R Go Caparo 3 Pro Monitorarm

 • Met de R-Go Caparo 3 Pro Monitorarm bespaar je ruimte op je bureau. Dankzij de verstelbare arm zet je jouw monitor in elke gewenste hoogte. Daarnaast zwenk, roteer en kantel je het scherm, zodat je thuis of op je werk een ergonomische werkplek creëert. De monitorarm is geschikt voor monitoren van 10 tot en met 32 inch en kan maximaal 18 kg dragen. Met de meegeleverde klem monteer je deze beugel op vrijwel ieder bureau. Dankzij de gasveercilinder verstel je jouw monitor zonder veel kracht te zetten. Dankzij de ringen aan de arm maak je gebruik van kabelmanagement. Zo heb je geen last van loshangende kabels op je bureau.

€ 192.39

Naar Coolblue

Monitorarmen R Go Tools R Go Caparo 3 Pro Monitorarm
Product
 

NewStar FPMA D750SILVER Monitor Arm Zilver

 • De NewStar FPMA-D750SILVER Monitor Arm Zilver laat je jouw monitor zonder veel kracht verstellen. Zo heb je bijvoorbeeld maar 2 vingers nodig om de monitor in een andere positie te plaatsen. De D750 is geschikt voor 1 schermen t/m 32 inch, met een maximale belasting van 8 kilo. De verstelbare arm verstel je in hoogte en diepte en zijn aan de basis van de monitor te zwenken, kantelen en draaien.

€ 149.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar FPMA D750SILVER Monitor Arm Zilver
Product
 

Startech Monitorarm ARMSLIMDUO

 • Deze volledig verstelbare Startech Monitorarm ARMSLIMDUO is geschikt voor twee schermen tot 8 kg. Je verstelt de twee onafhankelijke armen makkelijk naar de beste positie. Deze monitorarm heeft twee usb poorten en twee audiopoorten aan de voorkant van de basis. Hier sluit je gemakkelijk een microfoon, headset of usb apparaat op aan, zonder dat je de poorten van je laptop hoeft te gebruiken.

€ 241.99

Naar Coolblue

Monitorarmen Startech Startech Monitorarm ARMSLIMDUO
Product
 

NewStar FPMA D750BLACK Monitor Arm Zwart

 • De NewStar FPMA-D750BLACK Monitor Arm Zwart laat je jouw monitor zonder veel kracht verstellen. Zo heb je bijvoorbeeld maar 2 vingers nodig om de monitor in een andere positie te plaatsen. De D750 is geschikt voor 1 schermen t/m 32 inch, met een maximale belasting van 8 kilo. De verstelbare arm verstel je in hoogte en diepte en zijn aan de basis van de monitor te zwenken, kantelen en draaien.

€ 144.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar FPMA D750BLACK Monitor Arm Zwart
Product
 

NewStar FPMA D860DBLACK Monitor Beugel Zwart

 • Met de NewStar FPMA-D860DBLACK Monitor Beugel Zwart tover je 2 standaard monitoren om tot verstelbare ergonomsiche monitoren met bureauklem. Je verstelt ze namelijk eenvoudig in hoogte en laat hem aan de basis van de monitor kantelen, roteren en zwenken. De D860D is geschikt voor monitoren tussen de 10 en 27 inch met een maximaal gewicht van 8 kilo per monitor.

€ 139.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar FPMA D860DBLACK Monitor Beugel Zwart
Product
 

NewStar FPMA D750DBLACK Monitor Arm Zwart

 • De NewStar FPMA-D750DBLACK Monitor Armen Zwart laat je jouw monitoren zonder veel kracht verstellen. Zo heb je bijvoorbeeld maar 2 vingers nodig om de monitoren naar een andere positie te verstellen. De D750D is geschikt voor 2 schermen t/m 32 inch, met een maximale belasting van 8 kilo per scherm. De verstelbare armen verstel je in hoogte en diepte en zijn aan de basis van de monitor te zwenken, kantelen en draaien.

