DeLonghi AriaDry Light DNS65

 • Met de DeLonghi AriaDry Light DNS65 ontvochtig je ruimtes tot 80 vierkante meter. Zet de ontvochtiger in je slaapkamer als je weinig mogelijkheden hebt om te ventileren. Of gebruik 'm in het washok, waar regelmatig jouw wasgoed aan het droogrek hangt. De speciale wasdroogfunctie zorgt er namelijk ook voor dat je was extra snel droog is. Met een geluidsniveau van 34 decibel is de ontvochtiger stil te noemen. Fijn, als je 'm in de slaapkamer zet en 's nachts wilt gebruiken. Ga je op vakantie maar wil je de ontvochtiger af en toe aan zetten? Gebruik dan de timer om eenvoudig in te stellen wanneer je wilt dat de ontvochtiger aan het werk gaat.

€ 229.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers DeLonghi DeLonghi AriaDry Light DNS65
Product
 

Comfee MDDF 20DEN3

 • Teveel vocht in huis is ongezond. Als je hier last van hebt, dan is de Comfee MDDF3-20DEN3 zeker een goede toevoeging. De luchtontvochtiger is geschikt voor ruimtes tot 40 m2, heeft 2 standen en onttrekt 20 liter vocht uit de ruimte binnen 24 uur. Je zet de ontvochtiger aan door op de knoppen aan de bovenzijde te drukken. Op het moment dat hij aan gaat, begint hij direct te werken. Wanneer het vochtpercentage is gedaald, slaat hij uit en herstart automatisch op het moment dat de luchtvochtigheid in de ruimte stijgt. De inhoud van het waterreservoir is 3 liter. Als het reservoir vol is, dan geeft de ontvochtiger dat aan. Gebruik je hem in de nacht? Dan zet je de timer aan waardoor de ontvochtiger automatisch uitschakelt.

€ 199.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Comfee Comfee MDDF 20DEN3
Product
 

Eurom LO20 Bouwdroger

 • De Eurom L020 bouwdroger gebruik je vooral in kleinere ruimtes tot 78 m3, zoals woonkamers of kleine bouwplaatsen. Deze luchtontvochtiger voert maximaal 20 liter per 24 uur af en bevat een traploos instelbare hygrostaat. Hiermee bepaal je zelf hoeveel luchtvochtigheid je in de ruimte wilt behouden. Het ingebouwde antibacteriële-filter reinigt de lucht ook meteen. Enige wat jij moet doen is af en toe het waterreservoir legen. Heb je de bouwdroger niet meer nodig? Door het compacte formaat berg je 'm gemakkelijk op en staat het apparaat niet in de weg in de schuur of berging.

€ 399.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Eurom Eurom LO20 Bouwdroger
Product
 

Comfee MDDF 16DEN3

 • Teveel vocht in huis is ongezond. Als je hier last van hebt, dan is de Comfee MDDF3-16DEN3 zeker een goede toevoeging. De luchtontvochtiger is geschikt voor ruimtes tot 32 m2, heeft 2 standen en onttrekt 16 liter vocht uit de ruimte binnen 24 uur. Je zet de ontvochtiger aan door op de knoppen aan de bovenzijde te drukken. Op het moment dat hij aan gaat, begint hij direct te werken. Wanneer het vochtpercentage is gedaald, slaat hij uit en herstart automatisch op het moment dat de luchtvochtigheid in de ruimte stijgt. De inhoud van het waterreservoir is 3 liter. Als het reservoir vol is, dan geeft de ontvochtiger dat aan. Gebruik je hem in de nacht? Dan zet je de timer aan waardoor de ontvochtiger automatisch uitschakelt.

€ 159.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Comfee Comfee MDDF 16DEN3
Product
 

Eurom LO50 Bouwdroger

 • De Eurom L050 bouwdroger gebruik je in ruimtes tot 210 m3, zoals de benedenverdieping van grote huizen of kantoorpanden. Deze luchtontvochtiger voert maximaal 50 liter per 24 uur af en bevat een traploos instelbare hygrostaat. Hiermee bepaal je zelf hoeveel luchtvochtigheid je in de ruimte wilt behouden. Het ingebouwde antibacteriële-filter reinigt de lucht ook meteen. Enige wat jij moet doen is af en toe het waterreservoir legen. Het display op de bouwdroger laat zien hoeveel uur er nog nodig is om het gewenste resultaat te behalen én geeft jou de mogelijkheid om instellingen te veranderen. Heb je de bouwdroger niet meer nodig of wil je 'm verplaatsen? De wielen maken dit een stuk gemakkelijker.

