Winix Tower Q

 • De Winix Tower Q is een krachtige luchtreiniger die door het moderne uiterlijk in elk interieur past. Je gebruikt deze luchtreiniger in ruimtes tot maximaal 90 vierkante meter. Het filter haalt stof, allergenen, geuren en andere kleine stofdeeltjes uit de lucht. Daarnaast neutraliseert het plasmawave systeem ziektekiemen en bacteriën om zo besmettingen te voorkomen. Zet je de luchtreiniger in AUTO-modus, dan heb je hier geen omkijken meer naar. De kwaliteitssensor meet dan constant wat de huidige status van de luchtkwaliteit is en gaat automatisch aan wanneer dit nodig is. Zit je op de bank en staat de luchtreiniger in de keuken? Kijk dan eenvoudig via de app wat de status is van de luchtkwaliteit in én rondom het huis. Let op: voor een optimale werking dien je het filter elke 2 weken te reinigen. Je vervangt het filter als het filtervervangingslampje brandt.

€ 349.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Winix Winix Tower Q
Product
 

Winix Zero

 • De Winix Zero reinigt de lucht waar je maar wilt, zelfs 's nachts in je slaapkamer. Wanneer je de slaapmodus inschakelt, gaan de bladen langzamer draaien. Hierdoor maakt de luchtreiniger minder geluid. Daarnaast gaat automatisch het LED-display uit. De kwaliteitssensor geeft aan hoe de luchtkwaliteit is. Is het lampje blauw dan is er niets aan de hand, maar brandt deze oranje of rood dan is het tijd om de luchtreiniger aan te zetten. Stel je de AUTO-modus in, dan gaat `ie automatisch aan wanneer de luchtkwaliteit minimaal is. Is de luchtkwaliteit na een tijdje verbeterd, dan gaat de luchtreiniger langzamer werken. Zo verbruik je geen onnodige energie en is het niet nodig zelf de luchtkwaliteit in de gaten te houden. Let op: als het filtervervangingslampje knippert dien je de filters te vervangen. Dit is iedere 6 tot 12 maanden afhankelijk van de gebruiksfrequentie.

€ 299.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Winix Winix Zero
Product
 

Dyson Pure Hot Cool Wit Zilver 2018

 • Met de Dyson Pure Hot + Cool Wit/Zilver - 2018 haal je een luchtreiniger met ventilatie- en verwarmingsfunctie in huis. Handig; zo gebruik je `m als kachel in de winter en als ventilator in de zomer. De reiniger meet de luchtkwaliteit met verschillende sensoren en past zijn werking hierop aan. Met het HEPA-filter en het koolstoffilter zuivert de reiniger stofdeeltjes, allergenen, virussen, gassen en vieze luchtjes uit de lucht. Op het LCD-scherm lees je de luchtkwaliteit eenvoudig af. Ook geeft `ie aan als je de filters moet vervangen. Met de oscillatiefunctie draait de reiniger tot 350º, zodat `ie de luchtstroom door de kamer verspreidt. Met de meegeleverde afstandsbediening of de Dyson Link app bedien je de luchtreiniger vanaf je luie stoel. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 649.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Hot Cool Wit Zilver 2018
Product
 

Winix Zero N

 • De Winix Zero N filtert de lucht én zorgt ervoor dat eventuele nare geurtjes verdwijnen. Deze luchtreiniger bevat namelijk 3 verschillende filters. Het voorfilter vangt als eerste de grote stofdelen en vervuilingen. Het koolstoffilter daarachter haalt kleine stofdeeltjes uit de lucht én vangt geurmoleculen, van dierenharen of kooklucht bijvoorbeeld. Het laatste filter is een HEPA-filter. Deze vangt 99,97% van de allergenen, pollen en het fijnstof. In de handleiding staat precies hoe je deze filters schoonmaakt of vervangt. De kwaliteitssensor geeft de huidige luchtkwaliteit weer. Is deze te laag, dan zie je een rood licht en weet je dat het tijd is om de luchtreiniger in te schakelen. Let op: als het filtervervangingslampje knippert dien je het HEPA-filter te vervangen. Dit is iedere 6 tot 12 maanden afhankelijk van de gebruiksfrequentie.

