Domo DO918WK

 • De Domo DO918WK is een middelgrote wijnklimaatkast voor 45 flessen. De flessen verdeel je over 2 apart in te stellen temperatuurzones zodat deze kast geschikt is voor verschillende soorten wijnen. Dankzij een temperatuurbereik tussen de 5 en de 18°C koel je witte wijn, rosé en rode wijn precies zoals jij dat het liefst hebt. Verdeel de wijn over de 7 houten planken. De ledverlichting geeft je prima zicht op je collectie.

€ 449.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Domo Domo DO918WK
Product
 

Domo DO909WK

 • De DOMO DO909WK is een compacte wijnkoelkast met ruimte voor 12 flessen wijn. Het apparaat heeft 4 houten, uitschuifbare rekken. Op elk rek passen 3 wijnflessen. Schuif het rek naar voren om zo eenvoudig je lievelingswijn te pakken. Verdeel de koelkast in 2 aparte zones om zo niet alleen je rode, maar ook je witte wijn te bewaren. De temperatuurzones zijn apart instelbaar van 7 tot 18 graden. Hierdoor kies je eenvoudig de juiste temperatuur om je wijn zo lang mogelijk goed te laten smaken. Dankzij de blauwe ledverlichting zie je precies welke flessen er in de koelkast liggen.

€ 309.99

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Domo Domo DO909WK
Product
 

Liebherr EWTgb 1683

 • Bewaar zowel rode als witte wijn in de Liebherr EWTgb 1683 met 2 temperatuurzones. In de 2 zones stel je eenvoudig bewaartemperaturen tussen de 5 en 20°C in. In totaal bewaar je 33 flessen in de inbouw wijnkast. De deur van de inbouw wijnkast heeft geen handgreep, je opent hem met de TipOpen deurtechniek. Een lichte aanraking op de glasdeur is voldoende. Hierdoor past de Liebherr ook in elke moderne keuken zonder handgrepen. De beukenhouten plateaus liggen op een telescopische rails. Als je een fles wijn uitzoekt, trek je de rails naar je toe. Zo zie je alle etiketten goed.

€ 2399.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Liebherr Liebherr EWTgb 1683
Product
 

Haier WS53GDA

 • Gun je wijncollectie de rust die het verdient. De energiezuinige Haier WS53GDA wil daar graag voor zorgen. Zo heeft de wijnkast een anti-UV deur om wijn goed te beschermen tegen ongewenste lichtstralen. De stevige behuizing neutraliseert daarnaast ook microtrillingen en thermische schokken. De wijnkast heeft met zijn 8 eiken legplanken plek voor 50 flessen wijn. En met een temperatuurbereik van 5° tot 50° Celsius is de kast geschikt voor zowel witte als rode wijn. De wijnklimaatkast beschikt bovendien over een geïntegreerde vochtigheidsregeling. Zo creëer je met een druk op de knop de beste klimaatklasse voor je wijn.

€ 749.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Haier Haier WS53GDA
Product
 

Liebherr WKb 1812 21

 • In de Liebherr WKb 1812 bewaar je een bescheiden wijnvoorraad van 66 flessen. De deur is doorzichtig, zodat je snel ziet wat waar ligt. Wees niet bang voor kwaliteitsafname van de wijn door uv-straling. De straling komt niet door het uv-bestendige glas. Bewaar rode óf witte wijn op de 2 verzinkte draagroosters. De kast heeft namelijk 1 temperatuurzone. Stel de temperatuur hoog in voor rode wijn en laag voor witte. Bovenin zit TL verlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op welke fles je pakt.