€ 274.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar FPMA D750DBLACK Monitor Arm Zwart
Product
 

NewStar FPMA D865DBLACK Monitor Beugel Zwart

 • Met de NewStar FPMA-D865DBLACK Monitor Arm Zwart tover je 2 standaard monitoren om tot een verstelbare monitor met standaard. Je verstelt ze namelijk traploos in hoogte en laat hem aan de basis van de monitor kantelen, roteren en zwenken. De D865D is geschikt voor monitoren tussen de 10 en 27 inch met een maximaal gewicht van 7 kilo per monitor.

€ 147.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar FPMA D865DBLACK Monitor Beugel Zwart
Product
 

NewStar NM D135D3BLACK Monitorbeugel

 • Met de NewStar NM-D135D3BLACK Monitorbeugel bespaar je ruimte op je bureau. Dankzij de verstelbare arm zet je jouw monitor in elke gewenste hoogte. Daarnaast zwenk, roteer en kantel je het scherm, zodat je thuis of op je werk een ergonomische werkplek creëert. De monitorarm is geschikt voor 3 monitoren van 10 tot en met 27 inch en kan in totaal 24 kg dragen. Met de meegeleverde klem of via de bladdoorvoer monteer je deze beugel op vrijwel ieder bureau. Met de gasveercilinder verstel je jouw monitor zonder veel kracht te zetten. Dankzij de ringen aan de arm maak je gebruik van kabelmanagement. Zo heb je geen last van loshangende kabels op je bureau.

€ 189.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar NM D135D3BLACK Monitorbeugel
Product
 

NewStar FPMA D935D4 Monitor Beugel

 • Met de NewStar Monitor Beugel FPMA-D935D4 plaats je 6 schermen van maximaal 27 inch op je bureau zonder werkruimte in te leveren. Zwenk, draai en kantel de schermen om de kijkhoek te veranderen en creëer zo een prettige, ergonomische werkhouding. Met de klem aan de onderkant van de beugel plaats je jouw 6 monitoren waar je maar wilt op je bureau en bespaar je tegelijkertijd ruimte. Dankzij de ringen aan de achterkant van de monitor werk je kabels weg en houd je jouw werkplek opgeruimd.

€ 269.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar FPMA D935D4 Monitor Beugel
Product
 

Startech Monitorarm ARMPIVSTND

 • Met de Startech Monitorarm ARMPIVSTND bevestig je een monitor aan je bureau. Voor een juiste kijkhoek scharnier je het scherm, stel je de hoogte in en kantel je het scherm van horizontaal naar verticaal. De standaard is geschikt voor monitoren met een formaat van 12 t/m 30 inch en draagt een maximaal gewicht van 14 kg. Het ontwerp sluit aan op dat van Apple iMacs en Apple Cinema displays.

€ 145.99

Naar Coolblue

Monitorarmen Startech Startech Monitorarm ARMPIVSTND
Product
 

Ewent EW1516 Monitor Arm voor 2 Monitoren

 • Met de Ewent EW1516 Monitor Arm voor 2 Monitoren met gasveer systeem verstel je jouw monitor zonder veel kracht te zetten. De EW1516 is geschikt voor 1 scherm van 13 t/m 27 inch. De monitorarm draagt een maximaal gewicht van 6.5 kg. De verstelbare armen verstel je in hoogte en diepte en zijn aan de basis van de monitor te zwenken, kantelen en draaien. Met de meegeleverde klem monteer je deze beugel op vrijwel ieder bureau. Dankzij de 2 3.5 mm jacks en de usb a 3.0 poort zijn de kabels van jouw randapparatuur altijd lang genoeg om aan te sluiten.

€ 129.99

Naar Coolblue

Monitorarmen Ewent Ewent EW1516 Monitor Arm voor 2 Monitoren
Product
 

NewStar Monitor Beugel FPMA D700D6

 • Met de NewStar Monitor Beugel FPMA-D700D6 plaats je 6 schermen van maximaal 27 inch op je bureau zonder werkruimte in te leveren. Zwenk, draai en kantel de schermen om de kijkhoek te veranderen en creëer zo een prettige, ergonomische werkhouding. Met de klem aan de onderkant van de beugel plaats je jouw 6 monitoren waar je maar wilt op je bureau en bespaar je tegelijkertijd ruimte. Dankzij de ringen aan de achterkant van de monitor beugel werk je kabels weg en houd je jouw werkplek opgeruimd.