€ 199.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Winix Winix Zero N
Product
 

Sharp FPF30EUH

 • Reinig de lucht van bacteriën, virussen, schimmels, pollen en huisstofmijt met de Sharp FPF30EUH. Deze luchtreiniger heeft 2 vervangbare filters: een HEPA- en geurfilter. Daarnaast is deze reiniger ook voorzien van luchtzuiverende plasmaclusterionen. Deze zorgen voor een extra zuivere lucht in combinatie met de 2 filters. Zet de ventilator van de reiniger op 1 van de 3 standen. Hij is geschikt voor ruimtes met een maximale oppervlakte van 35 m2. Wanneer de reiniger op de laagste stand staat, weerklinkt er een geluid van 23 dB. Hierdoor is hij ook geschikt voor in de slaapkamer. Let op: voor een optimale werking dien je de filters regelmatig schoon te maken, in de handleiding lees je hoe je dit doet.

€ 164.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Sharp Sharp FPF30EUH
Product
 

Winix HR1000

 • De Winix HR1000 is een luchtreiniger die je met je smartphone bedient. De Winix Smart app geeft je toegang tot alle functies van de luchtreiniger. Zo reinig je de lucht in ruimtes tot 88 m2 gewoon vanuit je luie stoel. De app geeft aan wat de luchtkwaliteit in huis is. Je stelt hier ook een reinigingsschema in of je bekijkt de luchtkwaliteit van de laatste maand terug. Het 5-voudige filter verwijdert bacteriën, virussen, allergenen, stofdeeltjes en nare geurtjes uit de lucht. De ingebouwde ionisator zorgt ervoor dat ook pollen en statische ladingen uit de lucht verdwijnen. Zo adem je altijd schone lucht in. Ook 's nachts doet de luchtreiniger gewoon zijn werk. Met de nachtmodus reinigt hij de lucht heel stil zodat jij rustig doorslaapt. Let op: als het filtervervangingslampje knippert dien je de filters te vervangen. Dit is iedere 6 tot 12 maanden afhankelijk van de gebruiksfrequentie.

€ 399.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Winix Winix HR1000
Product
 

Dyson Pure Hot Cool Link Blauw

 • Een luchtreiniger, ventilator en verwarming in 1? Dat is de Dyson Pure Hot+Cool Link. Het unieke aan deze luchtreiniger is dat je de keuze hebt of je warme of koude lucht de ruimte in blaast. De lucht uit de ruimte wordt aan de onderkant naar binnen gezogen. Het HEPA-filter filtert tot 99,95% van de allergenen en pollen uit de lucht. Vervolgens blaast de reiniger schone warme of koude lucht aan de bovenkant de ruimte in. De temperatuur van de lucht die hij uitblaast stel je zelf in tussen de 1 en 37 graden Celcius. Hierdoor heb je er zowel in de zomer als in de winter plezier van. De meegeleverde afstandsbediening klik je eenvoudig vast op de magnetische bovenkant van de reiniger. Wil je altijd en overal weten hoe schoon de lucht in jouw huis is? Download dan de gratis Dyson Link app. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 419.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Hot Cool Link Blauw
Product
 

Dyson Pure Cool Tower Zwart 2018

 • De Dyson Pure Cool Tower is de 2.0 versie van zijn voorganger (de Dyson Pure Cool Link). Met 3 ingebouwde sensoren wordt de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, PM2.5, PM10 en gas binnenshuis gemeten. Via het led display lees je de gegevens eenvoudig af. Dat geldt ook voor de informatie over het vervangen van de filters. De HEPA-filter filtert tot 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht. De actieve koolstoffilter zuivert gassen en vieze geuren uit de lucht. Dankzij de 'Air Multiplier' technologie wordt er 290 liter schone lucht per seconde de ruimte ingeblazen. Daarnaast draait de luchtverspreider tot 350 graden in het rond. De reiniger mist dus geen enkele hoek. Bedien de luchtreiniger via de meegeleverde afstandsbediening en stel hem helemaal naar eigen wensen in. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 599.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Cool Tower Zwart 2018
Product
 