€ 1099.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Liebherr Liebherr WKb 1812 21
Product
 

Liebherr UWTgb 1682 20

 • Bewaar rode én witte wijn in de Liebherr UWTgb 1682 inbouw wijnklimaatkast. De wijnkast heeft namelijk 2 temperatuurzones die je onafhankelijk van elkaar instelt. Zo maak je de bovenste zone geschikt voor witte wijn en de onderste voor rode. Het temperatuurbereik van de zones is minimaal 5 en maximaal 20°C. Op de 3 beukenhouten plateaus bewaar je 34 flessen wijn. Door de telescopische rails trek je de plateaus naar je toe als je een flesje wijn pakt. Zo zie je alle etiketten en maak je gemakkelijk een keuze voor welke wijn goed bij jouw gerecht past. Dankzij de greeploze TipOpen deurtechniek past de wijnklimaatkast ook in een moderne en greeploze keuken.

€ 2499.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Liebherr Liebherr UWTgb 1682 20
Product
 

Temptech FW 78DB

 • Deze compacte Temptech FW-78DB wijnkoelkast heeft 2 apart instelbare temperatuurzones en plek voor 32 flessen van je favoriete drankje. Handig wanneer je een bescheiden, maar uiteenlopende voorraad hebt. Het onderste gedeelte is met een temperatuur van 8 °C tot 12 °C geschikt voor wit, en het bovenste gedeelte met 12 °C tot 18 °C voor rood. Omdat het digitale display zich aan de buitenkant bevindt, hoef je de deur niet de openen om de temperatuur aan te passen. Zo blijft de temperatuur in de koelruimte stabiel, en je wijn veel beter bewaard.

€ 349.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Temptech Temptech FW 78DB
Product
 

Climadiff VinsurVin VSV12F

 • Met de Climadiff VSV12F haal je een energiezuinige en compacte wijnkoelkast in huis. Het kleine formaat zorgt ervoor dat hij in elke keuken of bijkeuken wel een plekje weet te vinden. Deze koelkast biedt plaats aan 12 flessen wijn, gekoeld in 1 temperatuurzone. De temperatuur pas je aan via de display op de buitenzijde van de koelkast. Je kiest uit temperaturen van 12 tot 18 °C; dit maakt deze koelkast vooral geschikt voor rode wijn. Dankzij de binnenverlichting en glazen deur zie je de verschillende flessen goed liggen en heb je in 1 keer de juiste te pakken.

€ 199.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Climadiff Climadiff VinsurVin VSV12F
Product
 

Liebherr WKt 6451 21

 • De Liebherr WKt 6451 is een luxe wijnklimaatkast waarin je een zeer grote wijnvoorraad bewaart. Op de 6 verstelbare beukenhouten plateaus bewaar je 312 flessen van Bordeaux formaat. Bestaat jouw voorraad uit rode óf witte wijn? De wijnkast heeft namelijk 1 temperatuurzone die je instelt tussen de 5 en 20°C. Dit maakt hem geschikt voor het bewaren van 1 soort wijn. In de achterwand zit een FreshAir filter dat voorkomt dat geurtjes naar binnen dringen. Zo behouden de flessen wijn hun smaak. Het openen van de terrakleurige wijnkast gaat moeiteloos met de hevelgreep. Hierna kies je eenvoudig die wijn waar jij zin in hebt, want door de ledverlichting en plateauclips liggen de flessen er overzichtelijk bij.

€ 1799.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Liebherr Liebherr WKt 6451 21
Product
 

Haier WS171GA

 • In de energiezuinige Haier WS171GA passen maar liefst 171 flessen rode of witte wijn. De wijnklimaatkast heeft energielabel A en 7 houten wijnrekken. Hij heeft 1 temperatuurzone welke is in te stellen van 5 tot 20 graden Celsius. Door de glazen deur zie je in één oogopslag of je favoriete flessen wijn nog op voorraad zijn. Het open deur alarm geeft je een seintje wanneer de temperatuur ongewenst oploopt. Schijnt overdag de zon op je wijnklimaatkast? Met het uv-filter in de glazen deur blijven de geurige aroma's van je wijnen behouden.