€ 419.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar Monitor Beugel FPMA D700D6
Product
 

Ewent EW1514 Monitor Beugel voor 4 Monitoren

 • Met de Ewent EW1514 Monitor Beugel voor 4 Monitoren creëer je een ergonomische en ruimtebesparende werkplek. De monitor beugel is geschikt voor 4 monitoren van 13 tot en met 32 inch en kan maximaal 8 kg dragen. Door het schroefsysteem heb je geen gereedschap nodig om je monitoren in hoogte te verstellen. Met de meegeleverde klem monteer je deze beugel op vrijwel ieder bureau. Dankzij de ringen aan de arm werk je de kabels netjes weg. Zo heb je geen last van loshangende kabels op je bureau.

€ 129.99

Naar Coolblue

Monitorarmen Ewent Ewent EW1514 Monitor Beugel voor 4 Monitoren
Product
 

NewStar NM D135DBLACK Bureausteun

 • Van links naar rechts en van voren naar achteren. De NewStar NM-D135DBLACK Bureausteun is een handige bureausteun voor thuis of op kantoor. Dankzij de meegeleverde klemmen installeer je dit model op 2 verschillende manieren op vrijwel ieder bureau. Hierna hoef je alleen nog twee schermen van 10 tot en met 27 inch te monteren op de VESA-standaard, en je gaat voortaan ergonomisch aan het werk.

€ 129.99

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar NM D135DBLACK Bureausteun
Product
 

NewStar NM D750DSILVER

 • Met de NewStar NM-D750DSILVER bevestig je 2 monitoren op één voet aan je bureau, waardoor je veel ruimte bespaart. De 2 armen zijn verstelbaar in hoogte en draaien, roteren en kantelen je monitoren, waardoor je een ergonomische werkplek creëert. Met de meegeleverde klemmen monteer je de NM-D750DSILVER is op 2 manieren op vrijwel ieder bureau. De bureausteun is geschikt voor monitoren van 10 tot en met 32 inch en kan maximaal 18 kg dragen.

€ 247.99

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar NM D750DSILVER
Product
 

NewStar Monitorbeugel FPMA D960D

 • De NewStar Monitorbeugel FPMA-D960D biedt plaats aan 2 monitoren en bevestig je in een handomdraai aan je bureau. Dankzij 2 duimschroeven blijft de beugel veilig op zijn plaats. De monitorbeugel kun je gemakkelijk in hoogte en diepte verstellen. Daarnaast kun je de monitor roteren en zowel horizontaal als verticaal kantelen. Zo creëer je de beste werkhouding. Deze beugel kan van de muur af bewegen, tot 360 graden roteren, tot 180 graden naar voren en achteren kantelen en 180 graden naar links en rechts zwenken. De NewStar Monitorbeugel FPMA-D960D is geschikt voor schermformaten van 10 tot en met 27 inch (25 tot en met 66 cm).

€ 119.00

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar Monitorbeugel FPMA D960D
Product
 

NewStar Monitorbeugel FPMA D935D

 • De NewStar Monitorbeugel FPMA-D935D biedt plaats aan 2 monitoren en bevestig je in een handomdraai aan je bureau. Dankzij 2 duimschroeven blijft de beugel veilig op zijn plaats. De monitorbeugel kun je gemakkelijk in hoogte en diepte verstellen. Daarnaast kun je de monitor roteren en zowel horizontaal als verticaal kantelen. Zo creëer je de beste werkhouding. Deze beugel kan van de muur af bewegen, tot 360 graden roteren, tot 180 graden naar voren en achteren kantelen en 300 graden naar links en rechts zwenken. De NewStar Monitorbeugel FPMA-D935D is geschikt voor schermformaten van 10 tot en met 27 inch (25 tot en met 66 cm).

