Showtec Kanjo Spot 10

  • De Showtec Kanjo Spot 10 is een compacte 10 Watt moving head voor drive in shows en kleine discotheken. De moving head projecteert 8 verschillende figuren in 8 verschillende kleuren. Hierdoor wissel je de lichteffecten met elkaar af. Zo geniet het publiek van een gevarieerde lichtshow. De Kanjo Spot 10 heeft 8 tot 10 DMX kanalen. Hierdoor controleer je elke beweging met een DMX controller. Heb je geen DMX controller tot je beschikking? Dan activeer je de geluidsgestuurde modus. Nu reageert de Kanjo Spot 10 zelfstandig op de muziek.

€ 155.00

Naar Coolblue

Moving heads Showtec Showtec Kanjo Spot 10
Product
 

Showtec Shark Combi Spot One

  • De Showtec Shark Combi Spot One is een moving head en wash in 1. Dankzij het compacte formaat neem je de moving head gemakkelijk mee naar een drive in show. Je wisselt verschillende projectievormen met elkaar af dankzij de 7 verschillende gobo's. Zo zorg je voor een gevarieerde lichtshow. De moving head heeft 7 kleurenfilters. Hierdoor voorzie je een podium of zaal van een lichtshow met een gevarieerd kleurenpallet. Heb je een DMX controller tot je beschikking? Stuur de Shark Combi dan aan via het DMX protocol. Zo controleer je elke beweging van de moving head. Bouw de spanning op met de ingebouwde effecten. Kies tussen een gobo flow, shake, stroboscoop of dimmer.

€ 300.00

Naar Coolblue

Moving heads Showtec Showtec Shark Combi Spot One
Product
 

Martin Thrill Mini Profile

  • De Martin THRILL Mini Profile is een compacte 18 watt moving head voor drive in shows en kleine zalen. Door het compacte formaat en lichte gewicht neem je de discolamp gemakkelijk mee naar een show. Wissel de 8 gobo's en 8 kleuren met elkaar af en voorzie een zaal van verschillende figuur- en kleurcombinaties. Zo wissel je verschillende sfeereffecten met elkaar af en is ieder moment uniek. Dankzij de 10 DMX kanalen controleer je iedere beweging en kleurensamenstelling handmatig met een DMX controller. Heb je geen DMX controller tot je beschikking? Door de ingebouwde microfoon en de muziekgestuurde modus beweegt de moving head zelfstandig op de muziek.

€ 349.00

Naar Coolblue

Moving heads Martin Martin Thrill Mini Profile
Product
 

Showtec Kanjo Spot 60

  • De Showtec Kanjo Spot 60 is een compacte 60 Watt moving head voor drive in shows en kleine discotheken. De moving head projecteert 8 verschillende figuren in 8 verschillende kleuren. Hierdoor wissel je de lichteffecten met elkaar af. Zo geniet het publiek van een gevarieerde lichtshow. De Kanjo Spot 60 heeft 8 tot 10 DMX kanalen. Hierdoor controleer je elke beweging via een DMX controller. Heb je geen DMX controller tot je beschikking? Dan activeer je de geluidsgestuurde modus. Nu reageert de Kanjo Spot 60 zelfstandig op de muziek.

€ 220.00

Naar Coolblue

Moving heads Showtec Showtec Kanjo Spot 60
Product
 

Showtec Phantom 65 Spot

  • De Showtec Phantom 65 Spot is een veelzijdige en compacte moving head voor bars, kleine discotheken en drive in shows. Dankzij het compacte formaat neem je de moving head gemakkelijk mee naar een optreden. Hierdoor is de Phantom 65 Spot iets voor jou als je ieder weekend ergens anders draait. Doordat de moving head 7 draaiende gobo's en 8 kleuren heeft, voorzie je een ruimte van verschillende combinaties kleuren en lichteffecten. Je controleert iedere beweging en kleurensamenstelling met een lichtmengpaneel via het DMX protocol. Zo haal je het maximale uit de discolamp. Heb je geen lichtmengpaneel? Activeer dan de muziekgestuurde modus of bedien de moving head met de meegeleverde afstandsbediening.

€ 465.00

Naar Coolblue

Moving heads Showtec Showtec Phantom 65 Spot
Product
 

Showtec Phantom 25 LED Spot MK2

  • De Showtec Phantom 25 is een professionele moving head voor drive in shows, bars en discotheken. Je zorgt voor een gevarieerde lichtshow doordat de moving head over 9 verschillende gobo's en 9 kleuren beschikt. Je controleert alle bewegingen en lichtprojecties via het DMX protocol. Heb je geen DMX controller tot je beschikking? Activeer dan de geluidsbesturing en kies uit 1 van de 8 zelfbesturingsprogramma's. Nu beweegt de moving head zelfstandig op de muziek mee.

€ 349.00

Naar Coolblue

Moving heads Showtec Showtec Phantom 25 LED Spot MK2
Product
 

Showtec Shark Beam FX One

  • Met de Showtec Shark Beam FX One vul je een kleine tot middelgrote ruimte 3 bewegende en gekleurde lichtstralen. Doordat de moving head compact van formaat is, neem je hem gemakkelijk mee naar optredens. Dit maakt de discolamp geschikt voor kroegen, kleine discotheken en drive in shows. Je controleert iedere beweging en kleurensamenstelling met een lichtmengpaneel via het DMX protocol. Zo haal je het maximale uit Shark Beam FX One. Heb je geen lichtmengpaneel? Bedien de moving head dan met de meegeleverde afstandsbediening of via het oled display. Dankzij de ingebouwde microfoon en de muziekgestuurde modus beweegt de moving head zelfstandig op de muziek. Zo voorzie je moeiteloos een ruimte van een gevarieerde lichtshow.

€ 343.00

Naar Coolblue

Moving heads Showtec Showtec Shark Beam FX One
Product