Blueair Blue Pure 411

 • De Blueair Blue Pure 411 is een compacte luchtreiniger met een afmeting van 42,5 x 20 x 20 cm. Zijn compacte afmeting maakt hem niet minder krachtig. De 360 graden luchtinlaat zorgt ervoor dat de vuile lucht in een ruimte van maximaal 20 m2 de reiniger in wordt gezogen. Het geluid wat de reiniger daarbij fabriceert is met maximaal 46 dB fluisterzacht. De bediening van deze luchtreiniger kan niet eenvoudiger. Er is namelijk maar 1 fysieke knop op de reiniger waarmee je hem bedient. De koolstof-, geur-, voor- en HEPA-filter filteren bacteriën, nare geuren en virussen uit de lucht. Daarnaast is er ook een pollenprogramma en ionisatiefunctie voor een optimaal resultaat. Het lage energieverbruik maakt hem ook nog eens aantrekkelijk voor je portemonnee. Let op: je dient de filters te vervangen als het indicatielampje rood oplicht.

€ 109.99

Naar Coolblue

Luchtreinigers BlueAir Blueair Blue Pure 411
Product
 

Venta LP60 Wifi Wit

 • Bedien de Venta LP60 Wifi luchtreiniger vanaf elke locatie via de app op je smartphone (iOS en Android). Pollen, bacteriën, schimmels en nare geuren maken geen kans. Dankzij de dubbele filtertechnologie wordt 99.95% van al het vuil uit de lucht gereinigd. Met 5 instelbare standen kies je voor een passende reinigingssnelheid voor elke ruimte tot maximaal 75 m2. Het maximale geluidsniveau tijdens de reiniging bedraagt 51 dB. Met een A+++ energieklasse, mag je zeggen dat deze reiniger erg energiezuinig is. Stel de timer in zodat de reiniger automatisch uitschakelt. Handig wanneer je de reiniger in je slaapkamer gebruikt. Hoe schoon de lucht is, lees je af op het display op de reiniger. Let op: voor een optimale reiniging dien je de filters na 1 jaar te vervangen.

€ 1199.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Venta Venta LP60 Wifi Wit
Product
 

Dyson Pure Cool Tower Wit 2018

 • De Dyson Pure Cool Tower is de 2.0 versie van zijn voorganger (de Dyson Pure Cool Link). Met 3 ingebouwde sensoren wordt de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, PM2.5, PM10 en gas binnenshuis gemeten. Via het led display lees je de gegevens eenvoudig af. Dat geldt ook voor de informatie over het vervangen van de filters. De HEPA-filter filtert tot 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht. De actieve koolstoffilter zuivert gassen en vieze geuren uit de lucht. Dankzij de 'Air Multiplier' technologie wordt er 290 liter schone lucht per seconde de ruimte ingeblazen. Daarnaast draait de luchtverspreider tot 350 graden in het rond. De reiniger mist dus geen enkele hoek. Bedien de luchtreiniger via de meegeleverde afstandsbediening en stel hem helemaal naar eigen wensen in. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 499.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Cool Tower Wit 2018
Product
 

Dyson Pure Cool Desk Wit 2018

 • De Dyson Pure Cool Desk is de 2.0 versie van zijn voorganger (de Dyson Pure Cool Link). Met 3 ingebouwde sensoren wordt de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, PM2.5, PM10 en gas binnenshuis gemeten. Via het led display lees je de gegevens eenvoudig af. Dat geldt ook voor de informatie over het vervangen van de filters. De HEPA-filter filtert tot 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht. De actieve koolstoffilter zuivert gassen en vieze geuren uit de lucht. Dankzij de 'Air Multiplier' technologie wordt er 290 liter schone lucht per seconde de ruimte ingeblazen. Daarnaast draait de luchtverspreider tot 350 graden in het rond. De reiniger mist dus geen enkele hoek. Bedien de luchtreiniger via de meegeleverde afstandsbediening of app (iOS en Android) en stel hem helemaal naar eigen wensen in. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 448.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Cool Desk Wit 2018
Product
 