€ 132.00

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar Monitorbeugel FPMA D935D
Product
 

NewStar FPMA W950

 • Hang je televisie of beeldscherm aan de wand met de NewStar FPMA-W950 muurbeugel. De beugel is geschikt voor een scherm met eeng rootte tot 32 inch en een gewicht van maximaal 20 kilo. Let wel op de VESA maten. Je kunt tv's ophangen met een gatenpatroon van 100 x 100, 200 x 100 en 200 x 200 millimeter. Na bevestiging kantel en zwenk je de wandsteun eenvoudig in de gewenste richting. Zo plaats je het scherm in een prettige kijkhoek. Wil je een keer vanuit de eethoek tv kijken? Geen probleem, je kunt het scherm tot 58 centimeter van de muur af draaien. Kabels werk je netjes weg aan de onderkant van de muurbeugel.

€ 126.99

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar FPMA W950
Product
 

StarTech Monitor Arm met Laptopstandaard

 • Wil je handig werken met je laptop en een extra scherm? De StarTech Monitor Arm met Laptopstandaard heeft een houder waarmee je laptop van je bureau wordt getild tot precies dezelfde hoogte als je extra scherm. Zo kun je een werkplek maken met 2 schermen waarbij jouw laptop je tweede scherm is. Deze monitor arm kan kantelen, zwenken, scharnieren en roteren rondom meerdere assen. De hoogteverstelling gaat heel gemakkelijk met de ondersteuning van een gasveer. De monitorarm ondersteunt een beeldscherm van 15 tot 27 inch met een maximum gewicht van 8 kg en heeft kabelbeheer klemmen. Ook de laptophouder kan 8 kg dragen en is voorzien van geïntegreerde kabelbeheer klemmen.

€ 129.99

Naar Coolblue

Monitorarmen Startech StarTech Monitor Arm met Laptopstandaard
Product
 

NewStar Monitorbeugel FPMA D960NOTEBOOK

 • Creër op kantoor eenvoudig de ideale werkplek met de NewStar FPMA-D960NOTEBOOK monitorarm. Je bevestigt een monitor en een laptop op dezelfde beugel, zodat je direct aan de slag gaat. Zodra je klaar bent met werken neem je jouw laptop net zo gemakkelijk weer mee naar huis.

€ 159.00

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar Monitorbeugel FPMA D960NOTEBOOK
Product
 

iiyama Monitorbeugel DS3002C B1

 • Met de iiyama Monitorbeugel DS1002C-B1 monteer je 2 monitoren op je bureau. De armen van de beugel zijn los van elkaar te bewegen, waardoor je elke monitor plaatst zoals jij dat wilt. Deze beugel draait tot 360 graden, zwenkt 180 graden naar links en rechts en kantelt je monitor 15 graden. Daarnaast is de beugel 40 cm in hoogte verstelbaar. Zo kies je jouw ultieme werkhouding. Dankzij de duimschroeven draai je hem gemakkelijk aan je bureau vast. De DS1002C-B1 is geschikt voor monitoren van 10 tot 27 inch en kan maximaal 5 kg dragen.

€ 139.00

Naar Coolblue

Monitorarmen Iiyama Iiyama Monitorbeugel DS3002C B1
Product
 

NewStar NM D750SILVER

 • De NewStar NM-D750SILVER Bureausteun gebruik je thuis of op kantoor om je monitor aan je zithouding aan te passen. Deze zilverkleurige bureausteun is kantelbaar, draaibaar, roteerbaar en 34 cm in hoogte verstelbaar. Zo creëer je een ergonomische werkhouding, wat de kans op nek- en rugklachten vermindert. De NM-D750SILVER is met de meegeleverde klemmen op 2 manieren te monteren op vrijwel ieder bureau. De bureausteun is geschikt voor monitoren van 10 tot en met 32 inch en kan maximaal 9 kg dragen.

€ 139.95

Naar Coolblue

Monitorarmen NewStar NewStar NM D750SILVER
Product