor een ruimte met een maximale oppervlakte van 21 m2. Naast een HEPA-filter reinigt de wasser ook via ionen. Dat betekent dat stof, bacteriën, virussen en huisstofmijt nog beter uit de lucht gefilterd worden. Via de luchtvervuiling indicator zie je door middel van 3 kleuren hoe schoon of vuil de lucht in de ruimte is. Met 3 verschillende snelheden zet je de luchtwasser in de juiste stand op dat moment. Aangezien het gemiddelde geluidsniveau 23 dB bedraagt, is de wasser prima geschikt voor in de slaapkamer. Zet bijvoorbeeld de timer aan en de wasser gaat vanzelf uit. Let op: voor een goede werking dien je de filters na 30 dagen te reinigen. In de handleiding vind je hoe je dit doet.

€ 236.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Sharp Sharp KCF32EUW
Product
 

Philips AC3829 10

 • Met de Philips AC3829/10 reinigt en bevochtigt elke ruimte van maximaal 80 m2. Deze 2-in-1 alleskunner verwijdert met verschillende filters tot 99,97% van de deeltjes uit de lucht. De bevochtigingsfunctie bevochtigt de ruimte tot 60 ml/h. Deze functie schakel je met 1 druk op de knop eenvoudig uit wanneer het niet gewenst is. Bedien de zuiveraar vanaf elke plek met de app op je smartphone. In de app lees je ook de levensduur van de filter af en wijzig je de ventilatiesnelheid. Er zijn 3 standen: normaal, allergeen en slaapmodus. De vochtigheidsgraad varieert tussen de 40 en 60%. Verder is deze alleskunner energiezuinig en dus kostenbesparend. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters te vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 411.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Philips Philips AC3829 10
Product
 

Philips HU5930 10

 • Met de Philips HU5930/10 reinig en bevochtig je de lucht van elke ruimte van 70 m2. Deze luchtwasser heeft 4 bevochtigingsniveaus en 4 ventilatiestanden. Het reinigen van de lucht gaat door middel van een HEPA-filter en voorfilter. Daarnaast heeft deze luchtwasser een allergeenmodus. Bacteriën, virussen en stoffen worden uit de lucht gefilterd en maken dus geen kans. Op het display lees je eenvoudig de vochtigheidsgraad en temperatuur van de ruimte af. Aan de hand van de gegevens zet je hem harder of zachter. Op de hoogste stand produceert hij een geluid van maximaal 53 decibel. Wanneer je hem `s nachts gebruikt, zet je de luchtwasser op nachtmodus en zet je de timer aan. Zo maakt hij maar een geluid van 32 decibel en gaat hij vanzelf weer uit. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters te vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtbevochtiger met werken.

€ 250.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Philips Philips HU5930 10
Product
 

Venta LW45 Zwart

 • Niet iedere luchtwasser is geschikt om grote ruimtes te bevochtigen. De Venta LW45 is echter één van de uitzonderingen die dat wel kan. Deze bijzondere luchtreiniger en luchtbevochtiger in één bevochtigt ruimtes tot 70 m2 namelijk moeiteloos. En denk vooral niet dat de Venta LW45 daardoor meer energie verbruikt dan luchtwassers met een kleinere capaciteit. Met maximaal 8 watt energieverbruik behoort hij namelijk tot de meest energiezuinige luchtbevochtigers van dit moment. De Venta LW45 is bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk en het 10 liter grote waterreservoir hoeft maar zelden bijgevuld te worden. De luchtwasser beschikt niet over filters. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit.

€ 324.00

Naar Coolblue

Luchtbevochtigers Venta Venta LW45 Zwart
Product