Philips AC2887 10

 • De Philips AC2887/10 heeft een capaciteit van 344 m3 per uur. Hierdoor is deze luchtreiniger geschikt voor een maximale ruimte van 79 m2. Ook wel goed voor een gemiddelde woonkamer. De luchtreiniger heeft 4 verschillende standen. Op de hoogste stand produceert de reiniger een geluid van maximaal 51 decibel. Best stil dus. Met een HEPA-filter, AC-filter en een voorfilter filtert de reiniger bacteriën en virussen uit de lucht en neutraliseert hij de lucht van bijvoorbeeld sigarettenrook. Het display laat precies zien hoeveel vuile lucht er in de ruimte is. De filters zijn vervangbaar. Wanneer je de filters regelmatig vervangt, blijft de luchtkwaliteit optimaal. Wil je deze luchtreiniger in de slaapkamer gebruiken? Dan zet je deze op nachtmodus. Met een geluidsniveau van 20.5 decibel is hij namelijk erg stil. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 278.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Philips Philips AC2887 10
Product
 

Winix P300

 • De Winix P300 is een luchtreiniger die de lucht in jouw woning of kantoor reinigt van stof, pollen, rook en nare geurtjes. Zo adem jij gemakkelijker en verminder je de kans op allergische reacties. Hij is geschikt voor ruimtes van maximaal 66 m². Dankzij de 4 ventilatiesnelheden stel je zelf de kracht van de luchtstroom in. Hij is ook voorzien van een automatische modus, waarin hij zelf zijn werking aanpast aan de kwaliteit van de lucht. Met de afstandsbediening bedien je de luchtreiniger altijd gemakkelijk. Dat is ook handig wanneer hij op een plek staat waar je er moeilijk bij kunt. 's Nachts schakel je de slaapstand in, zodat de P300 stil zijn werk doet en jou niet uit je slaap houdt. Let op: voor een optimale werking dien je het koolstoffilter iedere 3 maanden te vervangen. De HEPA-filters vervang je als het filter indicatielampje brand. Winix luchtreinigers zijn AHAM, ECARF en UK Allergy gecertificeerd.

€ 249.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Winix Winix P300
Product
 

Qlima A45

 • De Qlima A45 is een volautomatische luchtreiniger voor ruimtes tot 60 m2. De ingebouwde luchtsensor meet de luchtkwaliteit en past hier de reiniging op aan. Natuurlijk schakel je ook gewoon handmatig tussen de verschillende standen. Het 3-voudige HEPA-filter vangt stof, schimmels, pollen en bacteriën uit de lucht. Zo zorgt de Qlima A 45 voor een optimaal leefklimaat in jouw huis. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je de luchtreiniger vanuit je luie stoel. Zo stel je bijvoorbeeld de timer in of schakel je de nachtmodus in. Let op: als het licht van de aan/uit knop knippert dien je de filters te vervangen.

€ 137.99

Naar Coolblue

Luchtreinigers Qlima Qlima A45
Product
 

Dyson Pure Cool Desk Zwart 2018

 • De Dyson Pure Cool Desk is de 2.0 versie van zijn voorganger (de Dyson Pure Cool Link). Met 3 ingebouwde sensoren wordt de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, PM2.5, PM10 en gas binnenshuis gemeten. Via het led display lees je de gegevens eenvoudig af. Dat geldt ook voor de informatie over het vervangen van de filters. De HEPA-filter filtert tot 99,95% van de allergenen, stoffen en virussen uit de lucht. De actieve koolstoffilter zuivert gassen en vieze geuren uit de lucht. Dankzij de 'Air Multiplier' technologie wordt er 290 liter schone lucht per seconde de ruimte ingeblazen. Daarnaast draait de luchtverspreider tot 350 graden in het rond. De reiniger mist dus geen enkele hoek. Bedien de luchtreiniger via de meegeleverde afstandsbediening of app (iOS en Android) en stel hem helemaal naar eigen wensen in. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 549.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Cool Desk Zwart 2018
Product
 

LifeAir IonFlow Solution

 • De LifeAir IonFlow Solution een hele andere luchtreiniger dan alle andere luchtreinigers. Waarom? Je plaatst hem namelijk niet op de grond, maar je hangt hem als een lamp aan je plafond. De stroom ontvangt hij via een bestaand lichtpunt in de ruimte. Ruimtes tot 50 m2 worden voorzien van schone lucht door middel van ionisatie. Elektrisch geladen deeltjes worden de lucht ingeblazen, waardoor ultra fijnstof, bacteriën, pollen, virussen, schimmels en stofdelen zwaar worden en door de statische collector worden aangetrokken. Het geluidsniveau bedraagt maximaal 21 dB waardoor de reiniger ook voor de slaapkamer geschikt is. Reinigingstip: maak eens in de 3 maanden met een borsteltje de corona naalden aan de onderzijde schoon.