€ 899.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Haier Haier WS171GA
Product
 

Caso WineMaster Touch 38 2D

 • Aan ruimte voor je flessen wijn geen gebrek met de Caso WineMaster Touch 38-2D in huis. Deze wijnkoeler heeft 2 temperatuurzones zodat je zowel witte als rode wijn in 1 koeler kan bewaren. Deze hebben beide namelijk een andere omgevingstemperatuur nodig. Je stelt de temperatuur in tussen de 5 tot 22°C met de toetsen bovenaan. De deuren zijn van glas zodat je goed kan zien waar die ene fles Bordeaux uit 1993 ligt. Zet voor het gemak ook even de binnenverlichting aan.

€ 829.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Caso Caso WineMaster Touch 38 2D
Product
 

Liebherr WTb 4212 20

 • Met de Liebherr WTb 4212-20 beschik je over een 165 centimeter hoge wijnkoelkast voor het bewaren van 200 flessen wijn. Je stelt de temperatuur nauwkeurig tussen de 5 en 18 °C in. Hoe lager je de flessen wijn in de kast legt, hoe kouder het is. Dat maakt de onderkant zeer geschikt voor het bewaren van witte wijn, terwijl rode wijn beter tot zijn recht komt op de bovenste plateaus. Met de meegeleverde plateauclips houd je gemakkelijk bij welke fles je waar hebt liggen. En je hoeft je niet bezig te houden met de omgevingstemperatuur. Met het geïntegreerde verwarmingselement garandeert deze Liebherr vinidor de gekozen temperatuur; ook als de omgevingstemperatuur lager ligt.

€ 1399.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Liebherr Liebherr WTb 4212 20
Product
 

Caso WineSafe 18 EB

 • De inbouw wijnkoeler genaamd Caso WineSafe 18 EB biedt tot 18 flessen wijn een waardig plekje. Deze wijnkoeler geef je een plek in jouw keuken zodat je wijn netjes en overzichtelijk opgeborgen is. Door de glazen deur zie je de flessen netjes op de houten rekken liggen. Wanneer het avondeten klaar is, open je de deur en trek je 1 van de lades naar je toe. Zo pak je eenvoudig die ene fles wit of rood uit de koeler. De temperatuur stel je zelf in, afhankelijk jouw favoriete wijn.

€ 579.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Caso Caso WineSafe 18 EB
Product
 

Liebherr WKb 4212 20

 • Je bewaart jouw wijncollectie in de Liebherr WKb 4212-20 in het zicht, zonder dat de uv-straling de kwaliteit van de wijnen vermindert. De 200 flessen wijn die je in de kast bewaart, blijven lekker van smaak en vol van kleur. De temperatuurregeling is digitaal en hierdoor constant. Afhankelijk van het type wijn kies je een bewaartemperatuur tussen de 5 en 20°C. De wijnklimaatkast heeft 1 temperatuurzone wat hem geschikt maakt voor het bewaren van 1 soort wijn: rood of wit. Achter in de kast zit een FreshAir koolfilter dat geurtjes opneemt. Zo beïnvloeden ze de smaak van de wijn niet.

€ 1399.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Liebherr Liebherr WKb 4212 20
Product
 

Haier WS25GA

 • Geniet jij graag van een goede wijn bij het eten? Dan is het belangrijk deze onder de goede omstandigheden te bewaren. De Haier WS25GA wijnkoelkast biedt plaats aan 25 flessen wijn, die hij op een temperatuur tussen de 6 en 18 graden bewaart. Maar hij zorgt niet alleen voor de juiste temperatuur, hij voorkomt ook schadelijke invloeden van buitenaf. De deur houdt UV-straling buiten en het Antivibratie systeem voorkomt schadelijke microtrillingen. Dankzij deze functies geniet jij dus van een glaasje wijn dat smaakt zoals het hoort.

