Caso 1308 SV200 Sous Vide Stick

  • Je bereidt verschillende vacuüm verpakte gerechten op een constant lage temperatuur met de Caso 1308-SV200 Sous Vide Stick. Dankzij deze techniek blijven voedingsstoffen, vitamines en smaak van jouw vlees, vis of groenten behouden. Je bevestigt de sous vide stick in alle hittebestendige pannen van minstens 23 centimeter diep en bedient hem eenvoudig met het touchscreen. Hiermee stel je nauwkeurig de temperatuur en tijd in, zodat je er geen omkijken naar hebt. De watercirculatie zorgt ervoor dat het water op een constante temperatuur blijft, zo worden jouw gerechten langzaam gaar. Na gebruik reinig je de sous vide stick eenvoudig en berg je hem op in de keukenlade.

€ 149.00

Naar Coolblue

Multicookers Caso Caso 1308 SV200 Sous Vide Stick
Product
 

Philips HD3037 79 MULTICOOKER 5L

  • Pak de Philips HD3037/79 multicooker erbij en vul de pan met je favoriete ingrediënten. Het enige wat jij hoeft te doen is het gewenste programma instellen en de multicooker doet de rest. Het apparaat heeft namelijk 12 functies waarmee je vele verschillende gerechten bereidt. Maak bijvoorbeeld knapperige groenten met de stoomfunctie of bak vlees of vis met de bakfunctie. Je maakt zelfs gemakkelijk risotto zonder in de pan te roeren. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je gerechten niet verbranden. Sta je nog onder de douche wanneer de timer afgaat? Dat is geen probleem, de warmhoudfunctie houdt je gerechten tot 24 uur op temperatuur. Na het koken hoef je niet af te wassen, de binnenpan is namelijk vaatwasmachinebestendig.

€ 129.00

Naar Coolblue

Multicookers Philips Philips HD3037 79 MULTICOOKER 5L
Product
 

Bosch MUC88B68 AutoCook Multicooker

  • Keukenprins(es) of niet, met de Bosch MUC88B68 Multicooker zet je gemakkelijk een geslaagde maaltijd op tafel. Deze keukenhulp beschikt namelijk over 50 voorgeprogrammeerde bereidingsmogelijkheden, waaronder koken, braden en stomen. Je hoeft het apparaat tijdens het koken niet in de gaten te houden, dus draai gerust een wasje. Houd je toch liever de touwtjes in handen? Stel dan je eigen recept samen door zelf de bereidingstijd, temperatuur en eventuele stoomdruk in te stellen. 2 van jouw recepten sla je op met de My Recipe-functie. Wil je zeker weten dat alles op tijd op tafel staat, dan maak je jouw maaltijden tot 24 uur van tevoren klaar met uitgestelde start. Na gebruik zet je de binnenpan en de meegeleverde accessoires direct in de vaatwasser.

€ 284.99

Naar Coolblue

Multicookers Bosch Bosch MUC88B68 AutoCook Multicooker
Product