€ 399.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers LifeAir LifeAir IonFlow Solution
Product
 

LifeAir IonFlow Evolution

 • De LifeAir IonFlow Evolution Gold reinigt de lucht via ionisatie. De ionisator blaast elektrisch geladen deeltjes de lucht in en trekt zo fijnstof, pollen, virussen, schimmels en andere allergenen aan. Op deze manier zorgt 'ie voor een uitstekende luchtkwaliteit. De luchtreiniger beschikt dus niet over filters. Fijn, want dit scheelt een hoop onderhoud. Enige wat jij moet doen is af en toe de collector omspoelen onder de kraan. Deze luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 50 m2 en heeft een maximaal geluidsniveau van 21 dB. Je ontvangt bij deze luchtreiniger een beschermkap. Deze beveiliging voorkomt dat nieuwsgierige kinderhandjes of huisdieren elektrische schokjes krijgen van de statische collector. Reinigingstip: maak eens in de 3 maanden met een borsteltje de corona naalden aan de bovenzijde schoon.

€ 395.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers LifeAir LifeAir IonFlow Evolution
Product
 

Venta LP60 Wit

 • Pollen, bacteriën, schimmels en nare geuren maken geen kans met de Venta LP60 luchtreiniger. De luchtreiniger heeft een dubbele filtertechnologie waardoor 99.95% van al het vuil uit de lucht wordt gereinigd. Dankzij 5 instelbare standen kies je voor een passende reinigingssnelheid voor elke ruimte tot maximaal 75 m2. Het maximale geluidsniveau tijdens de reiniging bedraagt 51 dB. Met een A+++ energieklasse, mag je zeggen dat deze reiniger erg energiezuinig is. Stel de timer in zodat de reiniger automatisch uitschakelt. Dat doe je eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening. Hoe schoon de lucht is, lees je af op het display op de reiniger. Let op: voor een optimale reiniging dien je de filters na 1 jaar te vervangen.

€ 979.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Venta Venta LP60 Wit
Product
 

Dyson Pure Cool Link Tafelmodel Wit

 • Reinig de lucht in huis met de Dyson Pure Cool Link Tafelmodel Wit luchtreiniger. Deze slimme luchtreiniger verwijdert de kleinste deeltjes uit de lucht. Je bedient hem via de meegeleverde afstandsbediening of via de Dyson Link app op je smartphone. Via de app ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis. De luchtreiniger slaat aan wanneer hij een slechte luchtkwaliteit meet of onaangename geurtjes ruikt. Hij past de ventilatiesnelheid aan om zo snel mogelijk de luchtkwaliteit te verbeteren. Dankzij zijn compacte afmeting plaats je hem gemakkelijk op een bureau of dressoir. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 397.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Cool Link Tafelmodel Wit
Product
 

Stadler Form Roger Luchtreiniger

 • Wil je altijd een goede luchtkwaliteit in huis? Reinig de lucht in je ruimte dan met de Stadler Form Roger Luchtreiniger. Deze luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 90 vierkante meter en verwijdert schadelijke stoffen, gassen, geuren, pollen, virussen en bacterieën. Dankzij de 2 sensoren meet de reiniger constant de kwaliteit van de kamerlucht en detecteert hij onmiddelijk vervuiling. De luchtkwaliteitsindicator houd je op de hoogte van wanneer de luchtkwaliteit verslechtert door van kleur te veranderen. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn reinigingsprestaties aan, aan wat op dat moment nodig is. Het apparaat beschikt onder andere ook over een nachtmodus en indicator die aangeeft wanneer het filter vervangen moet worden. Let op: voor een optimale werking dien je het filter na 8 tot 12 maanden te vervangen.