€ 679.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Eurom Eurom LO50 Bouwdroger
Product
 

Comfee MDDP 50DEN1

 • Heb je een erg vochtig huis of wil je de ruimte waar je wasgoed regelmatig hangt te drogen ontvochtigen, dan is de Comfee MDDP-50DEN1 iets voor jou. Deze luchtontvochtiger is namelijk erg krachtig. In 24 uur onttrekt hij 50 liter water uit de lucht. Gebruik je de ontvochtiger in een ruimte waar je nat wasgoed ophangt, schakel dan de wasdroogfunctie in. Je wasgoed is dan extra snel droog en je merkt niets van de vochtigheid in de lucht. Door de wielen aan de onderkant verplaats je de ontvochtiger eenvoudig. Zo gebruik je `m in verschillende ruimtes, nét waar jij het nodig vindt de ruimte te ontvochtigen.

€ 349.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Comfee Comfee MDDP 50DEN1
Product
 

Comfee MDDP 40DEN1

 • Heb je een erg vochtig huis of wil je de ruimte waar je wasgoed regelmatig hangt te drogen ontvochtigen, dan is de Comfee MDDP-40DEN1 iets voor jou. Deze luchtontvochtiger is namelijk erg krachtig. In 24 uur onttrekt hij 40 liter water uit de lucht. Gebruik je de ontvochtiger in een ruimte waar je nat wasgoed ophangt, schakel dan de wasdroogfunctie in. Je wasgoed is dan extra snel droog en je merkt niets van de vochtigheid in de lucht. Door de wielen aan de onderkant verplaats je de ontvochtiger eenvoudig. Zo gebruik je `m in verschillende ruimtes, nét waar jij het nodig vindt de ruimte te ontvochtigen.

€ 299.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Comfee Comfee MDDP 40DEN1
Product
 

Eurom DryBest 40 WiFi

 • De Eurom DryBest 40 is een krachtige luchtontvochtiger voor grote ruimtes tot 90 vierkante meter. Wanneer je last hebt van schimmel of optrekkend vocht in huis is waarschijnlijk de luchtvochtigheid te hoog. Dit ga je tegen met de Eurom DryBest 40. Binnen 24 uur onttrekt hij 40 liter aan de lucht. Op het display lees je de huidige en de gewenste luchtvochtigheid af. Daarnaast zet je de timer aan wanneer je wilt dat de ontvochtiger na een bepaalde tijd uitschakelt. Of je geeft dit eenvoudig aan via de app. Zo bedien je de luchtontvochtiger ook gewoon vanaf de bank.

€ 299.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Eurom Eurom DryBest 40 WiFi
Product
 

Eurom LO120 Bouwdroger

 • De Eurom LO120 bouwdroger gebruik je vooral op grote bouwplaatsen tot 450 m3, zoals kantoren, loodsen of warenhuizen. Deze luchtontvochtiger voert maximaal 120 liter per 24 uur af en bevat een traploos instelbare hygrostaat. Hiermee bepaal je zelf hoeveel luchtvochtigheid je in de ruimte wilt behouden. Het ingebouwde antibacteriële-filter reinigt tegelijkertijd de lucht. Het display op de bouwdroger laat zien hoeveel uur er nog nodig is om het gewenste resultaat te behalen én geeft de mogelijkheid instellingen te veranderen. Heb je de bouwdroger niet meer nodig of wil je 'm verplaatsen? De wielen maken dit een stuk gemakkelijker. Het is bij deze bouwdroger niet nodig het waterreservoir te legen. De doorlopende afvoer voert het opgevangen water meteen af.