€ 329.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Haier Haier WS25GA
Product
 

Liebherr WTes 5872 21 Vinidor

 • Met deze energiezuinige Liebherr WTes 5872-21 Vinidor wijnkoelkast bewaar je tot 178 flessen witte én rode wijn onder de best mogelijke omstandigheden. Dat is te danken aan zijn 3 apart instelbare temperatuurzones met een bereik van 5 tot wel 20°C. Dit maakt 'm niet alleen geschikt voor het koelen, maar ook voor het verwarmen van je favoriete drankje. Ook houd je met deze wijnkoelkast gemakkelijk de luchtkwaliteit onder controle: de gecirculeerde lucht wordt gefilterd met een FreshAir koolfilter, en de luchtvochtigheid is apart instelbaar. Daarnaast beschikt hij nog over tal van andere bijzondere eigenschappen, zoals een trillingvrije compressor en een softclosing deur. Die minimaliseren beweging in de koelkast en voorkomen op die manier opdwarrelend bezinksel.

€ 3499.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Liebherr Liebherr WTes 5872 21 Vinidor
Product
 

Caso WineSafe 12

 • De zilveren wijnkoeler Caso WineSafe 12 bewaart tot 12 flessen wit of rood op de gewenste temperatuur. Deze koeler heeft 1 temperatuurzone die je instelt tussen de 5 tot 22°C. De deur is van glas zodat je goed ziet hoeveel flessen je nog op voorraad hebt. Het glas is tevens isolerend en voorzien van een UV-filter zodat het aroma van de wijn niet verloren gaat. Wanneer het tijd is om de wijn te drinken, schuif je de houten lades eenvoudig naar je toe. Proost!

€ 399.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Caso Caso WineSafe 12
Product
 

Caso WineMaster 38

 • Met de luxueuze Caso WineMaster 38 bewaar je verschillende soorten wijn op de juiste temperatuur. De wijnklimaatkast, met elegante RVS look en houten leggers, heeft twee aparte temperatuurzones die je onafhankelijk van elkaar kunt instellen. Bewaar bijvoorbeeld je rode wijn in het bovenste gedeelte en de witte wijn in het onderste gedeelte. Het UV-bestendige glas houdt de smaak van de wijn intact. In totaal bewaar je maximaal 38 flessen in de stille Caso WineMaster 38.

€ 789.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Caso Caso WineMaster 38
Product
 

Haier WS50GA

 • Gun je wijncollectie de rust die het verdient. De Haier WS50GA wil daar graag voor zorgen. Zo heeft de wijnkast een anti-UV deur om wijn goed te beschermen tegen ongewenste lichtstralen. De stevige behuizing neutraliseert daarnaast ook microtrillingen en thermische schokken. De wijnkast heeft met zijn 10 eiken legplanken plek voor 50 flessen wijn. En met een temperatuurbereik van 5° tot 20° Celsius is de kast geschikt voor zowel witte als rode wijn. De Haier WS50GA beschikt bovendien over een geïntegreerde vochtigheidsregeling. Zo creëer je met een druk op de knop de beste klimaatklasse voor je wijn.

€ 539.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Haier Haier WS50GA
Product
 

Caso WineMaster 126

 • Wanneer je geen wijnkelder in huis hebt maar wel graag veel wijnflessen opslaat, biedt de Caso WineMaster 126 uitkomst. Deze wijnkoeler bewaart 126 flessen wijn voor je, rood en wit. Hij beschikt namelijk over 2 temperatuurzones die je apart van elkaar instelt. Zo kun je de witte wijn prima in dezelfde koeler bewaren als rood. De lades zijn van hout en uitschuifbaar zodat je, in combinatie met de binnenverlichting, eenvoudig je lievelingswijn pakt.

€ 1289.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Caso Caso WineMaster 126
Product
 

Severin KS 9889

 • Jouw wijncollectie verdient de juiste temperatuur om te rusten. Daarom haal je de Severin KS 9889 wijnkoelkast in huis om tot 15 flessen wijn te koelen. Met een instelbare temperatuur tussen de 4 en 18°C is deze vrijstaande wijnkoelkast geschikt voor zowel witte als rode wijn. En het maakt niet uit waar je de compacte kast plaatst. De Severin KS 9889 werkt dankzij zijn speciale behuizing ook in niet verwarmde ruimtes.

€ 199.00

Naar Coolblue

Wijnklimaatkasten Severin Severin KS 9889
Product