€ 449.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Stadler Form Stadler Form Roger Luchtreiniger
Product
 

Dyson Pure Cool Link Toren Blauw

 • Reinig de lucht in huis met de Dyson Pure Cool Link Toren Blauw luchtreiniger. Je bedient deze slimme luchtreiniger via de Dyson Link app op je smartphone of met de meegeleverde afstandsbediening. Via de app ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis. De luchtreiniger slaat aan wanneer hij een slechte luchtkwaliteit meet of onaangename geurtjes ruikt. Hij past de ventilatiesnelheid aan om zo snel mogelijk de luchtkwaliteit te verbeteren. Daarbij gebruik je de Dyson Pure Cool Link ook als ventilator. De ventilatiefunctie koelt de lucht niet, maar verplaatst de lucht door het weg te blazen. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen./small>

€ 399.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Cool Link Toren Blauw
Product
 

Venta LP60 Wifi Antraciet

 • Bedien de Venta LP60 Wifi luchtreiniger vanaf elke locatie via de app op je smartphone (iOS en Android). Pollen, bacteriën, schimmels en nare geuren maken geen kans. Dankzij de dubbele filtertechnologie wordt 99.95% van al het vuil uit de lucht gereinigd. Met 5 instelbare standen kies je voor een passende reinigingssnelheid voor elke ruimte tot maximaal 75 m2. Het maximale geluidsniveau tijdens de reiniging bedraagt 51 dB. Met een A+++ energieklasse, mag je zeggen dat deze reiniger erg energiezuinig is. Stel de timer in zodat de reiniger automatisch uitschakelt. Handig wanneer je de reiniger in je slaapkamer gebruikt. Hoe schoon de lucht is, lees je af op het display op de reiniger. Let op: voor een optimale reiniging dien je de filters na 1 jaar te vervangen.

€ 1199.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Venta Venta LP60 Wifi Antraciet
Product
 

LifeAir IonFlow Signature

 • De grotere LifeAir IonFlow Signature is dankzij zijn luxe uitstraling een echte eyecatcher in huis. Dat is uiteraard belangrijk, maar nog belangrijker zijn de reinigingskwaliteiten. Ruimtes tot 60 m2 worden voorzien van schone lucht door middel van ionisatie. Elektrisch geladen deeltjes worden de lucht ingeblazen, waardoor ultra fijnstof, fijnstof, bacteriën, pollen, virussen, schimmels en stofdelen zwaar worden en door de statische collector worden aangetrokken. Hierdoor adem je ze niet meer in en is de lucht dus zuiver. Het geluidsniveau bedraagt maximaal 21 dB waardoor de reiniger ook voor de slaapkamer geschikt is. Verder wordt er standaard een beschermkap meegeleverd. Deze extra beveiliging is fijn wanneer je huisdieren en kinderen hebt. Reinigingstip: maak eens in de 3 maanden met een borsteltje de corona naalden aan de bovenzijde schoon.

€ 549.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers LifeAir LifeAir IonFlow Signature
Product
 

Philips AC3259 10

 • De Philips AC3259/10 is een slimme luchtreiniger met handige smartphone app. Zo ben je dus altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis, ook als je zelf niet thuis bent. Via de app zet je de luchtreiniger aan, controleer je de levensduur van de filters en wijzig je de ventilatorsnelheid. Registreert de reiniger een verandering in de luchtkwaliteit? Dan verandert de kleur van het indicatielampje en werkt `ie direct harder om de lucht te reinigen. De luchtreiniger beschikt over 3 automatische zuiveringsinstellingen: een algemene modus, een extra gevoelige allergeenmodus en een extra krachtige bacterie- en virusmodus. De allergeenmodus verwijdert veelvoorkomende allergenen in de lucht. Ook heeft de luchtzuiveraar een stille modus voor in de slaapkamer. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 380.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Philips Philips AC3259 10
Product
 

Blueair Sense Polar White

 • De Blueair Sense+ Polar White luchtreiniger staat voor design, maar vooral voor het creëren van schone lucht in de ruimte (maximaal 45 m2). Daarnaast bedien je de zuiveraar via de app op je smartphone. In deze app lees je ook informatie over de luchtkwaliteit in de ruimte af en krijg je verschillende tips. De luchtreiniger werkt met filters. Deze zorgen ervoor dat stof, bacteriën, virussen en pollen uit de lucht worden gezuiverd en schone lucht terug de ruimte in wordt geblazen. De reiniger geeft automatisch aan wanneer de filters vervangen moeten worden voor het beste resultaat. Let op: voor een optimale reiniging dien je de filters iedere 6 maanden te vervangen.