€ 1039.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Eurom Eurom LO120 Bouwdroger
Product
 

Eurom LO70 Bouwdroger

 • De Eurom L070 bouwdroger gebruik je in ruimtes tot 300 m3, zoals magazijnen, winkelpanden of grote bouwplaatsen. Deze luchtontvochtiger voert maximaal 70 liter per 24 uur af en bevat een traploos instelbare hygrostaat. Hiermee bepaal je zelf hoeveel luchtvochtigheid je in de ruimte wilt behouden. Het ingebouwde antibacteriële-filter reinigt de lucht tijdens het ontvochtigen. Het display op de bouwdroger laat zien hoeveel uur er nog nodig is om het gewenste resultaat te behalen én geeft de mogelijkheid instellingen te veranderen. Heb je de bouwdroger niet meer nodig of wil je 'm verplaatsen? De wielen maken dit een stuk gemakkelijker. Het is bij deze bouwdroger ook niet nodig het waterreservoir te legen. De doorlopende afvoer voert het opgevangen water meteen af.

€ 869.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Eurom Eurom LO70 Bouwdroger
Product
 

Eurom DryBest 30 WiFi

 • De Eurom DryBest 30 is een krachtige luchtontvochtiger voor grote ruimtes tot 67.5 vierkante meter. Wanneer je last hebt van schimmel of optrekkend vocht in huis is waarschijnlijk de luchtvochtigheid te hoog. Dit ga je tegen met de Eurom DryBest 30. Binnen 24 uur onttrekt hij 30 liter aan de lucht. Op het display lees je de huidige en de gewenste luchtvochtigheid af. Daarnaast zet je de timer aan wanneer je wilt dat de ontvochtiger na een bepaalde tijd uitschakelt. Of je geeft dit eenvoudig aan via de app. Zo bedien je de luchtontvochtiger ook gewoon vanaf de bank.

€ 249.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Eurom Eurom DryBest 30 WiFi
Product
 

Ebac 2650E

 • Wanneer je last hebt van een hoge vochtigheidsgraad in huis, is de Ebac 2650E een goede oplossing. Bijzonder aan deze ontvochtiger is dat deze ook met lage temperaturen werkt. Verder beschikt de bevochtiger over smart control technologie. De combinatie tussen luchtvochtigheid en temperatuur in de ruimte wordt voor 48 uur gemonitord. Wanneer de luchtkwaliteit niet ideaal is, slaat de bevochtiger automatisch aan. Deze luchtontvochtiger ontvochtigt 18 liter per 24 uur in een ruimte van maximaal 180 m2. Ook wel goed voor grotere kantoren en woonkamers. Er is ook een wasdroogfunctie, waarmee je was extra snel droogt. Omdat de lucht langs een carbonfilter komt, wordt er schone lucht de ruimte ingeblazen. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 3,5 liter. Op de hoogste stand is de ontvochtiger met 44 dB nog steeds heel stil.

€ 279.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Ebac Ebac 2650E
Product
 

Ebac Powerdri 18

 • De Ebac Powerdri ontvochtigt met 18 liter per 24 uur een ruimte tot 180 m2. Deze luchtontvochtiger beschikt over een wasdroogfunctie, waarmee je was extra snel droogt. Er zijn 2 standen. Afhankelijk van de vochtigheidsgraad in de ruimte, laat je de luchtontvochtiger dus harder of zachter zijn werk doen. De lucht in de ruimte wordt in de ontvochtiger gezogen. Deze lucht komt vervolgens langs een carbon filter. Deze zorgt ervoor dat er weer schone, droge lucht de ruimte wordt ingeblazen. Het opgevangen vocht komt in het waterreservoir met een inhoud van 3,5 liter. Wanneer de watertank vol is, gaat er een led-lampje branden. Zo weet je precies wanneer je deze moet legen. Dat gaat eenvoudig omdat de watertank afneembaar is. Wanneer de ontvochtiger op de hoogste stand staat, produceert deze een geluid van 42 decibel. Heel stil dus.

