QED Reference Silver Anniversary XT Luidsprekerkabels 3 meter

  • Met de QED Reference Silver Anniversary XT Luidsprekerkabel verbind je een hifi speaker met een receiver of versterker. De kabel is afgewerkt met een Airloc 4mm banaanstekker aan beide zijdes. Hierdoor koppel je de kabel eenvoudig aan de luidsprekers. Het zuurstofvrije OFC koper levert een helder en natuurgetrouw geluid. De kabels zijn 3 meter lang.

€ 129.00

Naar Coolblue

Luidsprekerkabels QED QED Reference Silver Anniversary XT Luidsprekerkabels 3
Product
 

QED Reference XT40 Luidsprekerkabel 3 meter

  • De QED Reference XT40 is een luidsprekerkabel waarmee je jouw hifi speaker verbindt met een receiver of versterker. De kabel heeft banaanstekkers met Airlock connectors aan beide zijden en is 3 meter lang.

€ 179.00

Naar Coolblue

Luidsprekerkabels QED QED Reference XT40 Luidsprekerkabel 3 meter
Product
 

AudioQuest Rocket 33 (set) 2 Meter

  • Met de AudioQuest Rocket 33 speakerkabel verbind je hifi speakers met een versterker of receiver. Je verbindt de hifi speakers via de 2 zilveren Sure Grip 300 BFA connectoren met je speakers en versterker. De kabel is gemaakt van LGC en PSC koper en is 2 meter lang.

€ 329.00

Naar Coolblue

Luidsprekerkabels AudioQuest AudioQuest Rocket 33 (set) 2 Meter
Product
 

AudioQuest Rocket 33 (set) 3 Meter

  • Met de AudioQuest Rocket 33 speakerkabel verbind je hifi speakers met een versterker of receiver. Je verbindt de hifi speakers via de 2 zilveren Sure Grip 300 BFA connectoren met je speakers en versterker. De kabel is gemaakt van LGC en PSC koper en is 3 meter lang.

€ 399.00

Naar Coolblue

Luidsprekerkabels AudioQuest AudioQuest Rocket 33 (set) 3 Meter
Product
 

Konig OFC Luidsprekerkabel (2 x 4 mm) 50 meter

  • De Konig OFC is een standaard luidsprekerkabel die de geluidssignalen van je receiver of versterker naar je speakers geleidt. Je luistert naar een zuiver geluid door het geleidingsmateriaal van zuurstofvrij koper. Het transparante omhulsel is aan 1 zijde voorzien van polariteitsmarkering. Zo houd je gemakkelijk de linker en rechter aansluitingen van je kabel uit elkaar.

€ 124.99

Naar Coolblue

Luidsprekerkabels Konig Konig OFC Luidsprekerkabel (2 x 4 mm) 50 meter
Product