€ 309.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers BlueAir Blueair Sense Polar White
Product
 

Philips AC1214 10

 • De Phillips AC1214/10 houdt de luchtkwaliteit in de gaten met verschillende sensoren en zuivert de lucht in elke ruimte tot 63 vierkante meter. Via de lichtring op het bedieningspaneel geeft de luchtreiniger de huidige luchtkwaliteit aan. Meet de sensor een verandering in luchtkwaliteit, dan gaat de luchtreiniger harder werken. Met het HEPA- en het koolstoffilter zuivert de reiniger 99,97% van het stof, de pollen, bacteriën en virussen uit de lucht. Je bedient de luchtreiniger met de knoppen op het bedieningspaneel en via de smartphone app. Handig, want zo pas je de instellingen aan vanuit je luie stoel. Dankzij de nachtmodus is de reiniger ook geschikt voor in de slaapkamer. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 239.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Philips Philips AC1214 10
Product
 

Winix P150

 • De Winix P150 is een luchtreiniger die uitkomst biedt als je binnenshuis last hebt van allergische reacties of ademhalingsmoeilijkheden. Hij verwijdert pollen, huidschilfers van huisdieren, rooklucht, schimmelsporen, chemicaliën en nare geurtjes uit de lucht in jouw huis. Zo adem jij voortaan schonere lucht en verminder je de kans op symptomen van allergieën. De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes van maximaal 33 m2. Hij is voorzien van sensoren die de luchtkwaliteit meten. Op het display wordt de luchtkwaliteit door middel van gekleurd licht weergegeven. Het apparaat schakelt in de automatische modus vanzelf in als de luchtkwaliteit laag is. Gebruik je de Winix P150 in je slaapkamer? Gebruik dan de slaapstand, waarin de luchtreiniger zijn werk extra stil doet. Let op: voor een optimale werking dien je het koolstoffilter iedere 3 maanden te vervangen. De HEPA-filters vervang je als het filter indicatielampje brand. Winix luchtreinigers zijn AHAM, ECARF en UK Allergy gecertificeerd.

€ 169.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Winix Winix P150
Product
 

Dyson Pure Hot Cool Link Wit Zilver

 • Een luchtreiniger, ventilator en verwarming in 1? Dat is de Dyson Pure Hot+Cool Link. Het unieke aan deze luchtreiniger is dat je de keuze hebt of je warme of koude lucht de ruimte in blaast. De lucht uit de ruimte wordt aan de onderkant naar binnen gezogen. De HEPA-filter filtert tot 99,95% van de allergenen en pollen uit de lucht. Vervolgens blaast de reiniger schone lucht aan de bovenkant de ruimte in. De temperatuur van de warme lucht stel je zelf in tussen de 1 en 37 graden Celcius. Ben je juist toe aan wat verkoeling? Dan kies je voor een blaasstand tussen de 1 en 10. De meegeleverde afstandsbediening klik je eenvoudig vast op de magnetische bovenkant van de reiniger. Wil je altijd en overal weten hoe schoon de lucht in jouw huis is? Download dan de gratis Dyson Link app. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

€ 508.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Dyson Dyson Pure Hot Cool Link Wit Zilver
Product
 

Philips AC2882 10

 • Jouw gezin geniet voortaan van schone lucht in huis dankzij de Philips AC2882/10 luchtreiniger. Met 3 slimme standen maakt hij de lucht in ruimtes tot 79 m2 vrij van bacteriën, virussen, pollen en allergenen. De kleurenring geeft met 4 kleuren aan wat de luchtkwaliteit bij jou in huis is. Daarnaast beschikt de luchtreiniger over een slimme Areasense sensor. Deze merkt momenten op die veel stof produceren zoals het opschudden van kussens of het langsrijden van een stofzuiger. De sensor zorgt er automatisch voor dat de luchtreiniger een extra boost schone lucht geeft. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 217.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Philips Philips AC2882 10
Product
 