€ 239.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Ebac Ebac Powerdri 18
Product
 

Stadler Form Albert

 • De Stadler Form Albert is een luchtontvochtiger die niet misstaat in jouw huis. Heb je last van schimmels of muffe luchtjes in huis? Dan is de kans groot dat de luchtvochtigheid te hoog is. Deze design luchtontvochtiger is geschikt voor ruimtes tot wel 60 m2 en onttrekt wel 20 liter vocht per dag aan de lucht. Je bedient hem heel eenvoudig met het bedieningspaneel aan de voorzijde. Je stelt hier de gewenste luchtvochtigheid in en leest de huidige waardes af. De ingebouwde hygrostaat meet zelf wanneer het tijd is om de ruimte automatisch te ontvochtigen. Verder is het ook mogelijk om het apparaat continu zijn werk te laten doen door een afvoerslang erop aan te sluiten.

€ 499.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Stadler Form Stadler Form Albert
Product
 

Eurom DryBest 10

 • De Eurom Drybest 10 is een luchtontvochtiger voor ruimtes tot 12 m2. Dankzij de sterke ventilator onttrekt hij in 24 uur wel 10 liter vocht uit de lucht. Het ontvochtigen van de lucht is belangrijk voor de luchtkwaliteit in huis. Een te hoge luchtvochtigheid kan leiden tot gezondheidsproblemen, maar ook schimmelvorming in huis. De luchtontvochtiger is compact waardoor hij in elke ruimte past.

€ 134.99

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Eurom Eurom DryBest 10
Product
 

Ebac Powerdri 21

 • De Ebac Powerdri 21 ontvochtigt met 21 liter per 24 uur een ruimte tot 180 m2. Deze luchtontvochtiger beschikt over een wasdroogfunctie, waarmee je was extra snel droogt. Er zijn 2 standen. Afhankelijk van de vochtigheidsgraad in de ruimte, laat je de luchtontvochtiger dus harder of zachter zijn werk doen. De lucht in de ruimte wordt in de ontvochtiger gezogen. Deze lucht komt vervolgens langs een carbon filter. Deze zorgt ervoor dat er weer schone, droge lucht de ruimte wordt ingeblazen. Het opgevangen vocht komt in het waterreservoir met een inhoud van 3,5 liter. Wanneer de watertank vol is, gaat er een led-lampje branden. Zo weet je precies wanneer je deze moet legen. Dat gaat eenvoudig omdat de watertank afneembaar is. Wanneer de ontvochtiger op de hoogste stand staat, produceert deze een geluid van 42 decibel. Heel stil dus.

€ 249.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Ebac Ebac Powerdri 21
Product
 

DeLonghi AriaDry Pump DD30P

 • De DeLonghi DD30P maakt korte metten met vocht in huis. Deze luchtontvochtiger verwijdert tot wel 30 liter water uit de lucht in 24 uur tijd. Hij beschikt over een 3-voudig afvoersysteem, waardoor je voor elke ruimte de geschikte techniek bij de hand hebt. Je kunt ontvochtigen via het waterreservoir en permanent ontvochtigen via het pompsysteem en/of de afvoerslang . Via het elektronische display bedien je de DD30P gemakkelijk. De geïntegreerde zwenkwieltjes maken het verplaatsen van het apparaat gemakkelijk.

€ 449.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers DeLonghi DeLonghi AriaDry Pump DD30P
Product
 

Duux Mistral

 • De Duux Mistral heeft een vermogen van 225 watt. Hierdoor haalt de luchtontvochtiger tot 15 liter vocht per dag uit de lucht en ontvochtigt hij ruimtes tot 40 m2. Wanneer de afneembare watertank met een inhoud van 2,5 liter vol zit, geeft de ontvochtiger dit aan via de indicator. Sluit de meegeleverde afvoerslang aan, zodat het water meteen afgevoerd wordt. De ontvochtiger heeft een instelbare luchtvochtigheid van 40 tot en met 60 procent en heeft verschillende standen, zoals een nachtmodus waardoor het geluid zacht is en een stand voor droge kleren. Met de timer stel je tot maximaal 8 uur in hoelang de ontvochtiger werkt. De ontvochtiger heeft daarnaast een onderkoelingsbeveiliging waardoor hij zichzelf uitschakelt bij een lage temperatuur.

€ 229.00

Naar Coolblue

Luchtontvochtigers Duux Duux Mistral
Product