Philips AC3256 10

 • De Philips AC3256/10 haalt bacteriën, stof en vieze geurtjes zoals sigarettenrook uit de lucht in jouw woning. Hierdoor verminderen klachten als hoesten en een verstopte neus. Dankzij slimme sensoren wordt de ventilatiesnelheid in de automatische modus aangepast op de gemeten luchtkwaliteit. Wil je handmatig de kracht van de luchtstroom instellen? Kies dan 1 van de 5 standen. Wanneer je de luchtreiniger `s nachts op je slaapkamer gebruikt, houdt hij je niet wakker dankzij de stille modus. Gekleurd licht geeft de huidige luchtkwaliteit weer. Zo zie je in een oogopslag hoe schoon de lucht in jouw woning is, zonder dat je op het display hoeft te kijken. De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes van 31 tot 95 m2. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 385.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Philips Philips AC3256 10
Product
 

Blueair Classic 405 PA

 • De Blueair Classic luchtreiniger zuivert stoffen uit de lucht die allergie- en astma-aanvallen veroorzaken. Via de Blueair Friend-app bedien je de luchtreiniger altijd en overal. Deze reiniger is goed voor ruimtes tot 100 m2. De filters reinigen stof, pollen, virussen en bacteriën uit de lucht. Wanneer de filters aan vervanging toe zijn, ontvang je een notificatie via de app. Zo ben je er altijd zeker van dat de luchtreiniger de vuile lucht in de ruimte optimaal zuivert. Naast de app heeft de Classic 405 ook aanraakknoppen op het bedieningspaneel. De eenvoudige pictogrammen laten je de status van de wifi verbinding, werkingssnelheid en filter zien. Hierdoor is de gewenste werking op verschillende manieren aan te passen. Let op: je dient de filters te vervangen als het indicatielampje oranje oplicht.

€ 419.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers BlueAir Blueair Classic 405 PA
Product
 

Blueair Blue Pure 221

 • Reinig de lucht in elke ruimte met de Blueair Blue Pure 221 luchtreiniger. Met 1 druk op de knop activeer je de reiniger. Vervolgens bepaalt hij automatisch de bedrijfssnelheid om de lucht in de ruimte (maximaal 50 m2) te reinigen. En dat allemaal fluisterstil. Het zuiveren van de lucht verloopt via filters. Deze zitten in de gehele onderzijde van de zuiveraar waardoor de lucht 360 graden rondom naar binnen wordt gezogen. Stof, rook, allergenen en bacteriën maken geen kans. Daarnaast is de zuiveraar zo zuinig in gebruik dat het energieverbruik nooit hoger uitkomt als het verbruik van een gloeilamp. Let op: je dient de filters te vervangen als het indicatielampje rood oplicht.

€ 349.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers BlueAir Blueair Blue Pure 221
Product
 

Philips AC5659 10

 • De Philips AC5659/10 is een echte krachtpatser onder de luchtreinigers. Hij is namelijk geschikt voor ruimtes tot 130 m2. Het dual airflowsysteem zuivert met verschillende filters tot 99,97% van de allergenen uit de lucht. Het formaat van de zuiveraar is met een afmeting van 45 x 32 x 33,5 cm vrij compact. Er zijn 5 standen: slaapmodus, 1, 2, 3 en turbo. Bedien de reiniger via de app. In de app lees je ook de status van de filters af en zet je hem eenvoudig aan en uit. Je hoeft dus niet meer naar het apparaat te lopen om de instellingen te wijzigen. Uiteraard lees je op het display op de zuiveraar ook verschillende metingen af. Denk hierbij aan het allergeenniveau en een indicatie van het gemeten aantal vuile deeltjes. Let op: als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

€ 529.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers Philips Philips AC5659 10
Product
 

Blueair Classic 205 PA

 • De Blueair Classic luchtreiniger zuivert stoffen uit de lucht die allergie- en astma-aanvallen veroorzaken. Via de Blueair Friend-app bedien je de luchtreiniger altijd en overal. Deze reiniger is goed voor ruimtes tot 26m2. Oftewel kleinere slaapkamers en appartementen. De filters reinigen stof, pollen, virussen en bacteriën uit de lucht. Wanneer de filters aan vervanging toe zijn, ontvang je een notificatie via de app. Zo ben je er altijd zeker van dat de luchtreiniger de vuile lucht in de ruimte optimaal zuivert. Let op: je dient de filters te vervangen als het indicatielampje oranje oplicht.

€ 322.00

Naar Coolblue

Luchtreinigers BlueAir Blueair Classic 205 PA
Product